Els 10 millors complements de WordPress per al lloc web de comerç electrònic el 2020

Tens previst desenvolupar una botiga en línia? Heu d’estar atent a les solucions de programari robustes que puguin ajudar a crear la millor botiga de comerç electrònic funcional.


Tot i això, no és res millor i més convencional, doncs convertir el vostre lloc web existent en una botiga en línia cum-cum-online.

Si voleu podeu utilitzar solucions de programari normalment difícils, però per a aquells que busquen maneres convencionals i senzilles de desenvolupar-se en menys, WordPress ofereix una varietat de complements funcionals..

WordPress us permet desenvolupar una botiga de comerç electrònic al vostre lloc web existent afegint i activant uns quants complements específics proporcionats per la plataforma..

Si ets el de la lliga de professionals que es planteja provar tots els elements i triar el més competent, WPressBlog ha publicat la llista llesta dels deu millors connectors útils de comerç electrònic que ofereix WordPress.

10 millors complements de WordPress per al lloc web de comerç electrònic

WordPress és la plataforma més vibrant disponible al mercat fins ara, que té plugins disponibles per a gairebé tots els requisits d’una empresa o qualsevol lloc web..

El mateix passa amb els complements per a comerç electrònic als llocs web. WordPress en té molts.

Tanmateix, trobem els llistats a continuació com a principals complements per referir-se als nostres lectors.

1. WooCommerce

WooCommerce

Amb la fama mundial que està aconseguint, WooCommerce mereix un esment abans que qualsevol altre complement de comerç electrònic de WordPress.

Si sou novetats al mercat o encara no heu provat WooCommerce; és molt recomanable que cal anar a favor.

WooCommerce té una gran quantitat de característiques i elements de disseny. Permet construir una botiga en línia per vendre deu dels vostres productes juntament amb el vostre lloc web de blogs o vendre milers de productes desenvolupant una botiga de comerç electrònic complet..

Aquest complement us proporciona el suport per atendre milers de productes o usuaris del vostre lloc web, sempre que el proveïdor d’allotjament i la infraestructura puguin gestionar la càrrega..

Una altra cosa fantàstica a destacar sobre WooCommerce és que compta amb galeries de productes creatius, temes i una llarga llista de funcionalitats per triar.

Quasi tot el principal està disponible a la versió gratuïta de WooCommerce. Tanmateix, si creieu que encara es pot afegir alguna cosa a la vostra botiga perquè sembli més encantador, sempre podeu seleccionar una extensió per afegir-hi.

WooCommerce té disponible la seva botiga d’extensions que us ofereix tots els tipus de funcions per afegir al vostre lloc web.

Majoritàriament, són gratuïtes o estan disponibles a un preu molt assequible.

2. WP-CHATBOT

WP CHATBOT

Si voleu que els vostres clients puguin connectar-vos a l’instant a través del xat, haureu d’instal·lar el programa WP-CHATBOT plugin al vostre lloc web. Mitjançant la instal·lació d’aquest complement, els visitants del vostre lloc web poden xerrar amb vosaltres i rebre assistència en directe de la vostra utilitzant el missatger de Facebook.

Característiques:

 • Instal·lació de WordPress d’un clic
 • Posicionament i personalització detallats
 • Estableix la salutació personalitzada
 • Marca de la pàgina de Facebook
 • Afegir Xat de client de Messenger a les aplicacions web
 • Canvia el color del tema de Messenger
 • Missatge de felicitació per als usuaris que s’han connectat
 • Missatge de felicitació per als usuaris desconnectats
 • Definiu l’idioma del missatger
 • Visualització del diàleg de salutacions
 • Retard de diàlegs de salutacions
 • Amagueu el missatger en funció del tipus de publicació, de l’ID de publicació, de les categories, del tipus de dispositiu
 • Codi curt

3. EDD – Descàrregues digitals fàcils

Descàrregues digitals fàcils

WordPress satisfà la necessitat de la diversitat proporcionant el complement que també admet les vendes de productes digitals.

Easy Digital Downloads és el complement de WordPress que us ajuda a vendre productes digitals com llibres electrònics, fitxers PDF, tutorials de vídeo o clips d’àudio; en definitiva, el producte no conté res físic.

Aquest complement, que torna a ser un complement de WordPress, es pot instal·lar lliurement al vostre lloc web i convertir-lo en una botiga de vendes digitals amb l’opció de permetre codis de descompte, tenir un control d’accés complet als fitxers i fer un seguiment de l’activitat..

EDD us ajuda a aconseguir una botiga de comerç electrònic digital intel·ligent on us ve de gust triant qualsevol tema de la botiga temàtica disponible; tens l’opció d’afegir el carretó de la compra al teu botiga electrònica, accepta els pagaments al lloc web amb menys clics.

Un cop realitzada la compra, el client rep un correu electrònic generat al sistema amb l’enllaç de descàrrega que ajuda el client a obtenir el producte de forma immediata i d’aquesta manera; també promou el vostre negoci.

Majoritàriament, el connector principal és gratuït; tanmateix, sempre podeu afegir algunes extensions gratuïtes o disponibles a costos nominals.

4. WP Shopify

Wp Shopify

Aquí hi ha algunes bones notícies per als propietaris de botigues Shopify. Ara podeu fusionar la vostra botiga en línia amb el lloc web d’empresa.

Si teniu una botiga de comerç electrònic Shopify ja desenvolupada i funciona de manera activa, però ara voleu combinar la vostra botiga de comerç electrònic amb el vostre lloc web d’empresa; Si teniu un lloc web de WordPress, podeu sincronitzar fàcilment la botiga Shopify amb el vostre lloc.

El complement WP Shopify us permet utilitzar les dades completes de la botiga sincronitzant-lo amb tipus de publicacions personalitzades i us permet treure el màxim partit de les funcionalitats natives de WordPress..

A la portada, proporciona el botó de compra Shopify per utilitzar sense utilitzar iFrames, cosa que permet experimentar l’opció fàcil de afegir al carret.

A més, us ofereix l’opció de seleccionar entre més de 100 filtres i accions per personalitzar qualsevol part de la vostra botiga en línia.

També podeu mostrar els vostres productes d’una manera millor afegint codis i utilitzant pàgines personalitzades.

Aquest complement us ajuda a optimitzar la vostra botiga de comerç electrònic també als motors de cerca.

5. Compra

shopp

Shopp us ofereix la possibilitat d’integrar l’opció de carret segura, racionalitzar el procés de compra, mostrar tots els vostres productes i personalitzar-lo de qualsevol manera infinita amb la caixa d’eines flexible del desenvolupament de comerç electrònic de WordPress..

Aquest complement us ofereix l’opció de protegir i protegir la vostra botiga en línia, ja que el plugin passa cada dia les anàlisis de vulnerabilitat per PCI i promet protegir el vostre lloc web de la mateixa manera.

Us dóna l’opció d’integrar qualsevol funcionalitat mundial, com ara passarel·les de pagament, proveïdors de serveis d’enviament, serveis al núvol i molts altres. Només es tracta d’un simple procés de clic per afegir qualsevol o totes a la vostra botiga de comerç electrònic.

A més, si teniu problemes per triar un tema d’inici i algunes plantilles per al vostre lloc web de comerç electrònic, Shopp us ajudarà a través del procés, facilitant el procés de selecció. en lloc de llançar-vos mil patrons a la cara, mostra una selecció de desenes de plantilles per fer-vos una breu idea.

A més, és més adequat per a desenvolupadors, com? Ofereix un potent conjunt d’eines d’API personalitzables, que sorprendrà i, alhora, augmentarà les tasques per aportar les innovacions del vostre costat ocult del desenvolupador..

6. Cart66 núvol

cart66 núvol

Cart66 Cloud és un complement molt flexible creat per a gent normal que no pertany al clan dels desenvolupadors.

Aquest complement té totes les funcions integrades en ell mateix, cosa que elimina la necessitat de contractar un desenvolupador o aprendre a codificar.

Permet desenvolupar la botiga de comerç electrònic per vendre qualsevol producte ja sigui digital o físic o tots dos; podeu vendre qualsevol cosa amb l’ajuda d’aquest complement per al vostre lloc de comerç electrònic.

Aquest complement té funcions com a subscripcions, pagaments recurrents i restricció de contingut integrada de manera predeterminada en si mateix, que normalment es paguen quan es facin amb altres complements.

El complement us permet continuar amb campanyes de correu electrònic amb eines com ara campanyes de degoteig i correus electrònics de seguiment disponibles a la vostra taula de comandaments de WordPress directament.

7. Comerç electrònic WP

Comerç electrònic WP

Durant molt de temps, WC eCommerce ha estat denominat com una comparació de dit de WooCommerce.

A més, si ho veiem, el comerç electrònic WP és molt útil a l’hora de buscar solucions com ara vendre productes digitals en línia o membres..

Aquest complement és senzill per entendre i personalitzar. Es pot aprendre ràpidament mitjançant els tutorials de vídeo disponibles al seu lloc.

Permet ampliar la vostra botiga de comerç electrònic amb alguns complements gratuïts i de pagament. A més, us ajuda a integrar un procés de sortida segur amb certificació SSL.

8. Plugin de BigCommerce WP

BigCommerce

BigCommerce, que continua amb el seu nom, permet avançar una mica més que mai amb WordPress.

Podeu ampliar la vostra pàgina web d’empresa i la vostra botiga de comerç electrònic amb l’ajut d’aquest complement.

T’ajuda a escalar el negoci al front-end i permet que els recursos del servidor es relaxin dels processos com la gestió del catàleg, la gestió de la logística i altres del back-end..

Us ofereix un catàleg de productes altament escalable i us permet navegar més mitjançant la gestió de vendes i vendes multicanal.

9. Cistella de compra d’eCommerce eCommerce

Cistella de la compra de comerç electrònic Ecwid

El carret de compra Ecwid eCommerce us ofereix totes les integracions potents i és Gutenberg com a complement.

Aquest complement s’integra amb majors en el context de la prestació de proveïdors de serveis d’enviament i càlculs d’impostos.

Ofereix capacitat d’emmagatzematge i còpia de seguretat il·limitada i actualitzacions útils de tots els temps.

Aquest complement permet al propietari crear l’aplicació per a mòbils de comerç electrònic també per al seu negoci i ajuda amb la integració de xarxes socials per ampliar l’abast de l’empresa i comercialitzar-la adequadament..

Us ofereix un disseny altament segur i sensible com a plugin per a comerç electrònic i, de nou, és un complement gratuït per implementar.

10. Comerç electrònic de Jigoshop

Comerç electrònic de Jigoshop

Jigoshop és un complement a la llista d’altres que facilita la configuració.

Aquest és un complement de comerç electrònic que us permet configurar la vostra botiga per a qualsevol producte en pocs minuts i us permet oferir als vostres clients una àmplia gamma de productes..

Podeu mostrar diferents tipus de producte juntament amb altres variables del vostre comerç de comerç electrònic.

T’ajuda a obtenir informes detallats sobre l’empresa que s’està executant al seu lloc web i a gestionar de manera eficient les existències de la teva botiga en línia amb detalls complets.

Us permet dissenyar la vostra botiga de comerç electrònic com i quan vulgueu i us permet ampliar la vostra botiga quant a les funcionalitats o l’escalabilitat.

11. MemberPress

MemberPress

Moltes vegades, sentim la necessitat de tenir un element d’adhesió a la nostra botiga de comerç electrònic.

La integració de MemberPress al vostre lloc web de WordPress permet als usuaris triar diferents ofertes d’adhesió amb el vostre negoci, la qual cosa produeix una relació a llarg termini amb el client..

Juntament amb els membres, proporciona una plataforma força segura per afegir els detalls de la targeta de crèdit als vostres clients.

També podeu controlar qui veu i comprova el vostre lloc web i emmagatzema contingut, i fins i tot ven qualsevol producte digital a la mateixa botiga.

Tens accés a molts complements del fòrum on pots crear la teva comunitat protegida amb contrasenya.

Aquest complement us permet generar diferents codis de cupó per oferir als vostres clients i promocionar els vostres productes.

També podeu adaptar l’aspecte de les pàgines de la vostra botiga de comerç electrònic i, tot i que s’han utilitzat les millors pràctiques de codificació durant el seu desenvolupament, aquest complement garanteix una estabilitat i seguretat completa per al vostre lloc web..

Aquest complement funciona excel·lentment amb qualsevol tema de WordPress i es pot escalar de la mateixa manera que WordPress, de manera que podeu afegir una sèrie de porcions de contingut puntuals segons el vostre desig.

A més, heu d’estar desitjats a una botiga per saber quina empresa teniu d’allà; aquest complement us permet obtenir l’informe complet de quin producte ven més, quants diners genera la botiga de comerç electrònic i totes les coses relacionades.

Les passarel·les de pagament són bastant senzilles d’integrar i podeu ampliar la vostra botiga en línia amb qualsevol funció addicional que us agradaria realitzar.

Arrodonint-lo

Quan mirem WordPress, no podem deixar de descriure la bellesa de les funcions que ofereix.

Aquí, hem pogut esmentar els deu primers complements de comerç electrònic. Faciliten una mica més la vida de molts empresaris i també semblen una mica convencionals en els seus pressupostos.

Autor bio:

Manan Ghadawala és el fundador de 21Twelve Interactive, que és un dels millors empreses de desenvolupament d’aplicacions mòbils a l’Índia i als EUA. És un líder idealista amb un estil de gestió animat i prospera augmentant el creixement de l’empresa amb els seus talents.

Llegiu també:

 • 10 millors complements de WordPress per a la subscripció per correu electrònic
 • 5 millors complements de pagament per a WordPress el 2020
 • Millors complements de WordPress per crear entorn d’escenificació
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map