Obteniu tones de trànsit per al vostre bloc WP amb paraules clau de cua llarga

Estàs intentant classificar el teu bloc de WordPress per a les paraules clau d’alta competició? Els competidors també lluiten per classificar-se? Pot ser dur … vull dir guanyar aquesta batalla.


Ja sabeu, tinc una gran solució per a vostès, amb paraules clau de cua llarga. Per què hauríeu d’escoltar els meus consells? Perquè les paraules clau de cua llarga poden generar un trànsit de trànsit de conversió elevat al vostre bloc de WordPress i augmentar els ingressos de la vostra empresa de forma espectacular.

A continuació, podeu veure el gràfic d’enguany que demostra el trànsit orgànic que va disparar cap a Bloc d’Arefs.

trànsit orgànic disminuint

Per què passa això? No és qüestió de sort. Estem utilitzant activament les estratègies de recerca de paraules clau i estic preparat per compartir-ne algunes.

Així, doncs, en aquest article explicaré com aprofitar les paraules clau de cua llarga i obtenir borses de trànsit de cerca que us vaig prometre al començament d’aquesta publicació. Per cert, no calen grans esforços.

D’acord, deixa’m dir quines són les paraules clau de cua llarga i per què hauria d’importar-les.

La definició de paraules clau de cua llarga

En paraules senzilles, Paraules clau de cua llarga són consultes de cerca impopulars o de baix volum. Estan molt enfocats i solen convertir-se en un extraordinari bé.

Tornaré a la pregunta de per què es denominen “paraules llargues” aquestes paraules clau una mica més tard.

Hem analitzat els 1.900 milions de paraules clau de la base de dades nord-americana d’Arefs i ens ha sorprès trobar que el 92,42% d’ells realitzen deu cerques al mes o fins i tot menys.

Consulteu el gràfic següent. Veus la “cua” lila? Visualitza les consultes impopulars. Estic segur que ara enteneu per què les paraules clau menys populars s’anomenen paraules clau de llarga cua.

Això passa perquè cauen en la cua llarga del gràfic de demanda de cerca.

gràfic de demanda de cerca

Les paraules clau de cua llarga no tenen res a veure amb el nombre de paraules. És a dir, les consultes curtes de cerca poden ser paraules clau de “cua llarga” i les consultes llargues poden ser paraules clau “de capçalera”.

Per exemple:

Feines de màrqueting digital i cursos de màrqueting digital són paraules clau “cap”, mentre que am254 i animacrack són les llargues cues.

T’interessa? Voleu saber com trobar paraules clau de cua llarga i obtenir un trànsit enorme? Només cal seguir-me més enllà.

Paraules clau de cua llarga: com trobar-les

Comencem per la forma més senzilla. Agafeu un tema ampli i comenceu a escriure-ho a Google. Veieu aquests suggeriments automàtics complets de Google?

Com trobar paraules clau de cua llarga

Es tracta de cerques més específiques i menys populars que es poden relacionar amb el tema global que cerqueu.

Marqueu també la casella “La gent també demana”.

La gent també pregunta

I no us oblideu de l’àrea “Cerques relacionades amb” a la part inferior dels resultats de la cerca.

Cerques relacionades amb

Els resultats que es mostren a la secció ofereixen una visió general de les altres cerques menys populars però més específiques que realitzen persones al voltant d’aquest tema.

Tot i això, he d’advertir-vos que la recollida d’aquestes paraules clau de Google manualment pot consumir molt de temps. Per tant, potser seria una bona solució fer servir una eina professional de recerca de paraules clau per trobar milers de bones paraules clau de cua llarga en qüestió de segons.

jo utilitzo Explorador de paraules clau d’Arefs amb el propòsit. És natural, ja que treballo per a l’empresa, però podeu utilitzar qualsevol eina de màrqueting que escolliu.

El procés normalment es simplifica amb les accions següents:

 • Introdueixo una paraula clau de llavors
 • Trieu l’informe necessari
 • Apliqueu el filtre de volum ja que vull trobar paraules clau amb volums de cerca baixos al meu nínxol

Si busco consultes més específiques, però no generals, també puc utilitzar el filtre de recompte de paraules per trobar paraules clau de cua llarga formades per moltes paraules..

L’explorador de paraules clau també ofereix l’informe de preguntes. Aquest tipus de consultes probablement seran “impopulars i específiques”, llegint les consultes de cua llarga.

Si preferiu estar dins dels vostres límits pressupostaris i utilitzar principalment eines gratuïtes, proveu Respon al públic. Fa una cosa similar.

Hi ha una altra manera eficaç de descobrir paraules clau de llarga cua prometedores en el vostre nínxol / indústria. Podeu cercar les paraules clau en què es classifiquen els vostres competidors actualment.

De nou, ho faig a Ahrefs, però ho podeu fer a la vostra eina de màrqueting preferida.

Acabo d’introduir el domini d’un competidor a l’explorador de llocs d’Arefs, vaig a l’informe de les paraules clau orgàniques, i després filtre per les paraules clau amb volums de cerca baixos.

Nota lateral: es tracta d’un vídeo molt informatiu sobre Com fer recerca amb paraules clau el 2020.

No estic segur que heu pensat en aquest tipus de plantejament per trobar paraules clau de cua llarga per al contingut que publiqueu al vostre bloc WP..

Però no és tot. Puc obtenir alguns mètodes més per trobar coses que la gent del vostre sector pot cercar a Google:

 • Entreu a les sabates dels vostres clients. Quin idioma utilitzaran i com es pronunciaven les consultes quan cerquessin els vostres productes o serveis?
 • No hi ha millor manera d’esbrinar quins tipus de paraules, frases i idioma utilitzen els vostres clients que parlar-ne. Parleu amb els vostres clients.
 • Mira els fils de les comunitats en línia. Visiteu els fòrums de la indústria per veure quines preguntes fan els vostres clients i com els formulen. La comprovació de grups de Facebook i d’altres plataformes de xarxes socials tampoc no serà perjudicial.

Com obtenir un munt de trànsit de cerca a partir de paraules clau de cua llarga

És més fàcil classificar-se per a la paraula llarga que per a les paraules clau “cap”.

Per exemple, una paraula clau de cua llarga a la pàgina de classificació superior pot tenir aproximadament 2.500 cerques mensuals.

A més, la majoria de les pàgines de classificació superior tindran menys de 20 dominis de referència, cosa que significa que si creéssiu una pàgina sobre aquest tema i creeu alguns enllaços, podríeu esperar que es situessin entre els deu primers..

Si comparem l’imaginari de cua llarga, acabem de parlar anteriorment amb algun terme de “capçalera” popular, que, per exemple, té aproximadament 100.000 cerques mensuals i totes les pàgines de classificació superior tenen una tònica de backlinks. foragitar-los es converteixen en miserables.

El menjar per emportar és que és més fàcil classificar-se i obtenir trànsit amb paraules clau de cua llarga.

Tanmateix, podeu accedir a la situació següent:

Teniu un parell de paraules clau que fan cerques mensuals similars. Això vol dir que serà fàcil classificar-se per qualsevol dels dos?

La resposta és que no.

Mireu primer les pàgines de primer rang. Una de les vostres paraules clau pot resultar molt competitiva. Voleu saber per què?

Això succeeix quan una consulta de cerca no inclou un tema propi i entra dins del tema més ampli.

Permetin-me explicar el fenomen. Quan diferents persones busquen les mateixes coses, Google ho entén i posseeix un conjunt de pàgines gairebé idèntiques per a totes aquelles consultes de cua llarga..

Aquí podem arribar a la conclusió: cada tema té la seva pròpia “corba de demanda de cerca”.

Si creeu una “corba de demanda de cerca” per a les vostres paraules clau de cua llarga, veureu que mentre hi ha uns quants termes “cap”, també hi ha una cua molt llarga que consta de milers de paraules clau de baix volum. Totes aquestes parts formen part d’un mateix gran tema.

Però no us haureu de preocupar d’això si heu escollit les paraules clau adequades amb volums de cerca baixos.

A sobre

Ja sabeu, sóc un gran aficionat a les paraules clau de cua llarga i aquest article és només la punta d’un iceberg que posa de manifest les increïbles oportunitats de SEO de les cues llargues dels blocs WP, així com qualsevol altre recurs que conté algun tipus de contingut que requereixi promoció. i alts rànquings en motors de cerca.

Si també sou evangelista de les paraules clau de cua llarga, deixeu-me una línia als comentaris. Si aquest tema és nou per a vosaltres, sempre us agradem les vostres preguntes / reflexions / suggeriments.

No us serà tímid compartir aquest article a les vostres xarxes socials si ho considereu valuós.

Salutacions!

Sobre l’autor:

Helga Moreno és una apassionada creadora i comercialitzadora de continguts de Ahrefs prou atrevida per creure que si hi ha un llibre que vol llegir, però encara no ha estat escrit, ha de fer-ho.

Llegiu també:

 • 14 millors eines de SEO que tots els experts de SEO utilitzen el 2020 (gratuït & Pagat)
 • 9 maneres d’obtenir enllaços de backlinks d’alta qualitat de forma gratuïta
 • Com accelerar el procés d’indexació d’un lloc web el 2020?
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map