12 Онлайн услуги за премахване на злонамерен софтуер и чист хакерски уебсайт

Как да премахнете черен списък, злонамерен софтуер, злонамерен код и да почистите заразения уебсайт?


Има много причини уебсайтът да се хакне или да се зарази със злонамерен софтуер, а някои от традиционните техники са:

 • Задна врата
 • обезобразяване
 • Phishing
 • SEO спам
 • Malware
 • Неправилното конфигуриране
 • Уязвим код
 • Уязвим плъгин / разширение
 • Груба сила

Последното проучване на SUCURI разкрива, че около 56% от уебсайтовете са били заразени.

Намирате ли, че уебсайтът ви е хакнат? Чувствате ли някаква подозрителна активност на вашия сайт?

Не изпадайте в паника.

Знам, че е разочароващо, когато уебсайт се хакне, но не се притеснявайте, не сте сами и следният експерт ще ви помогне да възстановите вашия онлайн бизнес.

SUCURI

SUCURI е една от най-популярните услуги за сигурност на уебсайтове, които помагат за почистване на хакнатия уебсайт, включително следния.

 • Черен списък на Google
 • Инжекции на зловреден софтуер
 • обезобразяване
 • SEO спам
 • Phishing
 • Зловредни пренасочвания
 • задни врати
 • Предупреждение от Google

Не само еднократно почистване, но SUCURI ще защити вашия уебсайт и ще предотврати бъдещи хакове.

SUCURI ви струва $ 24,99 на месец за поправка на хакнат уебсайт и бъдеща превенция / защита.

SiteGuard

WordPress, Joomla, Magento, Drupal, ExpressionEngine и всички други основни платформи са защитени и поправени.

SiteGuard предлага спешно почистване на сайт, заразен със злонамерен софтуер или в черен списък от Google. Страхотното е, че предлагат гаранция за връщане на парите.

Ако търсите постоянна защита, можете да се абонирате за план за защита, който обхваща ежедневно сканиране, SEO мониторинг на репутацията, откриване и премахване на заплахи и т.н..

Wordfence

Wordfence ви помага бързо да почистите и възстановите уебсайта на WordPress или Joomla. В случай, че не сте наясно, приставката за Wordfence за WordPress е инсталирана над 1 милион активни.

В услугата за почистване получавате следното от Wordfence.

 • Подробен доклад за разследването и отстраняването
 • Подходящ контролен списък за предотвратяване на бъдещи атаки
 • Почистете и възстановете засегнатия уебсайт
 • Разследвайте как нападателите са попаднали във вашия уебсайт
 • Wordfence Premium лиценз за една година (на стойност $ 99)

Wordfence ви таксува $ 179

Поправете моя сайт

Поправете моя сайт се предлага специализирана услуга за WordPress сайт за почистване на хаквания уебсайт, премахване на зловреден софтуер & черен списък.

Ремонтните разходи започват от 99 долара и предлагат гаранция за връщане на парите, ако не е фиксирана. Това е процес в три стъпки.

 1. Сканиране – за да намерите рискови елементи
 2. Чисто – фиксирайте констатациите
 3. Оптимизиране – втвърдяване на сигурността

Получавате подробен отчет за видяното и почистеното, заедно с необходимото внедряване, за да защитите вашия сайт.

SiteGuarding

Ако търсите приоритетно премахване на злонамерен софтуер от WordPress или Joomla, тогава SiteGuarding ще ви помогне да почистите в рамките на 1-3 часа.

Премахването на зловреден софтуер от SiteGuarding има множество опции, така че можете да изберете какво работи за вас.

Покрити са следните:

 • Проверки на основните файлове
 • Отстраняване на заден ход
 • Предотвратяване на SQL / XSS
 • Премахване на черен списък (Google, McAfee, Norton)
 • Анализ на гърба и лога на уебсайта
 • Ускорение на уебсайта

SiteGuarding да ви помогне да поправите уебсайта си от $ 52+

Malcare

Използване на WordPress?

Malcare е цялостно решение за защита на WordPress за откриване, почистване и защита от зловреден софтуер.

Можете незабавно да почистите злонамерен код от вашия сайт WordPress с едно щракване. Malcare е в състояние да премахне единичен до усъвършенстван зловреден софтуер.

Премахване на уеб зловреден софтуер

Премахване на уеб зловреден софтуер помага да се премахнат всички злонамерен софтуер, на заден план, предупреждение за черен списък на Google и защита срещу бъдещи атаки.

Те ви таксуват около 160 долара и ако уебсайт бъде хакнат отново в рамките на четири седмици, тогава те ще почистят отново безплатно. Освен това получавате безплатен мониторинг на уебсайтове за една година и защита срещу атаки на SQLi / XSS / Brute Force.

Astra

Професионална услуга за почистване на уебсайтове, предоставяна от истински хора. Експертите по сигурността на Astra обещават да премахнат всички видове злонамерен софтуер от вашия уебсайт, включително фишинг, отвличане, елементи, черен списък, SEO спам и други заплахи. Ако уебсайтът ви е офлайн или показва признаци на заразяване с зловреден софтуер, тези момчета уверяват, че ще върнат бизнеса ви онлайн онлайн за кратко време.

Ако вашият сайт е хакнат, професионалистите на Astra ще направят необходимите стъпки за почистването и обезопасяването му. След това можете да изберете да добавите защитна стена на Astra за уебсайт, за да защитите уебсайта си от бъдещи хакове.

Фиксирана

Фиксирана предлага съдействието на експерти за коригиране на хакнати уебсайтове. Тези експерти ще намерят всички следи от злонамерен софтуер или фишинг заплахи в целия ви сайт, ще ги премахнат и след това ще изолират причината. Ако ги наемете да почистят вашия сайт, те ще започнат да работят веднага и фиксират вашия сайт в рамките на два часа.

Фиксирани такси ви 65 долара за почистване на хак на всеки сайт. Ако наистина ви интересува сигурността на вашия сайт, те могат да предлагат текуща поддръжка и защита срещу месечна такса от 49 долара.

Поправка на един час на сайта

Както подсказва името му, това услуга предлага да премахнете злонамерен софтуер от вашия сайт за час. Чрез денонощна кутия за чат, можете да поискате незабавно сканиране, което бързо ще провери дали вашият сайт е заразен със злонамерен софтуер. Ако открие инфекции, можете да ги премахнете за еднократна такса.

След като уебсайтът е свободен от зловреден софтуер и вируси, група професионалисти ще се уверят, че той е премахнат от всички черни списъци и че Google отново го приема за своята рекламна услуга.

Едночасова поправка на сайта може да осигури вашия сайт със собствена защита на уебсайтове SharkGate, за да го предпази от допълнителни опити за хакване.

Ремонт на хакове

Джим Уокър HackRepair момче, има голям опит с коригирането на хакнати уебсайтове и възстановяването на репутацията му в търсенията с Google. Ако вашият сайт е хакнат, Джим предлага да го изчистите от злонамерен софтуер, да го защитите и да стартирате отново след няколко часа. Можете да се обадите на 619-479-6637, за да попитате за HackRepair и персонализирано обслужване.

Преди да се обадите, може да искате да проверите някои отзиви на клиентите на HackRepair, за да научите повече за услугата, която предоставят.

Освен общо почистване на уебсайтове, HackRepair може да предложи и свързани услуги безплатно, като надграждане на вашия WordPress и плъгини, поправка до 3 споделени WordPress сайта, инсталиране на система за архивиране и сигурност и т.н..

Заключване на сайта

Вашият сайт се хакна, включи в черен списък или се зарази?

Не се безпокойте. Заключване на сайта момчета ще поправят бързо всеки от тези проблеми. Site Lock предлага много лични, бизнес и корпоративни планове с различни такси и опции. Най-достъпният план е SecureBlog, предназначен да защитава личните блогове. За $ 99,99 годишно този план предлага ежедневно автоматизирано откриване и премахване на злонамерен софтуер, месечно сканиране на мрежата, еднократно сканиране на уязвимостта на XSS и SQL, седмични доклади за сигурност и ежедневен анализ на риска на сайта.

Бизнес плановете започват от 149,99 щ.д. годишно и предлагат ускоряване на сайта и ежедневен анализ на риска на сайта.

Site Lock предлага и други продукти и услуги, като защита на DDoS, защитна стена на уеб приложения, виртуална частна мрежа и кръпка за уязвимост.

Кой ще се обадиш?

Може да не ви трябват Ghostbusters, за да почистите уебсайта си от зараза със злонамерен софтуер, но когато осъзнаете, че сайтът ви е свален, включен в черен списък или отвлечен поради хакерска атака, отчаянието, което чувствате, е сравнимо със срещата с истински призрак.

За щастие, има много опции, от които можете да изберете, за да получите необходимата помощ, за да почистите сайта си и да започнете работа за нула време. Просто не изпадайте в паника, изберете тази, която най-добре отговаря на вашия бюджет и вашите нужди, и продължете.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map