14 безплатни инструмента за компресиране на изображения за увеличаване на скоростта на уебсайта

Оптимизирайте вашите WordPress, Joomla или други изображения на уебсайтове, за да улесните зареждането на уебсайта си, за да подобрите класирането на търсачките и потребителското изживяване.


Интересни статистики от HTTP архив показва средният размер на уеб страницата е 2.4 MB а изображенията допринасят 64% от него.

Точно така, средният размер на изображението на уеб страница е 1,5 MB.

Средната-сайт размер

Какъв е размерът на вашата уеб страница? Можете да направите бързо проверка да открия.

Ако имате уебсайт, базиран на изображения или той е допринасящ фактор, тогава трябва да ги оптимизирате, за да намалите размера. Чрез намаляване на размера на изображението, получавате следното предимство.

 • Намалете общия размер на уеб страницата като цяло
 • Запазване на честотната лента
 • Заредете по-бързо уеб страницата си и помогнете на SEO класирането

Има множество начини за оптимизиране на изображенията, но това да се прави без загуба на качество е умният начин. В тази статия разгледах три типа инструменти. 

 • Самостоятелни инструменти: Не е необходимо да инсталирате нищо на уебсайта си. Можете просто да посетите уебсайта на инструмента и да качите изображенията и ще получите оптимизирани изображения за изтегляне.
 • WordPress Plugin: Трябва да инсталирате приставката в уебсайта си на WordPress и въз основа на настройките, тя ще намали размера всеки път, когато качвате изображенията.
 • Joomla разширения: Трябва да инсталирате разширения в уебсайта на Joomla и оптимизацията ще се случи от вашия сървър на уебсайтове Joomla.

Готови сте да увеличите скоростта на уебсайта си?

Самостоятелни инструменти

Използването на самостоятелни инструменти вероятно е най-добрият начин за компресиране на изображенията, но ще бъде ограничен или по размер или брой изображения, които можете да качите. Така че трябва да опитате кой е най-подходящият за вас.

Tiny PNG

TinyPNG използва интелигентни техники за компресиране на загуби, за да намали размера на файла на PNG или JPG файлове. Можете да качите до 20 изображения с максимум 5 MB всяко.

tinypng

компресор

Компресирайте и намалете размера на изображението до 90% с компресор като се поддържа висококачествена резолюция. Той поддържа JPEG, PNG, GIF & Ограничението за размер на SVG и файлове е 10 MB. 

компресор

Пълен PNG

PunyPNG компресия, която работи само за дизайнери и разработчици. Може да не е подходящ, ако размерът на изображението ви в MB като лимит е 150KB всеки за до 10 файла. Той компресира JPG, GIF & Типове PNG файлове.

Компресирайте сега

Намалете теглото на файловете с изображения с Compressnow. Уникално за този инструмент е, че можете да изберете% на компресия, за да получите резултати. Така че е под вашия контрол нивото на компресия, което искате.

Kraken

Kraken ви позволява да изберете режима на оптимизация между LOSSY, LOSSLESS и EXPERT. Можете да качите файл от вашия компютър, Dropbox, Google Drive или Box.

Оптими Зила

Качете до 20 файла във формати JPEG и PNG на OptimiZilla. Ако качите няколко файла, тогава имате възможност да ги изтеглите наведнъж.

Imagify

Имате възможност да изберете нивото на компресия между нормално, агресивно и ултра. Imagify пазете вашите файлове за 24 часа, за да можете да изтеглите по-късно, ако желаете.

imagify

Горните автономни инструменти трябва да могат да ви помогнат при намаляване на файловете. Нека разгледаме следната приставка за WordPress.

WordPress приставки

Можете да инсталирате следния плъгин във вашия WordPress, така че всеки път, когато качвате изображенията, ще се извърши оптимизация.

EWWW оптимизатор на изображения

EWWW оптимизатор на изображения е един от най-добрите налични приставки за оптимизатор, който помага да се намали изображението, размера и ви дава възможност да деактивирате оптимизацията или създаването за определен размер.

Това е изключително полезно, ако използвате уебсайт, свързан с фотография, и не искате да загубите качеството си, като компресирате само представените или конкретни по размер изображения.

ewww изображение

WP Smush

Активно инсталиран за над 1 милион сайтове, фантастичен плъгин от wpmudev, който ви позволява да компресирате изображенията групово или по време на качването. WP Smush има ограничение от 50 в безплатна версия за максимално насипно компресиране.

WP-Smush

Той обработва JPEG, PNG и GIF формати.

Optimus

Optimus от KeyCDN ви помага да намалите размера на изображението до 70%, но има ограничение от максимум 100 kB файл.

 • Оптимизация на оригинални изображения
 • Оптимизирайте по време на качване

TinyPNG

Компресиране на JPEG & PNG изображения с TinyPNG. Това е, което в момента използвам и съм доволен от него.

tinypng-WordPress

Кратък пиксел

Не просто изображение, но и компресиране на PDF с Кратък пиксел. Също така е съвместим с WooCommerce и обработва GIF, PNG, JPG & PDF файлове.

краткосрочни пиксел

Над WordPress плъгинът трябва да може да помогне за ускоряване на уебсайта ви, като намали размера на изображението.

Joomla разширения

Следните разширения са свободни за използване, така че продължете напред и изпробвайте, за да видите кои работи за вас.

Рециклиране на изображения

Рециклиране на изображения е популярно разширение Joomla, което ви помага да оптимизирате изображения и PDF файлове. Можете да компресирате автоматично ново качени изображения, както и съществуващите. Имате възможност да определите нивото на оптимизация за типа медия.

ЕИР

Лесен резизер на изображението преоразмерява разделителната способност на изображение, качено чрез мениджър на медии. Той използва услугата от Optimus.io за компресии.

заключение

Надявам се горните инструменти за компресиране на изображения да ви помогнат при минимизиране на общия размер на страницата за сайт за бързо зареждане. И ако търсите не само изображение, а цялостна оптимизация на уебсайтове, тогава можете да помислите да използвате CDN като SUCURI.

ЕТИКЕТИ:

 • Оптимизация

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map