Top 4 CDN pentru Blogger

Optimizarea este unul dintre exercițiile esențiale pentru proprietarii de site-uri și bloggeri.


Fără o optimizare corectă, conținutul dvs. nu va ajunge niciodată la publicul țintă, ceea ce va avea ca rezultat rate reduse de conversie și succes. Una dintre sarcinile implicate în optimizare este viteza, iar răspunsurile cu pagini întârziate se traduc la conversii reduse.

Ca proprietar al unui site web, este posibil să fi văzut că alți bloggeri folosesc termenul CDN aici și acolo. Dacă v-ați întrebat ce este CDN și de ce bloggerii consideră că este util, sunteți la locul potrivit. Haideți să aflăm despre un CDN și de ce ar trebui să îl utilizați.

Înțelegerea CDN

Atunci când o persoană îți vizitează blogul, este direcționată către serverul gazdă al site-ului tău, care este situat undeva în lume. Acest server este accesat de fiecare persoană care se află în prezent pe site-ul dvs. web. Acest volum mare de trafic duce adesea la supraîncărcare a serverului, ceea ce duce la răspunsuri lente ale paginii web.

Utilizatorii nu sunt impresionați de site-urile cu răspuns lent. Le poate determina să devină nerăbdătoare și frustrate, părăsind în cele din urmă site-ul în căutarea unuia care funcționează mai bine și mai repede. Aceasta se traduce prin rate reduse de conversie pentru afacerea dvs. În cazurile cele mai grave, serverul gazdă se poate bloca, ceea ce duce la inaccesibilitatea blogului tău.

Un CDN este o soluție excelentă pentru a preveni aceste probleme, deoarece este o rețea de servere care sunt răspândite în toată lumea. Un CDN, care înseamnă Rețeaua de livrare a conținutului, este un instrument care oferă conținut site-ului utilizatorilor în funcție de locațiile lor geografice.

O ilustrare bună de Cloudflare.

Când un site implementează un CDN, conținutul static (și unele dinamice) al site-ului său web este memorat în cache și salvat pe aceste servere de pe glob. Conținutul static ar putea fi orice, cum ar fi javascript, CSS, imagini, videoclipuri, fonturi etc..

Odată implementate, când o persoană vizitează site-ul, CDN le redirecționează către serverul cel mai aproape de locația sa geografică.

De exemplu, dacă serverul principal pentru site-ul dvs. web este situat în California și un utilizator din Cape Town încearcă să îl acceseze, CDN le va redirecționa automat către cel mai apropiat server, care poate fi situat în Cape Town. Cu cât un utilizator este mai aproape de serverul dvs. gazdă, cu atât acesta afectează timpul de încărcare a site-ului dvs. web.

Prin împrăștierea conținutului pe serverele din întreaga lume, permite paginilor dvs. să se încarce mai repede fără a aplica prea multă presiune pe serverul gazdă. Cu cât este mai aproape un utilizator de un CDN, cu atât mai rapid va fi răspunsul site-ului dvs. web.

CDN a devenit popular în ultimii doi ani.

Experiența utilizatorului joacă un rol imens în succesul unui site web, motiv pentru care este o idee bună pentru dvs. să investiți într-un CDN.

De ce are nevoie site-ul dvs. CDN?

După cum am menționat, CDN poate avea un impact semnificativ asupra succesului unui site web. Fără unul, ai putea risca să pierzi potențiali clienți. Iată câteva beneficii.

Încărcați rapid site-ul: Odată implementat CDN, paginile web se vor deschide în câteva secunde. Acest lucru se aplică și site-urilor web mari, cu mult conținut video.

Protecție împotriva accidentelor: Un CDN vă permite să implementați conținut pe servere din întreaga lume. Acest lucru scutește presiunea de pe serverul principal de gazdă, reducând riscurile ca acesta să fie sufocat sau să se prabusească.

SEO îmbunătățit: Site-urile cu răspuns rapid au adesea o clasare mai bună pe motoarele de căutare, potrivit Google. CDN ajută la optimizarea site-ului web, oferind blogului tău un avantaj față de celelalte.

Experiență de utilizator mai bună: Utilizarea CDN-urilor vă poate ajuta să reduceți rata de respingere a site-ului dvs. web, ceea ce este un lucru bun dacă doriți să îmbunătățiți experiența utilizatorului. Un proprietar al site-ului care utilizează CDN a raportat, de asemenea, o creștere a traficului, precum și vizualizări de pagini de către utilizatori individuali. Aceasta concluzionează că site-urile web rapide au ca rezultat o experiență de utilizator mai satisfăcătoare.

Gata de utilizare CDN pe site-ul sau pe blogul tău?

CDN77

CDN77 a fost considerat un lider în topul marilor nume de pe piață. Serverele CDN77 sunt situate strategic în peste 30 de centre de date din întreaga lume.

Oferă procesare și transfer rapid de conținut fulger și oferă o gamă largă de caracteristici potrivite atât pentru site-urile mici, cât și pentru cele mari.

HTTP / 2, TLS 1.3, compresie Gzip / Brotli, protecție DDoS / origine, integrare CMS și multe altele.

Cloudflare

CDN-ul popular pentru site-urile mici până la gigantice și este disponibil în versiuni gratuite și plătite. Cloudflare este ușor de integrat printr-o interfață prietenoasă.

Mare lucru este prețul. Plătiți o taxă forfetară lunară și nu trebuie să vă faceți griji pentru utilizarea lățimii de bandă. Rețeaua lor este disponibilă în peste 180 de centre de date, astfel încât să vă puteți imagina utilizatorii de oriunde ar primi conținutul mai rapid. Sute de funcții de performanță și securitate sunt oferite de Cloudflare și aș recomanda cu încredere să încercați platforma lor.

Sucuri

Sucuri oferă o soluție all-in-one – performanță, protecție, răspuns, backup și monitorizare.

Sucuri WAF este integrat în CDN-ul lor, astfel încât livrarea de conținut este mai rapidă și, în același timp, site-ul este protejat de amenințări și vulnerabilități online. Dacă vă întrebați cât de rapid este SUCURI, consultați rezultatele acestui test.

KeyCDN

Începeți-l în câteva minute KeyCDN.

KeyCDN este rapid, scalabil și de încredere. Acestea oferă toate cele mai noi tehnologii, cum ar fi HTTP / 2, compresie, protecție împotriva DDoS și roboți rău, soluție de transmisie live, etc. Se integrează bine cu CMS-uri populare precum WordPress, Joomla, Drupal, Magento, PrestaShop, etc..

Dacă utilizați WordPress, atunci puteți încerca, de asemenea, Kinsta, care a primit CDN gratuit alimentat de KeyCDN.

Concluzie

Există multe alte CDN pe piață, dar am constatat că cele de mai sus sunt fiabile și de încredere de un număr mare de site-uri la nivel global. Nu veți greși în alegerea uneia dintre soluțiile de mai sus.

ETICHETE:

  • Cloudflare

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map