10 най-добрият софтуер за SEO анализ за анализ на вашия уеб сайт

Повечето от предприятията днес се движат онлайн. За да има предимство пред конкурентите, всеки бизнес търси начини да достигне до целевия си клиент.


Почти всеки бизнес с продукти и услуги се опитва да предаде информацията си чрез уебсайт. Това се дължи на голямото население, което търси онлайн, за да намери информация и да получи обратна информация за тези продукти и услуги.

Тази вълна в онлайн трафика прави важно за всяка организация днес да гарантира, че е по-лесно да забележите в този океан това, което е станал Интернет.

За да се случи това, ще ви трябва оптимизация за търсачки (SEO).

SEO всъщност днес не е модна дума, много предприятия към този момент са наясно как може да увеличи присъствието и видимостта на уебсайта. Когато бъде приложено по подходящ начин, вашият уебсайт е длъжен да спечели подходящ трафик.

Само че оптимизирането на уебсайта няма да направи трика; ще трябва да проследите работата на процеса на SEO. Има много инструменти, които потенциално биха могли да ви помогнат в този процес.

Ето списък от 10 най-добрият софтуер за SEO анализ използва се за анализ на уебсайтове, който би могъл да помогне на вашия бизнес да подобри вашия отпечатък от интернет от време на време.

Най-добрият софтуер за SEO анализ за анализ на вашия уеб сайтНай-добрият софтуер за SEO анализ

10 най-добрият софтуер за SEO анализ за анализ на вашия уебсайт:

1. SEO анализатор (https://neilpatel.com/seo-analyzer/):

Този инструмент се счита за един от най-лесните и бързи инструменти за работа. Ако търсите анализ на уебсайтове и отчети за няколко секунди, това е един от инструментите за вас.

Този сайт ви съветва как да постигнете по-добър трафик и да увеличите класирането на вашия уебсайт с лекота. Управлението на съдържанието е един от неговите акценти, гарантиращ, че се забелязва дублиране на съдържание, преди търсачката да го идентифицира и избута вашите редици надолу.

Маркетингът е друга експертиза, която го прави жизнеспособна опция, която се нуждае от малко държане.

2. Ареф (https://ahrefs.com/site-audit):

Ако искате одит на сайта, без значение какъв е размерът на вашата организация. Ahref ви предоставя много информация, за да работите с подобряването на вашето SEO.

Той предоставя задълбочен анализ на множество въпроси, които може да имате за това как вашият уебсайт се представя в реалния свят.

Той проверява уебсайтовете до над 100 вида SEO проблеми, включително производителност, тагове (HTML и социални), връзки (входящи и изходящи), контрол на качеството и други.

3. Moz Pro Tools: (https://moz.com/mozpro/lander):

С безплатен пробен период от месец на уебсайта си те предоставят SEO инструменти, които ви помагат да идентифицирате къде грешите, как можете да го поправите и къде се справяте добре.

Този инструмент разбира, че SEO е сложен и ви помага да идентифицирате данни, които може да имате проблеми с намирането, докато предоставя решения, които могат да работят за вас. Ако търсите да повишите класирането си, можете да се доверите на Moz Pro.

4. WooRank (https://www.woorank.com):

WooRank е друг много ефективен инструмент, който е чудесен за незабавни SEO проверки и одити. Много потребители намират това за полезен инструмент за задълбочен анализ на техните сайтове и използват информацията, която може да бъде изтеглена.

Освен това прави сравнителни тестове, за да гарантира, че сте прав на долара. Използваемостта е също нещо, върху което се фокусира този софтуер. Не само да прецени как се развива конкуренцията, но и кои ключови думи се справят по-добре.

Също така, прочетете най-добрите инструменти за изследване на ключови думи за 2020 г..

От пускането му през януари 2010 г. той има над 1 милион регистрирани потребители в целия свят. Той е бърз, лесен за използване и осигурява безплатна пробна версия.

5. Hubspot (https://website.grader.com):

Ако имате уебсайт и валиден имейл идентификатор, Hubspot улеснява генерирането на отчети за сигурността на уебсайта, неговата ефективност, колко ефективно се намира уебсайтът ви и колко ефективно работи на мобилни телефони.

Той е един от по-лесните опции, защото е персонализиран. Можете да научите всичко, което трябва да знаете за уебсайта.

6. Намерено (https://www.found.co.uk/seo-tool/):

Този лесен за използване безплатен SEO инструмент може да помогне на вашия екип при намирането на проблеми с вашия уебсайт. Вземете моментна снимка на това, което е и не работи на вашите уебсайтове.

Тя обхваща технически проблеми, въпроси, които са базирани основно на съдържанието и отива стъпка по-нататък и анализира връзките и идентифицира проблеми с външни връзки.

7. Google Webmaster (https://www.google.com/webmasters/):

Google със сигурност е един от топ сайтовете за търсене. Следователно няма съмнение, че те са създали инструмент за SEO анализ, който е удобен за анализиране на данните на уебсайта Ви, за да видите как работи или не работи за вас.

Google Analytics ви помага да проследявате ефективността на уебсайта си. Накарайте Google да ви помогне с вашата анализа и да се уверите, че използвате инструментите, които предоставят, за да я направите по-ефективна.

8. Премахванеhttps://www.removeem.com):

Ако търсите здравословен сайт, това вероятно е сайтът за вас. Вземете това, което е добро за вас, какво работи и извадете това, което не. Този продукт ви помага да направите това с лекота.

С сканиране на фона и идентифициране на връзки на задната линия, които не работят за вас. Това гарантира, че замествате неефективния с по-ефективния вариант.

Те проследяват вашата кампания, осигуряват най-добрите форми за контакт, идентифицират лоши връзки, от които потребителят не се нуждае, извършват дълбоки гмуркания в SEO; и по този начин да гарантирате, че имате основен преглед на начина на комуникация.

9. Проверете връзките ми (https://chrome.google.com/webstore/detail/check-my-links/ojkcdipcgfaekbeaelaapakgnjflfglf?hl=en-GB):

Едно от най-големите неща, които те нараняват, са свързани връзки. И този инструмент за SEO анализ ви помага да гарантирате, че връзките, които излизат, или външните връзки, които имате, са точни.

Това е така, защото никой клиент не обича да ходи на мъртва връзка. Това е безплатен инструмент за проверка на вътрешните и външните връзки и идентифициране на проблеми с връзките за нула време. Затова продължете напред и го изстреляйте.

10. Карта за отчитане на SEO на UpCity (https://app.upcity.com/free-tools/seo-report-card):

Ако търсите холистичен подход без разходи, това може да бъде алтернатива за вас. Тъй като това се занимава с това кой ви следи, как се класирате в света на интернет, как върви индексирането ви, доколко е достъпен уебсайтът ви и анализ на това как е уебсайтът ви и още.

Био на автора:

Сорав Джаин беше признат за един от „25-те най-добри специалисти в социалните медии на Индия“. Той е запален блогър и е написал няколко книги за дигитален маркетинг а също така е изнесъл множество информационни лекции в Конфедерацията на индийската индустрия, NASSCOM. Той е домакин на над 300+ семинара за социални медии в Индия, Шри Ланка и Дубай.

Прочетете също:

 • 14 най-добри SEO инструменти, които да използвате през 2020 г.
 • Последните SEO тенденции, които следваме през 2020 г.
 • На страница SEO Контролен списък 2020
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map