9 Cele mai bune instrumente de marketing video pentru a stimula vânzările și conștientizarea mărcilor

Fiecare afacere ar trebui să facă din marketingul video o parte integrantă a strategiei sale de a rămâne pe radarul clienților.


În termeni laici, marketingul video este pur și simplu procesul de utilizare a videoclipurilor pentru a vă prezenta produsul sau serviciul în fața audienței. Vă poate ajuta afacerea în multe moduri, cum ar fi:

 • Creșterea vânzărilor
 • Sporirea traficului
 • Măriți timpul de locuit pe un site web
 • Implică publicul
 • Generați oportunități
 • Îmbunătățiți înțelegerea produsului / serviciului dvs.

Acestea fiind spuse, nu este o sarcină atât de ușoară să integrezi marketingul video eficient în strategia ta. Pur și simplu crearea unui videoclip și partajarea pe rețelele de socializare nu vor fi suficiente. Există mult mai multe lucruri și cred că instrumentele menționate mai jos vă vor ajuta cu siguranță în această privință.

Dacă sună interesant, săriți direct.

Animoto

https://d14pr3cu5atb0x.cloudfront.net/cms/business-video-maker-for-marketing-videos-landscape-c9e37187b1.mp4

Animoto vă permite să creați videoclipuri atrăgătoare de atenție care vă pot ajuta să conduceți traficul, să creșteți vânzările și să vă angajați publicul. Are o bibliotecă masivă de videoclipuri stoc, imagini, clipuri, muzică și alte elemente pe care le puteți utiliza pentru a crea videoclipuri pentru orice industrie.

Puteți să personalizați în continuare videoclipurile dvs., să le filigranați și chiar să le partajați pe diferite platforme de social media în dimensiunile lor corespunzătoare. Cu un singur abonament, puteți crea cât mai multe videoclipuri doriți și asta la o calitate HD 1080p. Puteți utiliza planul lor gratuit sau puteți face upgrade la prețul de până la 5 USD / lună.

Brightcove

O suită completă de marketing video, Brightcove, este simplu, dar foarte eficient pentru afacerea ta. Este o soluție de marketing video integrală care vă permite să faceți:

 • Editare video
 • Live streaming
 • Management de conținut
 • Publicare video
 • transcodarea
 • Analizați performanța

Îți poți asambla propriul player video și îl poți încorpora oriunde vrei. De fapt, în cadrul sistemului lor, puteți partaja videoclipurile dvs. pe mai multe platforme simultan, fără a fi nevoie să vă conectați manual. Dacă aveți Brightcove, există foarte puține lucruri pe care trebuie să le faceți în afara acestuia, deoarece au deja o mulțime de funcționalități legate de videoclipuri.

Puteți începe cu încercarea lor gratuită.

SproutVideo

Excelent pentru generarea de clienți și conducerea traficului prin marketing video, SproutVideo a fost fondată în 2010, dar a devenit rapid o opțiune fiabilă.

Are o grămadă de instrumente pe care le puteți utiliza pentru a-ți supraîncărca jocul de marketing video, inclusiv un player video avansat care are opțiuni de partajare socială și de încorporat cod de partajare a codurilor. De asemenea, are CTA-uri și carduri finale integrate pentru a atrage interesul telespectatorilor.

Trebuie să spun @sproutvideo are cele mai bune documente de asistență pentru clienți / asistență ale oricărei platforme pe care le-am folosit vreodată. Întotdeauna o plăcere folosind produsul lor și vorbind cu echipa lor!

– Kate Goldsmith (@KGoldsmithMKTG) 15 august 2019

În afară de asta, puteți adăuga o formă de captare a plumbului la videoclipul dvs. care se integrează cu platforme de top precum MailChimp și HubSpot.

Există și alte caracteristici, cum ar fi video SEO, urmărirea performanței și multe altele. Puteți începe gratuit și să o luați de acolo.

BombBomb

https://content.bombbomb.com/90a48366-3e1c-47e4-b497-9eaf5aa612ac_H264Main.mp4

Dacă nu sunteți un marketer profesionist de e-mailuri, poate fi dificil să-i țineți pe cititori lipiți de e-mailurile dvs. Cu toate acestea, cu utilizarea de BombBomb, cel puțin puteți îmbunătăți lucrurile mult mai bine adăugând videoclipuri. Este ca și cum ar fi adăugarea de marketing video și marketing prin e-mail împreună pentru a obține un rezultat eficient.

Îți ajută e-mailurile să iasă în evidență de mulțime, deoarece majoritatea ar fi doar în format simplu. Tot ce trebuie să faceți este să instalați extensia BombBomb Chrome și / sau aplicația mobilă, să înregistrați videoclipul prin ea și apoi să o încorporați în e-mailurile voastre. Puteți alege chiar orice videoclip din biblioteca dvs. dacă nu doriți să înregistrați unul nou.

Vyond

Cu sute de șabloane, mii de active și o mulțime de opțiuni de personalizare, Vyond poate duce povara creării de videoclipuri uimitoare. De la zero până la final, aveți un control complet asupra vizualurilor, fonturilor, audio și a tuturor fișierelor. De fapt, acest instrument este construit într-un mod care să vă ajute să vă transformați ideile în videoclipuri interesante.

Iată un exemplu de videoclip creat cu Vyond:

Faptul că videoclipurile vor fi animate face ca totul să fie mult mai bun, deoarece are o cerere ridicată. Nici nu trebuie să aveți cunoștințe de „animație”. Tot ce trebuie să faceți este să selectați un șablon și să jucați cu elementele și funcțiile pentru a vă oferi propriul videoclip de tip explicativ profesionist.

Shakr

Puteți crea campanii video strălucitoare pentru brandul dvs. cu Shakr. Pentru a obține rezultate bune din platformele de socializare, trebuie să publicați constant conținut proaspăt și în principal videoclipuri. Reținând acest lucru, Shakr este construit într-un mod care vă permite să creați loturi de videoclipuri mult mai rapid și într-o manieră eficientă.

Puteți face videoclipuri super-rapide, până la un punct în care peste 500 de videoclipuri pot fi redate într-o fracțiune de timp. Și după aceea, îți poți activa campaniile chiar în aceeași zi pentru ca lucrurile să curgă.

Vidyard

O soluție de marketing video integrală, Vidyard are literalmente tot ce ai nevoie. Cel mai probabil, nu ar trebui să te aventurezi pentru alte instrumente dacă te apuci de acesta.

Și de ce spun asta?

Acest lucru se datorează faptului că acest instrument vă permite:

 • Videoclipuri gazdă
 • Integrați videoclipurile în e-mailuri și conținut
 • Adăugați CTA, carduri de final și formulare la playerul video
 • Optimizați videoclipuri pentru SEO
 • Creați un hub pentru cele mai bune videoclipuri
 • Încorporați funcții personalizate unui player video
 • Analizați performanța pe internet

Ca @HubSpot Marketing Pro & Utilizator Sales Pro, am acces la Vidyard. Până acum, bine.

– �� Randy Milanovic (@ kayak360) 25 martie 2020

Vidyard este de încredere și lăudat de unele dintre cele mai mari nume precum LinkedIn, Microsoft și S&P Global. Asigurați-vă că solicitați o demonstrație gratuită pentru a le încerca.

Wistia

Dacă vă luptați cu construirea unei conexiuni cu telespectatorii, Wistia cu siguranță poate rezolva asta pentru tine. În primul rând, vă permite să găzduiți videoclipuri pe platforma lor care are unul dintre playback-urile de cea mai înaltă calitate. Puteți adăuga un logo, schimba culorile și chiar asambla forme, link-uri și CTA-uri.

Puteți transmite spectatorilor o experiență fără anunțuri și chiar puteți crea un mini-canal care vă prezintă videoclipurile alese de mână. În afară de asta, puteți reda automat un videoclip după altul pentru a crește timpul de funcționare.

Vorbind despre crearea unei conexiuni cu publicul tău, acestea îți permit să folosești datele spectatorului pentru a ajunge la oameni noi și, de asemenea, să le retargetezi pe cele existente pe diferite platforme. Le puteți capta adresele de e-mail și le puteți anunța de fiecare dată când un videoclip nou scade.

Îți face griji pentru SEO?

nu face.

Wistia optimizează videoclipurile pentru motorul de căutare adăugând marcajul schemelor (JSON + LD) și face toată munca grea din fundal.

În cele din urmă, puteți integra CRM pentru a prelua controlul deplin asupra lucrurilor.

Vimeo

Vimeo recent și-a îmbunătățit jocul și a devenit mult mai bun decât erau înainte. De fapt, acum a devenit alegerea accesibilă de găzduire video pentru mulți oameni. Și de ce nu ar fi cu toate aceste caracteristici incredibile?

Cu Vimeo, puteți:

 • Videoclipuri gazdă
 • Colaborați cu membrii echipei
 • Efectuați strategiile de marketing necesare
 • Performanța calibrului la un nivel profund

Obțineți spațiu de stocare de 7 TB pentru a încărca videoclipurile dvs. și pentru a le organiza oricum doriți. Playerul video vă permite să adăugați CTA, să încorporați oriunde, să capturați adrese de e-mail și să vă integrați cu software-ul dvs. preferat de marketing prin e-mail. Există o mulțime de funcții pe care doriți să le explorați, astfel încât să puteți începe cu un preț de până la 20 USD / lună.

Concluzie

Alegeți instrumentele de marketing video menționate mai sus pentru a crea videoclipuri uimitoare, pentru a genera oportunități, pentru a construi implicare și pentru a vă ridica ROI.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map