20 de site-uri pentru a obține imagini GRATUITE licențiate pentru site-ul dvs. web

După cum spune, pe bună dreptate, Fred R. Barnard – O imagine valorează o mie de cuvinte


Fotografiile de pe un site web, articolul ajută la explicarea unui punct într-un mod mai bun. Puteți utiliza o poză pentru imaginea prezentată pe blogul dvs., în conținutul articolului, pe social media, etc.

Totuși, găsirea imagini gratuite licențiate poate fi o mare dificultate. Majoritatea imaginilor disponibile gratuit sunt fie cu rezoluție nominală, încețoșate, fie îmbarcate sub filigran. Dar, datorită următoarelor locuri online, unde puteți obține imagini gratuite autorizate pentru a fi introduse pe site-ul dvs. web.

Pixabay

Toate pozele de pe Pixabay sunt încărcate de Creative Commons, o organizație non-profit americană condusă de Ryan Merkley. Are un milion de fotografii fără regalitate, disponibile pe scară largă. Pixabay este unul dintre preferatele mele, și puteți obține aproape toate tipurile de imagini, inclusiv:

 • animale
 • oameni
 • Alimente
 • Locuri
 • Tehnologie
 • Educaţie
 • Afaceri
 • Calculator
 • Sănătate

La pixabay, veți găsi nu doar fotografii, ci videoclipuri, grafică vectorială & ilustrații. Și dacă ești dezvoltator, îți va plăcea API-ul Pixabay.

Unsplash

Faceți orice doriți să faceți Unsplash fotografii de înaltă rezoluție în GRATUIT. În ultimul timp, Unsplash a lansat o API, așa că dacă aveți o idee de a face o aplicație, poster, etc.10, încercați.

Dacă vă abonați la lista de corespondență, veți putea primi zece fotografii la fiecare zece zile supravegheate de diverși fotografi. Desigur, are o bară de căutare tradițională unde puteți găsi imagini care să se potrivească preferințelor dvs..

DeviantArt

Art. Deviantă are peste 3 milioane de utilizatori și este un serviciu bazat pe comunitate. Le puteți vizualiza imaginile gratuit atât timp cât le acordați creditele cuvenite. Se concentrează în principal pe conținut legat de animații.

Flickr

Flickr este umplut cu peste 13 miliarde de fotografii. După ce vă înscrieți, veți avea acces imersiv la bogăția sa. Oferă 1000 GB stocare foto utilizatorilor săi. De asemenea, puteți edita fotografiile înainte de a salva. Facilitatea de rezervă automată asigură pierderea niciunei fotografii.

Dar există o singură captură; nu toate fotografiile sunt autorizate gratuit. Deci trebuie să aplicați filtrul după cum urmează.

Gratisography

Grastisography oferă imagini de înaltă calitate, fără restricții. Toate imaginile sunt făcute clic pe Ryan McGuire.

Getty Images

Getty Images sunt gratuite pentru site-uri sau bloguri necomerciale, dar cu unele restricții. Nu puteți descărca și încărca pe site-ul dvs.; în schimb, puteți încorpora imaginile.

Getty Images sunt cunoscute pentru calitate și poți obține fotografiile din aproape toate categoriile.

Imagini realiste

Fotografii realiste, licențiat de Creative Commons Zero, este un alt serviciu de partajare de fotografii. Au adăugat șapte fotografii noi în fiecare săptămână.

Viața Pix

Durata de viață a pix este sortat în categorii cronologice într-o galerie. De asemenea, puteți alege fotografii sortate în funcție de fotografi.

Stoc liber de natură

Dedicat exclusiv Naturii, Stoc liber de natură este creat de Adrian Pelletier. Este actualizat zilnic.

Magdeleine

Fotografiile de filtrare bazate pe culoarea dominantă ajută Magdeleine să ies în evidență printre ceilalți.

StockSnap

StockSnap, realizat de Snappa, este un depozit minunat de fotografii de rezoluție înaltă, cu peste 100 de categorii. Toate fotografiile sunt publicate sub Creative Commons – CC0, ceea ce înseamnă că atribuirea nu este obligatorie.

Kaboompics

Alături de un motor de căutare modest, Kaboompics ne oferă o paletă de culori împreună cu codurile hex pe care le putem folosi.

Cartea de cafea de călătorie

Rulează un blog de călătorie sau un site web?

Cartea de cafea de călătorie vă va uimi cu diferitele imagini ale locului.

Republica ISO

Republica ISO, fondată de Tom Eversley, designer și fotograf, oferă mai multe imagini de înaltă definiție pentru proiecte creative și personale personale.

MMT

Moment (MMT), fondată de Jeffrey Betts, conține imagini care se orientează în principal către natură, orașe și infrastructură.

Pexels

Pexels are un director lăudabil cu imagini stoc și adaugă aproape 3000 de fotografii pe lună la conținutul său deja îmbogățit.

PicJumbo

PicJumbo, deținută de Viktor Hanacek, este un site web gratuit, bine organizat, pentru furnizorii de imagini. Conține câteva fotografii plăcute pentru ochi.

Burst By Shopify

Izbucni este o filială a Shopify, creată ținând cont de antreprenori. Toate imaginile sunt autorizate sub Creative Commons Zero.

Foto Skitter

Foto Skitter acoperă o varietate de genuri și toate imaginile sunt create de proprietari.

iwaria

Vizând Africa? O să iubești iwaria. Un portal dedicat de fotografii africane gratuite pentru site-ul dvs. web /

După ce obțineți fotografia, nu uitați să comprimați pentru a reduce dimensiunea totală a paginii web de încărcare rapidă. Sper că această scriere vă va ajuta să adăugați imagini fără drepturi pe blog și site-ul dvs. web.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map