Sådan får du gratis backlinks af høj kvalitet i 2020

Sådan får du backlinks af høj kvalitet?”Er stadig den førende SEO-strategi for hver marketingmedarbejder.


Årsagen, “Backlinks” er stadig den vigtigste rankingfaktor for alle søgemaskiner. Backlink betyder et link fra et andet websted til dit websted.

For at få den bedste placering i søgeresultater skal du have et stort antal backlinks af høj kvalitet. Og at få backlinks af høj kvalitet er ikke hårdt arbejde. Du kan få det ved at udføre smart arbejde.

Her har WPressBlog leveret 9 måder at få backlinks af kvalitet gratis i 2020.

1. Opret indhold af høj kvalitet

Indhold af høj kvalitet tiltrækker altid links. Som indhold af høj kvalitet kan du offentliggøre original forskning, en komplet tutorial, dine egne casestudier, undersøgelser osv.

Skriv altid indhold til dit publikum, ikke til Google. Dit indhold skal være let læseligt og informativt. Hvis du gør det, vil mange brugere dele dit indhold og også give dig en backlink.

2. Ødelagt linkbygning

Broken link building er den hurtigste link building teknik. Du kan bruge denne teknik til at opbygge kvalitetslink. Men hvordan?

Hver topwebside på nettet lider af de ødelagte links. Ødelagte links er dårlig brugeroplevelse, så ingen webmaster ønsker at ske.

Her kan du få fordelene ved dette. Find først websteder, der er relateret til din niche. Søg derefter på det websted efter ødelagte links. For at finde de ødelagte links på et websted kan du bruge Ahrefs Broken Link Checker værktøj.

Ødelagt linkbygning

Når du har fundet det ødelagte link, skal du kontakte webmasteren og fortælle dem om deres ødelagte link. Mens du giver dem besked om et ødelagt link, skal du angive dit indholdslink til at erstatte dette link. Vær ikke grådig, vær altid venlig, når du kontakter webmasteren.

Hvis du ikke har indhold relateret til det ødelagte link, kan du oprette et og derefter lade webmasteren vide om det.

3. Gæsteblogging

Gæsteblogging er stadig den mest populære og effektive måde at oprette links på. Gæsteblogging hjælper dig med at øge dit brand omdømme og tilhængere af sociale medier.

Her skal du finde websteder i din niche, der accepterer gæsteposter. For at finde gæsteblogging-websteder i din niche kan du bruge google-søgeoperatører.

find gæstebloggingssider

Ved at bruge søgeoperatører kan du indsnævre søgeresultaterne og få et perfekt websted til at indsende en gæsteblog.

Hvis du vil indsende en artikel relateret til SEO, kan du skrive “SEO + Guest post” på google. Du kan også bruge “skriv til os”, “blive en bidragyder”, “indsende en artikel” osv. I stedet for “gæstepost” i en Google-søgning.

På denne måde kan du indsende din artikel til de øverste websteder. Glem ikke at tilføje dine sociale medier-links i din forfatterbio.

4. Indsend infografik

Der er stor efterspørgsel efter infografik, fordi de er lette at forstå og også hjælper med at tjene backlinks.

Du kan også oprette Infographics for at tjene backlinks. Vælg nu et trendende emne i din niche og opret en infographic på det, og send det derefter til populære websteder som Visual.ly, Mashable osv..

Hvis din Infographic bliver viral, kan du tjene mange backlinks. Indsend dine infografik til de øverste websteder for at øge chancerne for at få backlinks af høj kvalitet.

Du kan bruge disse top 10+ gratis Infografics indsendelseswebsteder til at indsende din infografik.

5. Markedsfør dit indhold

Hvis du har indhold af høj kvalitet, skal du promovere det så meget som muligt. Når du promoverer dit indhold, vil folk bemærke det, og så deler de det og til sidst tjener du backlinks.

Der er mange måder at promovere indhold på, her er nogle få af dem:

 • Del først dit indhold med dine e-mail-abonnenter ved at sende en e-mail.
 • Del dit indhold på Facebook-grupper og LinkedIn-grupper.
 • Opret en præsentation af dit indhold og del det på steder som SlideShare.
 • Opret en video af dit indhold, og del det derefter på websteder som YouTube.
 • Find websteder, der kører ugentlige eller månedlige roundups, og send derefter dit indholdslink for at inkludere det i deres næste roundup.

6. Skriv vidnesbyrd

Skriv udtalelser

Skriv en bedømmelse for websteder, som du bruger tjenester. Kontakt dem og fortæl dem om din oplevelse med deres tjenester. De vil indeholde dit vidnesbyrd og give dig en backlink for det meste fra deres hjemmeside. Dette vil virkelig være et højkvalitetslink.

Kontakt alle disse websteder, hvis værktøjer du bruger, og send en bedømmelse af dette værktøj til deres webmaster.

7. Bliv interviewet

Det er en lidt vanskelig ting at få en invitation til interviews for begyndere. Men rolig, du kan gøre dette ved at kontakte websteder, der ofte offentliggør interviews. Fortæl dem om den viden, du kan dele med dem, og så offentliggør de den inklusive dit webstedslink i deres næste roundup.

8. Anmod om link til omtale af dit brand

Hvis du har for mange indhold af høj kvalitet, er det muligt, at mange websteder har nævnt dit mærkenavn i deres indhold. Du kan bruge google alarmer for at finde ud af, hvilket websted der har brugt dit brand name.

På nogle websteder finder du dit brandmærke uden at give et link til dit websted. Her kan du kontakte disse webmastere og bede dem om at tilføje dit webstedslink på dit brand name.

9. Find dine konkurrenters backlinks

Find dine konkurrenters backlinks og tjek kilderne til backlinks. Du kan bruge backlink-analyseværktøjer som SEMrush, Ahrefs, Google Alerts osv.

I Ahrefs skal du bruge linkskæringsværktøjet til at finde konkurrenters backlinks.

Find dine konkurrenter backlinks

Indtast dine konkurrenters websteds-URL i afsnittet “Vis mig, der linker til”, og lad “Men linker ikke til” -afsnittet tomt, og klik derefter på “Vis linkmuligheder”. Du finder alle de domæner, der linker til din konkurrent.

Hvis din konkurrent nu kan få en backlink fra et domæne, kan du også få det fra det domæne. Du kan også finde alle dine konkurrenters linkbyggeteknikker ved at lave deres backlink-analyse.

F.eks. Hvis de har foretaget gæsteposning på et websted, kan du også oprette en blog og sende den til det websted.

Læs også:

 • SEO Trends for 2020
 • Hvad er forankringstekst, og hvordan bruges den i Link Building
 • 10 ting, du skal undgå, mens du bygger link

Konklusion

De dage er gået, hvor du nemt kan opbygge backlinks ved at udføre linkindstillinger. I dag, for at bygge backlinks, skal du arbejde på smarte måder som nævnt ovenfor.

Når du har bygget backlinks, skal du holde øje med dem, fordi de også er lige så vigtige som at opbygge nye backlinks. Du kan holde styr på dine backlinks ved hjælp af de bedste SEO værktøjer som Ahrefs og Overvåg backlinks.

Lad os vide, hvilke linkbyggeteknikker du mest bruger ved at kommentere nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map