7 ultimative SEO-strategier for webstedsoptimering, der skal passe på i 2020

Hvorfor er det vigtigt at vide om SEO-strategier for 2020? Nå, fordi det altid udvikler sig. SEO-opdateringer kan linkes direkte til Google-algoritmeopdateringer, som søgemaskinerne følger.


Bedste SEO-strategier og teknikker

I år handler det om

 • Betydningen af ​​indhold vil vedvare og kravet til indhold af høj kvalitet.
 • Mobilvenlige websteder
 • Brugeroplevelse vil have meget betydning
 • Opnåelse af naturlige links

Dette er generelt, og marketingfolkene er selvfølgelig nødt til at vide mere.

Siden starten af ​​søgemaskiner var at give legitime svar på søgningerne. Så med tider er der opdateringer, der skal forbedres og yderligere give dem flere og bedre muligheder.

Websteder søger altid efter kundeemner, der bliver til konverteringer.

Dette vil kun ske, hvis de også vises i de søgninger, der også er i topresultater.

Dette er det primære motiv for opbygning af et websted, og derfor leder marketingfolk altid efter Google-opdateringer for at finde ud af, hvad der er nyt, og hvordan de kan opfylde Googles kvalitetsstandarder.

(forsigtighedsordet: brug ikke nogen sorte hat SEO-taktikker og undgå klik-agn eller vildledende titler og indhold; du bliver straffet)

Vi vil her diskutere de 7 ultimative SEO-strategier og -teknikker til webstedsoptimering, der skal passe på i 2020.

1. Opret sindblæsende indhold til funktion i rige uddrag

Opret sindblæsende indhold til funktion i rige uddrag

Indholdet er konge, og du har brug for indhold af god kvalitet for at opdatere regelmæssigt på webstedet. Dette er en kendt kendsgerning, men nu i 2020 skal du gå med på mere.

Denne gang er fokuset på fremhævede uddrag.

Nå, tidligere var fokus at nå den 1. position i SERP nu er det at GÅ FOR nr. 0-stedet. Dette kaldes mere almindeligt “featured fragment” eller den direkte anbefaling fra Google.

De rige uddrag tilskynder faktisk folk til at kigge efter webstedet, snarere frister det folk til at klikke på anbefalingen. Så med fokus på det indhold, der findes på webstedet, der inkluderer blogs, artikler, om os og andre ting, skal du arbejde hårdt for et featured uddrag.

Ved du ikke hvordan? Vi siger det. Læs videre, mens vi diskuterer strategierne for det.

 • Gør det kort, og kom hurtigt til det punkt – træk ikke emner længe. Kom hurtigt og giv dine læsere den information, de faktisk leder efter.
 • Giv dem ikke en blok kedeligt indhold, vær i stedet for specifik og skriv, hvad de har brug for at vide.
 • Søgeord forskning – Find unikke nøgleord, der stadig er rå, jeg mener ikke brugt af dine konkurrenter. Optimer noget fremragende indhold, og brug disse nøgleord. Dette er en hemmelig opskrift på et featured uddrag.
 • Giv Google en prøve af dine lister – Google beundrer at medtage lister i det viste uddrag. Så sørg for, at dit indhold har lister over dine faste indlæg.
 • Ofte stillede spørgsmål fungerer bedst – Disse ofte stillede spørgsmål er de hyppigt hentede til det udvalgte uddrag, fordi de er let Q&En formular og så kan være hurtig og kort nok til at passe ind i uddragsboksen.

Men igen skal de være informative og relevante. Arbejd hårdt for at oprette en universal type FAQ-side, som kan hjælpe din besøgende.

Læs også:

 • Hvordan man skriver et perfekt blogindlæg?
 • 11 Bedste søgeordsforskningsværktøjer til SEO (gratis og betalt)

2. Linkbygning er stadig stærk

Link Building

Indholdet er nr. 1, og linket er faktor 2 for Google-placering. Så til webstedsoptimering har du brug for den perfekte blanding af begge dele. Så det være sig de to hovedtyper af links – hvid hat erhvervet links eller indhold eller redaktionelle links, du skal arbejde på dem begge.

De redaktionelle links fungerer virkelig bedst med indhold af høj kvalitet, og fordi de også leverer backlinks til dit websted, er de faktisk fantastiske.

For at gøre dit websted utroligt skal du arbejde hårdt for at oprette pålidelige links.

Links er den smarteste måde, hvorpå websitet bliver mere og mere forbundet med webverdenen.

Selv det at holde en fane under de gamle backlinks er meget nyttigt til SEO på et websted. De gamle fortæller dig, hvilket link fungerede for dig, og hvilket mislykkedes. Dette giver navigation til det fremtidige køreplan og hjælper med at designe webstedet i overensstemmelse hermed.

Læs også:

 • 9 måder at få backlinks af høj kvalitet gratis i 2020
 • Brug aldrig disse 10 måder til at oprette backlinks

3. Du kan ikke gå glip af Rankbrain

Det er Google-algoritmen, der faktisk matcher dine søgeforespørgsler og giver de resultater, der matcher indholdet. Så ”wow” -webstedet skal være indholdsrigt, hvilket kan matche søgeordene med denne meget vigtige algoritme.

Men hold fast, dette betyder ikke, at du propper dit indhold med nøgleord unyttigt, dette er dårligt. Det kan få dit websted straffet. Brug i stedet variationer; prøv at bruge andre lignende betydningsord og indlæg indhold. Der skal være et strejf af nøgleord i indholdet, men ikke fyld.

En vigtig ting – for RankBrain er indholdet ikke den eneste metrisk, der afgør rangeringen.

Hele webstedet vurderes for rangeringen, og for at gøre et godt websted skal du også kontrollere de andre målinger.

4. Forsøg at øge dvaletiden

Forøg dvaletiden

Hvor længe forbliver besøgende på dit websted? Hvor meget tid brugte de på at lede efter detaljer? Fandt de interessante ting og forblev længere end normalt? Husk, hvis svaret er ja, har du ramt jackpotten.

Fandt det ikke, vent jeg fortæller dig hvordan. Denne gang er opholdstiden eller den tid, besøgende bruger på stedet, meget vigtig.

Faktum er, at opmærksomhedsspændet er mindre i disse dage, og så den mere tid, brugeren bruger, betyder, at du har et eksklusivt sted. For at øge den brugte tid, skal du prøve at sende interessante ting som videoer, korte vlogs og andre fakta og opdateringer, som de finder interessante.

Du kan blive kreativ og sende nogle unikke ting, som altid værdsættes af publikum.

5. Mobile-First-strategi

Mobil første strategi vigtigste faktor

Et optimeret websted er det, der passer til alle gadgets og den mest populære enhed i disse dage er? Nå, ingen præmie for at gætte – det er mobilen. Denne enhed er nu livslinjen for årtusinder. Ingen kan tænke på livet ud over det. Og det smarteste websted vil være kompatibelt med det.

Antag, at der foretages en søgning via mobilen efter den “bedste kageshop i nærheden af ​​mig”. Hvad hvis du har et websted, der har alle detaljerne til den bestemte søgning, men det ikke er kompatibelt med operativsystemet på mobilen. Formålet med webstedet er ikke opfyldt.

Du kan ikke imødekomme efterspørgslen, og på grund af enhedskompatibilitet vises du ikke i søgeresultatet.

Så hvad gør du? Arbejd lidt hårdt og ansæt de bedste udviklere, der kan designe det bedste kompatible websted til dig. Designet skal være lydhør over for enhver skærm, og webstedet passer smart ind i enhver skærmstørrelse og fungerer godt på alle typer OS.

6. Lav dit websted HTTPS

Lav dit websted HTTPS

Flyt over HTTP, dets HTTPS nu. Hvad betyder det? Det betyder, at der er en tilføjelse af S, som står for sikker. Nu er Google begyndt at markere sider med HTTP som ikke sikre.

For det første ser det ikke pænt ud, og for dem, der ikke er meget opmærksomme på den tekniske jargon, mener, at webstedet har en slags potentiel trussel. Men det har også nogle andre aspekter. markeringen giver Google oplysninger om det indhold, der endnu ikke er naivt med den almindelige gennemsøgningsalgoritme.

Så begge måder er det dårligt; alt hvad du har brug for såvel publikum som Google for at være kompatibel med dit websted.

7. Webstedsstruktur

Du har lavet et fantastisk sted, men strukturen er ikke god. Det har intet sidelink, hjemmesiden er ikke direkte rettet til andre sider, og kort sagt er der ingen rygsøjle til webstedet. Det er ikke ordentligt forgrenet, og linkene er alle spredt.

Googlebot skal have en nem sti til at krydse dit websted. Det skal have den rette indeksering og retning til hver side.

Hvordan du gør det, vi har nogle tip:

 • Hjemmesiden skal være knyttet til vigtige sider.
 • Arrangementet af dine sider som en træstruktur baseret på grupper og kategorier ser pæn og ryddig ud for Google Crawlers.
 • Sørg for, at interne links er korrekt knyttet. De er meget følsomme over for dem, når og hvor det er nødvendigt. Forbind kun internt, hvor det er meget vigtigt og relevant.

Dette er 7 tip, som ekspertdesigneren sørger for at kontrollere, mens han designer et websted til 2020. SEO går stadig stærkt, og du kan ikke afvise det. Der er ændringer i strategierne, og tingene er nu mere gennemsigtige. væk er de dage, hvor linkbygning plejede at gøre formålet.

Nu er SEO hård, og et smart websted er en vigtig faktor for at få den rigtige placering.

De andre vigtige faktorer for et godt websted inkluderer også oversættelse, sidehastighed, metabeskrivelse, titelkoder og endda Favicons. Dette er små tip, men har også en stærk indflydelse på tilstedeværelsen af ​​søgeresultaterne.

Nu, da du kender kravet om et smart websted for 2020, skal du stadig kontrollere for regelmæssige opdateringer og information, da intet forbliver konstant og for evigt i SEO-verdenen.

Men ja, ovenstående har alle de grundlæggende kriterier for et godt websted.

Forfatter Bio:

Justin Kemp arbejder som Jr. indholdsforfatter og blogger med Rangering efter SEO. Han kan ses blogge om digital marketing, SEO, SMO, PPC osv.

Læs også:

 • Top 10 SEO-analyse-software til analyse af dit websted
 • Seneste SEO Trends 2020
 • 30 SEO-fejl, der skal undgås i 2020
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map