Топ 4 Premium WordPress приставки и услуги

Що се отнася до сигурността, достатъчно доброто не е достатъчно. Ето защо винаги трябва да търсите първокласен плъгин / услуга за сигурност на WordPress.


Не може да се отрече, че като цяло премиумните WordPress приставки предлагат много по-голяма стойност спрямо безплатните. Но дори и сред първокласните приставки има някои, които са на върха на хранителната верига. Те може да са скъпи, но те имат уникално въздействие върху вашия бизнес и всеки уебсайт на WordPress, който струва неговата сол, не може без тях.

Тази публикация е около четири такива невероятни плъгини и услуги. Но първо, нека се отдръпнем малко назад и да поговорим за това тъмно изкуство, известно като уеб сигурност.

Защо трябва да се грижа за сигурността в мрежата?

Хммм, добър въпрос.

Трудно е да се вълнуваш от сигурността, когато бизнесът ти се разраства, а уебсайтът ти се справя страхотно месец след месец. Сега знаете, че вашият бизнес е 100% дигитален – онези няколко файла, пребиваващи на обществен компютър някъде, са това, което прави вашия бизнес всичко това.

И вярвате или не, много е плитка основа да бъдете банкови през цялото си бъдеще. Нови библиотеки, софтуер и функции се изтласкват всяка седмица, но състоянието на сигурност е много там, където беше преди десет години (все още има няколко гадни начина да свалите уеб приложение).

Това важи особено за WordPress, който няма архитектура, вдъхваща доверие от гледна точка на сигурността.

За вас, собственикът на бизнеса, рискът е колосален – загубите всичко, което сте изградили през годините за няколко секунди. Помислете за това – бизнесът ще стигне до крещящо (или мълчаливо) спиране, оплакванията на клиентите и гнева ще нарастват експоненциално и няма да има какво да правите.

Дори ако имате множество и чести архивиране на всичко и можете да възстановите сайта, щетите върху вашата репутация ще бъдат необратими.

С други думи, моля, моля, в името на вашия бизнес и репутацията му, действайте преди да е станало твърде късно. Използвайки едно или повече от предложенията в тази публикация, ще можете да се погрижите за 99% от слабите връзки във вашата отбранителна верига (както за останалите 1% всеки ги има). Поемете отговорността за сигурността на уебсайта си WordPress.

Действайте сега!

Добре, достатъчно бясна мотивация; нека да продължим с предложенията ��

SUCURI

SUCURI е облачна защитна стена, CDN, мониторинг и DDoS защита; всички превърнати в едно.

Това е отделена, неутрална платформа услуга, която работи с всяка CMS или уеб настройка там, най-вече WordPress, Joomla, Drupal и Magento.

Преминете към техните ценови планове и ще намерите прекрасни оферти. Това, което ми хвърли окото, беше планът от 199,99 долара на година, в който има всичко, което можете да поискате (сканиране на хакове, мониторинг на черни списъци, защита на DDoS, CDN, SSL, защитна стена), заедно с дванадесет часово време за отговор и 30-дневна гаранция за връщане на парите ! : -О

скъп?

За уебсайт, който прави няколко хиляди долара месечно (или година) и може по всяко време да изгуби всичко до глупава, автоматизирана атака? Въобще не!

Wordfence

Wordfence е един вид име на домакинство досега, като е един от най-добрите фремиум приставки там. Дори и след 2+ милиона активни инсталации, тя запазва почти перфектната оценка и е номер едно-за инсталиране за опитни администратори на WordPress.

Но истинската радост на този плъгин е в премия версия, където получавате много полезна защитна стена и добри поглед добри функции (IP филтриране, блокиране на страни, задно заснемане, за да назовем няколко).

Черешката на тортата е таблото за отчитане, което е достъпно направо от вашето административно меню на WordPress.

Цена? 99 долара на уебсайт годишно. Да, трябва да се шегуваш?!

iThemes Security

iThemes е известно име в управлявания хостинг на WordPress, но те също имат невероятна приставка за първокласна сигурност, наречена iThemes Security. Това е още едно предложение за батерии, което съдържа някои уникални и полезни функции. Чувствам се принуден да направя пауза и бързо да обсъдя няколко от тях.

Откриване на промяна на файла: WordPress е (почти) всичко за файловете и какво се съдържа в тях. Когато се добави плъгин, той добавя своите файлове; когато ядрото се актуализира, няколко файла се подменят; и така нататък. Това означава, че ако някой е получил достъп до вашия уебсайт и инсталира злонамерен код, промените във файла са едно от първите неща, които трябва да търси.

Откриване на 404: Най-голямата заплаха за повечето уебсайтове не е от решителни хакери, а от ботове, които продължават с безсмислените си, но щателни атаки. Например, бот на WordPress, предназначен за хакване, ще започне с търсене на ключови URL адреси в настройка, която може да бъде компрометирана..

Например, той може да търси / администратор, / само за членове, / частни и така нататък, надявайки се да намери страница, която предоставя достъп до сайта, след като паролата бъде счупена. Но тъй като този бот може само да гадае и комбинира опциите една по една, той ще генерира много 404 (не е намерени) заявки на сървъра.

С други думи, той иска да бъде блокиран, което е нещо, което iThemes Security прави добре.

Честно казано, броят на функциите е твърде много, за да се обсъдят всички тук, така че ви съветвам да посетите сайта и да разгледате.

Ако сте програмист на WordPress на свободна практика, можете да защитите до 10 уебсайта за 127 долара годишно. Това е $ 12,7 годишно за един сайт. Невъзможно да се повярва!

Cloudflare

Без съмнение сте чували за Cloudflare и преди; това е едно от най-добрите (или най-горните?) имена, когато става дума за високоефективен CDN. Искам да кажа, освен ако не сте сами изследвали CDN, Cloudflare е вероятно първото нещо, което ви идва на ум, или името, което някой препоръчва, когато става дума за CDN.

Това, което може би не знаете, е, че про план е оферта за сигурност в отрасъла, която се използва от Discord, Crunchbase, Udacity, ZenDesk, Cisco. , , Добре, ще спра преди мозъкът ми да избухне!

Cloudflare не е обвързан само с WordPress, но работи с всички. Това е изключително сериозно, високоефективно предложение за фирми, които нещата се движат с луд мащаб и изобщо не могат да си позволят слабост, независимо колко минути.

Най- професионални планове са скъпи, като основната е 20 долара на месец, но съдържа хубави функции като оптимизация на изображенията и мобилна оптимизация. Така че, ако сте в мащаб, в който законите на (компютърната) физика вече не се спазват и нищо по-малко от гаубица ще направи, Cloudflare е отговорът.

заключение

В заключение, не можете да сбъркате с някой от тези плъгини / услуги тук. За някои комбинацията от Wordfence и Cloudflare работи най-добре, докато други са щастливи да активират SUCURI и не трябва да се притесняват от общите атаки, блокирани за един ден.

Моят съвет?

Същото скучно нещо, което винаги казвам: не бързайте и винаги правите отзиви с щипка сол. Дори моя. First Отидете първо за безплатната / най-евтината версия, изпробвайте я активно известно време за различни случаи на използване и едва тогава направете промяната.

Нека имате сигурно и процъфтяващо внедряване на WordPress! ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map