15 producător video online impresionant pentru afacerea dvs.

Vă lăsați mulți bani pe masă dacă nu creați videoclipuri pentru compania dvs. Câștigă internetul creând videoclipuri de talie mondială pentru marketingul digital.


Nu fac doar asta. Studiile arată că 79% din oameni spune că videoclipul unei mărci i-a convins să cumpere un software sau o aplicație. Dacă încă nu aveți un videoclip pentru compania dvs., este momentul să faceți unul.

Nu multe persoane preferă citirea conținutului pe bază de text din mai multe motive, principalul fiind timpul. Informațiile prin videoclipuri pot fi livrate rapid fără a bate în jurul bucșei. Pe lângă asta, are o mulțime de beneficii pentru afacerea dvs., cum ar fi:

 • Crește vânzările
 • Crește traficul
 • Implică publicul
 • A cladi increderea

Si multe altele…

Acestea fiind spuse, este important să rețineți că realizarea a aproape „orice” videoclip nu va reduce problema. Trebuie să vă asigurați că mesajul dvs. are o relație directă cu publicul și vânzările. Ați putea face asta în diverse moduri, iar unele dintre ele sunt discutate mai jos.

Cunoaște-ți publicul țintă

Crearea videoclipurilor fără a ști publicul țintă este ca și cum ai fotografia o săgeată cu ochii mari. Este foarte puțin probabil să lovești locul potrivit. De exemplu, vindeți produse care sunt destinate bărbaților de vârstă mijlocie. Deci, ar fi înțelept să vă creați videoclipurile, ținând cont de acest lucru. În general, direcționarea către „bărbați” nu va ajuta deloc.

Evident, doar știind că „bărbații de vârstă mijlocie” ar dori să-ți cumpere produsele, de asemenea, nu este suficient. Va trebui să săpați mai adânc și să identificați lucruri precum ceea ce se întâmplă în mintea lor și ce îi va motiva să facă achiziția.

Creați conținut de calitate și valoros

Este esențial să înțelegem ce face un videoclip „de înaltă calitate”. Unii indicatori pot include:

 • Script bun
 • Grafica / suprapuneri moderne
 • Culori potrivite pentru marca ta
 • Audio tare și clar

De asemenea, este esențial să creăm videoclipuri care să se concentreze continuu pe problemele telespectatorilor și să ofere o soluție.

Faceți-l exact pe lungimea potrivită.

Crearea videoclipurilor dvs. prea mult timp nu vă va ajuta, deoarece atenția oamenilor este foarte mică. Pe de altă parte, crearea videoclipurilor dvs. prea scurtă nu este o idee bună, deoarece mesajul nu va fi transmis corect. Deși în funcție de tipul videoclipului, orice între 1-2.5 minute pare bine.

Nu uitați de CTA.

Imaginează-ți crearea unui videoclip spectaculos și nu încurajează spectatorii să ia măsuri?

Asta ar fi o prostie.

Apelul la acțiune este unul dintre cele mai importante lucruri în orice formă de marketing și, cu siguranță, trebuie să-l folosești și în videoclipurile tale. Data viitoare când creați un videoclip nou, nu uitați să includeți un CTA.

Acum, aruncăm o privire la unii dintre următorii factori video pe care îi puteți folosi pentru compania dvs. Vestea bună este că nu trebuie să instalați niciun software în loc de tot ce puteți face online în browser.

Promo

Oricine poate realiza videoclipuri profesionale cu Promo. Au peste 12 milioane de clipuri video și șabloane cu care puteți crea:

 • Anunțuri de social media precum Facebook, YouTube, Twitter, LinkedIn, Instagram, etc
 • Videoclipuri promoționale
 • Marketing

Clipurile și șabloanele sunt dedicate numeroase industrii, precum imobiliare, călătorii, marketing, comerț electronic și multe altele. Există o mulțime pentru fiecare tip de activitate aici. De fapt, au chiar videoclipuri pentru întâlniri speciale precum Ramadan și Paști.

Cât de genial este?

Pune-l

Un instrument pentru o varietate de scopuri, Placeit (obține publicul Geekflare) 15% reducere) are, de asemenea, o secțiune „video” în care puteți crea povești Instagram, diapozitive, demo-uri despre produse și alte tipuri de videoclipuri. Această companie este cunoscută pentru că face lucrurile mai ușoare pentru întreprinderile mici și vederea producătorului video face destul de evident.

Este simplu de utilizat, dar oferă foarte multe, cum ar fi:

 • Sute de șabloane video
 • Bibliotecă audio uriașă
 • Previzualizare cadru cheie pentru fixarea editării
 • Citate de inspirație

Cu un singur abonament, puteți accesa toate caracteristicile lor nelimitat.

Animoto

Cu un editor video de drag and drop super-ușor, Animoto vă poate ajuta să conduceți traficul, să creșteți vânzările și să reduceți angajamentul. Șabloanele lor video sunt concepute pentru a ridica mesajul mărcii dvs. și pentru a oferi o experiență vizuală irezistibilă care este obligată să facă clienții tăiți.

Vezi acest videoclip creat cu Animoto:

https://d14pr3cu5atb0x.cloudfront.net/cms/Product-promo-video-testimonial-feddb31ba0.mp4

Puteți începe selectând un șablon și apoi adăugați în continuare fotografii și clipuri video pentru a crea videoclipul. Puteți ajusta apoi culorile, adăugați text, adăugați muzică și multe altele pentru a-l personaliza. După ce ați terminat, îl puteți partaja cu ușurință publicului.

Magisto

Aveți încredere în branduri precum Samsung, Mitsubishi și NBC, Magisto este un alt mare producător video. Puteți crea videoclipuri, le puteți partaja și chiar puteți vizualiza analizele pentru a măsura performanța lor. Au fost minunate înainte, dar de curând tocmai s-au îmbunătățit mult după ce s-a asociat cu iStock pentru a deschide o multitudine de fotografii pentru a le folosi în videoclipurile dvs..

Puteți crea videoclipuri personale, precum și comerciale, cu orice temă vă puteți imagina. Posibilitățile sunt nelimitate.

Biteable

Puteți crea videoclipuri atrăgătoare literalmente în timpul pauzei de prânz Biteable. Este atât de simplu și de ce n-ar fi atunci când ai peste 800.000 de clipuri video reale și animații uimitoare. Puteți selecta, de asemenea, un șablon pentru a face lucrurile mult mai ușoare.

Biteable vă permite să creați peste 40 de tipuri video diferite, inclusiv:

 • explainer
 • Animat
 • Anunț
 • Produs demonstrativ
 • Social media creativă

Pentru a vă personaliza videoclipurile cu marca dvs., puteți alege să adăugați logo-ul dvs. și chiar să reglați culorile dorite.

Moovly

Cu un editor video intuitiv de drag and drop format din peste un milion de active stoc, Moovly se potrivește tuturor mărimilor și tipurilor de afaceri. Puteți adăuga imagini, sunete, animație și puteți sincroniza totul într-un videoclip complet.

Moovly are o mulțime de șabloane pe care le poți folosi ca bază și să le construiești de acolo. Planurile de prețuri încep de la doar 24,92 USD / lună, dar puteți începe gratuit.

FlexClip

FlexClips oferă o gamă largă de elemente animate pe care le puteți utiliza în cadrul videoclipurilor dvs. după ce ați selectat unul dintre numeroasele lor șabloane. De la text, suprapuneri și widgeturi la logo-uri și alte elemente. Alături de asta, veți obține peste un milion de videoclipuri, imagini și muzică stoc pentru a condimenta lucrurile.

Iată un exemplu de videoclip creat de FlexClips:

https://www.flexclip.com/res/preview/226p/bookstore-promo.mp4

În cadrul editorului, puteți efectua o varietate de sarcini, cum ar fi:

 • firet
 • Reglare
 • Modificarea raportului de aspect
 • Adăugarea de efecte
 • Adăugarea voiceover
 • Adăugarea filigranelor

În general, editorul este destul de ușor de utilizat și puteți fi sigur că veți obține blocajul în cel mai scurt timp.

Fiverr

Dacă nu trăiești sub o stâncă, știi ce Fiverr este. Este o piață pentru a angaja freelanceri în diferite scopuri, iar unul dintre ei este videoclipul. Doar sub „Video & Animație ”, obțineți această listă uriașă de subcategorii precum:

 • Whiteboard & Explicatoare animate
 • Editare video
 • Anunțuri video scurte
 • GIF-uri animate
 • Logo Animation
 • Intro-uri & Outros

Si multe altele.

După ce selectați subcategoria dorită, veți obține un ecran de acest fel în care veți vedea diverși freelanceri care oferă serviciile lor începând de la 5 USD.

Cu toate că nu toată lumea este excelentă, sunteți sigur că veți găsi o mulțime de excepționale pentru a vă duce la bun sfârșit munca. Partea cea mai bună este că puteți vedea recenziile lor înainte de a face achiziția și, chiar dacă acestea dezamăgesc, puteți cere întotdeauna revizuiri.

Animaker

Puteți crea videoclipuri animate și în timp real cu acțiune Animaker. Au un producător de videoclipuri drag and drop și un constructor de caractere foarte unic pentru a crea mii de personaje animate pentru a accesa videoclipurile dvs..

Nu mai vorbim de peste 100 de milioane de active stoc și mai mult de 1.000 de șabloane pentru a începe. Se poate obține mai ușor decât asta?

În plus, puteți încărca și edita videoclipuri 4K și chiar redimensiona produsul final pentru diferite platforme de social media. Dacă toate acestea sună interesante, puteți începe gratuit.

Explee

Aveți încredere în companii precum Google, Apple și IBM, Explee vă ajută să creați videoclipuri explicative și să transmiteți un mesaj clar clienților. Videoclipurile lor urmează stilul „tablă albă”, care este destul de popular pe Internet. Acest tip de stil este excelent pentru a explica potențialii dvs. clienți un proiect, idee sau produs.

Iată despre ce vorbesc:

Editorul lor video are peste 6.000 de animații pe care le puteți folosi și atrage atenția oamenilor. Au chiar elemente de benzi desenate și instrumentele necesare pentru a vă transmite mesajul în mod corespunzător. Dacă preferați animațiile de pe tablă, atunci ar trebui să verificați cu siguranță aceasta.

Kapwing

Un producător video foarte bun pentru începători, Kapwing vă permite să creați videoclipuri uimitoare prin combinarea de GIF-uri, imagini, clipuri și alte materiale media. Puteți chiar determina începutul și punctul final al fiecărui element și optimiza dimensiunea videoclipului pentru diferite site-uri de socializare.

Aș spune că acest serviciu este destul de simplu și perfect pentru cei care abia încep. Au un plan gratuit pentru totdeauna, pe care îl poți încerca și ca lucrurile să se deruleze.

Vyond

Vyond vă permite să creați videoclipuri animate antrenante cu ajutorul șabloanelor și resurselor lor pre-construite. Videoclipurile animate sunt acum uriașe și aproape fiecare companie optează să o caute în loc de videoclipuri tradiționale live, deoarece creează o scenă asemănătoare poveștii, care este greu de omis să urmărești.

Fiecare dintre elementele din editorul video este foarte personalizabil și puteți să-l faceți în întregime. În loc să plătiți o sumă masivă de bani agențiilor video pentru a crea videoclipuri animate, puteți crea videoclipuri nelimitate cu Vyond fără a vă arde portofelul.

Lumen5

Cu suprapuneri frumoase și efecte text, Lumen5 vă poate ajuta să creați videoclipuri în câteva minute. Puteți crea ceva de la zero sau puteți transforma postarea dvs. pe blog într-un videoclip. La fel ca aceasta:

https://storage.googleapis.com/lumen5-site-images/landing-creator.webm

Genul de videoclipuri cu imagini și suprapuneri de text deasupra acestora tinde să devină viral rapid pe rețelele de socializare, așa că ar trebui să încercați acesta dacă doriți să creați videoclipuri similare.

Au milioane de acțiuni pe care le puteți amesteca și combina pentru a veni cu ceva unic și atrăgător de ochi. Puteți adăuga, de asemenea, branding-ul pentru a face să pară profesionist.

ClipChamp

Trăind la numele ei, ClipChamp este un producător video cu mai multe fațete care constă din:

 • Editor video
 • Compresor video
 • Convertor Video
 • Înregistrare webcam

Sunt de încredere de mărci precum ComCast, Microsoft și Dell și au peste 8 milioane de clienți în total. De la șabloane video la înregistrări video la audio, acestea au susținut arta de a face videoclipuri antrenante.

ClipChamp are aproape toate funcțiile legate de videoclipuri încorporate, deci nu trebuie să mergeți nicăieri în altă parte pentru a efectua sarcini specifice. După ce ați exportat videoclipul, puteți modifica dimensiunea acestuia pentru fiecare platformă socială adecvată de acolo.

InVideo

InVideo este ca o mini lume singură. Are diverse secțiuni pentru diferite scopuri de creare video, astfel încât puteți fi sigur că veți obține ceea ce căutați. Veți găsi o mulțime de șabloane video în diferite industrii și puteți chiar să transformați articolul într-un videoclip.

Dacă nu sunteți un fan al articolelor făcute în prealabil, puteți alege să începeți de la zero cu un șablon gol. Atâta timp cât are legătură video, puteți crea ORICE ce vă puteți imagina cu InVideo. Posibilitățile sunt atât de vaste.

Concluzie

Dacă nu utilizați videoclipuri pentru compania dvs., acum este un moment minunat pentru a face acest lucru. Sper că sfaturile și instrumentele de mai sus te vor ajuta să creezi videoclipuri uimitoare vizual în cel mai scurt timp.

După ce ați creat crearea videoclipurilor, va fi nevoie de ceva care să le găzduiască pentru a le încorpora pe site-ul dvs. web. Pentru asta, puteți descoperi cele mai bune platforme de găzduire video.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map