SEO Trends for 2020: 5 forudsigelser, der skal forberedes til

Søgemaskineoptimering (SEO) er sjælen og hjertet i at styrke et websted til det højeste niveau af succes. Imidlertid gør dynamikken i SEO det vanskeligt at følge til tider. 2019 var fantastisk til SEO. Nye trends, værktøjer og opdateringer oversvømmer jævnligt branchen.


Søgemaskine optimering

Ser frem til næste år har eksperter i branchen allerede arbejdet med at introducere seneste SEO-tendenser for 2020. Hvis du ser frem til at vide mere om SEO-tendenser og teknikker, er det blevet sammenfattet noget af det samme her. Så tempo, og vær parat til at vedtage disse tendenser for bedre ydelse af dit websted og i sidste ende din virksomhed.

Læs også Gratis SEO-værktøjer, som enhver ekspert bruger.

Trend # 1: Brug af stemmesøgoptimering

Stemmesøgoptimering

Selvom det nødvendigvis er en SEO-taktik, der kørte højt i 2019, bliver den også udvidet til det nye år. Hvorfor? Stemmesøgningsoptimering er ikke kun let tilgængelig for alle, men den er også trendy. Med Google Assistant, Siri og Alexa rundt om hjørnet for at gøre vores daglige liv mere behageligt, vælger folk stemmesøgning i markant antal.

Forskellige undersøgelser blev foretaget gennem de sidste par år, og det blev konstateret, at mere end 61% af befolkningen får det godt med stemmesøgninger, især på deres mobile enheder. Mens 17% af befolkningen stadig ikke kender brugen af ​​denne teknologi, er kun 14% ikke komfortable med at bruge den.

En anden undersøgelse fandt ud af, at 55% af teenagere og 41% af de voksne bruger stemmesøgning flere gange på daglig basis. Når det gælder virksomheder, bruger mere end 46% af virksomhederne stemsøgningsoptimering til at finde andre lokale virksomheder.

For at sikre, at du bruger stemmesøgningsoptimering korrekt, skal du optimere din lokale søgning. Indsættelse af geo-målrettede søgeord hjælper med at opbygge en mere loyal og robust kundebase.

For at rangere højere på forespørgsler om stemmesøgning skal du gøre dit websted mobilvenligt og tilstrækkeligt integreret med stemmesøgningsteknologien. Google optimerer altid websteder, der er mobilvenlige.

Sej kendsgerning:

 • 50% af alle søgninger vil være stemmebaseret inden 2020

Trend # 2: Udvikling af kvalitetsindhold

Du har uden tvivl hørt om udtrykket “Indhold er konge”! Men ved du, hvorfor der lægges så meget vægt på det? Årsagen er enkel – folk læser blogs for at få svar, der tilføjer værdi til deres liv og i det væsentlige løser deres problemer. Derfor er behovet for at udvikle kvalitetsindhold, der engagerer læserne, nødvendigt.

Udvikling af kvalitetsindhold

Godt indhold bringer flere læsere til dine websteder og giver dem en grund til at holde sig lidt længere. Dette forbedrer igen din SEO-ydelse.

For at tiltrække flere læsere er det dog vigtigt, at du producerer indhold af høj kvalitet. Dit publikum skal være i stand til at oprette forbindelse til mærket, og dine blogs fungerer som det ideelle medium. Du bør også fokusere på at skrive indhold i lang form, mindst 1840 ord, fordi det fungerer bedst med søgemaskiner. Ikke kun er indholdet i lang form mere spændende, men de fungerer også tilstrækkeligt med hensyn til SEO.

Et kvalitetsindhold i lang form har større chancer for placering på søgemaskiner. Disse får også flere aktier på sociale medier end kortere versioner. Desuden klarer blogs, der inkluderer visuelle repræsentationer som infografik, videoer og billeder, også bedre SEO. Form indholdet baseret på købers rejse og håndværk personligt indhold.

Fokus på at fremstille indhold af langformet kvalitet vil således være en af ​​de tendenser, som SEO-eksperter skal se ud i i 2020.

Sej kendsgerning:

 • 84% af kunder / klienter ser efter mærker, der producerer uddannelsesmæssigt og engagerende indhold

Læs også:

 • Blogværktøjer, som alle har brug for i 2020
 • 4 lette trin til at komme med idéer til nyt indhold fra dine konkurrenter

Trend nr. 3: Sigtet efter højtstående kodestykke

Sigtet mod højt placeret kodestykke

På det seneste, hvis du søger efter et bestemt søgeord på Google, er chancerne for, at du får vist et uddrag fra det øverste websted for det samme søgeord. I stedet for blot at vise webstedet nr. 1, har Google begyndt at vise featured bits. Markedsførere kalder dette sted “position nul.”

SEO-eksperter sigter nu mod at rangere ved hjælp af specifikke nøgleord, og tjener derfor et featured uddrag på Googles første side.

For at få et featured uddrag øverst på siden skal du dog opdatere dit SEO-spil.

En undersøgelse afslørede, at fremhævede uddrag vises for indhold, der rangerer i top 10-resultater. Mere tæt er 90,1% af de fremhævede stykker hentet fra indhold, der rangerer inden for de top 5 positioner. Det er således nødvendigt at bruge de rigtige SEO-teknikker og skabe et højt rangeret og værdifuldt indhold.

En anden undersøgelse udført af SEMrush viste, at kun 6% af disse var generiske ud af 6,9 millioner uddrag og næsten 80 millioner nøgleord. 41,59% af nøgleordene inkluderer spørgsmål, og rangeringsuddragene indeholder et svar på det samme. Brug af spørgsmål til nøgleord øger chancen for at få fremhævede uddrag med 480%. Derfor kan du bruge de rigtige nøgleord og udarbejde det rigtige indhold til det også hjælpe dig med at tjene et uddrag.

Optjen et vist uddrag

Et andet trick til at tjene et uddrag ville være at organisere indholdet ved hjælp af H2- og H3-tags (underoverskrifter). Brug af tal og kugler giver indholdet mulighed for at se formateret og mere præsentabelt.

Udvalgte uddrag er en enkel, men effektiv måde at øge din SEO på.

Sej kendsgerning:

 • Websteder, der fik et featured uddrag, oplevede en stigning i klikfrekvensen (CTR) med 516%

Trend # 4: Rooting for kunstig intelligens

Rooting for kunstig intelligens

I de sidste par år blev brugen af ​​kunstig intelligens (AI) øget, hvilket er blevet bedre og tilgængeligt. Fueled af chatbots og AI assistenter, kan udnytte disse til væksten af ​​dit websted hente positive resultater. Chatbots og AI kan give din virksomhed mulighed for at oprette forbindelse med andre brugere, selv efter den officielle arbejdstid, hvilket øger dit brands rækkevidde.

Den 24 × 7-service af chatbots gør det nemt for virksomhederne at svare hurtig på e-mails eller forespørgsler fra kunder på ulige timer uden behov for nogen menneskelig hjælp. Dette validerer kun brugen af ​​chatbots og AI. Installation af chatbots og AI er også omkostningseffektiv og giver yderligere mulighed for at reducere presset på medarbejderne.

Ved at introducere chatbots og AI til dit brands websted gør du hele processen mere automatiseret og giver brugerne den rigtige guide til at navigere på webstedet til det rigtige tidspunkt. AI og chatbots kan også guide besøgende gennem købers rejse, hvilket fører til flere konverteringer til sidst.

Således skal du skubbe til kunstig intelligens og integrere det samme med dine SEO-teknikker i det nye år.

Sej kendsgerning:

 • 72% af virksomhedsledere mener, at kunstig intelligens er en fordel for de fleste virksomheder

Trend # 5: Forståelse af RankBrain

Fremhævelse af RankBrain bliver en af ​​de førende SEO-tendenser for 2020. RankBrain er den centrale algoritme, som Google bruger, der fokuserer på at betjene brugerne bedre med målrettede søgeresultater. I 2015 havde embedsmænd fra Google afsløret, at RankBrain er den tredje mest afgørende rangeringsangivelse.

Forståelse af RankBrain

Folk bruger ofte komplekse forespørgsler med lang hale på Google. RankBrain fortolker disse forespørgsler og oversætter dem for at optimere søgeresultaterne. Den analyserer uforbundne spørgsmål for at finde ligheder mellem hinanden, hvilket øger fremtidig forståelse af komplekse søgninger og finder relaterede emner.

RankBrain er allerede smart, og jo flere data den indsamler, desto hurtigere bliver det med at levere søgeindsatser.

Det analyserer normalt synonymer og relaterede udtryk fra den originale søgeforespørgsel og gennemgår andre sider med de tilknyttede ord. Dette giver den mulighed for at give personen stærkt optimerede resultater.

Algoritmen analyserer derefter de gode resultater ved hjælp af faktorer som lave afvisningsfrekvenser, længere opholdstider og højere klikfrekvens for at indsnævre søgeindsatsen yderligere.

Dette er grunden til, at forstå RankBrain og bruge det til din fordel er afgørende for god SEO. De bedst mulige SEO-eksperter optimerer således metabeskrivelserne for hver webside og gør det mere lokkende, der trækker flere klik, hvilket øger sidens rang til gengæld.

En anden måde at bruge RankBrain til din fordel ville være at øge brugbarheden på siden og forbedre brugeroplevelsen. Jo mere tid de har brugt på din side, jo bedre er dine chancer for at blive genkendt af RankBrain.

Sej kendsgerning:

 • Google modtager cirka 3 milliarder søgninger hver dag, hvoraf 15% af søgningerne er nye for RankBrain

At opsummere

De SEO-trends, du skal kigge efter i 2020, inkluderer:

 • Udnyt optimering af stemmesøgning
 • Udvikling af kvalitetsindhold
 • Sigtet efter fremhævede uddrag på Google
 • Brug af kunstig intelligens til at nå videre
 • Forståelse og brug af RankBrain-algoritmen

At være et vigtigt aspekt for websteder at blive bemærket, SEO er dynamisk og er i konstant udvikling. For at forblive relevant er det derfor vigtigt at holde sig opdateret med alle disse ændringer. SEO-tendenser i 2020 er i det væsentlige en udvidelse af, hvad der var trend i år. Da flere opdateringer foretages dagligt, bør du også opdatere dig selv.

Bare hold tendenser som nævnt ovenfor i tankerne, og du kan nemt skildre fremtiden for SEO og i sidste ende din virksomhed.

Læs også:

 • Bedste SEO-plugins til WordPress-websteder
 • Bedste SEO-analysesoftware til dit websted
 • Sådan fremskyndes indekseringsprocessen på et websted?
 • 30 SEO-fejl, der kan dræbe dit webstedsrangement i 2020
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map