14 bedste SEO-værktøjer, som alle SEO-eksperter bruger i 2020 (gratis og betalt)

Hvis du starter SEO på et websted, har du brug for de bedste SEO-værktøjer. Der er for mange SEO-værktøjer tilgængelige i den gratis, freemium og betalte version.


Her har vi lavet en håndplukket bedste SEO-værktøjsliste, som alle SEO-eksperter bruger i 2020. Du kan også bruge disse værktøjer i henhold til dine krav.

Nedenstående liste indeholder de mest populære SEO-værktøjer som backlink-analyseværktøjer, nøgleord til forskningsværktøjer og indholdsoptimeringsværktøjer.

Læs også: 9 måder at opbygge backlinks af høj kvalitet gratis i 2020

Top 14 bedste SEO-værktøjer, som alle SEO-eksperter bruger i 2020

1. Ahrefs

Ahrefs Bedste SEO værktøj

Ahrefs er vokset meget hurtigt og bliver nu det mest populære linkanalyseværktøj i 2020. Det giver for mange funktioner som linkanalyse, nøgleordundersøgelse, rangsporing, ødelagt linkchecker og mange flere. Jeg kan sige, at det er et altomfattende SEO-værktøj, som enhver kan bruge det.

Ahrefs tilbyder en 7-dages prøveversion på kun $ 7. Det har i alt 4 planer, der starter fra $ 99 per måned.

Du kan kontrollere sammenligningen af ​​alle planer her.

2. SemRush

SemRush Most Poplular SEO Tool

SemRush er et af de mest populære SEO-værktøjer. Det bruges mest til konkurrentanalyse og søgeordsundersøgelser. SemRush er tilgængelig i freemium og betalt version. I freemium har du en begrænsning på alle opgaver. Den betalte plan starter fra $ 99,95 pr. Måned.

Få 30 dage SEMrush gratis prøveversion herfra.

3. Moz Pro

Moz Pro Link Explorer-værktøj

Moz Pro er det bedste link explorer-værktøj. Du kan kontrollere de henvisende domæner, indgående links, placering af nøgleord, topsider, spam-score på et websted og mange flere. Det fås i freemium og betalte versioner.

Moz Pro leverer en 30-dages prøveperiode, og dens betalte plan starter fra $ 99 pr. Måned. Se alle planpriser og sammenligninger her.

4. Google Analytics

Google Analytics

Google Analytics leverer en komplet webstedsanalyserapport som sidevisning, organiske klik, direkte og henvisningsbesøg, landingssider og mange flere.

Hvis du er ekspert i at bruge Google analytics, er det meget fordelagtigt for dig, da det giver for meget information, men lidt svært at forstå for begyndere.

5. Google Search Console

Google Search Console

Google-søgekonsol er det bedste SEO-værktøj fra Google. Du kan kontrollere klikforhold, samlede organiske klik, visning, placering på google-søgning, sitemaps, backlinks, mobil brugbarhed og mange flere.

6. Majestic: Marketing SEO-værktøjer

Majestæt bedste SEO værktøjer

Majestic er et af de bedste SEO værktøjer. Du kan bruge det til at udforske backlinks, til at kontrollere nye og mistede domæner, til at kontrollere tillidsstrømmen og citeringsstrømmen på et websted.

Majestic er tilgængelig i freemium og betalte versioner. Den betalte plan starter fra $ 49.99 pr. Måned. Her Du kan se alle planer, priser og deres sammenligning.

7. SEOprofiler

SEO Profiler

SEOprofiler leverer for mange funktioner som linkanalyse, nøgleordsrangering, sideoptimering, nøgleordsanalyse, analyse af sociale medier, webstedsanalyse osv. Alle disse funktioner har for mange underfeaturer. Kort sagt, SEOprofiler er det bedste SEO-værktøj for alle.

SEOprofiler er tilgængelig i freemium og betalte versioner. Den betalte plan starter fra $ 69,95 pr. Måned. Her Du kan kontrollere prisfastsættelsen af ​​alle planer.

8. Skrigende frø SEO Spider

Skrigende frø SEO Spider

Screaming Frog SEO Spider er en software, der leverer mange SEO-funktioner såsom brudt linkanalyse, sidetitel og metadata-analyse, generationer af XML-sitemap osv. Det er tilgængeligt i den gratis og betalte version.

9. Ubersuggest

Ubersuggest bedste søgeordsforskningsværktøj

Ubersuggest er et af de bedste nøgleordsundersøgelsesværktøjer. Den største fordel ved dette værktøj er, at det er gratis. I fremtiden har du også nogle seje nye funktioner som topsider, indholdsideer osv. I dette værktøj.

10. KWFinder: SEO søgeordsværktøj

KWFinder SEO søgeordsværktøj

KWFinder kan hjælpe dig med at finde de nye søgeord, der har lavere konkurrence og højere søgevolumen. Ved hjælp af dette værktøj kan du nemt optimere din webside og rangere på et nøgleord med lang hale.

11. BuzzSumo

BuzzSumo

Hvis du vil vide det mest delte indhold på sociale medier, er BuzzSumo det bedste værktøj. Du kan kontrollere topindholdet for et hvilket som helst specifikt socialt netværk. En anden stor funktion er, at du kan få en advarsel, når et valgt søgeord nævnes på nettet.

12. Google PageSpeed ​​Insights

PageSpeed ​​Insights

Google PageSpeed ​​Insights er det bedste og anbefalede SEO-værktøj til at kontrollere hastigheden på en webside. Dette værktøj giver dig mulighed for at vide, hvilke ting der gør din sideindlæsning langsom. Så du nemt kan forbedre din sides hastighed.

13. Pingdom

Pingdom-webstedets hastighedstestværktøj

Pingdom er også et af de få webstedshastighedstestværktøjer. Ved hjælp af dette værktøj kan du kontrollere hastigheden på et websted for en bestemt placering. Du kan se den tilgængelige placering i ovenstående billede.

Læs også: 15 måder at øge WordPress-webstedshastigheden

14. SEO Site Checkup

Seo Site Checkup Bedste SEO værktøjer

SEO-webstedskontrol er det bedste SEO-værktøj til at kontrollere dit websted SEO-revision. Det giver dig alle SEO-oplysninger på en side, og du kan også eksportere dem i en pdf-fil. I den gratis version kan du kun revidere et websted om dagen.

Afsluttende ord

Her så du den øverste liste over SEO-værktøjer til 2020. Alle disse værktøjer er de mest populære og brugt af SEO-eksperter.

Lad mig nu vide, hvilket værktøj du bruger mest ved at kommentere i kommentarsektionen. Hvis der er noget nyt SEO-værktøj, der klarer sig bedre end noget af ovenstående, så lad os vide det, så jeg kan tilføje det til denne liste.

Læs også:

 • 10 Bedste SEO-analysesoftware, der skal bruges i 2020
 • 7 Bedste SEO-plugins til placering af dit websted i 2020
 • Sådan indekseres et websted hurtigt i Google?
 • Top SEO Trends 2020
 • 7 ultimative SEO-strategier til optimering af dit websted i 2020
 • 20 bedste værktøjer til indholdsmarkedsføring til forbedring af indholdsproduktiviteten i 2020
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map