14 millors eines de SEO que tots els experts de SEO utilitzen el 2020 (gratuïts i de pagament)

Si estàs iniciant el SEO d’un lloc web, necessites les millors eines de SEO. Hi ha massa eines de SEO disponibles en la versió gratuïta, freemium i de pagament.


Aquí, hem elaborat una llista de millors eines de SEO seleccionada a mà que tots els experts de SEO utilitzen el 2020. També podeu utilitzar aquestes eines segons els vostres requisits.

La llista següent conté les eines de SEO més populars com ara eines d’anàlisi de backlink, eines de recerca de paraules clau i eines d’optimització de contingut.

Llegiu també: 9 maneres de crear enllaços de backlinks d’alta qualitat de forma gratuïta el 2020

14 millors eines de SEO que estan utilitzant tots els experts de SEO el 2020

1. Ahrefs

Ahrefs Millor eina de SEO

Ahrefs ha crescut molt ràpidament i es converteix en l’eina d’anàlisi d’enllaços més popular el 2020. Ofereix moltes funcions com l’anàlisi d’enllaços, la recerca de paraules clau, el seguiment de rànquing, el corrector d’enllaços trencats i molts altres. Puc dir que és una eina de SEO global, que qualsevol pot utilitzar.

Ahrefs ofereix una prova de 7 dies en només 7 dòlars. Té un total de 4 plans, a partir de 99 dòlars al mes.

Podeu consultar la comparació de tots els plans aquí.

2. SemRush

Eines de SEO més populars de SemRush

SemRush és una de les eines de SEO més populars. S’utilitza principalment per a anàlisis de competidors i investigació de paraules clau. SemRush està disponible en la versió freemium i de pagament. En freemium, teniu una limitació a totes les tasques. El pla de pagament comença des de 99,95 dòlars mensuals.

Obteniu aquí la prova gratuïta de SEMrush de 30 dies.

3. Moz Pro

Eina de l’explorador d’enllaços Moz Pro

Moz Pro és la millor eina d’exploració d’enllaços. Podeu consultar els dominis de referència, els enllaços entrants, les paraules clau de classificació, les pàgines principals, la puntuació de correu brossa d’un lloc web i molts altres. Està disponible en les versions freemium i de pagament.

Moz Pro ofereix una prova de 30 dies i el seu pla de pagament comença des de 99 dòlars al mes. Consulteu la comparació de preus i comparació de plans aquí.

4. Google Analytics

anàlisis de Google

Google Analytics proporciona un informe d’anàlisi de lloc web complet com impressions de pàgines, clics orgànics, visites directes i de referència, pàgines de destinació i molts altres.

Si ets expert en utilitzar Google analytics, és molt beneficiós per a vostè, ja que proporciona massa informació, però és difícil d’entendre per als principiants.

5. Consola de cerca de Google

Google Search Console

La consola de cerca de Google és la millor eina de SEO de Google. Podeu consultar la relació de clics, els clics orgànics totals, la impressió, la posició a la cerca de Google, els mapes de lloc, els enllaços enllaçats, la utilitat per a mòbils i molts altres.

6. Majestuós: Eines de màrqueting de SEO

Majestic Best SEO Tools

Majestic és una de les millors eines de SEO. Podeu utilitzar-lo per explorar enllaços enllaçats, per comprovar dominis nous i perduts, per comprovar el flux de confiança i el flux de cites d’un lloc web.

Majestic està disponible en versions freemium i de pagament. El pla de pagament parteix de 49,99 dòlars mensuals. Aquí podeu veure tot el pla, preus i la seva comparació.

7. SEOprofiler

Perfil de SEO

SEOprofiler ofereix massa funcions com l’anàlisi d’enllaços, el rànquing de paraules clau, l’optimització de pàgines, l’anàlisi de paraules clau, l’anàlisi de mitjans socials, l’analítica de llocs web, etc. Totes aquestes funcions presenten massa subfícies. En definitiva, SEOprofiler és la millor eina de SEO per a tothom.

SEOprofiler està disponible a les versions freemium i de pagament. El pla de pagament comença des de 69,95 dòlars al mes. Aquí podeu consultar el preu de tots els plans.

8. Screaming Frog SEO Spider

Screaming Frog SEO Spider

Screaming Frog SEO Spider és un programari que ofereix moltes funcions de SEO com ara l’anàlisi d’enllaços trencats, el títol de la pàgina i l’anàlisi de metadades, generacions de mapes XML, etc. Està disponible en la versió gratuïta i de pagament..

9. Ubersuggest

Ubersuggest Millor eina de recerca de paraules clau

Ubersuggest és una de les millors eines de recerca de paraules clau. L’avantatge principal d’aquesta eina és que és gratuïta. En el futur, també tindreu algunes novetats interessants com ara pàgines principals, idees de contingut, etc., en aquesta eina.

10. KWFinder: Eina de paraules clau de SEO

Eina de paraules clau de KWFinder SEO

KWFinder us pot ajudar a trobar les paraules clau noves que tinguin menor competència i major volum de cerca. Amb aquesta eina podeu optimitzar fàcilment la vostra pàgina web i situar-vos en una paraula clau de cua llarga.

11. BuzzSumo

BuzzSumo

Si voleu conèixer el contingut més compartit a les xarxes socials, BuzzSumo és la millor eina. Podeu consultar el contingut de qualsevol xarxa social en concret. Una altra característica important és que podeu obtenir una alerta quan s’esmenta una paraula clau seleccionada al web.

12. Google PageSpeed ​​Insights

Inspeccions de pàgina

Google PageSpeed ​​Insights és l’eina de SEO millor i recomanable per comprovar la velocitat d’una pàgina web. Aquesta eina us permetrà saber quines coses fan que la càrrega de la vostra pàgina sigui lenta. Per tal de millorar la velocitat de la pàgina fàcilment.

13. Pingdom

Eina de prova de velocitat del lloc web Pingdom

Pingdom és també una de les poques eines de prova de velocitat del lloc web. Amb aquesta eina, podeu comprovar la velocitat d’un lloc web per a una ubicació determinada. Podeu veure la ubicació disponible a la imatge superior.

Llegiu també: 15 maneres d’augmentar la velocitat del lloc web de WordPress

14. Comprovació del lloc SEO

Seo: comprovació de llocs web Millors eines de SEO

La comprovació de llocs web de SEO és la millor eina de SEO per comprovar la vostra auditoria de llocs web. Us donarà tota la informació de SEO d’una pàgina i també la podeu exportar en un fitxer pdf. En la versió gratuïta, només podeu auditar un lloc web en un dia.

Paraules finals

Aquí veieu la llista d’eines de SEO més destacades per al 2020. Totes aquestes eines són les més populars i utilitzades pels experts de SEO.

Ara feu-me saber quina eina utilitzeu més fent comentaris a la secció de comentaris. Si hi ha alguna nova eina de SEO que tingui un rendiment millor que qualsevol de les anteriors, si us plau, feu-nos-ho saber, per poder afegir-la a aquesta llista.

Llegiu també:

 • 10 millors programes d’anàlisi de SEO a utilitzar el 2020
 • 7 millors complements de SEO per classificar el lloc web el 2020
 • Com indexar un lloc web a google ràpid?
 • Principals tendències de SEO 2020
 • 7 estratègies últimes de SEO per optimitzar el vostre lloc web el 2020
 • 20 millors eines de màrqueting de contingut per millorar la productivitat del contingut el 2020
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map