10 Добавка за сигурност на браузъра за защита на поверителността

Без значение колко технологичен напредък, ние винаги ще бъдем уязвими от опасни онлайн заплахи.


Нашата поверителност и цялостна сигурност никога не са в сигурни ръце и трябва да бъде наша отговорност да направим нещо по въпроса, дори ако това прави малка разлика. Възможно е някои от вас да съхраняват лични данни или дори финансова информация в Интернет, а защитата им от публично разгласяване е от изключително значение.

Не само това, че използвайки Интернет, вие също сте изложени на много вируси, зловреден софтуер, откуп и други неприятни заплахи. С опит мога лесно да ви кажа, че не е забавно да си жертва на това. Ще загубите много време, данни и спокойствие.

За да се справите с тези неща, има на разположение разнообразен антивирусен софтуер, но ако не сте фен на използването им, може да искате да разгледате тези добавки за сигурност на браузъра..

Това ще гарантира, че вашето преживяване при сърфиране е гладко и далеч от всякакъв вид опасност. Ако това звучи като нещо, което бихте използвали, тогава нека да влезете в списъка. ��

Безопасност на браузъра Avira

Известен с предоставянето на най-добрите услуги за сигурност, Безопасност на браузъра Avira ще се погрижи да защити вашата поверителност и ще осигури безопасно сърфиране. Можете да добавите тази добавка към браузърите си Firefox, Opera и Google Chrome.

След като бъде инсталиран, той може да блокира досадни и заразени реклами, да ви попречи да посетите подозрителни уебсайтове и напълно да премахне начините на компаниите да ви проследят. Освен това можете да предотвратите отвличането на браузър (да, това съществува) и да откриете нежелани приложения, които да премахнете.

Като странична функция той намира и най-добрите оферти за артикули, докато пазарува. Тази добавка е напълно безплатна за изтегляне и използване.

Avast Online Security

Можете да получите разширена защита от фишинг измами и опасни уебсайтове, като използвате Avast Online Security. Предварително ви алармира, ако уебсайтът, който посещавате, не е безопасен или има лоша репутация. Можете също да изберете да получавате известия, ако се проследявате онлайн.

Една невероятна особеност е, че тази добавка показва оценки със звезди за всеки уебсайт, така че лесно да различавате кое е безопасно и кое не. Оценките се базират на базата им на клиенти от 400 милиона, като те оценяват всеки уебсайт, който посещават, за доброто състояние на други потребители, и вие можете да направите това също.

Avast Online Security може да се използва в Google Chrome безплатно.

Adblock Plus

Adblock Plus е добавка с отворен код, която може да блокира спам реклами и да поддържа защитено изживяване за вас. Работи за различни браузъри, включително Google Chrome, Firefox, Opera и Safari. Не само това, но можете да използвате това и в браузърите си на Android и IOS.

Adblock Plus е споменат в най-добрите уебсайтове за публикуване, като TechCrunch и Business Insider, единствената причина да осигури страхотна услуга.

Той блокира изскачащи изображения, мигащи банери, злонамерен софтуер и приложения за проследяване. В резултат на това ще забележите, че сърфирането ви става много по-леко и бързо. Тази добавка е напълно безплатна за използване.

Malwarebytes Browser Guard

Предлага се за Google Chrome и Firefox, Malwarebytes Browser Guard филтрира тези схематични реклами, предотвратява измами и блокира проследяващите.

Тези дни измамници с техническа поддръжка са навсякъде, поради което тази добавка поставя специален акцент върху тази област и ги приема за вас. След като е активирана, няма да се налага да се притеснявате за отвличане на браузър, шкафчета за браузъри и други тактики на измами.

Спира злонамерен софтуер, досадни изскачащи прозорци и защитава поверителността ви до сърцевината. Сякаш всичко това не беше достатъчно, Malwarebytes Browser Guard също ускорява вашето сърфиране. Можете да изтеглите и използвате това решение без никакви разходи.

DuckDuckGo

Можете лесно да защитите вашата лична информация и цялостната поверителност с DuckDuckGo. Тази компания винаги е заемала предно място, що се отнася до сигурността и защитата, така че можете напълно да разчитате на тяхното обслужване.

Тази добавка има интересна функция, наречена „степен на поверителност“, която по принцип ви казва колко уебсайт може да се вярва преди и след прилагането на тяхната защита. Цитатът „Превенцията е по-добре, отколкото лечението” е на съвсем различно ниво и аз не се оплаквам.

Можете също да запазите историята на търсенията си поверителна и да блокирате всички проследяващи, които ви следят. Освен това DuckDuckGo принуждава сайтовете да използват криптирани връзки, когато са налични, така че вашите данни да се поддържат добре защитени.

Можете да използвате тази добавка на мобилните си телефони, а също и на браузър за десктоп.

uBlock Произход

uBlock Origin е друга невероятна добавка, която е бърза и върши работата доста добре. Той може да блокира спам реклами, тракери и сайтове за злонамерен софтуер с помощта на редица списъци с филтри, като EasyPrivacy и EasyList. Тази добавка има няколко режима за избор, а „Разширен режим“ е един от тях, който блокира всички заявки от мрежата на трети страни, освен ако не сте разрешени от вас.

След инсталирането ще видите редица филтри, които вече са активирани. Можете да видите всяко тяхно предназначение и да ги деактивирате според вашите нужди. uBlock Origin се поддържа в няколко браузъра, включително Google Chrome и Firefox.

HTTPS Навсякъде

Можете да шифровате всеки уебсайт, който посещавате HTTPS Навсякъде. Той използва умна технология, която може да пренаписва заявки за уебсайтовете в мрежата, така че да можете да разглеждате от много сигурна гледна точка. Не всеки ресурс в Интернет е HTTPS, така че тази добавка наистина решава този проблем за вас веднъж завинаги.

Можете да изтеглите и използвате тази добавка безплатно в мобилните и настолните си браузъри. Той е достъпен за повечето от добре познатите.

Ghostery

Изпълнен с тон от невероятни функции, Ghostery прави много повече от просто осигуряване на безопасно преживяване при сърфиране. Можете да блокирате тракерите, да ги одитирате и анализирате, да блокирате рекламите и дори да ускорите сърфирането си. Като се има предвид, че тази добавка е с отворен код, можете да се насладите на пълна прозрачност.

Можете също така да използвате тяхната функция за частно търсене, която се задвижва от Cliqz, за да спестите време и обем данни. Ghostery стартира през 2009 г. и оттогава се превърна в един от най-добрите решения за сигурност на браузъра с над 7 милиона активни потребители. Можете да изтеглите това безплатно в Apple Store, Windows, Google Chrome, а също и на мобилни устройства.

Поверителност Badger

Поверителност Badger автоматично блокира всичко, което е против съгласието на потребителя, например схематични реклами и проследяващи. След като бъде инсталиран, той открива подозрителни дейности в уебсайтовете, които посещавате, и казва на браузъра ви да не зарежда повече от техните страници. По този начин спирате да посещавате тези източници и няма да бъдете следени.

Той търси чрез бисквитки, отпечатване на платно и други техники за проследяване, за да разбере дали нещо изглежда не е наред с уебсайт. Страхотното нещо в тази добавка е, че е посветена с една единствена цел и тя върши работата си доста добре в това. Можете да го изтеглите и използвате в различни браузъри, като Google Chrome, Firefox и Opera.

TunnelBear

Много лек и лесен за инсталиране, TunnelBear защитава вашата поверителност и ви държи далеч от хакери и злонамерени атаки. Той идва със супер прост дизайн, но може да се справи с някои сложни задачи с лекота.

След като инсталирате тази добавка, тя криптира данните ви за сърфиране и прави чести одити, за да се увери, че няма проблеми със сигурността. Нещо повече, той носи голяма скорост, има вграден VPN и се доверява на над 21 милиона потребители по целия свят.

TunnelBear работи във всички водещи браузъри и операционни системи.

заключение

Надявам се, че горепосочените добавки за сигурност ще ви помогнат да постигнете по-сигурно сърфиране и да защитите данните си от масите.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map