Top 4 plugin-uri și servicii de securitate WordPress premium

Când vine vorba de securitate, suficient de bine nu este suficient. Acesta este motivul pentru care ar trebui să accesați întotdeauna un plugin / serviciu premium de securitate WordPress.


Nu neagă că, în general, pluginurile premium WordPress oferă o valoare mult mai mare decât cele gratuite. Dar chiar și printre pluginurile premium, există unele care se află în topul lanțului alimentar. S-ar putea să fie scumpe, dar au un impact unic asupra afacerii dvs., iar orice site web WordPress care merită sarea sa nu se poate descurca fără ele.

Această postare este de aproximativ patru astfel de plugin-uri și servicii uimitoare. Dar mai întâi, să facem un pas înapoi și să vorbim despre această artă întunecată cunoscută sub numele de securitate web.

De ce ar trebui să-mi pese de securitatea Web?

Hmmm, bună întrebare.

Este greu să te entuziasmezi de securitate atunci când afacerea îți crește, iar site-ul tău se descurcă grozav lună după lună. Acum știți că afacerea dvs. este 100% digitală – acele câteva fișiere rezidențiale pe un computer public undeva este ceea ce face ca afacerea dvs. să fie tot ceea ce este.

Și credeți sau nu, este foarte fundație superficială să-ți bănci tot viitorul. Noile biblioteci, software și funcții sunt eliminate în fiecare săptămână, dar starea de securitate este foarte mult acolo unde a fost acum zece ani (există încă mai multe moduri urâte de a descărca o aplicație web).

Acest lucru este valabil în special pentru WordPress, care nu are o arhitectură inspirată de încredere din punct de vedere al securității.

Pentru dumneavoastră, proprietarul afacerii, riscul este colosal – pierderea a tot ceea ce ați construit de-a lungul anilor în câteva secunde. Gândește-te – afacerea se va opri (sau tăcută), reclamațiile și mânia clienților se vor crește exponențial și nu va fi nimic de făcut.

Chiar dacă aveți copii de rezervă multiple și dese ale tuturor și puteți restabili site-ul, daunele aduse reputației dvs. vor fi ireversibile.

Cu alte cuvinte, vă rog, pentru dragul afacerii dvs. și pentru reputația sa, acționați înainte de a fi prea târziu. Folosind una sau mai multe dintre sugestiile din această postare, veți putea avea grijă de 99% din legăturile slabe din lanțul de apărare (pentru 1% rămas. toată lumea le are). Asumați-vă de securitatea site-ului dvs. WordPress.

actioneaza acum!

Bine, suficient de motivație raidă; să mergem la sugestii. ��

Sucuri

SUCURI este un firewall cloud, CDN, monitorizare și protecție DDoS; toate rostogolite într-una.

Este un serviciu decuplat, neutru de platformă, care funcționează cu orice CMS sau configurare web acolo, în special WordPress, Joomla, Drupal și Magento.

Căutați planurile de prețuri și veți găsi oferte frumoase. Ceea ce mi-a atras atenția a fost planul de 199,99 dolari pe an, care are tot ceea ce puteți cere (scanare hack, monitorizare listă neagră, protecție DDoS, CDN, SSL, firewall), împreună cu timp de răspuns de douăsprezece ore și garanție de returnare de 30 de zile. ! : -O

Scump?

Pentru un site web care câștigă câteva mii de dolari pe lună (sau an) și poate oricând să-l piardă totul în urma unui atac automat stupid? Deloc!

Wordfence

Wordfence este un fel de nume gospodăresc până acum, fiind unul dintre cele mai bune pluginuri freemium de acolo. Chiar și după 2+ milioane de instalații active, păstrează un rating aproape perfect și este numărul-un-lucru care trebuie instalat pentru administratorii WordPress experimentați.

Dar adevărata bucurie a acestui plugin este în premiu versiune, în care obțineți un firewall foarte util și funcții bune care apar la ochi (filtrare IP, blocare țară, scanare în spate, pentru a numi câteva).

Cireașa de pe tort este tabloul de bord de raportare care este disponibil chiar din meniul dvs. de administrator WordPress.

Preț? 99 USD pe site pe an. Cmon, trebuie să mă glumești?!

Securitatea iThemes

iThemes este un nume cunoscut în găzduirea WordPress administrată, dar au și un plugin uimitor de securitate numit Securitatea iThemes. Este o altă ofertă care include baterii care conține câteva caracteristici unice și utile. Mă simt obligat să fac o pauză și să discut rapid despre câteva dintre ele.

Detectarea modificărilor de fișiere: WordPress este (aproape) totul despre fișiere și despre ce este conținut în ele. Când este adăugat un plugin, acesta își adaugă fișierele; când nucleul este actualizat, mai multe fișiere sunt înlocuite; si asa mai departe. Aceasta înseamnă că, dacă cineva a câștigat acces la site-ul dvs. web și instalează codul rău intenționat, modificările de fișiere sunt unul dintre primele lucruri pe care trebuie să le căutați.

Detectare 404: Cea mai mare amenințare la majoritatea site-urilor web nu provine de la hackerii hotărâți, ci de la roboții care persistă cu atacurile lor fără minte, dar minuțioase. De exemplu, un bot WordPress conceput pentru a pirata ar începe prin căutarea adreselor URL cheie într-o configurație care poate fi compromisă.

De exemplu, ar putea căuta / admin, / numai membri, / private și așa mai departe, sperând să găsească o pagină care să acorde acces la site după ce parola este spartă. Dar, deoarece acest bot nu poate decât să ghicească și să piepteneze prin opțiuni una câte una, va genera o mulțime de 404 (nu s-au găsit) cereri pe server.

Cu alte cuvinte, cere să fie blocat, ceea ce securitatea iThemes face bine.

Sincer, numărul de funcții sunt prea multe pentru a fi discutate aici, așa că vă încurajez să vizitați site-ul și să aruncați o privire.

Dacă sunteți un dezvoltator independent de WordPress, puteți proteja până la 10 site-uri web pentru 127 USD pe an. Acesta este de 12,7 USD pe an pentru un site. Imposibil de crezut!

Cloudflare

Nu există nici o îndoială că ați mai auzit de Cloudflare; este unul dintre numele de top (sau de sus?) atunci când vine vorba de CDN de înaltă performanță. Adică, dacă nu ați cercetat CDN-urile pe cont propriu, Cloudflare este probabil primul lucru care îmi vine în minte sau numele pe care cineva îl recomandă, atunci când vine vorba de un CDN.

Totuși, ceea ce poate nu știți este că plan pro este o ofertă de securitate la nivel de industrie, care este folosită de discordii, Crunchbase, Udacity, ZenDesk, Cisco. . . Bine, mă voi opri înainte să-mi explodeze creierul!

Cloudflare nu este legat doar de WordPress, ci funcționează cu toate. Este o ofertă extrem de serioasă, de înaltă performanță pentru întreprinderile care au lucrurile în mișcare la o scară nebună și nu își pot permite deloc slăbiciune, indiferent de minut.

planuri pro sunt scumpe, cea de bază fiind de 20 USD pe lună, dar conține caracteristici frumoase precum optimizarea imaginii și optimizarea mobilă. Așadar, dacă sunteți la o scară în care legile fizicii (computerului) nu mai sunt respectate și nimic mai puțin decât un fel de oboseală va face, Cloudflare este răspunsul.

Concluzie

În concluzie, nu puteți greși cu niciunul dintre aceste plugin-uri / servicii aici. Pentru unii, o combinație de Wordfence și Cloudflare funcționează cel mai bine, în timp ce alții sunt fericiți să activeze SUCURI și nu trebuie să vă faceți griji pentru atacurile totale blocate într-o zi.

Sfatul meu?

Același lucru plictisitor spun eu întotdeauna: nu vă grăbiți și luați întotdeauna recenzii cu un vârf de sare. Chiar și a mea. �� Mergeți mai întâi pentru versiunea gratuită / cea mai ieftină, încercați-o activ timp pentru mai multe cazuri de utilizare și numai apoi faceți schimbarea.

Poți avea o implementare WordPress sigură și înfloritoare! ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map