7 най-добри рамки AngularJS за бързо разработване на приложения

HTML е отличен начин за създаване на статични страници, но без интегрирането на езици на скриптове статичните функции не биха могли да осигурят динамична функция на уеб страниците.


Разширеният javascript като AngularJS е необходим за създаване на мощен клиент-сървър и безпроблемно стартиране на уеб приложения. През 2012 г. Google представи AngularJs, той е безплатен и с отворен код софтуер и е въплътен с HTML като таг за скрипт.

С развитието на SPA (Single Page Application) Angular Js придобива огромна популярност и осигурява много конфигурация към най-използвания клиентски език за програмиране като Javascript. С включването на HTML, потребителите ще използват по-модерните Angular атрибути.

Според анализа на пазара, Angularjs живее тук от дълго време и той се превърна в предимство за уеб индустрията. Благодарение на голямата общност, отворен код и готов шаблон на по-ниска цена.

Използвайки разширените атрибути на Angularjs, разработчиците ще направят различни рамки за създаване на динамични уеб приложения. Но изборът на правилната рамка е трудна задача, тъй като на пазара се предлагат няколко структури. Ентусиазираните разработчици, които са готови да работят върху AngularJs, могат да използват тези рамки, а разработчиците правят софтуера забележителен. Ако искате да придобиете пълни знания за Angularjs, можете да вземете онлайн курс.

Нека разгледаме следните рамки, които ще ви помогнат да станете интелигентен разработчик.

йонийски

йонийски е шампионска рамка AngularJs. Тя е специално оптимизирана и здрава фронтална рамка за AngularJs за изграждане на уеб-базирани и мобилни приложения.

Специално оптимизираната усъвършенствана рамка с инструкции на Angular за поддържане на внедряването на CSS3 и HTML захранвани приложения, като по този начин предоставя продуктивна потребителска намеса. Разработената рамка предоставя отворен код и безплатен комплект за разработка на софтуер (SDK) не само, че някои компоненти на библиотеката на потребителския интерфейс помагат за изграждането на хибридни свързващи интерактивни приложения за чувствителни на допир продукти.

Звучи вълнуващо, за да научиш йонийски? Вижте това практически онлайн курс.

LumX

LumX е напълно гъвкава рамка на предния край, базирана на Google Material Design.

Характеристиките на LumX позволяват на разработчиците да изграждат потребителски интерфейси съгласно указанията на Google. LumX разчита на Angular JS, за да подкрепи разработването на уеб приложения въз основа на модела на MVC дизайн, а също така използва jQuery за подобряване на уеб базираното приложение.

Но не е необходимо потребителите да използват плъгините jQuery отделно, докато използват компоненти LumX. SAAS се използва за изграждане на фронталната рамка. От друга страна, Bourbon и Neat осигуряват персонализиране в дизайнерските приложения за по-добра и гладка функционалност.

Мобилен ъглов потребителски интерфейс

Мобилен ъглов потребителски интерфейс е един от широко използваните и се използва за разработване на HTML-5 мобилни приложения. Той е оптимизиран за Bootstrap, AngularJS и осигурява цялостна поддръжка на големи библиотеки като overthrow.js и fastclick.js. Тази рамка предлага основни компоненти като наслагвания, странични ленти, зони за превъртане, превключватели и други.

С Mobile Angular UI можем да проектираме гъвкава потребителска намеса и това може да трансформира уеб-базираните приложения в удобни за потребителя мобилни приложения.

Ъглов материал

Това е библиотека с компоненти на потребителския интерфейс за разработчиците на AngularJs и е вдъхновена от Google Material Design. Той предлага 30 UI услуги и компоненти. Ъглов материал компонентите помагат за изграждането на функционални, атрактивни и последователни уеб страници и приложения, като същевременно се придържат към новите съвременни принципи за дизайн на уеб страници като независимост на устройството, изящна деградация и преносимост на браузъра.

Той помага да се направи гъвкав, по-бърз и страхотен уебсайт. Предлагайки функции като елементи от естествен бутон, като с ефект на задържане, поддръжка на ARIA, вградено мастило и теми.

UI Bootstrap

Той е разработен на върха на предния край, наречен UI Bootstrap. Разработчиците биха могли да използват компоненти на зависимостта на хранилището като Bootstrap CSS, AngularJS, Angular-touch и Angular-animate. Директивите, които включват хранилището, имат външно маркиране.

Уеб разработчиците запазват маркировката като опция и използват като шаблони. Според изискването разработчиците променят външната маркировка и след това създават персонализирани шаблони. Всяка директива има свой модул AngularJs и те използват код за основните насоки. Той предлага различни директиви като предупреждение, въртележка, бутони, падащо меню, време за избор, избор на дата и други.

свръхзвуков

свръхзвуков е една от първите хибридни UI рамки, Състои се от Javascript, уеб компоненти и CSS, които бихме могли да използваме с популярна рамка, а също така се нарича агностична рамка. Той помага за опростяване на HTML приложенията и е интегриран с AngularJS.

Supersonic работи съвместно с AppGyver и повечето от API няма да работят в мобилен уебсайт или приложение на Vanilla Cordova. Тя позволява на потребителите да пишат HTML заедно с CSS компоненти или използваме уеб компоненти, които картографират вашия HTML за достъп до собствени API и напълно естествена намеса с по-лесно, отколкото никога досега.

Videogular

Videogular е идеален за създаване на базирани на HTML5 видео или уеб приложения за мобилни устройства. Той има функции като свързващи свойства, теми и плъгини, cue point system.

заключение

AngularJS се развива до нови висоти всеки ден. Ако сте частичен разработчик на AngularJS, тогава трябва да изберете подходяща рамка за вашите изисквания на клиента. AngularJs предоставя рамка както за смартфон, така и за уеб приложения. Изберете какво отговаря на изискването.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map