Obțineți videoclipuri perfecte pentru promoția dvs. de produse

Dacă doriți să conduceți trafic angajat, atunci conținutul video ar trebui să fie prioritatea dvs..


Sondajul din întreaga lume a susținut că conținutul video poate angaja spectatorii cu 90% mai mult în comparație cu textul sau conținutul grafic. Nu mai este un secret faptul că conținuturile audio-vizuale au un impact mai mare asupra creierului uman, iar oamenii pot reține informațiile pentru o perioadă lungă de timp. Ceea ce pur și simplu echivalează cu o implicare mai mare și un ROI uriaș (rentabilitatea investiției)

Cu toate acestea, pentru marketeri și proprietarii de afaceri costul de producție al campaniilor de anunțuri video a creat o îngrijorare uriașă. Ei bine, această problemă poate fi rezolvată cu ușurință cu videoclipuri stoc.

Următoarele sunt câteva dintre cei mai buni furnizori de materiale video pentru următoarea campanie de promovare a produselor.

Pexels

Pexels este unul dintre cele mai populare site-uri pentru a obține videoclipuri gratuite despre stoc. Puteți căuta din biblioteca video online și puteți alege cele mai potrivite pentru campaniile dvs. de marketing.

Majoritatea marketerilor preferă Pexels când vine vorba de înregistrări video. Ei bine, acest site oferă și imagini de stoc.

Toate videoclipurile disponibile pe Pexels sunt complet protejate de drepturi de autor și puteți utiliza aceste videoclipuri pentru campaniile dvs. de publicitate sau pentru orice alt scop profesional. Cu toate acestea, dacă doriți să donați pentru imagini și videoclipuri de bună calitate, atunci sunteți mai mult decât binevenit.

Shutterstock

Dacă sunteți un marketer profesionist și căutați doar videoclipuri profesionale de calitate pentru campaniile dvs. de marketing, atunci acesta este site-ul pentru care trebuie să accesați.

Shutterstock are una dintre cele mai mari biblioteci video de înaltă calitate oferite pentru marketeri profesioniști și antreprenori digitali.

Cu toate acestea, pentru a descărca videoclipul de înaltă calitate, trebuie să plătiți o taxă lunară premium către Shutterstock. Puteți alege din programul lor anual sau pachetul lor de abonamente lunare pentru a se potrivi nevoilor dvs..

În funcție de consumul dvs. și de cererea de calitate, prețul va fi stabilit.

Toate videoclipurile care sunt prezente în biblioteca din Shutterstock sunt protejate de drepturi de autor și puteți edita aceste videoclipuri conform cerințelor companiei dvs..

De asemenea, oferă o gamă largă de soluții pentru toate nevoile dvs. legate de marketingul de conținut. Puteți accesa imaginea și accesul la biblioteca muzicală plătind un mic abonament lunar. Dacă doriți să vă angajați publicul cu videoclipuri, imagini sau muzică de calitate profesională, Shutterstock vă poate oferi cea mai bună soluție pentru banii dvs..

Elemente Envato

Elemente Envato nu este doar pentru materialele video, ci este mult mai mult decât atât. Dacă sunteți profesionist, sunteți dispus să aflați mai multe despre marketingul video sau optimizarea canalelor de social media, atunci acest site web are colecția potrivită de instrumente și tutoriale pentru dvs..

Dacă tocmai începeți și doriți să vă promovați produsele sau serviciile folosind conținut video, atunci această platformă are o colecție uriașă de videoclipuri stoc, pentru a începe. 

De asemenea, puteți avea acces la biblioteca de imagini stoc și la biblioteca tractului sonor, care vă va ajuta să realizați un videoclip promoțional clar. Cu toate acestea, cu pachetul premium, veți primi, de asemenea, videoclipuri tutorial fără niciun cost suplimentar. Tutoriale video vă vor ajuta să intrați în detaliile marketingului video și cum să optimizați videoclipurile stoc pentru a vă stimula campaniile de marketing.

Videoblocks

Videoblocks este o imagine uriașă de stoc, biblioteca video pentru antreprenorii moderni online.

Mulți dintre profesioniștii și influențarii social media se confruntă cu provocări de a obține muzica potrivită pentru videoclipurile lor și imagini pentru a crea miniaturi. Chiar și bloggerii consideră că este foarte dificil să creeze efectul animat perfect pentru a face postările lor de blog să pară mai interesante. Videoblocurile au adus soluții la toate aceste probleme cu introducerea uriașei lor biblioteci online de imagini, videoclipuri și efecte animate fără drepturi.

De asemenea, puteți obține clipuri animate, după efecte și alte alte instrumente interesante pentru a crea postări uimitoare pe social media pentru campania dvs. de marketing.

Vimeo

Vimeo a adoptat o abordare diferită pentru a duce procesul de marketing video la nivelul următor. Veți putea experimenta abilități de cinematografie și videografie de înaltă performanță pe fiecare material disponibil pe această platformă.

Vimeo are un plan gratuit de bază pentru toată lumea, care poate fi folosit pentru începători. De asemenea, utilizatorii își pot actualiza pachetul de servicii conform cererii. De asemenea, oferă servicii de streaming care vă vor ajuta să experimentați în direct videoclipuri de calitate uimitoare.

Cea mai mare bibliotecă cu filme exclusive create de unii dintre cei mai buni cinematografi și acest factor face ca această platformă să fie remarcabilă din partea concurenților săi.

Adobe Stock

Chirpici a devenit aproape sinonim cu software-ul de editare foto și video, iar unii dintre marii creatori înjură acest nume de marcă. Cu toate acestea, foarte puțini oameni sunt la curent cu serviciile de stocare video și imagine oferite de Adobe. 

Adobe are la dispoziție o gamă variată de servicii software de editare, care sunt utilizate pentru a edita imagini, videoclipuri, imagini vectoriale. De asemenea, Adobe oferă câteva instrumente de înaltă calitate precum Adobe Illustrator pentru a crea o grafică uimitoare.

Adobe folosește un sistem de credit și trebuie să cumpărați acele credite pentru a utiliza imaginile sau materialele video. Diferite imagini și videoclipuri au ratinguri de credit diferite și, în funcție de pachetul pe care îl aveți, puteți efectua achiziția. Adobe Stock este perfect pentru acei marketeri care trebuie să creeze o campanie publicitară uimitoare, cu un buget restrâns.

Videvo 

Dacă sunteți în căutarea de materiale de stoc uimitoare de calitate, fără costuri, atunci Videvo este locul perfect pentru tine. Colecția uriașă de materiale de stoc gratuite, imagini și muzică sunt suficiente pentru a stimula postările dvs. de socializare.

Cu toate acestea, dacă doriți să utilizați videoclipurile în scop profesional, puteți alege, de asemenea, seria lor premium de filme de stoc. Videvo are o colecție uriașă de materiale video de calitate premium, care pot fi utilizate pentru campaniile de marketing în aproape fiecare nișă. Înainte de a vă cumpăra, veți putea, de asemenea, să vizualizați întregul material care este o caracteristică excelentă. Interfața simplă de utilizat a făcut ca acest site să fie foarte popular printre marketeri și proprietarii de afaceri. 

Pixabay

Pixabay este o imagine foarte populară fără drepturi de autor în rândul influențatorilor de socializare. Dar știați, ei oferă și videoclipuri stoc?

Cea mai bună parte a Pixabay este că nu este nevoie de bani pentru a vă alătura acestei platforme. De asemenea, toate imaginile și materialele care sunt prezente în biblioteca de filme de stoc sunt pe licență Pixabay și oricine poate utiliza acele imagini și videoclipuri pe orice canal de social media. 

Dacă sunteți dispus să creați un videoclip publicitar uimitor și care, de asemenea, este gratuit, Pixabay poate fi alegerea ideală pentru dvs. Puteți obține, de asemenea, o piesă cu muzică, ilustratori și vectori fără drepturi de autor. 

Videezy

Dacă doriți să creați un videoclip promoțional clar pentru clienții dvs., atunci Videezy poate fi cea mai bună soluție pentru toate nevoile tale. Acest site este cunoscut pentru a fi o soluție unică pentru marketerii de pe glob.

Pentru influența rețelelor de socializare, există o mulțime de înregistrări video gratuite care sunt de asemenea disponibile și aceste videoclipuri sunt mai bune în comparație cu orice alte videoclipuri gratuite. Puteți crea cu ușurință un videoclip promoțional clar pe orice nișă.

De asemenea, vă puteți alătura programului profesional oferit de Videezy pentru a vă bucura de beneficiul complet al materialelor uriașe de stocuri și a bibliotecii după efect.

Mixkit

Mixkit este un furnizor de servicii video și muzică gratuită, furnizor de servicii. Acest site are toate resursele care vă pot ajuta să realizați un videoclip promoțional de înaltă performanță în câteva minute. Aceste imagini sunt ușor de editat și perfecte pentru începători. 

Coverr

Coverr este unul dintre cei mai buni furnizori de servicii de materiale video, iar acest site oferă întregul conținut gratuit. Spre deosebire de orice alți furnizori de materiale de stoc gratuite, acest site își actualizează periodic biblioteca video și tot conținutul este disponibil cu o variantă de rezoluție 4K. 

Puteți crea cu ușurință un videoclip de afaceri clar și clar, folosind materialele de stoc de pe acest site, deoarece materialele video disponibile pe acest site sunt suficient de lungi pentru a experimenta editarea. Nu există nicio limită la descărcarea materialelor, astfel încât să puteți descărca toate resursele necesare pentru a crea un videoclip promoțional uimitor.

Concluzie

Conținutul video este pe internet și fiecare comerciant legendar prognozează amploarea în creștere a unui videoclip promoțional. Dacă doriți să creșteți rata de implicare a perspectivei dvs., atunci puteți utiliza acești furnizori de stocuri video pentru a crea un videoclip uimitor pentru produsele și serviciile dvs..

Costul de producție al unui videoclip promoțional poate consuma o bucată imensă din marja dvs. de profit și puteți economisi banii alegând pur și simplu videoclipuri stoc de pe site-urile de mai sus.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map