Hanki tonnia liikennettä WP-blogiisi pitkähihaisilla avainsanoilla

Yritätkö sijoittaa WordPress-blogiisi korkean kilpailun avainsanat? Ponnistelevatko kilpailijasi myös listalla heitä varten? Se voi olla vaikeaa … Tarkoitan voittaa tämän taistelun.


Tiedät, että minulla on loistava ratkaisu sinulle, pitkät avainsanat. Miksi sinun pitäisi kuunnella neuvojani? Koska pitkät pyrstöt avainsanat voivat ohjata paljon korkeatasoisesti muuntavaa liikennettä WordPress-blogiisi ja lisätä yrityksesi tuloja dramaattisesti.

Alla näet tämän vuoden kaavion, joka osoittaa kasvavan orgaanisen liikenteen nousevan Ahrefs-blogi.

nouseva orgaaninen liikenne

Miksi näin tapahtuu? Se ei ole onnen kysymys. Käytämme vain aktiivisesti avainsanatutkimusstrategioita ja olen valmis jakamaan joitain niistä kanssasi.

Joten tässä artikkelissa aion selittää, kuinka hyödyntää pitkäaikaisia ​​avainsanoja ja saada pussit hakuliikennettä, jonka lupasin sinulle tämän blogiviestin alussa. Muuten, suuria ponnisteluja ei tarvita.

Okei, haluan kertoa sinulle, mitkä ovat pitkien asioiden avainsanat ja miksi sinun pitäisi välittää niistä.

Pitkän hännän avainsanojen määritelmä

Yksinkertaisin sanoin, pitkäpääiset avainsanat ovat epäsuosittuja tai vähäisen määrän hakulausekkeita. He ovat erittäin keskittyneitä ja taipumus muuntaa poikkeuksellisen hyvin.

Palaan takaisin kysymykseen, miksi näitä avainsanoja kutsutaan ”pitkiksi pyrstöiksi” vähän myöhemmin.

Analysoimme 1,9 miljardia avainsanaa Ahrefsin yhdysvaltalaisessa tietokannassa ja huomasimme yllättäen, että 92,42% heistä saa kymmenen hakua kuukaudessa tai jopa vähemmän.

Katso seuraava kaavio. Näetkö lilan “hännän”? Se visualisoi epäsuositut kyselyt. Olen varma, että ymmärrät nyt, miksi vähemmän suosittuja avainsanoja kutsutaan pitkäaikaisiksi avainsanoiksi.

Näin tapahtuu, koska ne kuuluvat hakukyselykuvion erittäin pitkälle häntälle.

haun kysyntäkaavio

Pitkäsajaisilla avainsanoilla ei ole mitään tekemistä sanojen määrän kanssa. Toisin sanoen lyhyet hakulausekkeet voivat olla ”pitkähäntäisia” avainsanoja ja pitkät hakulausekkeet voivat olla ”pääavainsanoja”..

Esimerkiksi:

Digitaalisen markkinoinnin työpaikat ja digitaalisen markkinoinnin kurssit ovat “pään” avainsanoja, kun taas am254 ja animacrack ovat pitkät pyrstöt.

Oletko kiinnostunut? Haluatko tietää, kuinka löytää pitkät salaiset avainsanat ja saada niistä valtava liikenne? Seuraa vain minua edelleen.

Pitkäpääiset avainsanat – kuinka ne löytää

Aloitetaan helpoimmalla tavalla. Ota laaja aihe ja ala kirjoittaa sitä Googlelle. Näetkö nämä Googlen automaattisen täydentämisen ehdotukset?

Kuinka löytää pitkät hännän avainsanat

Nämä ovat tarkempia ja vähemmän suosittuja hakuja, jotka voivat liittyä etsimääsi yleiseen aiheeseen.

Valitse myös Ihmiset kysyvät -ruutu.

Ihmiset kysyvät myös

Ja älä unohda hakutulosten alareunassa olevaa hakua liittyvää aluetta.

Haut aiheeseen

Jaksossa esitetyt tulokset antavat jonkinlaisen käsityksen muista vähemmän suosituista, mutta tarkemmista hauista, joita ihmiset tekevät kyseisen aiheen ympärillä.

Minun on kuitenkin varoitettava teitä, että näiden avainsanojen kerääminen Googlelta manuaalisesti voi olla aika vievää. Joten, ehkä olisi viisas ratkaisu käyttää ammattimaista avainsanatutkimustyökalua tuhansien mukavien pitkähäntäisten avainsanojen löytämiseen muutamassa sekunnissa..

käytän Ahrefsin avainsanat Explorer tarkoitusta varten. Se on luonnollista, kun työskentelen yrityksessä, mutta voit käyttää mitä tahansa valitsemiasi markkinointityökaluja.

Prosessia yksinkertaistetaan yleensä seuraaviin toimiin:

 • Annan siemenen avainsanan
 • Valitse tarvittava raportti
 • Käytä äänenvoimakkuussuodatinta, koska haluan löytää avainsanoja, joiden hakuvolyymit ovat alhaiset

Jos etsin tarkempia kyselyjä, mutta ei yleisiä, voin käyttää sanamääräsuodatinta myös monista sanoista koostuvien pitkäpääteisten avainsanojen löytämiseen.

Avainsanat Explorer tarjoaa myös Kysymykset-raportin. Tämän tyyppiset kyselyt tulevat todennäköisesti olemaan “epäsuosittuja ja erityisiä”, lue pitkät pyrstöt.

Jos haluat pysyä budjettirajoissasi ja käyttää enimmäkseen ilmaisia ​​työkaluja, kokeile Vastaa yleisölle. Se tekee jotain vastaavaa.

On myös toinen tehokas tapa löytää lupaavia pitkäaikaisia ​​avainsanoja kapealla / toimialalla. Voit selata avainsanoja, joita kilpailijat parhaillaan sijoittavat.

Minä taas teen sen Ahrefsissa, mutta voit tehdä sen suosikkimarkkinointityökalusi avulla.

Annan vain kilpailijan verkkotunnuksen Ahrefsin Site Exploreriin, siirryn orgaanisten avainsanojen raporttiin ja suodatan sitten avainsanat, joiden hakumäärät ovat alhaiset.

Sivuhuomautus: Tämä on erittäin informatiivinen video aiheesta Avainsanatutkimus vuonna 2020.

En ole varma, että olet harkinnut tällaista lähestymistapaa löytääksesi pitkäaikaisia ​​avainsanoja sisällöllesi, jonka lähetät WP-blogiisi.

Mutta se ei ole kaikki. Voin kertoa vielä muutama tapa löytää asioita, joita alasi ihmiset voivat etsiä Googlessa:

 • Astu asiakkaidesi kenkien sisään. Mitä kieltä he käyttäisivät ja kuinka lauseita kyselyt etsiessään tuotteitasi tai palveluitasi?
 • Ei ole parempaa tapaa selvittää, millaisia ​​sanoja, lauseita ja kieltä asiakkaasi käyttävät kuin puhua heidän kanssaan. Keskustele asiakkaiden kanssa.
 • Katso ketjuja verkkoyhteisöissä. Vieraile alan foorumeilla nähdäksesi, mitä kysymyksiä asiakkaasi kysyvät ja kuinka he ilmaisevat heidät. Facebook-ryhmien ja muiden sosiaalisen median alustojen tarkistaminen ei myöskään satuta.

Kuinka saada kasa hakuliikennettä pitkäsahaisista avainsanoista

Rangaistus pitkälle hänelle on helpompaa kuin “pää” -sana-avainsanoille.

Esimerkiksi jollain pitkäjänteisellä avainsanalla ylimmällä sivulla voi olla noin 2500 hakua kuukaudessa.

Lisäksi suurimmalla osalla korkeimman tason sivuja on vähemmän kuin 20 viittaavaa verkkotunnusta, mikä tarkoittaa, että jos aiot luoda sivun kyseisestä aiheesta ja rakentaa linkkejä siihen, voit odottaa sijoittumista kymmeneen parhaimpaan helposti.

Jos vertaamme äskettäin puhuttavaa kuvitteellista pitkää häntä johonkin suosittuun “pää” -termiin, jolla on esimerkiksi noin 100 000 hakua kuukaudessa ja kaikilla sitä parhaiten sijoittavilla sivuilla on tonnia käänteisiä linkkejä, mahdollisuutesi Heidän kaikkien ylittäminen tulee kurjaksi.

Takeaway on, että on helpompaa sijoittaa ja saada liikennettä pitkien pyrstöjen avainsanoista.

Voit kuitenkin päästä seuraavaan tilanteeseen:

Sinulla on pari avainsanaa, joilla on samanlaiset kuukausittaiset haut. Tarkoittaako tämä, että on helppoa sijoittautua kummallekin niistä?

Vastaus on ei.

Katso ensin ylin sivut. Yksi avainsanoistasi saattaa osoittautua erittäin kilpailukykyiseksi. Haluatko tietää miksi?

Näin tapahtuu, kun hakukysely ei sisällä omaa ainutlaatuista aihetta ja kuuluu laajempaan aiheeseen.

Annan selittää ilmiön. Kun eri ihmiset etsivät samoja asioita, Google ymmärtää tämän ja sijoittaa melkein identtiset sivujoukot kaikille niille pitkäaikaisille kyselyille.

Täällä voimme päätellä johtopäätökseen – jokaisella aiheella on oma ‘kysyntäkäyrä’.

Jos luot “hakukäyrän” pitkähihaisille avainsanoillesi, huomaat, että vaikka on olemassa muutamia “pää” -termejä, siellä on myös erittäin pitkä pyrstö, joka koostuu tuhansista pienen määrän avainsanoista. Kaikki nämä ovat osa samaa suurta aihetta.

Mutta sinun ei tarvitse huolehtia siitä, jos valitsit oikeat avainsanat, joiden hakumäärät ovat alhaiset.

Sinulle

Tiedätte, että olen suuri pitkähäntäisten avainsanojen fani, ja tämä artikkeli on vain jäävuoren huippu, joka paljastaa WP-blogien pitkien pyrstöjen uskomattomat SEO-mahdollisuudet sekä kaikki muut resurssit, joissa on jonkinlainen sisältö, joka vaatii mainostamista ja korkeat sijoitukset hakukoneissa.

Jos olet myös pitkäaikaisten avainsanojen evankelista, pudota minulle rivi kommentteihin. Jos tämä aihe on uusi sinulle, kysymyksesi / ajatuksesi / ehdotuksesi ovat aina tervetulleita alla.

Älä pelkää jakaa tätä artikkelia sosiaalisessa mediassa, jos pidät sitä arvokkaana.

Kippis!

Kirjailijasta:

Helga Moreno on intohimoinen sisällöntuottaja ja markkinoija Ahrefs tarpeeksi rohkea uskoa, että jos on kirja, jonka hän haluaa lukea, mutta jota ei ole vielä kirjoitettu, hänen on kirjoitettava se itse.

Lue myös:

 • 14 parasta SEO-työkalua, joita kaikki SEO asiantuntijat käyttävät vuonna 2020 (ilmainen & Maksettu)
 • 9 tapaa saada korkealaatuisia käänteisiä linkkejä ilmaiseksi
 • Kuinka nopeuttaa verkkosivuston indeksointiprosessia vuonna 2020?
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map