7 tip til at skrive kraftige metabeskrivelser, der konverterer

Metabeskrivelser kan bedst beskrives som en sneak preview på dit websted. De hjælper en besøgende med at tage beslutningen om at gå videre og klikke på linket, og i sidste ende kan du få en konvertering. Af denne grund er det vigtigt, at du lægger din bedste fod fremad, ser dig selv som en filmproducent, der prøver at skabe en preview eller trailer til dit publikum.


Meta-beskrivelserMeta-beskrivelser

Selvom dette bare skal være en kort beskrivelse, er der meget at tage i betragtning for at sikre, at du rammer mærket.

Når det er sagt, her er 7 tip til at skrive en kraftfuld metabeskrivelse, der konverterer.

7 tip til at skrive kraftige metabeskrivelser, der konverterer

# 1. Hold det kort

Du kan finde mange forslag til antallet af tegn, du skal bruge. Den grundlæggende ting at bemærke er, at du skal være kort og kortfattet, fordi SERP’en ender med at afskære en del af teksten, hvis den overstiger 160 tegn.

Du skal derfor være så præcis som muligt, i gennemsnit er den generelle anbefaling mellem 150 og 155 tegn, på denne måde er du sikker på, at hele beskrivelsen vises, og besøgende lokkes effektivt til at klikke og læse indholdet på dit websted.

Men husk, at uanset hvad du inkluderer i metabeskrivelsen, skal du gøre følelse til den besøgende og ikke til søgemaskinen.

# 2. Medtag nøgleord

Medtag nøgleord i metabeskrivelseMedtag nøgleord i metabeskrivelse

Selvom metabeskrivelsen ikke virkelig har indflydelse på din placering af søgemaskinerne, er det vigtigt, at du bruger nøgleord derinde. Husk, at den person, der søger, leder efter de mest relevante oplysninger om et bestemt emne, så det hjælper, hvis de er i stand til at se nogle af de nøgleord, de søgte efter i metabeskrivelsen.

Brug af nøgleord betyder imidlertid ikke, at du skal fylde beskrivelsen med dem. Nøgleordene skal flyde inden for beskrivelsen så publikum kan forstå, at dette virkelig er et websted, der har de oplysninger, de søger efter.

# 3. Besvar WIFM-spørgsmålet

Besvar WIFM-spørgsmåletBesvar WIFM-spørgsmålet

WIFM, er et forkortelse for ‘Hvad er der i mig?’

Næsten alle har det spørgsmål i tankerne, når de surfer på Internettet eller endda træffer en købsbeslutning. Din metabeskrivelse skal være opmærksom på denne kendsgerning, læseren spørger, hvorfor de skal klikke på din side og ikke de andre, der er vist i søgeresultaterne.

Beskrivelsen skal kunne fortælle læseren, hvilken værdi din side tilføjer til deres liv, når de klikker på den. Du konkurrerer med de andre sider, der er dukket op, og du har bare et par ord til at overbevise publikum om, at du er den bedst egnede til dem.

# 4. Gør det til en opfordring til handling

Husk, at du prøver at konvertere besøgende, hvilken bedre måde at forbedre konvertering ved at inkludere en opfordring til handling i din metabeskrivelse. Dette er ikke et råd til dig om at gøre det til et salgssted, der bare vil slå personen til. Opfordringen til handling skal være subtil, men effektiv. Dette er næsten som at være i stand til at besvare WIFM-spørgsmålet. Læseren bør opfordres til at klikke på linket for at drage fordel af noget.

Opfordringen til handling kan være noget i retning af “lære at få flere klik på din webside.” Som du kan se, er dette en subtil opfordring til handling, men til sidst er det mere sandsynligt, at en person, der ønsker at få flere klik, klikker på linket.

# 5. Gør det venligt og perfekt

Metabeskrivelsen ligner dit modtagelsesområde eller receptionen. Du skal gøre det så indbydende som muligt. Som nogen udtrykte det, “kan det være en smilende portner eller en forbipasseret hopper.”

Du kan få din side til at vises først i søgeresultaterne, men hvis din beskrivelse ikke er indbydende nok, kan du lige så godt ikke vises overhovedet i resultaterne.

Hvis du sætter sammen nøgleord og skynder hurtigt at blande dem med verb og substantiver, får du ikke konverteringer, men afsky..

Du skal stræbe efter at have en indbydende tone i beskrivelsen og derefter gå videre til at undersøge den for at sikre, at den er fri for fejl. Mange mennesker dømmer en bog ud fra omslaget, og fejl på dit omslag kan få dem til at stille spørgsmålstegn ved, om de kan stole på indholdet inde.

# 6. Overlad det til søgemaskinen

Overlad det til søgemaskinenOverlad det til søgemaskinen

Så underligt som dette kan lyde, er nogle gange den bedst skriftlige beskrivelse den, der ikke er skrevet!

Søgemaskiner er også i stand til at trække nøgleord og de ledsagende sætninger, når du ikke har en kodet metabeskrivelse. Til tider kan det, de trækker ud, være den mest relevante for den søgning, som nogen har foretaget. Dette er tilfældet, især for nøgleord med lang hale.

Husk, at dette bare fungerer i bestemte situationer, og især når du håndterer lange nøgleord eller et antal af dem, så vær forsigtig.

# 7. Fortsæt med at lære og justere

Onlineverdenen er aldrig statisk, du gør det godt at være så flydende som den er og fortsætte med at lære. Vær ikke bange for at eksperimentere, prøv noget, og hold nøje en oversigt over, hvordan det fungerer, og prøv derefter et andet, hvis den ikke fungerer godt.

Selv hvis et bestemt søgeord muligvis fungerer godt i dag, kan det være nødvendigt at ændre det i morgen, fordi det måske har mistet appellen. Af denne grund skal du altid forblive på toppen af ​​spillet og konstant overvåge ydelsen af ​​dine metabeskrivelser.

Det kan også være nødvendigt at du overvåger og lærer af dine konkurrenter. En af konkurrenterne er Google AdWords, sørg altid for, at din beskrivelse kan konkurrere uden for disse annoncer.

Afsluttende tanker

At skrive kraftfulde metabeskrivelser til konvertering vil tage tid og kræfter, men du kommer til sidst. Det vil gøre redigering og re-redigering for at komme med den bedste, nogle gange kan du endda bede om en anden persons mening.

Det er dog også vigtigt at bemærke, at metabeskrivelsen kun er dørmanden, så det betyder noget, hvad en person finder, når de går ind gennem den virtuelle dør.

Stort indhold er lige så vigtigt, og beskrivelsen skal faktisk være en indsigt i indholdet på siden. Det er aldrig en god oplevelse at se en stor trailer og ende i en forfærdelig film!

Forfatter Bio:

Om Ritu Sharma – Ritu Sharma er SEO-specialist & Online marketing strateg med over 9 års erhvervserfaring. Hun arbejder i øjeblikket med Indiens førende SEO-virksomhed PageTraffic. Hun har sat spidsen for mange succesrige SEO-kampagner til PageTraffic.

Læs også:

 • SEO Trends for 2020
 • Sådan får du masser af trafik ved hjælp af nøgleord med lange haler
 • Sådan får du gratis backlinks af høj kvalitet i 2020
 • 10 Bedste SEO-analysesoftware til din webstedsanalyse
 • 7 bedste SEO-plugins til WordPress-websteder
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map