10 Bedste SEO-analysesoftware til din webstedsanalyse

De fleste af virksomhederne i dag flytter online. For at få et forrang frem for konkurrenter er enhver virksomhed på udkig efter måder at nå ud til deres målrettede kunde.


Næsten hver produkt- og servicevirksomhed forsøger at kommunikere deres information ved hjælp af et websted. Dette skyldes den store befolkning, der søger online for at finde information og få feedback om disse produkter og tjenester.

Denne bølge i onlinetrafik gør det vigtigt for enhver organisation i dag at sikre, at de er lettere at få øje på i dette hav, som internettet er blevet.

For at dette kan ske, har du brug for søgemaskineoptimering (SEO).

SEO, i dag er faktisk ikke et buzzword, mange virksomheder på dette tidspunkt er opmærksomme på, hvordan det kan øge webstedets tilstedeværelse og synlighed. Når det anvendes korrekt, er dit websted bundet til at få passende trafik.

Bare det at optimere webstedet gør det ikke tricket; du bliver nødt til at spore op om, hvordan SEO-processen fungerer. Der er mange værktøjer, der potentielt kan hjælpe dig med denne proces.

Her er en liste med 10 bedste SEO analyse software bruges til webstedsanalyse, der kan hjælpe din virksomhed med at forbedre dit internet fodaftryk fra tid til anden.

Bedste SEO-analysesoftware til din webstedsanalyseBedste SEO-analysesoftware

10 bedste SEO-analysesoftware til din webstedsanalyse:

1. SEO Analyzer (https://neilpatel.com/seo-analyzer/):

Dette værktøj betragtes som et af de nemmeste og hurtigste værktøjer at arbejde med. Hvis du leder efter webstedsanalyse og rapporter på få sekunder, er dette et af værktøjerne til dig.

Dette sted rådgiver dig om, hvordan du får bedre trafik og øger dit websteds placering med lethed. Indholdsstyring er et af dens højdepunkter, der sikrer, at indholdsdublering opdages, inden søgemaskinen identificerer det og skubber dine rækker ned.

Marketing er en anden ekspertise, der gør det til en bæredygtig mulighed, der har brug for lidt håndholdelse.

2. Ahref (https://ahrefs.com/site-audit):

Hvis du vil have en webstedsrevision, uanset hvad størrelsen på din organisation er. Ahref giver dig en masse information til at arbejde med at forbedre din SEO.

Det giver en dybdegående analyse af en række spørgsmål, du måtte have om, hvordan dit websted er fairing i den virkelige verden.

Det kontrollerer websteder til over 100 typer SEO-spørgsmål, herunder ydelse, tags (HTML og Social), links (indgående og udgående), kvalitetskontrol og andre.

3. Moz Pro-værktøjer: (https://moz.com/mozpro/lander):

Med en måneds gratis prøveversion tilgængelig på deres websted leverer de SEO-værktøjer, der hjælper dig med at identificere, hvor du går galt, hvordan du kan løse det, og hvor du har det godt.

Dette værktøj forstår, at SEO er kompleks og hjælper dig med at identificere data, som du muligvis har problemer med at finde dig selv, mens du leverer løsninger, der muligvis fungerer for dig. Hvis du ønsker at øge din placering, kan du stole på Moz Pro.

4. WooRank (https://www.woorank.com):

WooRank er et andet meget effektivt værktøj, der er fantastisk til øjeblikkelig SEO-kontrol og -kontrol. Mange brugere synes, at dette er et nyttigt værktøj til en dybdegående analyse af deres websteder og bruger de oplysninger, der kan downloades.

Det gør også sammenlignende test for at sikre, at du har ret på sorteper. Brugervenlighed er også noget, denne software fokuserer på. Ikke kun at måle, hvordan konkurrencen går, men hvilke nøgleord der klarer sig bedre.

Læs også Bedste søgeordsforskningsværktøjer til 2020.

Siden det blev lanceret i januar 2010, har det over 1 million registrerede brugere over hele verden. Den er hurtig, nem at bruge og giver også en gratis prøveversion.

5. Hubspot (https://website.grader.com):

Hvis du har et websted og et gyldigt e-mail-id, gør Hubspot det lettere at generere rapporter om webstedets sikkerhed, dets ydeevne, hvor effektivt dit websted bliver fundet og hvor effektivt det fungerer på mobiler.

Det er en af ​​de lettere muligheder, fordi det tilpasses. Du kan lære alt hvad du har brug for at vide om webstedet.

6. Fundet (https://www.found.co.uk/seo-tool/):

Dette let at bruge, gratis SEO værktøj kan hjælpe dit team med at finde problemer med dit websted. Få et snapshot af hvad der er og ikke fungerer på dine websteder.

Det dækker tekniske spørgsmål, spørgsmål, der primært er indholdsbaseret og går et skridt videre og analyserer links og identificerer problemer med eksterne links.

7. Google Webmaster (https://www.google.com/webmasters/):

Google er bestemt et af de mest populære websteder, man kan søge efter søgning. Der er derfor ingen tvivl om, at de har fundet op til et SEO-analyseværktøj, der er behageligt med at analysere dine webstedsdata for at se, hvordan det fungerer eller ikke fungerer for dig.

Google Analytics hjælper dig med at spore dit websteds ydelse. Bed Google om at hjælpe dig med din analyse og sikre dig, at du bruger de værktøjer, de leverer, for at gøre det mere effektivt.

8. Fjern’em (https://www.removeem.com):

Hvis du leder efter et sundt sted, er dette sandsynligvis stedet for dig. Få det, der er godt for dig, hvad der fungerer, og tag hvad der ikke gør. Dette produkt hjælper dig med at gøre det let.

Med baggrundsscanning og identificering af backline-links, der ikke fungerer for dig. Dette sikrer, at du erstatter den ineffektive med den mere effektive mulighed.

De sporer din kampagne, sikrer de bedste kontaktformer, identificerer dårlige links, som en bruger ikke har brug for, har dybe dyk i SEO; og derved sikre dig, at du har en revision af, hvordan du kommunikerer.

9. Tjek mine links (https://chrome.google.com/webstore/detail/check-my-links/ojkcdipcgfaekbeaelaapakgnjflfglf?hl=en-GB):

En af de største ting, der skader dig, er relaterede links. Og dette SEO-analyseværktøj hjælper dig med at sikre, at de links, der går ud, eller eksterne links, du har, er nøjagtige.

Dette skyldes, at ingen kunde kan lide at gå til et død link. Det er et gratis værktøj til at tjekke dine interne og eksterne links og identificere problemer med links på kort tid. Så gå videre og giv det et skud.

10. UpCity’s SEO-rapportkort (https://app.upcity.com/free-tools/seo-report-card):

Hvis du leder efter en helhedsorienteret tilgang gratis, kan dette være et alternativ for dig. Fordi dette handler om, hvem der følger dig, hvordan du rangerer i internetverdenen, hvordan din indeksering går, hvor tilgængelig dit websted er, og en analyse af, hvordan dit websted er og mere.

Forfatter Bio:

Sorav Jain er blevet anerkendt som en af ​​de “Top 25 professionelle sociale medier i Indien”. Han er en ivrig blogger og har skrevet få bøger om digital markedsføring og har også afholdt adskillige informative forelæsninger på Confederation of Indian Industry, NASSCOM. Han har været vært for over 300+ workshops på sociale medier i hele Indien, Sri Lanka og Dubai.

Læs også:

 • 14 Bedste SEO-værktøjer, der skal bruges i 2020
 • Seneste SEO-tendenser, der skal følges i 2020
 • På side SEO-checkliste 2020
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map