Conversia designului în cod, cunoscută și sub denumirea de handoff are loc atunci când un proiect a ajuns într-o etapă în care dezvoltatorii urmează să implementeze proiectul.


Există instrumente care vor supraîncărca procesul de transformare a proiectelor în dezvoltare cu ușurință, fără un flux de lucru îndelungat.

În acest articol, veți afla despre aceste seturi de instrumente pe care le puteți utiliza pentru a converti designul într-un cod gata de producție pentru următorul dvs. proiect..

Figma & Cadrul X

Integrarea Figma cu Framer Web vă permite să importați proiectul de proiectare din Figma în Framer, care vă oferă posibilitatea de a înlocui elementele statice cu elemente interactive, de a adăuga animații perfecte cu Framer Magic Motion și de a exporta gata de la proiectare.

Anima

Aplicația Anima vă permite să creați prototipuri de înaltă fidelitate în instrumentele dvs. de proiectare preferate, precum Sketch, Adobe XD, Figma prin intermediul pluginului Anima și să exportați site-uri web pline de răspuns și interactive din prototipurile dvs. de înaltă fidelitate.

De asemenea, face posibilă adăugarea în prototipurile dvs. de câmpuri reale de înregistrare, videoclipuri, hover efecte de stat, link-uri și cod personalizat.

Visly

Visly este un instrument excelent creat pentru dezvoltatori / designeri pentru crearea componentelor React vizual, care poate fi integrat perfect în baza dumneavoastră de cod. Este ușor de configurat cu orice proiect React / NextJS, adăugați interacțiuni și vă permite, de asemenea, să treceți date ca recuzită fără nicio complexitate.

https://visly.app/static/landing/hero-animation.mp4

Ia mâna

Ia mâna vă permite să proiectați ca orice instrument de design bazat pe vector, dar vă oferă posibilitatea de a crea componente refolosibile, de a gestiona activele sistemului de proiectare și de a exporta codul curat, pregătit pentru producție cu un singur buton.

Raporta

Raporta este un mediu de dezvoltare vizuală pentru proiectarea vizuală a produselor digitale. El produce un cod semantic frumos și oferă o singură sursă de adevăr atât pentru echipele de proiectare cât și pentru cele de dezvoltare.

Relate vă permite, de asemenea, să definiți logica din spatele designului interfeței dvs. și să gestionați totul vizual, constant și sistematic cu suport pentru HTML, CSS, JS și cod React.

Modulz

Modulz este un editor de cod vizual care poate fi utilizat pentru a proiecta, dezvolta, documenta și implementa sistemul de proiectare fără a scrie cod. Este conceput pentru a genera un proiect accesibil, performant și pregătit pentru producție pentru proiectul dvs..

Zeplin

Zeplin vă permite să partajați, să organizați și să colaborați la proiecte de proiectare. Vă permite să creați ghiduri de stil, biblioteci de componente și să exportați componente de cod.

Zeplin se integrează cu instrumentele dvs. de design preferate, precum Spectrum, Figma, Adobe XD, Photoshop și aplicații de colaborare precum Slack, Trello și Jira, pentru a face echipa să funcționeze mai rapid și mai ușor.

Ambreiaj

Ambreiaj permite proiectanților și inginerilor front-end să lucreze împreună în timp real pentru a crea vizual aplicații React cu date live, animații, logică și stare. De asemenea, ușurează crearea pentru componente reutilizabile, cu instanță lină care înlocuiește variantele de stil și editare de conținut în aplicație.

Cu Clutch, vi se oferă colaborare în timp real, capacitatea de a crea componente refolosibile, acces la biblioteci gratuite din NPM și este implicit în mod implicit, în mod implicit..

Avocode

Avocode vă permite să partajați fișiere de proiectare, să faceți modificări care se vor actualiza automat și să genereze toate activele și stilurile de cod pentru proiectele dvs. de proiectare.

Avocado vă ajută să construiți aplicații web, iOS și Android exact așa cum sunt proiectate, fără a lăsa mici detalii. De asemenea, face posibilă generarea codului gata de producție, care variază de la CSS, SCSS, CSS în JS, Sass, Stylus, Styled Components, Swift, Android pentru a reacționa codul autohton.

TeleportHQ

Teleport este o platformă care vă permite să creați vizual prototipuri de înaltă fidelitate, să generați codul în timp real bazat pe platformele țintă preferate și să implementați interfața de utilizator cu un clic pe un buton.

https://presentation-website-assets.teleporthq.io/teleport-video.mp4

Hadron

Hadron este un instrument care vizează realizarea proiectării prin cod vizual, rapid și ușor prin îmbrățișarea platformei web. Acesta vă oferă o flexbox pentru alinieri mai bune, CSS Grid pentru a crea machete de grile cu ușurință și pentru a crea modele responsive care funcționează pe orice dispozitive.

https://hadron.app/0.14.6/images/homepage/design-profile.mp4

Uizard

Uizard este un instrument de prototipare rapid folosit pentru transformarea automată a firelor în prototip, creează un ghid de stil personalizat, exportă ca fișier Sketch, descarcă codul frontend și repară cât mai repede posibil..

Transformă firele desenate manual într-un fișier Sketch, generează cod frontend din cadrele de fir, care vin cu trei platforme țintă precum HTML & CSS, React și Android.

Inspectați de InVision

Inspecta simplifică procesul de transformare a desenelor în cod. Vă permite echipei dvs. să aibă acces la măsurători de design, culori și active pentru prototipurile desktop și mobile.

Inspectează, de asemenea, face posibilă obținerea de componente perfecte pentru pixeli, exportul de active, generarea de coduri reale pentru orice elemente de design din fișier și lucrul cu fișiere Sketch, Photoshop prin intermediul pluginului Craft Sync și, de asemenea, fișiere de design InVision Studio care au fost sincronizate cu InVision Cloud.

Studio Supernova

Supernova este o platformă pentru designeri, dezvoltatori și echipe care le oferă un set de instrumente menite să ușureze viața, de la prototipare la conversație, în cod de pregătire pentru producție. Preia design-urile din instrumente de proiectare precum fișiere Sketch sau AdobeXD și le transformă în cod frontend nativ pentru Flutter, iOS, Android și React Native.

Concluzie

Sper că ai aflat despre instrumentele care vor ușura procesul de conversie a desenelor în cod pentru a face munca echipei tale mai ușoară și mai rapidă.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me