Sådan foretages nøgleordsundersøgelse til SEO (Den ultimative guide til begyndere)

Leder du efter den enkleste måde at lære, hvordan man foretager søgeordsundersøgelser?


Dette indlæg giver dig en chance for at dykke ned i nogle af de bedste hacks, der giver dig mulighed for at udføre resultatdrevet søgeordsundersøgelse med største lethed og effektivitet.

Du vil også være bekendt med nogle gratis eller betalte søgeordsforskningsværktøjer, der vil lette din SEO-opgave på den mest udstyrede måde, der kan tænkes, og start din SEO-angrebsplan!

Når du er sådan på det oprindelige niveau for læring af SEO, er det, når du er bekendt med et ord, der er “Søgeordforskning”.

Hvad er nøgleordsundersøgelse?

søgeordsundersøgelse er processen med at identificere populære ord og sætninger, som folk indgår i søgemaskiner i et forsøg på at vide, hvad de skal rangere for.

For at bestemme succes på dit websted i det digitale rum, hvad handler det nøgleord om? Dette er sandsynligvis fordi nøgleordforskning er det første og det mest markante fremskridt inden for SEO.

Nøgleordsundersøgelse er en integreret del af SEO. Ikke bare det, det er også påkrævet at køre en Google Ads-kampagne.

Uden søgeordsundersøgelser kan vi ikke optimere et blogindlæg, og vi kan heller ikke udføre praksis uden for siden. Sammen med disse linjer er vi nødt til at tage sig af forretninger.

Der er ingen tvivl om dette, men det er endnu vigtigere at implementere relevante nøgleord i en artikel eller blog.
Vi fortæller dig 5 enkle trin til nøgleordsundersøgelse, så dit websted er søgemaskineoptimeret.

Sådan foretages nøgleordsundersøgelse i 5 enkle trin:

1. Inden vi går til nitty-gritty i Keyword Research, skal vi vide, hvad et godt søgeord er:

 • Nøgleordet skal have mindst 500 månedlig søgevolumen (>500).
 • Nøgleordets CPC-sats skal være højere, dvs. over $ 1 (Det betyder, at annoncører er interesseret i dette nøgleord, hvilket gør det lettere at tjene penge).
 • Konkurrenceniveauet skal være lavt eller moderat i SERP (resultatsiden for søgemaskiner), fordi det vil hjælpe os med at få bedre ROI (afkast på investering).
 • Nøgleord med SEO-vanskeligheder skal være 0 til 30 (stadig let). Jo højere nøgleordets vanskelighed er, jo hårdere er det at rangere på første side i Googles søgemaskine på grund af den høje konkurrence på rankingwebstedet.

2. Liste relevante emner relateret til din virksomhed, og opret en niche Topliste:

Når du vælger de rigtige søgeord, foretrækker du altid at bruge betalte værktøjer, men det betyder ikke, at du ikke skal bruge gratis værktøjer.

Gratis værktøjer giver mange nøgleord, der er tæt beslægtede, men de giver dig ikke nye søgeord eller forskellige typer nøgleord, som dine kunder bruger i søgemaskiner. Gratis værktøjsundersøgelsesværktøjer giver dig ikke nøjagtige resultater af søgt søgeord.

I dette tilfælde er den bedste måde at finde frem til relevante nøgleord at liste relevante emner relateret til din virksomhed og oprette en niche emneliste.

Nu inkluderer emnet tæt beslægtede emner, der er meget ens eller er i samme sammensætning som din virksomhed.

3. Find ud af det nøgleord, som folk allerede bruger til din virksomhed:

Hvis dit websted allerede er live, har du muligvis et skjult guld, der venter på at grave. Et godt sted at udføre nøgleordsundersøgelser er din intern side-forskning.

Det er meget nyttigt for brugere at præsentere et søgefelt på dit websted, men det er også godt for dig, fordi det samler data om søgeforespørgsler og søgningsrapport.

At se disse spørgsmål hjælper dig med at forbedre brugervenligheden hovedsageligt (fordi det viser, hvad folk vil se, hvilke websteder der kan forsvinde, og hvor dit websteds navigation er svag). Men du kan også søge på nøgleordsnuggets, nyttige sætninger, som folk søger efter. Føj disse mennesker til din liste.

Du kan finde værdifulde data og trafikdetaljer ved hjælp af Google Search Console (tidligere kaldet Webmasterværktøjer). Googles gratis service giver også webstedsejere information om deres egne websteder (især med opsætning af Google Analytics).

Specielt nyttig er rapporten Search Analytics; Når du ser gennem denne forespørgsel, kan du se, hvilke søgetermer der bringer til dine websider i Google-søgning.

Google bruger Search Console til at informere dig om fejl eller sanktioner, og du har brug for diagnostiske SEO-værktøjer til at holde dit websted for et godt helbred. Så gå ikke glip af det.

4. Brug de bedste søgeordsforskningsværktøjer:

Når du tænker over, hvordan man udfører søgeordsundersøgelser, skal du tænke på, hvilket er det bedste søgeordsundersøgelsesværktøj, der hjælper med at generere en stor og resultatorienteret søgeordsliste og give dig detaljerne i trafikstatistikker sammen med AdSense CPC, søgemaskinerapporter og andre detaljer vigtigt for effektiv SEO på dit websted.

Der er adskillige online gratis og betalte SEO-værktøjer, der hjælper dig med at rangere dit websted højere i alle søgemaskineplatforme.

Følgende er nogle gratis og betalte søgeordsforskningsværktøjer, der hjælper med at starte din SEO uden investering:

 1. SEMRush (Opdag dine konkurrenter, forbedrer din SEO, øg din placering)
 2. Ahrefs (Værktøjer til at udvide din søgemaskintrafik, undersøge og analysere dine konkurrenter og overvåge dit fokus Nøgleord)
 3. Kwfinder (Et brugervenligt nøgleordsundersøgelsesværktøj, der tilbyder den rigtige nøgleordidee)
 4. Ubersuggest (Gratis værktøj til både lang og kort hale nøgleord af Neil Patel) (For dem, der ikke ønsker at gå efter det betalte værktøj)
 5. WhatsMySerp (Gratis søgevolumen, CPC & konkurrenceoplysninger på websteder, der er nyttige til internetmarkedsførere) (For dem, der ikke ønsker at gå efter det betalte værktøj)
 6. Søgeordsværktøj (Det bedste alternativ til Google Søgeordsplanlægger og andre søgeordsforskningsværktøjer)

5. Analyser dine konkurrenter Nøgleord:

En konkurrencedygtig nøgleordanalyse er en af ​​de mest effektive måder at konkurrere på overfyldte steder og få betydelige fordele for andre virksomheder i deres branche. Så hvordan finder du faktisk nøgleord, som dine konkurrenter er målrettet mod i deres betalte og organiske søgekampagner?

Følgende er nogle af de bedste søgeordsforskningsværktøjer og taktikker, du kan bruge til at finde konkurrerende nøgleord:

 1. SemRush (All-Inclusive-suite til din marketing-arbejdsgang, se den fulde artikel om SEMrush-anmeldelse her)
 2. KWFinder (Find værdifulde nøgleord med lidt hjælp fra dine venner)
 3. SpyFu (Spy på din SEO-konkurrence)

Læs også: 11 Bedste søgeordsforskningsværktøjer til SEO i 2020 (gratis og betalt)

Konklusion:

Tillykke: – Du kom til slutningen!

Nøgleordsundersøgelse skal være starten på enhver bæredygtig SEO-strategi. Resultatet bliver en lang liste med nøgleord, som du vil finde. Men den sværeste del er stadig foran: skriv alt det indhold. Du skal skrive artikler og blogindlæg om hvert nøgleord, du vil finde. Dette er en ganske udfordring!

Læs også:

 • SEMrus 30 dage gratis prøveperiode 2020
 • Bedste SEO-analyseværktøjer til 2020
 • 30 SEO-fejl, der skal undgås i 2020
 • 25 måder at øge webstedstrafikken i 2020
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map