Miksi on tärkeää tietää SEO-strategioista vuodelle 2020? No, koska se kehittyy jatkuvasti. SEO-päivitykset voidaan linkittää suoraan Google-algoritmien päivityksiin, joita hakukoneet seuraavat.


Parhaat SEO-strategiat ja -tekniikat

Tänä vuonna on kyse kaikesta

 • Sisällön merkitys säilyy ja laadukkaan sisällön vaatimus.
 • Mobiiliystävälliset verkkosivustot
 • Käyttäjäkokemuksella on paljon merkitystä
 • Luonnollisten linkkien hankkiminen

Tämä on yleensä ja markkinoijien on tietenkin tiedettävä enemmän.

Hakukoneiden perustamisesta lähtien oli tarjottava laillisia vastauksia hakuihin. Joten ajan myötä on päivityksiä, joiden avulla voidaan parantaa ja tarjota heille entistä enemmän ja parempia vaihtoehtoja.

Verkkosivustot etsivät aina viittauksia, jotka muuttuvat tuloksiksi.

Näin tapahtuu vain, jos ne esiintyvät hauissa, jotka ovat myös parhaimmissa tuloksissa.

Tämä on ensisijainen motiivi verkkosivuston luomisessa, joten markkinoijat etsivät aina Google-päivityksiä saadakseen selville, mikä on uutta ja kuinka täyttää Googlen laatustandardit.

(varoituksen sana: älä käytä mitään mustahattu SEO -taktiikoita ja vältä napsautussyötteitä tai harhaanjohtavia otsikoita ja sisältöä; sinut rangaistaan)

Keskustelemme täällä seitsemästä verkkosivustojen optimoinnin lopullisesta strategiasta ja tekniikasta, joita on tarkoitus seurata vuonna 2020.

1. Luo mieleen puhaltavaa sisältöä esittelemään Rich Snippets

Luo mieleen puhaltavaa sisältöä esittelemään Rich Snippets

Sisältö on kuningasta ja tarvitset laadukasta sisältöä päivittääksesi säännöllisesti verkkosivustolla. Tämä on tiedossa oleva tosiasia, mutta nyt vuonna 2020 on luisteltava lisää.

Tällä kertaa keskitytään esillä oleviin katkelmiin.

No, aikaisemmin painopiste oli saavuttaa 1. sija SERP: ssä, nyt se on GO FOR # 0 paikalla. Tätä kutsutaan yleisesti esillä olevaksi katkelmaksi tai Googlen suoriksi suosituksiksi.

Rikkaat katkelmat todella houkuttavat ihmisiä etsimään sivustoa, pikemminkin se houkuttelee ihmisiä napsauttamaan suositusta. Joten keskittymällä verkkosivustolla olevaan sisältöön, joka sisältää blogeja, artikkeleita, meistä ja muista tavaroista, työskentele kovasti suositeltavan katkelman luomiseksi.

En tiedä miten? Me kerromme sinulle. Lue edelleen keskustellessamme sen strategioista.

 • Tee siitä lyhyt ja päästä pisteeseen nopeasti – Älä vedä aiheita pitkään. Tule nopeasti kohtaan ja anna lukijoillesi tietoja, joita he todella etsivät.
 • Älä anna heille tylsää sisältöä, vaan ole tarkka ja kirjoita mitä he tarvitsevat tietää.
 • Avainsanatutkimus – Löydä ainutlaatuisia avainsanoja, jotka ovat edelleen raakoja, tarkoitan, etteivät kilpailijat käyttäneet niitä. Optimoi erinomainen sisältö ja käytä näitä avainsanoja. Tämä on esitellyn katkelman salainen resepti.
 • Anna Googlelle näyte luetteloistasi – Google ihailee sisällyttää luetteloita esiteltyyn katkelmaan. Joten varmista, että sisältösi sisältää luettelot säännöllisistä viesteistäsi.
 • UKK toimii parhaiten – Nämä UKK: t haetaan usein esiin otetulle katkelmalle, syystä – ne ovat helppo kysymys&Lomake, joten se voi olla tarpeeksi nopea ja lyhyt, jotta mahtuu katkelmakenttään.

Mutta jälleen kerran, niiden on oltava informatiivisia ja asiaankuuluvia. Tee töitä luodaksesi yleismaailmallisen UKK-sivun, josta on apua vierailijallesi.

Lue myös:

 • Kuinka kirjoittaa täydellinen blogin kirjoitus?
 • 11 parasta avainsanatutkimuksen työkalua SEO: lle (ilmainen ja maksettu)

2. Linkkien rakentaminen on edelleen vahvaa

Link-rakennus

Sisältö on # 1 ja linkki on # 2 tekijä Google-sijoituksessa. Joten verkkosivustojen optimointiin tarvitaan täydellinen sekoitus molempia. Joten olipa kyse kahden tyyppisistä linkkeistä – valkoisten hattujen hankkimat linkit tai sisältö- tai toimitussivut, sinun on työskenneltävä niiden molemmien kanssa.

Toimitukselliset linkit toimivat todella parhaiten laadukkaan sisällön kanssa ja koska ne tarjoavat myös linkkejä verkkosivustollesi, ne ovat todella uskomattomia.

Jotta verkkosivustosi olisi mahtava, työskentele ahkerasti luotettavien linkkien luomiseksi.

Linkit ovat älykäin tapa, jolla verkkosivusto saa yhä enemmän yhteyksiä verkkomaailmaan.

Jopa välilehden pitäminen vanhoissa käänteissä on erittäin hyödyllistä verkkosivuston hakukoneoptimoinnille. Vanhat kertovat, mikä linkki toimi sinulle ja mikä epäonnistui. Tämä antaa navigoinnin tulevaan tiekarttaan ja auttaa suunnittelemaan verkkosivustoa vastaavasti.

Lue myös:

 • 9 tapaa saada korkealaatuisia käänteisiä linkkejä ilmaiseksi vuonna 2020
 • Älä koskaan käytä näitä 10 tapaa luoda käänteisiä linkkejä

3. Et voi missata Rankbrainia

Se on Google-algoritmi, joka todella vastaa hakulausekkeitasi ja antaa sisällön mukaiset tulokset. Joten “wow” -sivuston on oltava runsaasti sisältöä, joka pystyy vastaamaan avainsanat tämän erittäin tärkeän algoritmin kanssa.

Mutta pidä kiinni, tämä ei tarkoita, että täytät sisältösi avainsanoilla turhaan, tämä on huono asia. Se voi saada verkkosivustosi rangaistavaksi. Käytä sen sijaan muunnelmia; yritä käyttää muita vastaavia merkityssanoja ja lähettää sisältöä. Sisällössä tulisi olla viiva avainsanoja, mutta ei täytettä.

Yksi tärkeä asia – RankBrainin kannalta sisältö ei ole ainoa mittari, joka päättää sijoituksesta.

Koko verkkosivusto arvioidaan sijoitusjärjestyksen perusteella, ja hyvän sivuston luomiseksi sinun on tarkistettava myös muut muuttujat.

4. Yritä pidentää viipymisaikaa

Lisää viipymisaikaa

Kuinka kauan kävijät pysyvät verkkosivustollasi? Kuinka paljon aikaa he viettivät yksityiskohtien etsimiseen? Löysivätkö he mielenkiintoisia juttuja ja pysyivät tavallista pidempään? Huomaa, jos vastaus on kyllä, olet osunut jättipottiin.

En saanut sitä, odota kun kerron sinulle kuinka. Tällä kertaa viipymisaika tai vierailijan sivustolla viettämä aika on erittäin tärkeä.

Tosiasia, huomioväli on pienempi näinä päivinä, ja sitä enemmän vierailijan viettämä aika tarkoittaa, että sinulla on yksinoikeussivusto. Voit lisätä vierailijoiden viettämää aikaa yrittämällä lähettää mielenkiintoisia juttuja, kuten videoita, lyhyitä vlogeja ja muita faktoja sekä päivityksiä, jotka he ovat kiinnostuneita.

Voit luoda luovuutta ja lähettää ainutlaatuisia juttuja, jotka yleisö aina arvostaa.

5. Mobiili-ensimmäinen strategia

Mobiili ensimmäisen strategian tärkein tekijä

Optimoitu verkkosivusto sopii kaikille laitteille ja suosituin laite nykyään on? No, ei palkintoa arvaamisesta – sen matkapuhelin. Tämä laite on nyt vuosituhansien elinehto. Kukaan ei voi ajatella elämää sen ulkopuolella. Ja älyisin verkkosivusto on yhteensopiva sen kanssa.

Oletetaan, että mobiilihaku suoritetaan etsimään ”paras kakkukauppa lähelläni”. Entä jos sinulla on verkkosivusto, jolla on kaikki tietyn haun tiedot, mutta se ei ole yhteensopiva matkapuhelimen käyttöjärjestelmän kanssa. No, verkkosivuston tarkoitus ei täyty.

Et voi vastata kysyntään, ja laiteyhteensopimattomuuden takia et näy hakutuloksissa.

Eli mitä teet? Työskentele vähän kovasti ja palkkaa parhaat kehittäjät, jotka voivat suunnitella sinulle parhaiten sopivan sivuston. Suunnittelun on oltava reagoiva mihin tahansa näyttöön, ja verkkosivusto sopii älykkäästi mihin tahansa kokoiseen ruutuun ja toimii hyvin kaikenlaisissa käyttöjärjestelmissä.

6. Tee sivustostasi HTTPS

Tee sivustostasi HTTPS

Siirry HTTP: n, sen HTTPS: n yli. Mitä se tarkoittaa? Se tarkoittaa, että on lisäys S, joka tarkoittaa turvallista. Nyt Google on alkanut merkitä sivustoja HTTP: llä ei-suojatuiksi.

Ensinnäkin se ei näytä hyvältä, ja niille, jotka eivät ole kovinkaan tietoisia teknisestä žargonista, uskovat, että sivustolla on jonkinlainen potentiaalinen uhka. Mutta sillä on myös joitain muita näkökohtia. merkintä antaa Googlelle tietoja sisällöstä, joka on vielä naiivi tavanomaisen indeksointialgoritmin kanssa.

Joten molemmilla tavoilla se on huono; kaikki mitä tarvitset niin yleisölle kuin Googlellekin olla yhteensopiva verkkosivustosi kanssa.

7. Sivuston rakenne

Olet tehnyt upean sivuston, mutta rakenne ei ole hyvä. Sillä ei ole sivulinkkiä, kotisivua ei ole suunnattu muille sivuille täydellisesti ja lyhyesti sanottuna, sivustolle ei ole selkärankaa. Sitä ei ole haaroitettu oikein ja linkit ovat hajallaan.

Googlebotilla pitäisi olla helppo polku ylittää sivustosi. Sillä pitäisi olla oikea indeksointi ja suunta jokaiselle sivulle.

Kuinka teet sen, meillä on joitain vinkkejä:

 • Kotisivu on linkitettävä tärkeille sivuille.
 • Sivujen järjestely kuten puurakenne, joka perustuu ryhmiin ja luokkiin, näyttää Google-indeksoijalle tyylikäs ja siisti.
 • Varmista, että sisäiset linkit on linkitetty oikein. He ovat erittäin herkkiä heille milloin ja tarvittaessa. Yhdistä vain sisäisesti, jos se on erittäin tärkeää ja asiaankuuluvaa.

Nämä ovat 7 osoitinta, jotka asiantuntijasuunnittelija tarkistaa tarkistaessasi verkkosivua suunnitellessaan vuotta 2020. SEO on edelleen vahva, etkä voi hylätä sitä. Strategiassa tapahtuu muutoksia, ja asiat ovat nyt avoimempia. poissa ovat päivät, jolloin linkkirakennus käytti tarkoitusta.

Nyt SEO on kova ja älykäs verkkosivusto on tärkeä tekijä oikean sijoituksen saamiseksi.

Muita tärkeitä tekijöitä hyvälle verkkosivustolle ovat myös käännös, sivunopeus, metakuvaus, otsikkotunnisteet ja jopa Favicons. Nämä ovat pieniä osoittimia, mutta myös vaikuttavat voimakkaasti hakutulosten läsnäoloon.

Nyt kun tiedät älykkään verkkosivuston vaatimuksen vuodeksi 2020, sinun on silti tarkistettava säännölliset päivitykset ja tiedot, koska mikään ei pysy vakiona ja ikuisesti SEO-maailmassa.

Mutta kyllä, yllä olevilla osoittimilla on kaikki hyvän verkkosivuston perustavat kriteerit.

Kirjailijan bio:

Justin Kemp työskentelee Jr. sisällöntuottajana ja bloggaajana Ranking SEO: n perusteella. Hänet voidaan nähdä bloggaamassa digitaalisesta markkinoinnista, SEO, SMO, PPC jne.

Lue myös:

 • 10 parasta SEO-analyysiohjelmistoa verkkosivustosi analysoimiseksi
 • Viimeisimmät SEO-trendit 2020
 • 30 SEO-virhettä, jotka vältetään vuonna 2020
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me