Töltse fel WordPress teljesítményét ezekkel a pluginekkel

A telek sebessége kulcsfontosságú a növekedéshez, de gyakran nem veszik figyelembe.


Képzelje el azt a kemény munkát, amelyet a tartalom írása és a webhely felállítása során tett, csak hogy a versenytársak félrehúzzák. Habár sok tényező mögött lehet, az egyik ilyen tényező a webhely sebessége. Függetlenül attól, hogy az országot vagy milyen készüléket használja az olvasó, a webhelynek a lehető leggyorsabban kell betöltenie, hogy megtartsák őket.

Ez nem csak az olvasók ragasztásában segít, hanem a keresőmotorok rangsorolási tényezője is. Ha webhelyének sebessége nem haladja meg a jelzést, nagyon valószínűtlen, hogy magasabb rangot fogsz elérni.

Szóval, mi valójában akadályozza a WordPress webhelyének sebességét?

Nos, ez több tényező lehet, és a legáltalánosabbak közül néhányat az alábbiakban tárgyaljuk.

Túl sok plugin van telepítve

Míg a pluginek bizonyos mértékig szükségesek, túl sokuk miatt a webhely felpuhult és csökken a sebesség. Könnyű csábítani a pluginek funkciói, mert csökkentik a kézi munkát, de ha feláldozza a sebességet, akkor ez nem jó ötlet.

Gyakran a pluginek fele csak ott ül, és összegyűjti a port. Tehát kezdje meg annak meghatározásával, hogy milyen pluginekre nincs szüksége, és távolítsa el őket.

A képek nem vannak optimalizálva

Jó gyakorlat egy tonna kép beillesztése a cikkekbe, mert az olvasók és a keresők is kedvelik. Az azonban nem rendben, hogy képeket ad hozzá a webhelyéhez anélkül, hogy azokat tömörítenék / optimalizálnák.

Nem számít milyen lenyűgöző a kép, ha 200-300KB-nál nagyobb valamit tartalmaz, akkor tömöríteni kell. A képek tömörítése csökkenti a méretet, és alig veszíti el a minőségét.

A tömörítés / optimalizálás gyorsan elvégezhető a cikkben említett speciális pluginek használatával. Egy kicsit eljutok ehhez.

A szerver válaszideje lassú

Vannak idők, amikor mindent megtett, amit tudott, de a probléma máshol rejlik. Ebben az esetben ez lehet a host szolgáltatója. Néhány ott működő hosting cég szigorúan korlátozza az Ön által megadható sebességet, így lehetetlenné teszi a webhely sebességének javítását..

Egy lehetséges megoldás az, ha ezzel kapcsolatban felveszi velük a kapcsolatot, vagy egyszerűen megváltoztatja a tárhely szolgáltatóját.

A PHP verziója elavult

A dolgok naprakészen tartása a legjobb módszer a problémák kijavítására, miért ne kezdje el a PHP verzióval? Mivel ez a WordPress összes webhelyének programozási nyelve, a legfrissebb verzió használata valószínűleg elősegítheti webhelyének sebességét.

A fenti tippeket kiegészítve bizonyos plugineket kell használnia a webhely sebességének további növelésére. Nézzük meg őket.

WP rakéta

A WordPress szakértői által a „legerősebb” gyorsítótárazási bővítményként elnevezett WP Rocket nagyon fontos a webhely sebességének növeléséhez. Rendkívül könnyű telepíteni, és azonnal aktiválódik, kiküszöbölve minden felesleges küzdelmet.

Ez a beépülő modul egy csomó feladatot hajt végre a háttérben, anélkül hogy meg kellene tennie valamit, például:

 • Csökkenti a CSS, HTML és JavaScript súlyát
 • Csak akkor tölt be képeket a helyszínen, amikor a felhasználó lefelé görget
 • Gyakran üríti az oldal gyorsítótárát
 • A gyorsítótár előzetes betöltésének látogatását szimulálja

A felület meglehetősen egyszerű, és támogató csoportjuk készen áll bármilyen probléma megoldására.

Perfmatters

Növelje webhelye sebességét és általános teljesítményét a használatával Perfmatters. Úgy működik, hogy csökkenti a felesleges HTML kéréseket és eszközöket. Egy egyszerű műszerfallal rendelkezik, ahonnan engedélyezheti / letilthatja a kéréseket és más konfigurációkat is elvégezhet.

Volt:

 • Lusta betölteni a képeket
 • DNS előzetes letöltés
 • Preconnect
 • CDN újraírás
 • Távolítsa el a jQuery migrációt, a verzió részleteit, RSD linket, egy rövid linket, RSS csatornákat, Dashicons, REST API linkeket, lekérdezési karakterláncokat
 • Letiltja a megjegyzéseket, az önálló visszatöltéseket, a szívverés API-t, a Google betűkészleteket, RSS-hírcsatornákat, XML-RPC, hangulatjelek, beágyazások
 • Megváltoztathatja a bejelentkezési URL-t, az automatikus mentési intervallumot

és még sok más

Nem is említve, mérete nem haladja meg az 50 KB-ot, ami nagyon könnyű. Ez nem foglal sok extra helyet, és az előlapon nincs JavaScript. Megemlítettem, hogy összeegyeztethető az összes plugin-rel és témával? Nincs esély a konfliktusokra.

A plugin telepítése után élvezheti a gyakori frissítéseket és a legkiválóbb támogatást.

Smush

Emlékszel, hogy a fentiekben már említettem a képek tömörítéséről / optimalizálásáról? Jól, Smush pontosan ezt csinálja. Ennek a pluginnek a képei körül forog, ami lehetővé teszi:

 • Átméretezés
 • Compress / optimalizálása
 • Tegye őket „lusta rakományra”
 • Hatalmas képeket észlelhet

A legjobb az egész, ha automatizálhatja ezeket a feladatokat, és hagyhatja, hogy a háttérben futtassák. A Smush kompatibilis a Gutenberggel, és nem korlátozza a havi felhasználási mennyiségeket, azaz annyi képet optimalizálhat, amennyit csak akar..

De..

Ha fejlettebb funkciókat szeretne, akkor nézd meg a Smush PRO szoftvert is.

A PRO egyik nagyszerű tulajdonsága a CDN. A Smush kiszolgálja a képeket a gyors CDN-ből, a DNS-változtatások bonyolultsága nélkül.

WP Super gyorsítótár

A PHP szkriptek sokkal nehezebbek, mint a HTML, és ezt szem előtt tartva, WP Super gyorsítótár segít javítani a webhely sebességét. Statikus HTML fájlokat generál a dinamikus blogjából, és azt mutatja a látogatóknak, nem pedig a teljes értékű blogból.

A konfiguráláskor törli a nem kívánt gyorsítótárat a dolgok felgyorsítása érdekében. Egy másik nagyon érdekes funkció az „előbetöltés”. A plugin automatikusan meglátogatja webhelyének oldalait, és előzetesen letöltött verziót hoz létre a látogatók számára, így nem kell minden alkalommal újból betöltenie..

Ehhez hasonlóan jó néhány további funkció is létezik, amelyek célja a webhely jobb sebességének elérése.

W3 teljes gyorsítótár

Egy újabb nagyszerű gyorsítótár-bővítmény, W3 teljes gyorsítótár. Több mint egymillió telepítéssel rendelkezik, és a legjobban teljesíti azt, amire ismert – a webhely sebességének gyorsítótárazással történő növelésével.

Ez a plugin teljesen ingyenes és nyílt forráskódú, és integrálható CDN-vel a dolgok drasztikus javítása érdekében. A mobiltelefonokon is jól működik, ami azt jelenti, hogy a látogatók ugyanazokat az előnyöket élveznék, mint az asztali számítógépeken.

WP leggyorsabb gyorsítótár

A legtöbb „cache” bővítmény hasonló névvel rendelkezik, és WP leggyorsabb gyorsítótár ebben az esetben nem különbözik egymástól. Tehát könnyű összetéveszteni közöttük; ennek a bővítménynek azonban van egy csomó egyedi funkciója, amelyek kiemelik azt.

Az asztali gyorsítótárazással rendelkezik és képes HTML-kódot kicsinyíteni. Ezen felül kombinációs lehetőségeket kínál a JavaScript és a CSS számára is. Néhány egyéb szolgáltatás a következőket tartalmazza:

 • Böngésző gyorsítótárazása
 • GZIP eszközök
 • Képoptimalizálás
 • CDN támogatás
 • Gyorsítótár-időtúllépések

A beépülő modul beállításainak oldala nagyon felhasználóbarát, és minden jelölőnégyzethez van egy kis magyarázat, hogy tudd, mit csinálsz. Ha további funkciókat szeretne elérni, frissítheti prémium csomagjára.

EWWW Image Optimizer

EWWW Image Optimizer hozzájárulhat a webhely sebességének növeléséhez, a tárolás és a sávszélesség megtakarításához. Telepítéskor ez a plugin optimalizálja az összes előre betöltött képet, valamint az újakat is. Van egy intelligens technológiája, amely meghatározza, hogy a képet a nagyobb sebesség érdekében más formátumba kell-e konvertálni, és ezt megteszi Önnek, ha szeretné.

Biztos lehet benne, hogy a képei nem veszítik el a minőségüket a folyamat során, és a legjobban az, hogy a kiszolgálón belüli optimalizálásnak köszönhetően nem kell örökre egy csomó kép optimalizálása..

Kolibri

Minden egyben optimalizáló plugin, Kolibri mindent megtesz a webhely felgyorsításához. Megteheti a fájlok tömörítését, az eszközök optimalizálását, a Cloudflare integrálását és a teljesítmény ellenőrzését is. Ezen kívül:

 • Kombinálja és tömörítse a kódot
 • Végezze el a teljes webhely gyorsítótárazását
 • Tömörítse a fájlokat a GZIP segítségével
 • Értesítést kap a leállás és a lassú töltés során
 • Hozzáférés az oldalsebesség elemzéséhez

Ez a prémium plugin még sok minden más, és mindegyiket kipróbálhatja a 7 napos ingyenes próbaverzióval. Ha a webhely sebessége gondolja (mint mindannyian), akkor feltétlenül ellenőrizze ezt.

Imagify

Világosítsa a nehéz képeket a gombbal Imagify. Optimalizálhatja az összes meglévő és új képet a minőség feláldozása nélkül. A nagy dolog az, hogy nem kell manuálisan csinálnia egyet. A plugin telepítése után automatikusan elkezdi az optimalizálást, és rengeteg időt takarít meg Önnek.

Ingyenesen indíthat, majd szükség esetén frissíthet prémium csomagra.

Imsanity

Imsanity egy másik hatékony bővítmény, amely elősegíti a webhely sebességének javítását. Így működik, így ésszerű méretre méretezi a képeket, hogy minimális helyet foglaljon el. Beállíthatja a szélességet és a magasságot, és akár beállíthatja a minőségi szintet.

Egy másik funkció, amelyről érdemes beszélni, az a PNG képeket JPG formátumúvá konvertálhatja a rendszeren belül, anélkül, hogy el kellene hagynia az irányítópultot. Összességében az Imsanity praktikus és nagyszerű a dolgok gyors elvégzéséhez.

Gyors teljesítmény

Könnyen beállítható, Gyors teljesítmény nincs szükség kódolási ismeretekre a sokkal gyorsabb WordPress webhely eléréséhez. Ez egy csomó különböző funkcióval rendelkezik, mint például:

 • Az oldalak gyorsítótárazása
 • Képek optimalizálása
 • Az adatbázis optimalizálása
 • A CSS és a JavaScript minimalizálása
 • Bizonyos oldalak beépülő moduljának engedélyezése / letiltása

Mindemellett lusta betöltést és fejlettebb gyorsítótárazási lehetőségeket is kínál. Mivel ez a bővítmény nem ingyenes, meg kell vásárolnia valamelyik fizetett csomagjukat, évi 39,99 dollárral kezdve..

Gyors link

Egyedülálló plugin, Gyors link, megkönnyíti a navigációt. Számos webhely (köztük a közismertek is) szenved az egyik oldalról a másikra történő lassú navigációtól. A küzdelem érdekében ez a plugin nevetségesen csökkenti a látogatók betöltési idejét azáltal, hogy előzetesen betöltődik a következő oldalra.

Van egy intelligens technológiája, amely már kitalálja, melyik link összeköti a látogatót a következő látogatóval, és előre beteszi ezt a várakozási idő elkerülése érdekében. A Quicklink könnyű és csak azt csinálja, amire szükség van. Semmi kevesebb, semmi több.

Következtetés

Itt van – a legjobb WordPress plugins, amelyekkel elkészítheti telek betöltése sokkal gyorsabb, mint korábban. Remélem, hogy ez a lista segít jobb rangsorolásban és felhasználói élményben.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map