30 SEO-virhettä, jotka voivat tappaa verkkosivustojesi sijoituksen vuonna 2020

Ulkopuolelta SEO voi lyödä sinua kuin yksinkertainen asia, mutta se ei ole täysin rehellistä. Paljon menee SEO-tekijöiden toteuttamiseen, mukaan lukien laadukkaat linkit, avainsanat, ankkuritekstit, laadukas sisältö, muutamia mainitsemalla. Voit silti tehdä useita SEO virheitä, muun muassa:


1. Huonolaatuisen sisällön kirjoittaminen

Tässä iässä ja aikoina Internet ei anna anteeksi heikkolaatuista sisältöä. Niin monella ihmisellä on uskomattomia asioita sanottavaa ja jaettavaa, että ihmiset unohtavat mielellään heikkolaatuisen sisällön, jopa tunnetulla tuotemerkillä. Sisällön avulla se pitää sen tuoreena, osuvana, ajankohtaisena, trendikkäänä, viihdyttävänä, informatiivisena ja oikea-aikaisena yleisöllesi.

Lue myös: Kuinka kirjoittaa laadukasta sisältöä?

2. Hidas nopeus

Hidas verkkosivuston nopeus

Hidas nopeus on tappaja. Tänä edistyneen tekniikan aikana ihmisten mielet on viritetty odottamaan kaikkea heti. Ihannetapauksessa sivuston avaaminen vie yli 3 sekuntia, saa käyttäjät odottamaan liian kauan.

Pro-vinkki: sinun ei tarvitse tuoda kokonaista alas. Harkitse tapaa, jolla teet asioita; muuttaa lähettämäsi median kokoa, sisällyttää selaimen välimuisti, vähentää muun muassa laajennuksia, widgettejä ja sivupalkkeja.

Lue myös: 15 tapaa nopeuttaa WordPress-verkkosivustoa

3. Älä optimoi kuvia

Visuaalinen sisältö on pitkä matka houkuttelemalla huomiota ja houkuttelemalla yleisöä sosiaalisen median alustoihin hullun; ihmiset vaativat yhä enemmän visuaalista sisältöä. Optimoimatta niitä oikein, menetät kuitenkin Googlen asianmukaisen indeksoinnin ja kaiken sisällön sijoittamisen.

Koska kuvat ovat niin iso juttu, on tärkeää, että ansaitset ne, joten varmista, että sinulla on tietoja kuvateksteistä, kuvauksista ja jopa Alt-tekstistä. Tavoitteena on antaa ihmisille lisätietoja visuaalisesta sisällöstäsi.

Lue myös: 5 parasta Image Optimizer WordPress -laajennusta

4. Älä tee avainsanatutkimusta

On syytä, miksi kehittäjät ovat tarjonneet Serpbookille parhaan avainsanojen sijoittumisen seurannan markkinoille. Avainsanatutkimus on niin tärkeä osa menestyvää SEO: ta. Koska suurin osa ihmisistä pitää blogistamista ja koko SEO-käytäntöä yksinkertaisena asiana, he usein unohtavat avainsanatutkimuksen merkityksen..

Avainsanatutkimuksen käyttäminen voi tuntua jonkin aikaa hyödytöntä, koska sinulla on jonkin verran jaettavaa sisältöä. Valitettavasti, jopa tuoreilla ideoilla, voit silti päätyä väärään yleisöön tai väärään materiaaliin yleisöllesi, kun käyttämäsi sisältö ei vastaa kohdeyleisösi tarpeita.

Lue myös:

 • Kuinka tehdä avainsanatutkimus SEO: lle
 • Parhaat avainsanatutkimuksen työkalut SEO: lle vuonna 2020

5. Avainsanojen täyttö

Avainsanatutkimuksen epäonnistuminen on yksi asia, mutta jotkut ylläpitäjät eivät ole vielä keksineet ihanteellista tapaa sisällyttää avainsanat tekstiin. Riippumatta siitä, kuinka paljon aikaa vietät etsimällä sisältöäsi koskevia erinomaisia ​​avainsanoja, ei ole mitään syytä lisätä niitä huolimattomasti avainsanoillesi käyttöjärjestelmällesi.

Nykyään ei ole kyse niinkään sisällön hakutulosten esittämisestä, joissa on tarkat avainsanat, mutta sellaisten sisällön tulosten tuomiseen, jotka vastaavat parhaiten hakutermejä.

6. Useiden sivujen optimointi samoille avainsanoille

Sikäli kuin et voi tehdä ilman avainsanoja, sinun on oltava fiksu niiden suhteen. Yhden kohdeavainsanan käyttäminen kahden tai useamman sivun optimoimiseksi vahingoittaa sijoitusta. Ensinnäkin Googlen ensimmäisellä sivulla on paljon kilpailua ja riippumatta siitä, onko kohdistamillasi sanoilla vähäinen kilpailu, on aina olemassa kilpailua, jota kannattaa kiinnittää huomiota.

Suurin huolenaihe on kuitenkin lyhyt myyminen. On niin monia liittyviä avainsanoja, joihin voit kohdistaa tavoittaaksesi jopa suuremman yleisöryhmän kuin yhdellä avainsanaryhmällä.

7. Optimointi lyhytaikaisiin avainsanoihin

Pitkät pyrstöt avainsanat

Jälleen avainsanoilla, et tee itsellesi oikeudenmukaisuutta, jos kohdistat aina lyhytaikaisiin avainsanoihin. Kohdentaminen lauseeseen, kuten ‘SEO tekniikat’, antaa sinulle matalan sijoituksen. Ensinnäkin siitä aiheesta on kirjoitettu niin paljon sisältöä, ja sitä on tulossa lisää.

Ongelmana on, että lyhytaikaisilla termeillä on erittäin korkea kilpailu, puhumattakaan yleisestä kohderyhmästä. Ihmiset voisivat etsiä erilaisia ​​asioita lyhythaaraisten avainsanojesi laajuudessa niin tarpeeksi, että tekevät sisällöstäsi merkityksettömän heidän hakujensa kannalta.

Lue myös: Kuinka lisätä verkkosivustojen liikennettä käyttämällä pitkiä häntä-avainsanoja?

8. Kilpailun huomiotta jättäminen

Kilpailijasi eivät ehkä ole ystäviäsi, mutta sen ei pitäisi tehdä heistä vihollisia. SEO-kentällä on aina jotain opittavaa. Riippumatta siitä, menee kilpailijoillasi paremmin kuin sinä, se, että he järjestävät huomattavan kilpailun, tarkoittaa, että heidän on tehtävä jotain oikein. Sijoita aikaa kilpailijoiden tutkimukseen ja valitse yksi tai kaksi asiaa, jota voit hyödyntää Googlen SERP: n parantamiseksi.

9. Sisäisen linkityksen ohittaminen

Koska luotat linkkien rakenteeseen käänteisiin linkkeihin, et voi tehdä ilman sisäistä linkittämistä ja olla menestys SEO: ssa. Ihmisten sivustojen arkistoissa on tonnia artikkeleita, jotka eivät ole näkyviä sisäisen linkityksen käyttämättä jättämisen vuoksi.

Kun ihmiset käyvät läpi artikkelisi ja Google indeksoi sivustosi, varmista, että heillä on paljon enemmän kulutusta kuin kirjoitetut sanat. Anna sisäisten linkkien johtaa heidät enemmän työhösi.

10. Heikkolaatuiset käänteiset linkit

Linkkien olemassaololla on paljon tekemistä SEO-strategian yleisen menestyksen kanssa. Näiden linkkien määrä merkitsee sitä, että olet viettänyt paljon aikaa rikastaa sisältöäsi enemmän arvoa ulkopuolisista lähteistä. Tämä lisää maineesi brändinä. Linkkejä ostaessaan ihmiset eivät kuitenkaan ymmärrä, että määrällä ei ole merkitystä, vaan laadulla.

Jotkut sivustot, joista linkit ostat, ovat roskapostisia ja melko merkityksettömiä kurssillesi tuotemerkkinä. Vaikka suurin osa kohderyhmistäsi ei ehkä huomaa niitä, Google huomauttaa. Mikä pahempaa, houkuttelet siitä rangaistuksen sen sijaan, että nostat sijoitustasi.

Lue myös:

 • 9 tapaa saada laadukkaita käänteisiä linkkejä
 • Älä koskaan käytä näitä 10 tapaa saada käänteisiä linkkejä

11. Hiljaisuus sosiaaliseen

Sosiaalinen verkostoituminen on suuri osa koko Internet-väestöstä. Jos olet sosiaalisessa asemassa ja et läsnäolostasi ole tuntunut, aiheutat sijoituksesi kärsimystä. Itse asiassa, muut kuin piilevät edut, joita sillä on SEO: lla, sosiaaliset signaalit ovat saamassa enemmän asemaa sijoituskohteena.

Ihmiset, joihin haluat kohdistaa sisältösi, ripustavat enimmäkseen sosiaalisen median alustoilla. Mitä enemmän olet vuorovaikutuksessa heidän kanssaan, sitä paremmin he tuntevat tuotemerkkisi ja haluavat kuluttaa enemmän sisältöä sinulta.

Lue myös: 10 parasta WordPress-laajennusta uusien / vanhojen blogiviestien automaattiseen jakamiseen kaikilla sosiaalisen median alustoilla

12. Ei mainosta sisältöäsi

Mitä hyötyä on laadukkaasta sisällöstä, jota kukaan ei voi lukea? Verkossa nykyinen tarkoitus on tehdä brändistäsi tunnettua jakamalla sisältöä laajasti. Sisällön mainostaminen vaatii aggressiota ja sitoutumista. Ole aktiivinen sosiaalisessa mediassa yhtenä tapana mainostaa sisältöäsi.

Lisäksi aseta budjetti sisällöllesi, jotta voit maksaa pelata, koska joskus se tekee SEO: sta kaiken eron.

13. Arvaamaton julkaisu

Internetin käyttäjät iloitsevat kuluttamastaan ​​sisällöstä, enkä muuta. Ihmiset voivat pankkia Internetissä uutisia, trendejä, viihdettä, ostosmahdollisuuksia varten. Siksi arvo, joka sinun on annettava heille sisällön suhteen, ei voi olla arvaamaton.

Tosiasiassa tuotemerkit, jotka ovat rakentaneet julkaisemisen vauhtinsa yleisönsä kanssa, ovat niitä tuotemerkkejä, joilla on johdonmukainen lähetystapa. Tällä tavoin voit kasvattaa viljeltyä yleisöpohjaa, joka voi luottaa sinuun tietoihisi tiettyinä viikonpäivinä tai kuukausina ilman epäonnistumista. Se tekee paljon myös sijoituksestasi Googlessa.

14. Katkenneiden linkkien laiminlyöminen

Rikki linkkejä ovat enemmän tai vähemmän osa kasvavaa verkkosivustoa. Kun siirryt yhdeltä verkkosivulta useammalle, rikkoutuneiden linkkien mahdollisuudet kasvavat jatkuvasti. Mahdolliset pienet muutokset käyttöjärjestelmässäsi voivat johtaa katkenneisiin linkkeihin. Esimerkiksi, jos verkkosivusto, johon linkitit, pienennetään, saat rikkinäisen linkin. Lisäksi, jos sinulla on ollut jonkin verran sivuston ylläpitoa, monet linkkisi lopulta rikkoutuvat.

Pro-vinkki: Et voi hallita sitä, mitä muille sivustoille tapahtuu, mutta voit hallita, mitä tapahtuu sinulle. Siksi päättäkää tarkoituksellisesti seurata alustaasi, tarkastaa katkenneet linkit ja korjata ne oikein, ennen kuin niistä tulee iso ongelma sijoituskohteissa. Muista, että käyttökokemus on aina vaarassa rikkoutuneiden linkkien kanssa.

15. Metatiedot puuttuvat

Älä missään vaiheessa hakukoneoptimoinnissa käytäntöäsi pidä sivuuttaa metatietoja. Ne tarjoavat lisätietoja indeksoitaville hakukoneille ja yleisölle paremman ymmärtämiseksi, mitä sivustosi koskee. Lisäksi kyse ei ole vain metatietojen saamisesta, vaan myös siitä, miten ne lasketaan miten käytät niitä.

Ensinnäkin, varmista, että he kaappaavat kohdistetut avainsanasi. Lyhyesti sellaisenaan, niiden on oltava ainutlaatuisia ja omaperäisiä, koska ne esittävät tuotemerkkisi maailmalle. Anna heidän kaapata brändisi ydin ja kohdistetut avainsanasi, jotka heijastavat kyseistä aihetta.

Pro-vinkki: sivunimikkeiden tulee koskaan olla pidempi kuin 65 merkkiä.

16. Näkymä paikalliselle SEO: lle

Tiesitkö, että paikallinen hakukoneoptimointi on sinun vipu kilpailuasi voittamiseen? Paikalliset markkinat antavat sinulle enemmän etua, koska ymmärrät ne paremmin kuin kilpailijasi.

Siksi, kun et optimoi paikallista yleisöäsi, vaan kilpailet kiireellisesti suuremmasta markkinatilasta, saat näin alhaisen sijoituksen Googlessa. Oletetaan, että yksikään brändi ei ole kohdistanut paikallista yleisöäsi, hyödynnä heitä sitten tavoittaaksesi toisen väestön.

17. Unohdat päivittää sisältösi

Sisällön päivittäminen on jälleen kerran huolenaihe talon kunnossapidosta. Oikein SEO-käytäntö, Se ylittää laadukkaan sisällön luomisen ja jakamisen laajasti kohdeyleisölle. Google on aina tunnetusti priorisoinut korkealaatuista sisältöä sisältäviä blogeja.

Vaikka saatat julkaista laadukasta sisältöä joka toinen kerta, sinun on palattava rekistereihin ja pidettävä kaikki tuoreena.

Aineesi, joka sinulla on käyttöympäristössäsi parin kuukauden ja vuoden takaa, ansaitsee uuden ilmeen. Koska ikivihreä sisältö on niin suosittua blogimaailmassa, sisällön päivittäminen on hieno tapa saada tämä aikaan.

Nopein tapa kiertää tämä on säännöllinen kunnossapito. Tällä tavalla voit käydä läpi osan aiemmasta työstäsi ja päivittää ne. Harkitse vaihtoehtoisesti työkalua, kuten Google Search Console, automaattisen ylläpidon auttamiseksi.

18. Kopioi sisältö

Itse asiassa toisen henkilön teoksen uudelleen lähettäminen on plagiointia, joka saattaa johtaa joihinkin tekijänoikeus- ja lakiasioihin. Kaiken kaikkiaan verkossa on niin paljon tietoa kuluttamista, että ihmisillä ei ole tilaa tarpeettomille tiedoille. Jos sinulla on jokin noista päivistä, jolloin luovuutesi on heikkoa, onko todella syytä riskiä siitä, että Google rankaisee sivustoasi vain kopioimalla sisältöä?

Google, ylivoimaisesti ja suuri, suosii verkkosivustoja, joissa ainutlaatuinen ja omaperäinen sisältö. Jos haluat tarkistaa tietyn osan, päivitä se ja jaa se uudelleen tai muokata sitä uudelleen. Upeita tapoja tietojen uudelleenmäärittämiseen on muun muassa infografioiden, ohjevideoiden ja e-kirjojen avulla.

19. Tuotteen kehruu

Artikkelin kehruu on paitsi päällekkäistä sisältöä, mutta se on suuri virhe, josta Google vain rangaistaan. Kun otat kappaleen artikkelin ja kehrät sen löytääksesi siitä muita sisältökappaleita, et vain vaaranna sen laatua, mutta myös halpaa tuotemerkkiäsi. Sanat voidaan kirjoittaa ja järjestää toisin, mutta laatu ei parane millään tavalla.

20. Huonosti kirjoitetut URL-osoitteet

Virheelliset URL-osoitteet

Kuva: URL-ongelmat

URL-osoitteet eivät välttämättä ole sinulle ihanteellinen paikka SEO: lle, mutta ne ovat. Alleviivojen, symbolien, isojen kirjainten ja merkityksettömien numeroiden lisääminen voi vahingoittaa hakukoneoptimointia. Ihannetapauksessa sivustosi muistettavuus on kyseenalainen, jos ihmiset eivät voi edes kertoa sivustosi sisältöä vain URL-osoitteista. Esimerkki huonosti kirjoitetusta URL-osoitteesta on www.example.com/Gsd_%12_f231&%

21. Unohtaa matkapuhelimen

Matkapuhelimen noustessa et voi unohtaa matkapuhelinta ja toivoa selviävän; mobiiliyleisö on selvästi merkittävämpi kuin työpöytäyleisö. Siksi Google priorisoi aina mobiililaitteiden käyttäjien tulokset ennen tietokoneiden käyttäjiä.

Suorita mobiiliystävällinen testi Googlen testillä ja selvitä, täyttääkö käyttöjärjestelmäsi. Muista, että sisältöä, muotoilua, fonttia, määrää ja laatua on tarjottava tasavertaisesti sekä mobiili- että työpöytäyleisölle.

22. Yhteensopimattomuus selainten kanssa

Olet aina avannut sivuston ja huomannut, että se ei ole yhteensopiva selaimesi kanssa. Tämä voi olla erittäin ärsyttävää. Vaikka saatat olla erityinen optimoidessasi Googlea suosituimpana hakukoneena, selaimilla, se on erilainen. Ihmiset mieluummin eri selaimet, ja jos rajoitat ne tiettyyn, menetät suuren yleisön.

Useimmat ihmiset saattavat näyttää pitävän parempana Google Chromea, mutta se, että se ei ole tullut yhtä hallitsevaksi selaimeksi kuin Google on hakukone, muuttaa kaiken. Firefox ja Opera ovat melko lähellä, joten käyttäjiä ei tarvitse lukita, kun optimoit kohdeyleisöllesi..

23. Pitkän muotoisen sisällön sivuuttaminen

Suurimmalta osin alle 500 sanan lyhytmuotoinen sisältö on vähiten houkuttelevaa verrattuna pitkämuotoiseen sisältöön. Sijoitusta varten on tärkeä aika, jonka ihmiset viettävät alustallesi. Se on merkki siitä, että ihmiset nauttivat olostaan ​​alustallasi ja että Google ansaitsee korkean arvosanan.

Pitkän muotoinen sisältö tarjoaa sinulle runsaasti aikaa ja tilaa avainsanojen kattamiseksi ilman avainsanojen täyttöä. Sinulla on myös tilaa, koska sisältösi on esimerkiksi taulukot, kaaviot, luettelot, kuviot, H1-tunnisteet. Pelataksesi turvallisesti, kohdista artikkeleillesi 1000 – 2000 sanaa. Temppu on ylläpitää kiinnostuksen ja laadun johdonmukaisuutta, jotta yleisösi voi lukea loppuun asti.

24. Epäjohdonmukaiset online-profiilit

Brändin selviytyminen riippuu paljon sen kyvystä ylläpitää johdonmukaista ja hyvämaineista imagoa. Digitaalisen tilan osalta kaikki lähettämäsi viestintä puhuu paljon tuotemerkistäsi. Jos verkossa on epäjohdonmukaisia ​​tietoja, menetät uskottavuuden lisäksi myös Googlen kanssa eturintamassa SERP: n ensimmäisen sijan. Google indeksoi miljoonia käyttöympäristöjä hankkiakseen indeksoitavia tietoja. Kun se tapahtuu, sinulla olisi parempi olla johdonmukainen brändi, jota esitellä maailmalle.

25. Liian monia ponnahdusikkunoita

Ensinnäkin ponnahdusikkunamainokset eivät ole yhtä tehokkaita kuin ennen. Lisäksi ne voivat olla erittäin ärsyttäviä, varsinkin ne, jotka peittävät koko näytön. Koska harkitset ensin mobiililaitteiden optimointia, ponnahdusikkunat voivat olla erittäin ärsyttäviä mobiilisivustojen käyttäjille, joilla on pieni näyttötila työskennellä.

26. Oletetaan, että video ei ole tärkeä

Useimmat hakukoneoptimoijat keskittyvät liikaa kuvaan ja tekstiin, joten heillä ei ole huomioita tai näkökulmaa videosisällön suhteen. Ongelmana on, että sosiaalinen media ja tekniikka ovat menneet liian pitkälle videoiden suosimiseksi, joten sitä ei voida enää sivuuttaa.

Toisin sanoen, jos oletat edelleen, että videosisältö ei ole tärkeätä, vaarantaa loistavan sijoitusmahdollisuuden. YouTube-, Vimeo- ja muiden käyttöympäristöjen tulisi toimia eduksesi hyödyntäen, antaa sinulle pääsyn toiseen yleisökapasiteettiin, jota sinulla ei aiemmin ollut.

27. Yleisön palautteen sivuuttaminen

Palaute on merkki markkinointitoimista, jotka ovat menneet oikein hakukoneoptimoinnissa; sinulla ei ole varaa unohtaa yleisösi palautetta. Olipa palaute valitus, kysymys vai yksinkertainen kommentti, se tarkoittaa paljon, jos palaat niihin.

Ensinnäkin se pitää heidät kiinni, mikä on iso osa SEO: ta. Toiseksi, et jätä tilaa spekulointiin, etenkin jos palaute oli negatiivista. Muista, että tapa, jolla saa heidät tuntemaan, tulee projektiisi sijoituksellesi, koska Google arvostaa asiakastyytyväisyyttä.

28. Huonosti suunnitellun sivuston pitäminen

Web-suunnittelu on osa teknistä SEO: ta, jota useimmat verkkosivustojen omistajat eivät ota huomioon. Se pitää asiat näkökulmasta käyttäjäkokemuksen alueella. Jos ihmiset eivät voi nopeasti selata sivustoltasi, löytää asioita ja lukea sisältöä mukavasti, heillä ei ole syytä olla sivustossasi. Korjaa tämä ja korjaat sijoituspaikan.

29. Mainosviestien jakaminen yli

Sisältö on välttämätöntä, jos olet liimattu mainosviesteihin, satutat sijoituksesi, ihmiset eivät halua tuntea, että heitä huijataan tai heitä painostetaan tilaamalla palveluitasi ja kuluttamalla sisältöäsi. Siksi sisältösi ei saa olla vain yksiulotteista edistäessäsi tuotemerkkiäsi ja tuotteitasi ja palveluitasi.

30. Epäselvä toimintakehotus

Mitä haluat, että yleisösi tekevät? Kerro heille. Ihmiset ovat paljon luottavaisempia ja kunnioittavia tuotemerkkejä, jotka tietävät mitä haluavat asiakkailleen. Jos haluat heidän tilaamaan, ostamaan, soittamaan, vierailemaan, tilaamaan tai jotain muuta, kerro heille. Joskus he eivät tee mitään, koska he eivät tunne, että tekemistä olisi mitään.

Käärimistä

SEO: lla on paljon meneillään, minkä vuoksi sinun on oltava kiinnostunut käyttämistäsi strategioista. Sen lisäksi, että pysyt ajan tasalla nykyisistä suuntauksista ja Google-päivityksistä. Näin voit harjoitella turvallisesti hakukoneoptimointia laskeutumatta sellaisiin virheisiin, jotka voivat tappaa sijoituksen.

Kirjailijan bio: Duncan Kingori kotoisin SERPBook

Duncan on toiminut kirjailijana jo kymmenen vuotta. Hänellä on suuri kokemus informatiivisten artikkeleiden kirjoittamisesta, ja hänen työnsä on arvostettu ja julkaistu monissa suosituissa julkaisuissa.

Lue myös:

 • 25 tapaa lisätä verkkosivustojen liikennettä vuonna 2020
 • Täydellinen sivun SEO-tarkistusluettelo vuodelle 2020
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map