9 популярни облачни базирани решения за пречистване на уеб

Изстържете какво е важно за вашия бизнес в Интернет с тези мощни инструменти.


Какво е уебстъргиране?

Условия за изстъргване на уеб се използват за различни методи за събиране на информация и основни данни от целия Интернет. Нарича се още като извличане на данни в мрежата, изстъргване на екрана или събиране на уеб.

Има много начини да го направите.

 • Ръчно – получавате достъп до уебсайта и проверявате от какво се нуждаете.
 • Автоматично – използвайте необходимите инструменти, за да конфигурирате това, от което се нуждаете, и да оставите инструментите да работят за вас.

Ако изберете автоматичния начин, тогава можете сами да инсталирате необходимия софтуер или да използвате решението, основаващо се на облак.

ако се интересувате сами да зададете системата, проверете тези най-горни рамки за мрежово сканиране.

Защо облачно базирано изстъргване?

Web_Scraping

Като разработчик може да знаете, че уеб-scraping, HTML scraping, web crawling и всяко друго извличане на уеб данни може да бъде много сложно. За да получите правилния източник на страница, точното определяне на източника, визуализиране на JavaScript и събиране на данни в използваема форма, трябва да се извърши много работа.

Трябва да знаете за софтуера, да отделите часове за настройка, за да получите желаните данни, да хоствате себе си, да се притеснявате за получаване на блок (добре, ако използвате IP въртящ прокси) и т.н. всички главоболия за доставчика и можете да се съсредоточите върху извличането на данни за вашия бизнес.

Как помага на бизнеса?

 • Можете да получите емисии на продукти, изображения, цена и други всички свързани подробности относно продукта от различни сайтове и да направите своя склад за данни или сайт за сравнение на цени..
 • Можете да разгледате работата на всяка конкретна стока, поведение на потребителя и обратна връзка според вашите изисквания.
 • В тази епоха на дигитализация предприятията са силно изразени относно изразходваните средства за управление на онлайн репутацията. Следователно и уебсайтовото бракуване е задължително.
 • Превърна се в обичайна практика за хората да четат онлайн мнения и статии за различни цели. Следователно е изключително важно да добавите спам за впечатления.
 • Чрез изстъргване на резултатите от органичното търсене можете незабавно да откриете вашите SEO конкуренти за конкретна дума за търсене. Можете да разберете етикетите на заглавието и ключовите думи, които другите планират.

Scrapestack

Изстържете всичко, което харесвате в Интернет Scrapestack.

С повече от 35 милиона IP адреси, никога няма да се притеснявате, че заявката ще бъде блокирана при извличане на уеб страниците. Когато правите REST-API обаждане, заявките се изпращат през повече от 100 глобални локации (в зависимост от плана) чрез надеждна и мащабируема инфраструктура.

Можете да започнете БЕЗПЛАТНО за ~ 10 000 заявки с ограничена поддръжка. След като сте доволни, можете да преминете към платен план. Scrapestack е готов за предприятие и някои от функциите са както по-долу.

 • JavaScript визуализация
 • HTTPS криптиране
 • Премиални пълномощни
 • Едновременни заявки
 • Няма CAPTCHA

С помощта на добрата им документация за API можете да започнете след пет минути с примерите на кода за PHP, Python, Nodejs, jQuery, Go, Ruby и т.н..

Apify

Apify имам много модули, наречени актьор за обработка на данни, превръщане на уеб страница в API, трансформация на данни, обхождане на сайтове, пускане на хром без глава и т.н. Това е най-големият източник на информация, създаван някога от човечеството.

Някои от готовите актьори могат да ви помогнат да започнете бързо да направите следното.

 • Преобразуване на HTML страница в PDF
 • Обходете и извлечете данни от уеб страница
 • Остъргване на търсенето с Google, места в Google, Amazon, Booking, hashtag на Twitter, Airbnb, Hacker News и т.н.
 • Проверка на съдържанието на уеб страници (мониторинг на повърхността)
 • Анализирайте SEO SEO
 • Проверете прекъснати връзки

и много повече за изграждане на продукта и услугите за вашия бизнес.

Уеб Скрепер

Уеб Скрепер, инструмент за задължително използване, е онлайн платформа, на която можете да разгърнете изградени и анализирани скрепери, като използвате безплатното разширение за хром и точка. Използвайки разширението, правите „Sitemap“, които определят как трябва да се предават и извличат данните. Можете бързо да напишете данните в CouchDB или да ги изтеглите като CSV файл.

Характеристика

 • Можете да започнете веднага, тъй като инструментът е толкова лесен, колкото се получава и включва отлични видео уроци.
 • Поддържа тежки JavaScript сайтове
 • Разширението му е отворен код, така че няма да бъдете запечатани с доставчика, ако офисът се изключи
 • Поддържа външни прокси или IP ротация

Scrapy

Scrapy е хостван, облачен бизнес от Scrapinghub, където можете да разгърнете скрепери, изградени с помощта на рамката за скрап. Scrap премахва търсенето за настройка и контрол на сървърите и дава приятелски потребителски интерфейс за работа с паяци и преглед на бракувани елементи, диаграми и статистики.

Характеристика

 • Силно адаптивни
 • Отличен потребителски интерфейс, който ви позволява да определите всички видове регистрационни файлове, от които планиращият ще се нуждае
 • Обходете неограничени страници
 • Много полезни добавки, които могат да развият обхождането

Mozenda

Mozenda е особено за фирми, които търсят платформа за изстъргване на уеб страници, базирана в облак, не трябва да търсят повече. Ще бъдете изненадани да знаете, че с надписани над 7 милиарда страници Mozenda има смисъл да обслужва бизнес клиенти от цялата област.

Web_Scraping

Характеристика

 • Шаблони за по-бързо изграждане на работния процес
 • Създайте последователности за задачи, за да автоматизирате потока
 • Остържете данните, специфични за региона
 • Блокирайте нежеланите заявки за домейн

Octoparse

Ти ще обичаш Octoparse услуги. Тази услуга предоставя облачна платформа за потребителите да управляват своите задачи за извличане, изградени с приложението Octoparse Desktop.

Web_Scraping

Характеристика

 • Инструментът за насочване и щракване е прозрачен за настройка и използване
 • Поддържа Javascript-тежки уебсайтове
 • Може да работи до 10 скрепера в локалния компютър, ако не се нуждаете от голяма мащабируемост
 • Включва автоматично завъртане на IP във всеки план

ParseHub

ParseHub ви помага да разработите уеб скрепери за обхождане на единични и различни уебсайтове с помощта на JavaScript, AJAX, бисквитки, сесии и комутатори, използвайки тяхното настолно приложение и да ги разгърнете в тяхната облачна услуга. Parsehub предоставя безплатна версия, в която имате 200 страници статистики за 40 минути, пет общностни проекта и ограничена поддръжка.

Dexi

Dexi има ETL, цифрово заснемане на данни, AI, приложения и безкрайни интеграции! Можете да създадете цифрови роботи за улавяне на данни с визуално програмиране и да извличате / взаимодействате от / с данни от всеки уебсайт. Нашето решение поддържа пълна среда на браузъра, която ви позволява да улавяте, трансформирате, автоматизирате и свързвате данни от всеки уебсайт или облачна услуга.

Web_Scraping

В основата на дигиталната търговия на Dexi, Intelligence Suite е усъвършенстван ETL двигател, който управлява и организира вашето решение. Настройката ви позволява да дефинирате и изградите процесите и правилата в платформата, които въз основа на вашите изисквания за данни ще инструктират „супер“ роботи за това как те се свързват заедно и контролират други екстракторни роботи за улавяне на данни от насочени външни източници на данни. Правила за преобразуване на извлечените данни (като премахване на дубликати) също могат да бъдат дефинирани в настройката на основната платформа с цел изграждане на желаните унифицирани изходни файлове. Определянето на мястото, където данните са изтласкани и от които и кой има права за достъп, също се грижи в рамките на платформата, независимо дали нейните Azure, Hanah, Google Drive, Amazon S3, Twitter, Google Sheets, визуални инструменти и почти всяка съществуваща среда.

Diffbot

Diffbot ви позволява да конфигурирате роботите, които могат да работят в и индексират уебсайтове, и след това да се справят с тях, използвайки автоматичните му API за извличане на определени данни от различно уеб съдържание. Можете също така да създадете персонализиран екстрактор, ако API за извличане на конкретни данни не работи за нужните сайтове.

Web_Scraping

Графиката на знанието на Diffbot ви позволява да търсите в мрежата за богати данни.

заключение

Доста забележително е да знаете, че почти няма данни, които не можете да получите чрез извличане на уеб данни с помощта на тези уеб скрепери. Отидете и изградете своя продукт с извлечените данни.

ЕТИКЕТИ:

 • API

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map