10 millors complements de WordPress per a la subscripció per correu electrònic al 2020

Bé, sabeu que més del 70% dels usuaris que abandonen el lloc web no tornen mai? Difícil ho és, però la veritat. Simplement troben el vostre bloc, el llegeixen i després fan un comiat. Si sou víctima d’aquest 70% d’usuaris, us haureu de fer un nivell igualat. Al cap i a la fi, la ciència diu que “la llista de correu electrònic és més gran i més compromesa, més ràpid serà el creixement del vostre lloc web i, per tant, més serà el ROI”.


Hi ha dues maneres de fer el mateix. Podeu implementar formularis d’inclusió a diverses ubicacions del lloc web, afegir actualitzacions de contingut, activar formularis en funció del comportament de l’usuari i aprofitar les tàctiques d’avantguarda..

Una altra i la forma més senzilla és integrar un complement de subscripció per correu electrònic al vostre lloc web i comptar en el nombre creixent. Tot el que heu de fer és coordinar-vos amb el vostre equip de desenvolupament web per incorporar aquests complements i asseure’s i relaxar-vos. Aquí trobem alguns dels populars complements de correu electrònic que podeu triar.

Així, sense perdre ni un moment més, ens endinsem!!!

10 millors complements de WordPress per a la subscripció per correu electrònic

1. Subscriptors de correu electrònic

Subscriptors de correu electrònicSubscriptors de correu electrònic

L’elecció popular dels venedors de correu electrònic, Subscriptors de correu electrònic és una de les opcions més robustes i fàcils d’utilitzar quan es tracta de complements de WordPress per a la subscripció de correu electrònic. El complement us permet crear una llista de correu electrònic de forma gratuïta alhora que proporciona una eina fàcil per enviar correus electrònics. Presumeix de millorar la vostra taxa de vendes per múltiples.

Cost: Les funcions finals de subscriptors de correu electrònic només estan disponibles per 12 dòlars al mes i s’estenen fins a 120 dòlars per any.

Característiques dels subscriptors de correu electrònic:

 1. Permet col·locar fàcilment la caixa de subscripció al lloc més preferit.
 2. Envia butlletins de HTML setmanals, diaris, mensuals o anuals als usuaris.
 3. Notifica als usuaris les darreres publicacions.
 4. Permet enviar-li un correu electrònic de la manera més preferida (manual o automatitzada).

2. WP Subscriure Pro

WP Subscriure ProWP Subscriure Pro

Una altra opció que podeu triar com a complement de WordPress per a la subscripció per correu electrònic és WP Subscriure Pro. Permetre-vos crear una llista de correu electrònic eficaç, us permet accedir a una àmplia gamma de funcions com realitzar un camp d’orientació precís, crear formularis d’inclusió personalitzats, afegir efectes d’animació i molt més. Què més? Us permet fer tot això de la manera més fàcil possible mitjançant una interfície fàcil d’utilitzar.

Cost: Podràs obtenir WP Subscriure Pro a només 29 dòlars que inclou funcions il·limitades per a l’ús de 5 dominis.

Característiques de WP Subscribe Pro:

 1. El complement inclou optimitzador de velocitat i, per tant, no alenteix el vostre lloc web
 2. Suport extens a FeedBurner, MailChimp i Aweber
 3. Es pot afegir a diverses àrees de widget
 4. La versió Pro inclou funcions addicionals de resposta i optimització de colors

3. Subscripció de pop-up personalitzada de contacte constant

Subscripció personalitzada de contacte constant de contacte permanent

Subscripció personalitzada de contacte constant de contacte permanent afirma ser el servei de màrqueting de correu electrònic més gran i amb més ràpid creixement. El que la converteix en una de les opcions destacades és la seva oferta en termes de servei de màrqueting de correu electrònic i plantilles de correu electrònic per a cada ocasió en què es pugui pensar.

Permet crear un popup personalitzat, lloc designat per a Youtube, Vimeo i molt més. Amb el seu poder per transformar els visitants en membres i subscriptors, us permet arribar a la vostra audiència.

Cost: Podeu comprar el connector per tan sols 19 dòlars i tenir funcions excel·lents durant 6 mesos.

Característiques de la subscripció constant de personalització personalitzada:

 1. Notifica als usuaris una subscripció correcta.
 2. Envia butlletins als usuaris registrats.
 3. Totalment personalitzable i sensible
 4. Instal·lació i configuració fàcils

4. Subscriviu-vos per correu electrònic

Subscriviu-vos per correu electrònicSubscriviu-vos per correu electrònic

Per ajudar a crear una base de dades forta dels subscriptors, Subscriure’s per correu electrònic permet als visitants del vostre lloc web estar actualitzats a les publicacions. Completa de funcions intuïtives, aquest complement no necessita una configuració addicional d’eines per funcionar. Us permet crear un formulari de subscripció emergent per a FeedBurner que fa que els vostres visitants no puguin ignorar-lo.

Cost: Podeu comprar una llicència regular per subscriure-us per correu electrònic a tan sols 12 dòlars, mentre que el cost de les funcions avançades es pot estendre fins a 60 dòlars.

Característiques de la subscripció per correu electrònic:

 1. Ofereix opcions d’alerta gratuïta per correu electrònic.
 2. Fàcil d’utilitzar el formulari de subscripció.
 3. Analítiques profundes amb estadístiques de subscriptors
 4. Sensible i personalitzable

5. ximple

XimpleXimple

Dissenyat per MailChimp, Ximple és un dels complements de subscripció de correu electrònic més populars. Ofereix una àmplia gamma de funcions com el bloqueig de contingut, la sincronització d’usuaris, els formularis d’inscripció i molt més per fer la feina molt més fàcil.

Podeu demanar al vostre equip de desenvolupament de WordPress que integri Chimpy al vostre lloc web i ajudi els vostres visitants a mantenir-se al dia dels darrers canvis. A més, us aporta els avantatges de les actualitzacions instantànies en els suprimits creats per l’usuari i esborrats, a més d’altres canvis a la llista de correu.

Cost: Podeu obtenir una llicència regular per a Chimpy al cost de 29 dòlars i ampliar fins a 149 dòlars per a funcions avançades.

Característiques de Chimpy:

 1. La funció “Subscriu-te a Desbloqueja” per fomentar la sensació de curiositat entre els lectors i garantir un gran compromís.
 2. Proporciona una finestra emergent atractiva visualment a les pàgines que trieu.
 3. Flexibilitat per crear formularis de registre il·limitats
 4. Opcions fàcils de personalitzar.

6. Plugin emergent per a WordPress

Popup Plugin per WordPressPopup Plugin per WordPress

Esteu buscant elements emergents de subscripció per correu electrònic ben dissenyats per al vostre lloc web? Acaba aquí la vostra cerca Popup Email Plugin per a WordPress. Al ser un complement de locker social, augmenta significativament la taxa de recompte social dels subscriptors del lloc web i dels butlletins.

La capacitat d’integrar-se amb tots els sistemes de correu populars com MailChimp, ConvertKit, GetResponse i molts altres, fa que aquest complement sigui més atractiu per al lloc web..

Cost: El complement està disponible amb una àmplia gamma de funcions per només 25 dòlars i amplia el pla per incloure funcions il·limitades per 142 dòlars.

Característiques del popup Plugin per WordPress:

 1. Permet bloquejar el contingut amb la funcionalitat del locker activat.
 2. Reclamos d’augmentar més subscriptors de correu electrònic cada dia.
 3. Més de 60 elements emergents i temes responsius.
 4. Permet bloquejar les pàgines socials amb l’opció de bloqueig social.
 5. Conversió d’idiomes al mode preferit amb WPML.

7 Formulari de subscripció de MailChimp

Formulari de subscripció de MailChimp

MailChimp et permet crear impressionants formularis de subscripció de la manera més senzilla en qüestió de segons. Es considera un dels complements de resposta de correu electrònic de WordPress amb més resposta i fàcil d’utilitzar que ve integrat amb els serveis GetResponse i MailChimp.

Amb MailChimp, podeu canviar fàcilment l’estil dels vostres formularis mitjançant un fantàstic complement de forma de subscripció. L’avantatge més atractiu d’optar per aquest complement és la seva disponibilitat gratuïta. Tot el que heu de fer és descarregar-lo des del lloc web oficial de WordPress i activar-lo.

Cost: Disponible gratuïtament

Característiques de MailChimp:

 1. Admet MailChimp i ShortCode
 2. El codi curt es pot utilitzar en els ginys
 3. No calen habilitats de codificació
 4. No hi ha missatges amb “Powered By” i “Created By”
 5. Formulari de resposta il·limitats
 6. Formes d’estil segons la vostra preferència

8. Popups per OptinMonster

Popups de OptinMonster

Els popups són els millors complements de subscripció de correu electrònic disponibles de forma gratuïta. És la manera més fàcil d’afegir subscriptors a la vostra llista de correu. Amb Popups de OptinMonster, podeu afegir finestres emergents i caselles de desplegament lliscant. Aquest complement és compatible amb tots els serveis populars de màrqueting com GetResponse, MailChimp, Aweber i molts altres.

Cost: Disponible lliurement a WordPress.org

Característiques de Popups per OptinMonster:

 1. Biblioteca de plantilles d’alta conversió
 2. Creador de campanyes arrossega i deixa anar per personalitzar les campanyes en conseqüència.
 3. La tecnologia optativa en dos passos afirma incrementar més del 785% les taxes de conversió
 4. Proporciona 8 tipus de formes Optin

9. Mailster

Mailster

Mailster et permet crear campanyes pròpies per a mòbils amb un creador d’arrossegament i deixades fàcil d’utilitzar. Amb aquest complement, podeu oferir una de les millors experiències als vostres clients al mateix temps que cuideu la seva facilitat.

Tanmateix, molts ho miren a causa de la seva disponibilitat premium. Dit això, una àmplia gamma de funcions fan que aquest complement mereixi una inversió única. Et permet manejar tot des d’un mateix lloc és una forma molt còmoda.

Cost: El complement està disponible a un preu de 49 $.

Característiques de Mailster:

 1. Dissenys mòbils i de retina preparats.
 2. Arrossegueu i deixeu anar el creador de campanyes
 3. Fàcil d’integrar amb altres complements de WordPress
 4. Analítiques avançades per ajudar-vos a fer el seguiment dels registres
 5. Formulari de subscripció sense límits
 6. Traducció a punt

10. Constructor de llistes de sumo

Creador de llista de sumoCreador de llista de sumo

Per últim, però no per això menys important, ho tenim Creador de llista de sumo per calmar la set d’un increïble complement de subscripció per correu electrònic a WordPress. Aquest complement ofereix un butlletí de notícies creatiu i finestres emergents amb control de temps que es poden personalitzar per aparèixer en clics o quan els usuaris intenten sortir del vostre lloc..

Compta amb un creador avançat d’arrossegament i col·locació que el converteix en una de les eines més senzilles de captura de correu electrònic per mantenir els usuaris enganxats. Ofereix una fàcil integració amb els millors proveïdors de serveis de màrqueting de correu electrònic com MailChimp, Aweber, Constant Contact i Monitor de campanya..

Cost: Gratuït

Característiques de Sumo List Builder:

 1. Creador avançat d’arrossegament i solapa
 2. Plantilles pre-dissenyades per escollir
 3. Disseny pràctic per a mòbils i adaptable
 4. Potent eina d’orientació per a la majoria dels usuaris implicats
 5. Atenció al client dedicada

Llevació clau

Si busqueu crear una llista de correu electrònic increïble que ajudi a la vostra empresa a créixer i prosperar, aquí teniu alguns dels plugins provats per a vosaltres. Si afegiu aquests pop-ups elegants i intuïtius als vostres llocs web, us ajudarà a orientar l’atenció del visitant al lloc que més es requereix i fomentarà el registre. Només heu d’escollir el que més s’adapti a vosaltres i iniciar-vos en el viatge de cada vegada més usuaris.

Llegiu també:

 • 5 millors complements de pagament per a WordPress el 2020

Autor bio:

Apoorv Gehlot és el fundador de Matellio LLC, un estudi d’enginyeria de programari amb seu a Califòrnia, EUA. Al ser un aprenent àvid, té un gran interès en explorar diversos aspectes del regne digital i idear algunes de les millors solucions amb el seu equip d’innovadors. Apoorv creu que comparteix la seva experiència provada en el temps i un coneixement arrelat amb els lectors a tot el món per il·luminar el públic mitjançant redaccions concises i significatives..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map