Kuinka tehdä avainsanatutkimus SEO: lle (lopullinen opas aloittelijoille)

Etsitkö yksinkertaisin tapa oppia tekemään avainsanatutkimuksia?


Tämä viesti antaa sinulle mahdollisuuden sukeltaa parhaisiin hakkerointiin, jotka antavat sinulle mahdollisuuden tehdä tulokseen perustuvaa avainsanatutkimusta äärimmäisen helposti ja tehokkaasti.

Tutustut myös joihinkin ilmaisiin tai maksettuihin avainsanojen tutkimustyökaluihin, jotka helpottavat SEO-tehtävääsi sopivimmalla mahdollisella tavalla ja käynnistävät SEO hyökkäyssuunnitelman!

Kun olet sellainen SEO-oppimisen lähtötasolla, kun tunnet sanan, joka on ”avainsanatutkimus”.

Mikä on avainsanatutkimus?

avainsanatutkimus on prosessi, jolla tunnistetaan suositut sanat ja ilmaukset, joita ihmiset tekevät hakukoneisiin yrittäessään tietää mitä sijoittua.

Mistä kyseinen avainsana tarkoittaa verkkosivustosi menestyksen määrittämistä digitaalisessa tilassa? Tämä johtuu todennäköisesti siitä, että avainsanatutkimus on SEO: n ensimmäinen ja merkittävin edistysaskel.

Avainsanatutkimus on olennainen osa hakukoneoptimointia. Ei vain, se on myös suoritettava Google-mainoskampanja.

Ilman avainsanatutkimusta emme voi optimoida blogitekstiä, emmekä voi suorittaa sivun ulkopuolisia käytäntöjä. Näiden linjojen ohella meidän on pidettävä huolta liiketoiminnasta.

Tästä ei ole epäilystäkään, mutta on vielä tärkeämpää toteuttaa osuvia avainsanoja artikkelissa tai blogissa.
Kerromme sinulle viisi yksinkertaista vaihetta avainsanatutkimukselle, jotta verkkosivustosi on optimoitu hakukoneelle.

Kuinka tehdä avainsanatutkimus viidessä yksinkertaisessa vaiheessa:

1. Ennen kuin siirrymme avainsanatutkimuksen typerkeiseen, meidän on tiedettävä, mikä on hyvä avainsana:

 • Avainsanalla on oltava vähintään 500 kuukausittaista hakumäärää (>500).
 • Avainsanan napsautuskohtaisen hinnan tulisi olla korkeampi, ts. Yli 1 dollarin (Se tarkoittaa, että mainostajat ovat kiinnostuneita tästä avainsanasta, mikä helpottaa ansaitsemista).
 • Kilpailutason tulisi olla alhainen tai kohtalainen SERP: ssä (hakukoneiden tulossivu), koska se auttaa meitä saavuttamaan paremman sijoitetun pääoman tuottoprosentin (sijoitetun pääoman tuotto).
 • Avainsanan SEO vaikeuden tulee olla 0 – 30 (silti helppo). Mitä korkeampi avainsanavaikeus, sitä vaikeampaa on sijoittua Google-hakukoneen ensimmäiselle sivulle sijoitussivustojen kovan kilpailun vuoksi.

2. Listaa yritykseesi liittyvät aiheet ja luo kapealla aiheluettelo:

Kun valitset oikeat avainsanat, käytä aina mieluummin maksettuja työkaluja, mutta se ei tarkoita, että sinun ei pitäisi käyttää ilmaisia ​​työkaluja.

Ilmaiset työkalut tarjoavat monia avainsanoja, jotka liittyvät läheisesti toisiinsa, mutta ne eivät anna sinulle uusia avainsanoja tai erityyppisiä avainsanoja, joita asiakkaasi käyttävät hakukoneissa. Ilmaiset avainsanatutkimuksen työkalut eivät tarjoa tarkkoja tuloksia haetusta avainsanasta.

Tässä tapauksessa paras tapa keksiä osuvia avainsanoja on luetella yritykseesi liittyvät aiheet ja luoda kapealla aiheluettelo.

Nyt aihe sisältää läheisesti liittyvät aiheet, jotka ovat hyvin samankaltaisia ​​tai ovat samassa yhdistelmässä kuin yrityksesi.

3. Selvitä avainsana, jota ihmiset käyttävät jo yrityksesi liiketoimintaan:

Jos verkkosivustosi on jo käytössä, saatat olla piilotettu kulta odottaa kaivaa. Hyvä paikka tehdä avainsanatutkimuksia on sisäinen sivustosi tutkimus.

Käyttäjille on erittäin hyödyllistä näyttää hakukenttä sivustossasi, mutta se on hyvä myös sinulle, koska se kerää hakukyselytietoja ja hakuraporttia.

Näiden kysymysten näkeminen auttaa sinua parantamaan käytettävyyttä pääasiassa (koska se osoittaa, mitä ihmiset haluavat nähdä, mitkä sivustot saattavat kadota ja missä sivustosi navigointi on heikko). Mutta voit myös hakea avainsananruggeja, hyödyllisiä lauseita, joita ihmiset etsivät. Lisää nuo ihmiset luetteloosi.

Löydät arvokkaita tietoja ja liikennetietoja Google Search Consolen (aiemmin nimeltään Verkkovastaavan työkalut) avulla. Googlen ilmainen palvelu antaa verkkosivustojen omistajille myös tietoja omista sivustoistaan ​​(etenkin Google Analyticsin ollessa määritetty).

Erityisen hyödyllinen on Search Analytics -raportti; kun tarkastelet tätä kyselyä, näet mitä hakutermit tuovat verkkosivuillesi Google-haussa.

Google käyttää Search Consolea ilmoittaakseen sinulle virheistä tai sakkoista. Tarvitset diagnostiikkaan tarkoitettuja SEO-työkaluja sivustosi terveyden ylläpitämiseksi. Joten älä missaa.

4. Käytä parhaita avainsanatutkimuksen työkaluja:

Kun ajatellaan avainsanatutkimuksen tekemistä, sinun on ajateltava, mikä on paras avainsanatutkimusväline, joka auttaa luomaan suuren ja tuloshakuisen avainsanaluettelon, ja toimittamaan sinulle liikennetilastojen tiedot yhdessä AdSense CPC: n, hakukoneraporttien ja muiden yksityiskohtien kanssa tärkeä sivustosi tehokkaalle SEO: lle.

On olemassa lukuisia online-ilmaisia ​​ja maksettuja SEO-työkaluja, jotka auttavat sinua sijoittamaan verkkosivustosi korkeammalle kaikille hakukonealustoille.

Seuraavassa on joitain ilmaisia ​​ja maksettuja avainsanatutkimusvälineitä, jotka auttavat käynnistämään hakukoneoptimoinnin ilman sijoitusta:

 1. SEMRush (Löydä kilpailijasi, paranna hakukoneoptimointia, paranna sijoitusta)
 2. Ahrefs (Työkalut hakukoneiden liikenteen kasvattamiseksi, kilpailijoiden tutkimiseen ja analysointiin sekä tarkennetun avainsanan seuraamiseen)
 3. Kwfinder (helppokäyttöinen avainsanatutkintotyökalu, joka tarjoaa oikean avainsanaidean)
 4. Ubersuggest (Ilmainen työkalu sekä pitkälle että lyhyelle hänelle-avainsanalle Neil Patel) (Niille, jotka eivät halua mennä maksulliseen työkaluun)
 5. WhatsMySerp (Ilmainen hakuvolyymi, CPC & kilpailutiedot Internet-markkinoijalle hyödyllisistä verkkosivustoista) (Niille, jotka eivät halua käyttää maksettua työkalua)
 6. Avainsanatyökalu (Paras vaihtoehto Google Avainsanan suunnittelijalle ja muille avainsanan tutkimuksen työkaluille)

5. Analysoi kilpailijoiden avainsana:

Kilpailukykyinen avainsana-analyysi on yksi tehokkaimmista tavoista kilpailla tungosta paikoissa ja saada merkittäviä etuja muille alan yrityksille. Joten miten löydät todelliset avainsanat, joihin kilpailijasi kohdistavat maksullisissa ja orgaanisissa hakukampanjoissa?

Seuraavassa on joitain parhaista avainsanatutkimusvälineistä ja -taktiikoista, joita voit käyttää kilpailijoiden avainsanojen löytämiseen:

 1. SemRush (All-Inclusive Suite markkinoinnin työnkululle, tarkista koko SEMrush-arvosteluartikkeli täältä)
 2. KWFinder (Löydä arvokkaita avainsanoja pienellä ystävien apulla)
 3. SpyFu (vakoo SEO-kilpailusi)

Lue myös: 11 parasta avainsanatutkimuksen työkalua SEO: lle vuonna 2020 (ilmainen ja maksettu)

johtopäätös:

Onnittelut: – Teit sen loppuun!

Avainsanatutkimuksen tulisi olla kaiken kestävän SEO-strategian alku. Tuloksena on pitkä luettelo avainsanoista, jotka haluat löytää. Mutta vaikein osa on vielä edessä: kirjoita kaikki tuo sisältö. Sinun tulisi kirjoittaa artikkeleita ja blogin kirjoituksia jokaisesta avainsanasta, jonka haluat löytää. Tämä on melkoinen haaste!

Lue myös:

 • SEMrush 30 päivän ilmainen kokeiluversio 2020
 • Parhaat SEO-analyysityökalut vuodelle 2020
 • 30 SEO-virhettä, jotka vältetään vuonna 2020
 • 25 tapaa lisätä verkkosivustojen liikennettä vuonna 2020
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map