SEO-trendit vuodelle 2020: 5 ennustuksia, joita on valmisteltava

Hakukoneoptimointi (SEO) on sielu ja sydän, joka parantaa verkkosivuston menestystä korkeimmalle tasolle. SEO: n dynaamisuus vaikeuttaa kuitenkin toisinaan seurantaa. Vuosi 2019 oli upea hakukoneoptimoinnille. Uudet trendit, työkalut ja päivitykset tulvivat säännöllisesti teollisuutta.


Hakukoneoptimointi

Ennakoivasti ensi vuonna, alan asiantuntijat ovat jo työskennelleet esitelläkseen viimeisimmät SEO-trendit vuodelle 2020. Jos haluat tietää enemmän SEO-suuntauksista ja tekniikoista, siitä on yhteenveto täällä. Joten vauhdittaudu ja ole valmis hyväksymään nämä suuntaukset paremman verkkosivustosi ja lopulta yrityksesi suorituskyvyn parantamiseksi.

Lue myös Ilmaisia ​​SEO-työkaluja, joita jokainen asiantuntija käyttää.

Suuntaus # 1: Äänihaun optimoinnin hyödyntäminen

Äänihaun optimointi

Vaikka se on välttämättä SEO-taktiikkaa, joka oli nousussa korkealla vuonna 2019, sitä laajennetaan myös uuteen vuoteen. Miksi? Äänihaun optimointi ei ole vain helpon saatavuus kaikille, mutta se on myös trendikäs. Google Assistantin, Siri ja Alexan kanssa kulman takana jokapäiväisen elämämme mukavuuden lisäämiseksi ihmiset valitsevat äänihaun huomattavan määrän.

Viime vuosien aikana tehtiin erilaisia ​​tutkimuksia, ja kävi ilmi, että yli 61% ihmisistä käyttää mukavasti äänihakuja, etenkin mobiililaitteissa. Vaikka 17% väestöstä ei vieläkään tunne tämän tekniikan käyttöä, vain 14% ei ole mukava käyttää sitä.

Toisessa tutkimuksessa selvisi, että 55% teini-ikäisistä ja 41% aikuisista käyttää äänihakuja useita kertoja päivittäin. Yrityksistä yli 46% yrityksistä käyttää puhehaun optimointia löytääkseen muita paikallisia yrityksiä.

Jotta varmistat, että käytät puhehaun optimointia oikein, sinun on optimoitava paikallinen haku. Maantieteellisesti kohdistettujen avainsanojen lisääminen auttaa luomaan uskollisemman ja vankemman asiakaskunnan.

Sijoituksesi korkeammalle äänihakukyselyissä sinun on tehtävä verkkosivustoltasi mobiiliystävällinen ja integroitu riittävästi puhehakutekniikkaan. Google optimoi aina mobiiliystävälliset sivustot.

Upea tosiasia:

 • 50% kaikista hauista on ääniperusteisia vuoteen 2020 mennessä

Suuntaus # 2: Laadukkaan sisällön kehittäminen

Olet epäilemättä kuullut lauseesta “Content is King”! Mutta tiedätkö miksi siihen painotetaan niin paljon? Syy on yksinkertainen – ihmiset lukevat blogeja saadakseen vastauksia, jotka lisäävät elämäänsä ja ratkaisevat olennaisesti heidän ongelmansa. Siksi on tarpeen kehittää laadukasta sisältöä, joka kiinnostaa lukijoita.

Laadukkaan sisällön kehittäminen

Hyvä sisältö tuo enemmän lukijoita sivustoillesi ja antaa heille syyn pysyä hiukan pidempään. Tämä puolestaan ​​parantaa SEO-suorituskykyäsi.

Lukijoiden lukumäärän lisäämiseksi on kuitenkin tärkeää tuottaa korkealaatuista sisältöä. Yleisösi pitäisi pystyä ottamaan yhteys tuotemerkkiin, ja blogisi toimivat ihanteellisena välineenä. Sinun tulisi myös keskittyä pitkäaikaisen sisällön, vähintään 1840 sanan, kirjoittamiseen, koska se toimii parhaiten hakukoneissa. Pitkän muotoinen sisältö ei ole vain houkuttelevampaa, mutta se toimii myös SEO: n kannalta riittävästi.

Laadukkaalla pitkämuotoisella sisällöllä on paremmat mahdollisuudet sijoittua hakukoneissa. Lisäksi nämä saavat enemmän osuuksia sosiaalisessa mediassa kuin lyhyemmät versiot. Lisäksi blogit, jotka sisältävät visuaalisia esityksiä, kuten infografiat, videot ja kuvat, toimivat myös SEO: ta paremmin. Muotoile sisältö ostajan matkan perusteella ja räätälöi sisältöä käsityönä.

Siksi keskittyminen laadukkaan pitkämuotoisen sisällön muotoiluun on yksi suuntauksista, joita SEO-asiantuntijoiden tulisi kiinnittää huomiota vuonna 2020.

Upea tosiasia:

 • 84% asiakkaista / asiakkaista etsii tuotemerkkejä, jotka tuottavat kouluttavaa ja kiinnostavaa sisältöä

Lue myös:

 • Blogityökalut, joita kaikki tarvitsevat vuonna 2020
 • 4 helppoa vaihetta kilpailijoiden uusien sisältöideoiden keksimiseksi

Trendi 3: Tavoitteena korkean tason katkelma

Tavoitteena korkeatasoinen katkelma

Viime aikoina, jos etsit tiettyä avainsanaa Googlessa, on todennäköistä, että sinulle näytetään katkelma saman avainsanan parhaiten sijoitetusta verkkosivustosta. Sen sijaan, että vain näyttäisit # 1-sivuston, Google on alkanut näyttää esiteltyjä bittejä. Markkinoijat kutsuvat tätä pistettä “nollaksi”.

SEO-asiantuntijat pyrkivät nyt sijoitukseen tiettyjen avainsanojen avulla, ansaitseen siis esillä olevan katkelman Googlen ensimmäisellä sivulla.

Sinun on kuitenkin päivitettävä SEO-peli, jotta saat esillä olevan katkelman sivun yläosaan.

Tutkimus paljasti, että esillä olevat katkelmat näytetään sisällölle, joka on kymmenen parhaan tuloksen joukossa. Tarkemmin sanottuna 90,1% esitellyistä kappaleista on otettu sisällöstä, joka sijoittuu viiden parhaan sijainnin joukkoon. Siksi on tarpeen käyttää oikeita SEO-tekniikoita ja luoda korkean tason ja arvokasta sisältöä.

Toinen SEMrushin tekemä tutkimus osoitti, että 6,9 miljoonasta katkelmasta ja melkein 80 miljoonasta avainsanasta vain 7% näistä oli geneerisiä. 41,59% avainsanoista sisältää kysymyksiä, ja sijoituskatkelmat sisältävät vastauksen niihin. Kysymykseen liittyvien avainsanojen käyttö lisää mahdollisuuksia saada esiteltyjä katkelmia 480%. Siksi oikeiden avainsanojen käyttäminen ja oikean sisällön luominen myös voi auttaa sinua ansaitsemaan katkelman.

Ansaitse esitelty katkelma

Toinen temppu ansaitsemalla temppu olisi sisällön järjestäminen H2- ja H3-tunnisteilla (alaotsat). Numeroiden ja luettelomerkkien avulla sisältö näyttää muotoilulta ja esiteltävämmältä.

Esitetyt katkelmat ovat yksinkertainen mutta tehokas tapa parantaa SEO-tasoa.

Upea tosiasia:

 • Esitetyn katkelman saaneiden verkkosivustojen napsautussuhteet (CTR) nousivat 516%

Suuntaus # 4: Keinotekoisen älykkyyden juurtuminen

Keinotekoisen älykkyyden juurtuminen

Muutaman viime vuoden aikana keinotekoista älykkyyttä (AI) on käytetty entistä enemmän, josta on tullut parempaa ja paremmin saatavissa olevaa. Chatbotien ja AI-avustajien käyttämät, hyödyntämällä näitä verkkosivustosi kasvuun, voivat saada positiivisia tuloksia. Chatbots ja AI voivat antaa yrityksellesi yhteyden muihin käyttäjiin myös virallisen työajan jälkeen, mikä lisää brändisi tavoitettavuutta.

Chatbots-palvelun 24 × 7 -palvelun avulla yritysten on helppo vastata nopeasti asiakkaiden lähettämiin sähköposteihin tai kyselyihin parittomina aikoina ilman ihmisten apua. Tämä vahvistaa vain chatbotien ja AI: n käytön. Chatbotien ja AI: n asentaminen on myös kustannustehokasta ja mahdollistaa edelleen työntekijöille kohdistuvan paineen vähentämisen.

Esittelemällä chatboteja ja AI: ta brändisi verkkosivustoon, teet koko prosessin automatisoidummaksi, tarjoamalla käyttäjille oikean oppaan sivustossa navigoimiseksi oikeaan aikaan. AI ja chatbotit voivat myös ohjata vierailijaa ostajan matkalla, mikä johtaa lopulta enemmän tuloksiin.

Siksi sinun pitäisi juurtua keinotekoiseen älykkyyteen ja integroida sama SEO-tekniikoihisi uudenvuoden aikana.

Upea tosiasia:

 • 72% yritysjohtajista katsoo, että tekoäly on etu useimmille yrityksille

Suuntaus # 5: RankBrain-ymmärtäminen

RankBrainin korostaminen tulee olemaan yksi johtavista SEO-suuntauksista vuodelle 2020. RankBrain on Googlen käyttämä ydinalgoritmi, joka keskittyy palvelemaan käyttäjiä paremmin kohdennettujen hakutulosten avulla. Vuonna 2015 Googlen virkamiehet olivat paljastaneet, että RankBrain on kolmanneksi tärkein sijoitusosoite.

RankBrain-ymmärtäminen

Ihmiset käyttävät Googlessa usein monimutkaisia, pitkäjänteisiä kyselyitä. RankBrain tulkitsee nämä kyselyt ja kääntää ne hakutulosten optimoimiseksi. Se analysoi kytkeytymättömiä kysymyksiä löytääkseen samankaltaisuuksia keskenään, mikä lisää tulevaisuuden ymmärrystä monimutkaisista hauista ja löytää liittyviä aiheita.

RankBrain on jo älykäs, ja mitä enemmän tietoja se kerää, sitä nopeammaksi se tulee tarjoamalla hakua.

Se analysoi yleensä alkuperäisen hakukyselyn synonyymejä ja niihin liittyviä termejä ja tarkkailee muita sivuja niihin liittyvien sanojen kanssa. Tämän avulla se voi tarjota henkilölle erittäin optimoidut tulokset.

Algoritmi analysoi sitten hyviä tuloksia käyttämällä tekijöitä, kuten alhaisia ​​poistumisprosentteja, pidempiä viipymisaikoja ja korkeampia napsautussuhteita, etsinnän tarkentamiseksi edelleen.

Tästä syystä RankBrainin ymmärtäminen ja hyödyntäminen on elintärkeää hyvän SEO kannalta. Hyvinvoivat SEO-asiantuntijat optimoivat siten kunkin verkkosivun metakuvaukset ja tekevät siitä houkuttelevamman, mikä lisää napsautuksia ja lisää sivun sijoitusta vastineeksi.

Toinen tapa käyttää RankBrain-sovellusta eduksesi on lisätä sivun käytettävyyttä ja parantaa käyttökokemusta. Mitä enemmän aikaa he viettävät sivullesi, sitä paremmat ovat mahdollisuutesi saada tuntemaan RankBrain.

Upea tosiasia:

 • Google saa noin 3 miljardia hakua päivittäin, joista 15% hakuista on uusia RankBrainille

Yhteenvetona

SEO-trendit, joista sinun on kiinnitettävä huomiota vuonna 2020, sisältävät:

 • Äänenhaun optimoinnin hyödyntäminen
 • Laadukkaan sisällön kehittäminen
 • Tavoitteena esillä olevat katkelmat Googlessa
 • Keinotekoisen älykkyyden avulla päästä kauemmas
 • RankBrain-algoritmin ymmärtäminen ja käyttö

SEO on dynaaminen ja kehittyy jatkuvasti, koska se on tärkeä tekijä verkkosivustojen huomaamisessa. Siksi, jotta pysyt asiaankuuluvana, on tärkeää pysyä ajan tasalla kaikkien näiden muutosten kanssa. SEO-suuntaukset vuonna 2020 ovat pohjimmiltaan jatkoa tälle vuodelle trendi. Koska päivityksiä tehdään kuitenkin päivittäin, sinun tulee myös päivittää itse.

Pidä vain yllä mainitut suuntaukset mielessä, ja voit helposti hoitaa SEO: n ja lopulta yrityksesi tulevaisuuden.

Lue myös:

 • Parhaat SEO-laajennukset WordPress-verkkosivustoille
 • Paras SEO-analyysiohjelmisto verkkosivustollesi
 • Kuinka nopeuttaa verkkosivuston indeksointiprosessia?
 • 30 SEO-virhettä, jotka voivat tappaa verkkosivustojesi sijoituksen vuonna 2020
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map