7 tehokasta tapaa parantaa WordPress-verkkosivustosi napsautussuhdetta

Hakukoneet ovat edelleen yksi tärkeimmistä liikenteen lähteistä sivustoille ja verkkosivuille. Siksi on erittäin tärkeää parantaa orgaanista napsautussuhdetta (CTR) hyödyntämällä oikeita strategioita.


Muista, että kyse ei ole vain sijoittelustasi hakukoneissa, mihin verkkosivustojen omistajat keskittyvät aina. Loppujen lopuksi, jos olet hakukoneiden ensimmäisellä sivulla, liikenne tulee tietäsi heti, eikö niin? Valitettavasti se ei toimi tällä tavalla!

Edes korkeimman sijoituksen saavuttaminen hakukoneiden sijoitussivuilla ei auta, jos kukaan ei napsauta ja käy sivustollasi. Jos näin tapahtuu, hakusi sijoitus lopulta on vain näyttöä enemmän kuin näyttö.

Siinä napsautussuhteesi parantaminen tulee mukana, mikä on käsi kädessä hakutuloksesi kanssa. Koska yleisösi ei ole hakukone, mutta oikeat ihmiset tekevät sisällöstäsi asiaankuuluvan.

Mutta miten teet sen? Lue edelleen, kun näytän sinulle erilaisia ​​tapoja parantaa WordPress-verkkosivustosi napsautussuhdetta!

Tapoja parantaa WordPress-verkkosivuston napsautussuhdetta

Napsautussuhteen parissa työskenteleminen on loistava tapa parantaa hakusi sijoitusta. Se voi siirtää verkkosivustosi yhdelle paikalle hakukoneiden sivuilla jokaista orgaanisen napsautussuhteen 3%: n parannusta kohden!

Noudata näitä seitsemää vinkkiä lisätäksesi orgaanista napsautussuhdetta.

1. Katso nykyinen napsautussuhde

Ensimmäinen asia, jota suosittelen teille, on tarkistaa, mikä on nykyinen napsautussuhde. On parasta oppia, mikä on tila, käyttämällä oikeita työkaluja.

Voit käyttää Google Analytics seuraamiseksi ja napsautussuhteesi parantamiseksi. Kun olet Google Analyticsissa, siirry Hankintaan>Hakukonsoli>Kyselyitä. Näet sitten erilaisia ​​hakulausekkeita, jotka tuovat ihmiset verkkosivustollesi.

Näytöllä voit myös tarkistaa kyselyklikkaukset, tarkan napsautussuhteen, näyttökerrat ja keskimääräisen hakupaikan. Löydät lisätietoja aloitussivut -valikosta saadaksesi lisätietoja verkkosivustosi alla olevista sivuista.

Tällä tavoin tiedät, mitä toimia on tehtävä orgaanisen napsautussuhteesi parantamiseksi.

2. Paranna kaikkien sivustosi otsikoita

Yksi tärkeimmistä osista hakutuloksissasi on otsikko. Ajattele sitä verkkosivuston ensimmäisenä vaikutelmana ennen kuin etsijä käy sivulla. Tämän vuoksi sinun on keskityttävä tekemään otsikostasi mahdollisimman tehokas. Voit noudattaa näitä vinkkejä:

 • Kokeile erilaisia ​​otsikoita, älä pidä vain yhtä valintaa. Saa erilaisia ​​otsikkovaihtoehtoja ja katso, mikä toimii parhaiten.
 • Keskity tunteeseen, koska napsauttamispäätöstä motivoi ihmisten tunteet.
 • Kokeile luettelopohjaisia ​​nimikkeitä, mitä ihmiset rakastavat eniten. Huomasit miksi ihmiset rakastavat X-top-luetteloita, joten yritä käyttää heitä sisältöön ja otsikkoosi.
 • Käytä oikeaa muotoilua, koska ulkonäkö on tärkeä. Otsikon on oltava kieliopillisesti oikea ja oikean pituinen, jotta se ei leviäisi SERP: stä.

3. Testaa otsikot

Vaikka sinulla on oltava hyvät otsikot, sinun on testattava nämä otsikot alas ennen kuin lähetät sen. Et voi luottaa arvauksiin nähdäksesi kuinka sisältöotsikot paranevat. Kokeile näitä vinkkejä:

 • Mittaa otsikkotulokset oikeilla työkaluilla, kuten CoSchedule Headline Analyzer. Voit käyttää myös WordPress-laajennuksia A / B-testauksen työkalujen kanssa
 • Testaa otsikot sosiaalisen median verkostoissa. Voit lähettää samanlaista sisältöä eri nimikkeillä nähdäksesi mikä nimike toimii parhaiten
 • Kokeile PPC-mainoksia kokeillaksesi otsikkosi, ostamalla mainoksia sivuille, joille haluat parantaa napsautussuhdettasi, ja kokeilemalla niitä eri nimikkeillä

4. Tee URL-osoitteista kuvaavia

Otsikkojen ja otsikoiden lisäksi seuraava asia on tarkistaa URL-osoitteita. Sinun on myös sijoitettava avainsanasi tähän, mikä on tärkeätä Googlelle ja joka potentiaalisia kävijöitä houkuttelee napsauttamaan omia. Itse asiassa yksi tutkimus osoittaa, että kuvaavien URL-osoitteiden suorituskyky on 25% parempi kuin yleisten URL-osoitteiden!

Lyhyiden ja osuvien URL-osoitteiden lisäämisen lisäksi voit parantaa sitä sijoittamalla se luokkiin ja alaluokkiin linkkirakenteessasi. Tällä tavoin on laajempi konteksti ja vierailijat tietävät sisältösi pääsisällön.

5. Tuplaa metakuvaukset

Ihmiset haluavat kuvan siitä, mitä he aikovat lukea, ja haluat houkutella heitä lyhyellä kuvauksella sisällöstäsi. Sieltä mittarikuvaukset tulevat, jotka ovat katkelmia sisällöstäsi kertoaksesi potentiaalisille vierailijoille, mitä verkkosivustoltasi odottaa.

Jos sinulla on houkutteleva mukautettu kuvaus viestiä kohden, muuten hakukoneet vetävät satunnaisia ​​lauseita, jotka sisältävät pääavaimesi. Aivan kuten otsikoiden tekeminen, varmista, että käytät voimaa ja tunteita, mutta älä tee siitä liian kauan tai se katkeaa.

Täytyy lukea: 7 vinkkiä tehokkaiden muuntokuvien metakuvien kirjoittamiseen

6. Asenna Schema.org-jäsennelty tieto

Jos et ole perehtynyt jäsenneltyihin tietoihin, nämä luovat rikkaita katkelmia, joissa on lisätietoja sisältöllesi. Siinä on kuvia, arvioita, valmisteluaikaa (käytetään resepteihin) tai leipänauhanavigaatioita. Niiden käyttö voi lisätä orgaanista napsautussuhdetta 30%, jos se tehdään oikein!

Tämän hakukoneiden lisäksi käytä jäsenneltyä tietoa tietojen näyttämiseksi tulossivulla, yleensä ennen orgaanisia hakutuloksia. Siksi on aika hyödyntää sitä lisäämällä jäsenneltyä tietoa WordPress-sivustoosi.

7. Paranna verkkosivustosi nopeutta

Tämä on viimeinen ja ehdoton ratkaiseva vinkki, jonka avulla voit auttaa orgaaninen napsautussuhde. Nopeasti ladattavalla sivulla ihmiset ovat taipuvaisempia jäämään, mikä vähentää poistumis- ja poistumisriskiä.

Loppujen lopuksi kuka haluaisi pysyä verkkosivulla, joka ei lataudu edes muutaman minuutin kuluttua? Tietenkin he haluavat valita toisen sivuston, joka latautuu nopeasti!

Täytyy lukea: 15 tehokasta tapaa nopeuttaa WordPress-verkkosivustoasi

Kääri se

Toivon, että verkkosivustosi napsautussuhteen parantamista käsittelevä artikkeli auttoi sinua! Joten älä odota enää ja käytä näitä vinkkejä saadaksesi lisää liikennettä nyt.

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat jakaa omia vinkkejä ja asiantuntemusta napsautussuhteesi suhteen, kommentoi alla. Ajatuksesi arvostetaan paljon!

Lue myös:

 • 25 tapaa lisätä verkkosivustojen liikennettä vuonna 2020

Kirjailijan bio:

Joel House on Joel House -hakumedia ja digitaalisen markkinoinnin asiantuntija. Viimeisen 10 vuoden aikana Joel on toteuttanut erilaisia ​​digitaalisen markkinoinnin strategioita erikokoisille yrityksille. Hänen intohimonsa orgaaniseen SEO: han ja Google Adwordiin tekee hänestä erityisemmän.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map