10 parasta SEO-analyysiohjelmistoa verkkosivustosi analysointiin

Suurin osa nykypäivän yrityksistä liikkuu verkossa. Saadakseen eturivin kilpailijoihin nähden, jokainen yritys etsii tapoja tavoittaa kohdennettu asiakas.


Lähes jokainen tuote- ja palveluyritys yrittää välittää tietonsa verkkosivuston avulla. Tämä johtuu suuresta väestöstä, joka etsii verkosta tietoa ja saada palautetta näistä tuotteista ja palveluista.

Tämä verkkoliikenteen aalto tekee kaikille nykyisille organisaatioille tärkeäksi varmistaa, että Internetistä on tullut helpompi havaita tällä valtamerellä.

Jotta tämä tapahtuisi, tarvitset hakukoneoptimoinnin (SEO).

SEO ei itse asiassa tänään ole sanasana, monet yritykset ovat tällä hetkellä tietoisia siitä, kuinka se voi lisätä verkkosivujen läsnäoloa ja näkyvyyttä. Sovellettaessa asianmukaisesti, verkkosivustosi on pakollinen saamaan sopivaa liikennettä.

Pelkkä verkkosivuston optimointi ei kuitenkaan tee temppua; sinun on jäljitettävä SEO-prosessin toiminta. On monia työkaluja, jotka voivat auttaa sinua tässä prosessissa.

Tässä on luettelo 10: stä paras SEO-analyysiohjelmisto käytetään verkkosivustoanalyyseihin, jotka voivat auttaa yritystäsi parantamaan Internet-jalanjälkeäsi ajoittain.

Paras SEO-analyysiohjelmisto verkkosivustosi analysointiinParas SEO-analyysiohjelmisto

10 parasta SEO-analyysiohjelmistoa verkkosivustosi analysointiin:

1. SEO-analysaattori (https://neilpatel.com/seo-analyzer/):

Tätä työkalua pidetään yhtenä helpoimmista ja nopeimmista työkaluista, joiden kanssa työskennellä. Jos etsit verkkosivustoanalyysiä ja raportteja muutamassa sekunnissa, tämä on yksi työkalu sinulle.

Tämä sivusto neuvoo sinua parantamaan liikennettä ja lisäämään verkkosivustosi sijoitusta helposti. Sisällön hallinta on yksi sen kohokohdista, jolla varmistetaan, että sisällön päällekkäisyys havaitaan ennen kuin hakukone tunnistaa sen ja ajaa rivisi alas.

Markkinointi on toinen asiantuntemus, joka tekee siitä käyttökelpoisen vaihtoehdon, joka tarvitsee vähän kädestä.

2. Ahref (https://ahrefs.com/site-audit):

Jos haluat sivustotarkastuksen, organisaation koosta riippumatta. Ahref tarjoaa sinulle paljon tietoa SEO SEO parantamiseksi.

Se tarjoaa perusteellisen analyysin joukosta kysymyksiä, jotka sinulla voi olla siitä, kuinka verkkosivustosi kulkee oikeassa maailmassa.

Se tarkistaa verkkosivustot yli 100 tyyppiseen SEO-aiheeseen, mukaan lukien suorituskyky, tunnisteet (HTML ja sosiaalinen), linkit (saapuvat ja lähtevät), laadunvalvonta ja muut.

3. Moz Pro -työkalut: (https://moz.com/mozpro/lander):

Heidän verkkosivustollaan on saatavilla kuukauden ilmainen kokeiluversio. Ne tarjoavat hakukoneoptimointityökaluja, jotka auttavat sinua tunnistamaan, missä olet väärässä, kuinka korjaat sen ja missä menee hyvin.

Tämä työkalu ymmärtää, että hakukoneoptimointi on monimutkaista, ja auttaa sinua tunnistamaan tietoja, joista voi olla vaikeuksia löytää itsesi tarjoamalla sinulle mahdollisesti sopivia ratkaisuja. Jos haluat parantaa sijoitustasi, voit luottaa Moz Proan.

4. WooRank (https://www.woorank.com):

WooRank on toinen erittäin tehokas työkalu, joka soveltuu erinomaisesti välittömiin SEO-tarkastuksiin ja auditointeihin. Useiden käyttäjien mielestä tämä on hyödyllinen työkalu sivustojensa syvälliseen analysointiin ja käyttävät ladattavia tietoja..

Se tekee myös vertailevia testauksia varmistaaksesi, että olet oikeassa puolella. Käytettävyys on myös asia, johon tämä ohjelmisto keskittyy. Ei vain mitata kuinka kilpailu menee, mutta mitkä avainsanat menestyvät paremmin.

Lue myös Parhaat avainsanatutkimuksen työkalut vuodelle 2020.

Sen julkaisemisesta tammikuussa 2010 lähtien sillä on yli miljoona rekisteröitynyttä käyttäjää ympäri maailmaa. Se on nopea, helppo käyttää ja tarjoaa myös ilmaisen kokeilun.

5. Hubspot (https://website.grader.com):

Jos sinulla on verkkosivusto ja kelvollinen sähköpostitunnus, Hubspot helpottaa raporttien tuottamista verkkosivuston turvallisuudesta, sen suorituskyvystä, kuinka tehokkaasti verkkosivustosi löytyy ja kuinka tehokkaasti se toimii matkapuhelimissa.

Se on yksi helpommista vaihtoehdoista, koska se on räätälöity. Voit oppia kaikki mitä sinun tarvitsee tietää verkkosivustosta.

6. Löydetty (https://www.found.co.uk/seo-tool/):

Tämä helppokäyttöinen, ilmainen SEO-työkalu voi auttaa ryhmääsi löytämään ongelmia verkkosivustollesi. Hanki tilannekuva siitä, mikä toimii ja ei toimi verkkosivustoillasi.

Se kattaa tekniset kysymykset, ensisijaisesti sisältöpohjaiset asiat ja menee askeleen pidemmälle ja analysoi linkkejä ja tunnistaa ulkoisten linkkien aiheet.

7. Google Webmaster (https://www.google.com/webmasters/):

Google on ehdottomasti yksi suosituimmista sivustoista, joissa etsitään hakua. Siksi ei ole epäilystäkään siitä, että he ovat keksineet SEO-analyysityökalun, jolla on mukava analysoida verkkosivustosi tietoja nähdäksesi, miten se toimii tai ei toimi sinulle..

Google Analytics auttaa sinua seuraamaan verkkosivustosi tehokkuutta. Pyydä Googlea auttamaan sinua analytiikallasi ja varmistamaan, että käytät sen tarjoamia työkaluja sen tehostamiseksi.

8. Poista ”(https://www.removeem.com):

Jos etsit terveellistä sivustoa, tämä on todennäköisesti sinulle tarkoitettu sivusto. Hanki mikä on sinulle hyvää, mikä toimii ja ota pois mikä ei. Tämä tuote auttaa sinua tekemään sen helposti.

Tausta skannaamalla ja tunnistamalla sellaiset linjat, jotka eivät toimi sinulle. Tämä varmistaa, että korvaat tehottoman tehokkaammalla vaihtoehdolla.

He seuraavat kampanjaasi, varmistavat parhaat yhteydenottomuodot, tunnistavat huonot linkit, joita käyttäjä ei tarvitse, ovat syvästi sukellut SEOssa; ja varmista siten, että sinulla on kunnossapito miten kommunikoit.

9. Tarkista linkkini (https://chrome.google.com/webstore/detail/check-my-links/ojkcdipcgfaekbeaelaapakgnjflfglf?hl=en-GB):

Yksi suurimmista asioista, jotka satuttavat sinua, ovat linkit. Ja tämä SEO-analyysityökalu auttaa sinua varmistamaan, että lähtevät linkit tai ulkoiset linkit ovat tarkkoja.

Tämä johtuu siitä, että kukaan asiakas ei halua mennä kuolleelle linkille. Se on ilmainen työkalu, jolla voit tarkistaa sisäiset ja ulkoiset linkkisi ja tunnistaa linkkien aiheuttamat ongelmat nopeasti. Joten mene eteenpäin ja anna se laukaus.

10. UpCityn SEO-raporttikortti (https://app.upcity.com/free-tools/seo-report-card):

Jos etsit kokonaisvaltaista lähestymistapaa ilmaiseksi, tämä voi olla sinulle vaihtoehto. Koska tämä käsittelee sitä, kuka seuraa sinua, kuinka sijoitut Internet-maailmassa, kuinka indeksointisi sujuu, kuinka helppokäyttöinen verkkosivustosi on, ja analyysi siitä, kuinka verkkosivustosi on ja paljon muuta.

Kirjailijan bio:

Sorav Jain on tunnustettu yhdeksi Intian 25 parhaasta sosiaalisen median ammattilaisesta. Hän on innokas bloggaaja ja kirjoittanut muutamia kirjoja digitaalinen markkinointi ja on myös lukenut lukuisia informatiivisia luentoja Intian teollisuusliitossa, NASSCOM. Hän on isännöinyt yli 300 sosiaalisen median työpajaa Intiassa, Sri Lankassa ja Dubaissa.

Lue myös:

 • 14 parasta SEO-työkalua käytettäväksi vuonna 2020
 • Viimeisimmät SEO-trendit vuonna 2020
 • Sivun SEO tarkistuslista 2020
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map