5 най-добри облачни CMS за малки и големи предприятия

Имате нужда от бърза скорост на вашата CMS платформа с пълен стек, но изправена пред трудно време?


Персонализирането на платформа с отворен код може да бъде сложно. Това принуждава организацията да мисли за по-добри решения. Облачните CMS платформи са там, за да предоставят едно такова решение.

Изграждането на персонализирана платформа от нулата може да бъде скъпа инвестиция, особено за малкия и средния бизнес. Създаването и поддържането на надеждна резервна система може да се окаже скъпо. Това е мястото, където облачната платформа, която предлага CMS без глава.

В тази статия разбираме Cloud CMS и подробно описваме няколко отлични платформи, готови за използване само за минути.

Разбиране в облака CMS

Облачните CMS платформи са предварително изградени готови за употреба системи, които ви позволяват да управлявате безопасно съдържанието си през облака. На справедлива месечна цена ви предоставя предварително изграден административен панел за управление на категории, маркери и статии онлайн. Помага ви да се съсредоточите върху основния аспект на изграждането на пламтяща бърза фронтална страница на уебсайта, като използвате Cloud CMS като основна информация за управление на съдържанието.

Този архитектурен подход не само ви позволява да създадете изцяло без сървър уебсайт, но също така ви освобождава от всякакви предизвикателства при поддържането на продължителността на задните услуги. Повечето от платформите са изградени, за да мащабират бързо, когато имате нужда от това. Вие плащате само съответните месечни такси без предварителни инвестиции.

Нека ги изследваме …

Облачен CMS

Облачен CMS е корпоративна платформа, която има отлични функции като версия на Git, множество среди и лесно сътрудничество с екипа. Той е с цена на премия в сравнение с други CMS, обсъдени по-нататък. Цената обаче идва с предимствата, които тя може да предложи.

Основната полза е възможността за неограничено съдържание! По-долу са някои от неговите изключителни характеристики.

Проектно управление на съдържанието

Облачно CMS табло за проекти

Cloud CMS позволява на потребителите да организират съдържание в отделни проекти. Това ще даде възможност на предприятията да управляват съдържание за техните различни уебсайтове или различни модули в рамките на една и съща платформа. Това гарантира, че се спазва общ стандарт на API за всички сайтове или модули. В рамките на един проект можете да създавате неограничени категории, маркери и действителното съдържание.

Формуляр за формуляр за тип съдържание

Съдържание Тип Съставител на формуляри

В едно предприятие може да се публикува разнообразно съдържание като статии в блогове, страници на уебсайтове, бели новини, новини & събития, както и богати медии. С Cloud CMS можете да дефинирате всеки тип съдържание и необходимите полета за типа съдържание. Това гарантира, че всички съответни данни са събрани за съответния тип съдържание. Създателят на формуляри, базиран на GUI, улеснява добавянето на валидации и информация за това, което се очаква.

И още…

 • Поддръжка за свързване на различни приложения като Apache Kafka, ActiveMQ, Slack, Okta for Auth и други
 • Поддържа MFA, OAuth, SSO поддръжка в премиум версии
 • Поддържа работни процеси за управление на съдържание в различни среди
 • Лесна интеграция с NLP двигатели за по-бърз превод на няколко езика
 • Готови сте да използвате SDK за повечето често използвани езици
 • Поддръжка на версията на съдържанието

Ценообразуване: от $ 200 месечно

Contentstack

Съдържание на съдържание CMS без глава

Contentstack е една от премиум платформите, подходяща за средни и големи организации. Той предоставя пълен набор от инструменти за управление на съдържание, създаване на красиви страници с визуален конструктор, писане на съдържание с помощта на богат текстов редактор и сътрудничество и публикуване в различни среди.

Те са известни със своята бизнес мащабируемост, сигурност и надеждност. Някои от изключителните функции, които получавате със Contentstack, включват:

 • Пълноценен визуален конструктор за създаване на цели страници с помощта на блокове и без кодиране
 • Интеграция с няколко популярни приложения като IBM Watson, Shopify, Optimizely, Youtube, Google Analytics и други
 • Поддръжка за интегриране на всяко ново приложение, което има съответните API
 • Поддържа статично генериране на сайт за вашия интерфейс за разлика от други CMS
 • Backend от CDN за по-бърза доставка на статично съдържание
 • Компютърът за автоматично мащабиране е настроен за справяне с тежки скокове на трафика.
 • Автоматично оптимизира съдържание като изображения и друга графика за мобилни телефони и таблети
 • Премиум SLA за ъптайм за предприятия, които не могат да си позволят да намалят

Ценообразуване: От $ 3500 на месец

ButterCMS

Екран на администратора на ButterCMS

ButterCMS е едно от най-достъпните решения за малкия и средния бизнес. Въпреки че е най-достъпният, той поддържа 20+ различни езици и рамки за програмиране. Тя се фокусира върху получаването на всеки размер на бизнеса, стартиран със SEO оптимизирани блогове.

Някои уникални функции включват:

SDK за множество рамки

Готови за използване npm модули и maven плъгини за рамки като Angular, React, Java, PHP, .NET и други. С тези модули можете да напишете обикновен двуредов код, за да получите страници от списък с публикации.

butter.post.list ({page: 1, page_size: 10}). тогава (функция (отговор) {
console.log (отговор)
})

Безплатно за разработчици

Безплатна версия за разработка и оценка за разработчиците. Няма абсолютно никакви ограничения във версията за разработчици и той е достъпен при поискване.

Създател на формат на страници

GUI базиран редактор за типа страница

Тя ви позволява да създавате персонализирани типове страници, за да управлявате различни блокове съдържание. Например, началната страница може да съдържа подробности за компанията, за клиента и нейните продукти. Това съдържание може да бъде разделено на различни типове като около, продукт и клиенти. Всеки тип може да бъде конфигуриран с подходящи полета с помощта на графичния редактор, показан по-горе. Това прави бързо и лесно бизнес човек да създава съдържание.

Освен това той има някои функции като:

 • Бърза и лесна настройка – Бързо влизане с Google или Github и започнете.
 • Отлична документация и поддръжка за разработка с помощта на SDK
 • Предварително изградени полета за SEO, за да се гарантира, че всички ваши блогове са SEO оптимизирани преди публикуването им.
 • Вградена поддръжка за управление на категории и маркери
 • Поддръжка за миграция от блогове на WordPress

Ценообразуване: Започва от $ 50 месечно

CosmicJS

CosmicJS Cloud CMS

CosmicJS е удобна за потребителя опростена CMS, която осигурява пълноценна платформа за управление на съдържанието с готов за стартиране код за множество рамки. CosmicJS ви позволява да импортирате малко предварително изградено съдържание за употреба или да започнете от нулата. Той има своя уникален начин за управление на съдържанието под формата на кофи. Всяка кофа в идеалния случай може да бъде среда като развитие, поставяне и производство.

Той има по-долу концепции и функции, направени по различен начин от останалите на пазара.

Обект тип

Обектно разумно управление на съдържанието

Можете да създавате различни типове обекти като автори, категории, маркери, публикации, страници и други, за да управлявате съдържанието за всяка цел. Тези типове обекти от своя страна съдържат списък с елементи от този конкретен тип. Горното изображение показва екрана за създаване на тип обект за Cosmic JS.

Кодов фрагмент

фрагмент на код

Както се вижда от изображението по-горе, CosmicJS предоставя кодов фрагмент за всяко съдържание директно. Това прави вашето развитие бързо и лесно с предварително изградения NPM пакет или чрез използване на REST API или GraphQL API според нуждите.

Други функции включват:

 • Лесно мигрирайте съдържанието от една кофа в друга.
 • Блок-базиран потребителски интерфейс – Лесна за навигиране и изграждане на съдържание
 • Визуализирайте съдържанието си на живо, използвайки предварително изграденото му оформление на демо приложение
 • Поддържайте конфигурация на няколко локала за всеки тип обект
 • Поддържайте API за GraphQL, които стават все по-популярни в наши дни
 • Предоставя ви готов за използване фрагмент на кода точно там, където създавате вашето съдържание

Ценообразуване: Започвайки от $ 99 на месец

DotCMS

DotCMS е съвсем различно предлагане в сравнение с други CMS платформи на пазара. Дава ви пълна гъвкавост при хостинг на платформата на вашия сървър, над вашия облак или върху управляван облак от DotCMS. Това позволява на предприятията да гарантират, че техните ограничения за сигурност са спазени, въпреки че са избрали платформа като услуга. Някои от отличителните функции на платформата включват:

Опции за разполагане в облак

DotCMS се предлага като пакет от WAR (архив на уеб приложения) като изпълним файл за разполагане през облака, както и под формата на изображение на Докер. Предприятията могат да избират ограниченията за конфигурация и внедряване на CMS. Целите данни се управляват в специална база данни, като се гарантира, че вашите CMS данни са изолирани и защитени.

Стандарти за сигурност и съответствие

DotCMS, за разлика от обичайния CMS, базиран на абонамент, е създаден само за предприятия. Той установява, че по принцип необходимите стандарти за сигурност се спазват при разработването на приложението. Той се грижи за по-голямата част от аспектите на спазване и сигурност като спазването на GDPR, филтрирането на CSRF, сигурността на сесията, следи използването на бисквитки и други.

Разширяем с OSGI приставки

DotCMS работи на JVM. Това означава, че може да поддържа разширения следвайки стандартите на OSGi. Това означава, че можете лесно да разширите способността на DotCMS допълнително, като добавите плъгини. Тези плъгини ви позволяват да интегрирате директни шлюзове към вашите данни с минимални проблеми.

Някои други предимства, които идват заедно, включват:

 • Първият дизайн на API ви позволява да взаимодействате, използвайки REST API, както и GraphQL API
 • Поддържа шаблони за съдържание за изобразяване на напълно персонализирани страници
 • Автоматично генерира цялостна карта на сайта въз основа на съдържанието, създадено в CMS
 • Подкрепете SaSS компилация, която прави стилизирането на съдържанието опростено

заключение

Cloud CMS е бърз начин да се сдобиете с глава в разработването на вашия уебсайт, базиран на съдържание. С отговорността на изцяло избръснатия гръб, той ви позволява да се съсредоточите върху проектирането и разработването на фронтала елегантно. Освен това, с някои от платформите, вие дори получавате кода на фасадата на котлона, за да се развива бързо над него.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map