7 consells per escriure poderoses descripcions de meta que es converteixin

Les descripcions de meta es poden descriure millor com a vista prèvia del vostre lloc web. Ajuden els visitants a prendre la decisió d’avançar i fer clic a l’enllaç i, eventualment, podeu obtenir una conversió. Per aquest motiu, és important que tireu el millor peu endavant, que us presenteu com a realitzador de pel·lícules intentant crear una previsualització o un tràiler per al vostre públic..


Meta DescripcionsMeta Descripcions

Tot i que només ha de ser una breu descripció, hi ha moltes coses a tenir en compte per assegurar-vos que aconsegueu assolir la marca.

Dit això, aquí hi ha 7 consells per escriure una meta descripció potent que converteixi.

7 consells per escriure poderoses descripcions de meta que es converteixin

# 1. Manteniu-lo curt

Podeu trobar molts suggeriments sobre el nombre de caràcters que heu d’utilitzar. El més bàsic a tenir en compte és que cal ser breu i concis perquè el SERP acabarà tallant part del text si supera els 160 caràcters.

Per tant, cal que sigui el més precís possible, de mitjana la recomanació general és d’entre 150 i 155 caràcters, d’aquesta manera està segur que apareixerà la descripció sencera i s’oferirà efectivament el visitant per fer clic i llegir el contingut del vostre lloc web..

Però recordeu que qualsevol cosa que inclogui a la meta descripció hauria de fer sentit al visitant i no al cercador.

# 2. Inclou les paraules clau

Inclou paraules clau a la meta descripcióInclou paraules clau a la meta descripció

Tot i que la meta descripció no influeix realment en la classificació del motor de cerca, és important que hi utilitzeu paraules clau. Recordeu que la persona que cerca està buscant la informació més rellevant sobre un tema en particular, de manera que us pot ajudar si és capaç de veure algunes de les paraules clau que va cercar en la meta descripció.

Utilitzar paraules clau, però, no significa que heu d’omplir la descripció amb elles. Les paraules clau han de fluir dins de la descripció de manera que el públic pugui entendre que aquest és un lloc web que conté la informació que busca.

# 3. Respon a la pregunta del WIFM

Respon a la pregunta del WIFMRespon a la pregunta del WIFM

WIFM, és un acrònim de “Què hi ha per a mi?”

Gairebé tots tenen aquesta qüestió al cap quan naveguen per Internet o fins i tot prenen una decisió de compra. La vostra meta descripció ha de tenir present en aquest fet, el lector es pregunta per què han de fer clic a la pàgina i no en les altres que han aparegut als resultats de la cerca..

La descripció ha de ser capaç d’explicar al lector quin valor aportarà la vostra pàgina a la seva vida un cop hi faci clic. Esteu en competició amb les altres pàgines que apareixen i només teniu unes paraules per convèncer al públic que sou els més adequats..

# 4. Feu que sigui una crida a l’acció

Recordeu que esteu intentant convertir els visitants, quina millor manera de millorar la conversió incloent una trucada a l’acció a la vostra meta descripció. Això no és un consell per convertir-lo en un lloc de vendes, que només apagaria la persona. La crida a l’acció ha de ser subtil però efectiva. Això és gairebé com ser capaç de respondre a la pregunta del WIFM. S’ha d’animar el lector a fer clic a l’enllaç per beneficiar-se d’alguna cosa.

La crida a l’acció podria ser una cosa així com “aprendre a obtenir més clics a la pàgina web”. Com podeu veure, es tracta d’una crida subtil a l’acció, però al final, una persona que desitgi obtenir més clics és més probable que faci clic a l’enllaç..

# 5. Que sigui agradable i perfecte

La meta descripció és com la vostra zona de recepció o el gestor de recepció. Cal que sigui el més atractiu possible. Segons algú ho va dir, “pot ser un porter somrient o un rebombori enfadat”.

És possible que la vostra pàgina aparegui primer als resultats de la cerca, però si la descripció no és prou convidant, és possible que també aparegui en els resultats..

Unir paraules clau i barrejar-les ràpidament amb verbs i substantius no us permetrà conversions, sinó revulsions.

Heu d’esforçar-vos per tenir un to acollidor a la descripció i, seguidament, aneu a examinar-lo per assegurar-vos que estigui lliure d’errors. Moltes persones jutgen un llibre de la portada i els errors que apareixen a la portada poden causar-los dubtes sobre si poden confiar en el contingut.

# 6. Deixeu-lo al motor de cerca

Deixeu-lo al motor de cercaDeixeu-lo al motor de cerca

Per molt estrany que pugui semblar, de vegades la descripció més ben escrita és la que no està escrita!

Els motors de cerca també poden treure paraules clau i frases que s’acompanyen quan no teniu una descripció meta codificada. De vegades, el que pot treure pot ser el més rellevant per a la cerca que algú hagi realitzat. Aquest és el cas, especialment per a les paraules clau de cua llarga.

Recordeu que només funciona en situacions particulars i, sobretot, quan es tracta de paraules clau llargues o d’algunes d’elles, així que cal tenir precaució.

# 7 Continuar aprenent i ajustant

El món en línia no és mai estàtic, et fa bé per ser tan fluid com continua i aprendre. No tingueu por d’experimentar, provar alguna cosa i mantenir una fitxa completa de com funciona i, a continuació, provar-ne un altre si aquest no funciona bé.

Tot i que avui en dia una paraula clau determinada funciona bé, pot ser que sigui necessari canviar-la demà perquè pot haver perdut el seu atractiu. Per aquest motiu, haureu de mantenir-vos sempre al capdavant del joc, supervisant constantment el rendiment de les vostres meta descripcions.

També és possible que hàgiu de supervisar i aprendre dels vostres competidors. Un dels competidors és Google AdWords, sempre assegureu-vos que la vostra descripció pugui competir fora d’aquests anuncis.

Pensaments finals

Escriure descripcions meta poderoses per convertir-los necessitarà temps i esforç, però hi arribareu a la fi. Farà que l’edició i la reedició s’obtinguin amb la millor, de vegades fins i tot es pot demanar l’opinió d’una altra persona.

Tanmateix, també és important tenir en compte que la meta descripció és només el porter, de manera que importa el que troba una persona quan entra per aquesta porta virtual.

El contingut excel·lent és igualment important i la descripció hauria de ser una visió del contingut de la pàgina. Mai és una bona experiència veure un gran tràiler i acabar en una terrible pel·lícula!

Autor bio:

Sobre Ritu Sharma – Ritu Sharma és un especialista en SEO & Estratègista de màrqueting en línia amb més de 9 anys d’experiència professional. Actualment treballa amb l’empresa líder en SEO de l’Índia Funció de pàgina. Ha encapçalat moltes campanyes de SEO d’èxit per a PageTraffic.

Llegiu també:

 • Tendències de SEO per al 2020
 • Com obtenir tons de trànsit mitjançant paraules clau de llarga cua
 • Com obtenir enllaços de backlinks d’alta qualitat de forma gratuïta el 2020
 • 10 millors programes d’anàlisi de SEO per a l’anàlisi del vostre lloc web
 • 7 millors complements de SEO per a llocs web de WordPress
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map