Cele mai importante cinci tendințe de dezvoltare web și design web

Există întotdeauna ceva nou de învățat în dezvoltarea web și design.


Acesta este motivul pentru care ne-am luat timpul să discutăm cele mai importante tendințe de design web. Cea mai proeminentă schimbare pe care am observat-o în ultimul an – potrivit unui sondaj StatCounter Global Stats – este faptul că traficul de dispozitive mobile și tablete a depășit consumul de internet efectuat pe desktop.

Aceasta a însemnat ulterior o schimbare semnificativă a celor mai bune practici pentru industria de proiectare și dezvoltare web. Fiecare dintre tendințele pe care le-am evidențiat mai jos s-a produs – într-un fel sau altul – din cauza acestei schimbări.

Aruncați o privire mai jos pentru a afla primele cinci tendințe despre care credem că vor afecta dezvoltarea web în 2018.

Cu adevărat mobil-Primul web design

Proiectarea cu dispozitive mobile în minte nu este nimic nou; de fapt, a fost acum pe câțiva ani pe radarele designerilor web.

Însă, mulți profesioniști au trecut acum de la proiectarea site-urilor desktop care arată bine pe ecrane mici la proiectarea pentru telefoane mobile în primul rând și pe desktop-uri în al doilea rând. Acum este cea mai bună practică de a proiecta primul mobil și al doilea desktop.

Dacă nu vă gândiți la dispozitivele mobile poate avea consecințe critice pentru afacerea dvs. Dacă site-ul dvs. web nu este optimizat pentru mobil, atunci veți vedea rata ridicată a respingerilor deoarece utilizatorii părăsesc site-ul dvs. web în doar câteva secunde.

Veți limita, de asemenea, vânzările produselor și serviciilor dvs. prin tăierea unei mari părți a pieței.

Proiectarea site-ului dvs. web cu o perspectivă primă mobilă are multe avantaje – cel mai important avantaj este că oferiți o experiență excelentă utilizatorilor vizitatorilor dvs..

Oamenii vor putea găsi cu ușurință ceea ce caută, indiferent dacă efectuează o achiziție din formularul dvs. de e-commerce sau vă trimit rapid un e-mail.

Aplicații Web progresive pentru o implicare mare a utilizatorilor

Aplicațiile web progresive au apărut pe scena de dezvoltare web în 2015 și de atunci încântă încet.

Aplicațiile web progresive sau PWA sunt consolidate în ecosistemul Android, însă Apple a adăugat recent această funcționalitate sistemului lor de operare. Cea mai recentă Actualizarea iOS 11.3 permite PWA-urilor să lucreze pe dispozitivele Apple.

Dar ce este o aplicație web progresivă, vă aud că vă întrebați? Un PWA este o aplicație livrată prin web; profită de tehnologia modernă a internetului pentru a oferi vizitatorilor o experiență similară aplicației. PWA-urile sunt rapide, sigure și sunt o tehnologie cu adevărat mobilă.

Diferențele dintre aplicațiile native și PWA-urile sunt că aplicațiile web rulează chiar în browser, pot funcționa offline și pot fi instalate și ca o aplicație obișnuită.

Există multe avantaje ale utilizării PWA pentru afacerea dvs. În primul rând, acestea nu sunt incluse în magazinele de aplicații, astfel încât nu este necesar să treceți prin cercuri setate de apple sau Android pentru ca consumatorii să poată accesa aplicația dvs. web.

Experiența incredibilă a utilizatorului de aplicații web progresive îmbunătățește semnificativ implicarea și conversiile utilizatorilor. Există multe companii cu profil înalt care folosesc PWA-uri precum Twitter, Tinder, Flipkart și The Washington Post.

Întreprinderile din sectoarele dovedesc eficiența tehnologiei PWA – Flipkart a triplat timpul pe site cu aplicația lor progresivă Web, și Washington Post au văzut implicarea utilizatorilor să crească de cinci ori după lansarea unei versiuni PWA a site-ului lor web.

Credem că PWA-urile vor fi o tendință masivă în 2018 și nu numai.

Dezvoltare web simplă cu Build Builders

Există un nou instrument în dezvoltarea web, care facilitează viața pentru antreprenorii care nu au abilități de proiectare web sau cunoștințe tehnice – Builders de pagini.

Constructorii de pagini au fost revoluționari în spațiul de web-building. Acestea sunt pluginuri sau platforme care permit persoanelor cu foarte puține cunoștințe tehnice să proiecteze și să dezvolte pagini web. Tot ce trebuie să faceți este să trageți și să aruncați elemente în loc, și voilă, aveți un site web frumos.

Mai multe produse excelente pe piață vă vor ajuta să proiectați pagini de site atractive. Veți găsi câteva opțiuni gratuite, freemium și premium disponibile pe piață, inclusiv Beaver Builder, Elementor și  Thrive Architect.

Există, de asemenea, platforme de construire a paginilor, cum ar fi Squarespace, Format, și Wix, care conduc drumul cu instrumente de dezvoltare web simple și ușor de utilizat.

WordPress CMS este în pericol să nu rămână în urmă, chiar dacă există construitori de pagini disponibile pentru WordPress, aceștia nu sunt direct afiliați cu WordPress. Proprietarii de site-uri noi nu știu despre aceste plugin-uri, așa că aleg să construiască pe alte platforme, cum ar fi Squarespace.

Pentru a combate aceste WordPress dezvoltatorii au lucrat la constructorul lor de pagini numit Gutenberg. Puteți chiar să-l încercați singur cu un site-ul de demo live.

WordPress este probabil să integreze Gutenberg în editorul lor CMS în curând, ceea ce înseamnă că dezvoltarea web va deveni mai ușoară ca niciodată. Previzăm că celelalte platforme CMS vor urma exemplul.

Design web plat pentru un site web cu încărcare rapidă

Pentru a optimiza telefoanele mobile, Web Designers și Developers creează acum site-uri web curate și simple, alături de un design receptiv.

Această tendință este cunoscută sub numele de „Flat Design” și oferă site-urilor web avantajul unei performanțe mobile mai bune.

Dezvoltarea web se schimbă pentru a satisface nevoile utilizatorilor de internet, iar site-urile web care funcționează uimitor pe dispozitivele mobile sunt o prioritate.

Site-urile tradiționale cu imagini grele se încarcă lent peste conexiuni 4G și pot frustra utilizatorii de telefonie mobilă. În schimb, site-urile care folosesc designul plat se încarcă rapid, deoarece stilul lor curat și minimalist necesită mai puține date.

De asemenea, mulțumesc utilizatorii de web mobil, Timpurile rapide de încărcare ajută, de asemenea, site-ul dvs. web să se ridice în mod mare în rezultatele căutării Google. Un site simplu, utilizabil va fi ușor pentru utilizatori să navigheze, făcându-i mai probabil să rămână mai mult pe site-ul dvs. web pentru mai mult timp.

Designul plat se referă la minimizarea distragerilor și la încurajarea vizitatorilor să se concentreze asupra celor mai critice părți ale site-ului dvs. web.

Rămâneți la curent cu dezvoltarea web în 2018, folosind culori strălucitoare, linii curate și mult spațiu alb – creați un design plat care să fie ușor de date, încărcare rapidă și atrăgătoare.

Site-uri de o pagină pentru simplitate

Ultima tendință de design web și dezvoltare de pe lista noastră sunt site-urile web cu o singură pagină. Sunt exact cum sună, un site web care are o singură pagină.

Modelele de o pagină funcționează deosebit de bine pentru vizualizarea pe dispozitivele mobile, deoarece utilizatorii nu au nevoie să navigheze departe de pagina principală, trebuie doar să deruleze pentru informații. Acest lucru le face o opțiune excelentă pentru bloguri, comerț electronic și proiecte mici.

Cu toate acestea, dacă sunteți parte a unei organizații mari, care trebuie să prezinte mai multe informații pe site-ul dvs. web, există încă lecții care trebuie învățate din proiectarea web pe o pagină.

Puterea unu-pagerului este simplitatea. Cu o singură pagină pentru a transmite toate informațiile lor, este esențial ca companiile care folosesc designul de o singură pagină să-și afle mesajul. O copiere și un design clar și concis este un mod încercat și testat de a angaja vizitatorii.

Acest stil ușor de utilizat al site-ului, asociat cu un design excelent, poate crește conversia. Mai bine, costurile pentru proiectare, dezvoltare și chiar găzduire sunt reduse în comparație cu desenele cu pagini multiple.

Acolo o ai! Cele mai importante cinci tendințe noastre de dezvoltare web pentru implementarea acestui an și site-ul dvs. web-doveditor în viitor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map