Как да осигурим непрекъсната сигурност за вашия сайт, използвайки AppTrana

Цялостно решение за предотвратяване на хакове и сигурност за вашето уеб приложение.


Според Доклад за състоянието на киберпрестъпността 2017 г., кибер атаките биха стрували на бизнеса 6 трилиона долара годишно до 2021 г. Тъй като хакерските опити стават все по-сложни, онлайн бизнесите се нуждаят от цялостен подход към киберсигурността.

Нека разгледаме накратко разходите за нарушаване на данните по държави.

САЩ оценяват високо, но едно е ясно, че данните навсякъде са нарушени.

Ако сте собственик на онлайн бизнес, тогава имате нужда от решение за сигурност на уебсайта, което е лесно за внедряване, осигурява правилна незабавна защита с правила в блокчейн и отнема болката от непрекъснатото управление и актуализации.

Има много облачни решения за това, но в тази статия ще се съсредоточа върху AppTrana от Indusface.

AppTrana е изцяло управлявано, надеждно и достъпно SaaS (софтуерно обслужване) решение за осигуряване на вашите уеб приложения.

AppTrana се доверява на хиляди глобални бизнес онлайн, включително застраховка Reliance, Национална фондова борса, HDFC Life, Tata Motors и т.н..

Той е набор от решения за сигурност, обхващащи следното.

Сканер за уязвимост на приложението

Сканирането е първата стъпка към управление на сигурен бизнес.

Gartner изчисли, че повече от 70% от нарушенията се случват на слоя на приложението. Хакерите имат по-висока мотивация за насочване на приложения, за да свалят критичните бизнес процеси.

Важно е да намерите всички видове уязвимости, които хакерите могат да използват. С AppTrana получавате комбинация от автоматизирано и ръчно сканиране, за да търсите общи проблеми със сигурността, включително SQLi, XSS, CSRF и т.н..

Той е в състояние да извърши автоматизирано сканиране и тестване за ръчно проникване, за да идентифицира рисковете на приложението.

Защитна стена на уеб приложение (WAF)

Най-съществената пречка за правилното използване на WAF е, че той изисква умения за поддържане и надграждане, което отнема много време. Като собственик на бизнес, вместо това предпочитате да се съсредоточите върху своя продукт и продажби.

Общият WAF обикновено се предлага със стандартни правила за изчерпване на опаковката без разбиране на специфичните нужди на приложението. Опасностите от подобни подходи са:

 • Малко разбиране на контекста на приложението, така че уязвимостите, особено за приложението, които хакерите могат да използват, остават незащитени.

Както се казва, сигурността е толкова добра, колкото и най-слабата връзка

 • Повечето скенери са неефективни, когато става въпрос за тежки / динамични сайтове с JavaScript.
 • Пропуски в уязвимостите на бизнес логиката могат да бъдат открити само чрез тестване с перо. Резултатите, внесени от такива скенери, в началото са недостатъчни и най-често защитата срещу такива съществени рискове не се осъществява точно от повечето модули на WAF.
 • Правилата за изчерпване на пазара са разумни при идеален сценарий. Приложенията в реалния свят обаче далеч не са перфектни, което води до много лъжливи позитиви & фалшиви негативи, което прави решението неефективно.
 • Правилното прилагане на WAF изисква фина настройка на стандартните правила, за да се отговори на специфичните нужди на приложението, но, за съжаление, това изисква много опит и време.

AppTrana WAF подхожда към проблема, за да премахне болката от конфигурирането и управлението на защитата на приложения от клиента. Способността му е да научи прилагането на информация за трафика, за да осигури изключителна защита.

Рисковете се намаляват чрез виртуално кръпка WAF, което означава, че няма нужда да рестартирате приложението. Той има следните опции.

 • Разширени правила – Правила, които са написани от експерти по сигурността и които са с нулева фалшива положителна гаранция.
 • Премиум правила – Сложни правила за подобрена защита, които могат да генерират някои FP, базирани на индивидуален дизайн и поведение на приложението. Те се прилагат в режим на регистрация, следят се и се настройват, за да се осигури Zero FP за приложение, преди да се въведе в блок режим.
 • Персонализирани правила- Специфични за приложение правила, написани от експерти по сигурността с нулева фалшива положителна гаранция въз основа на заявка на клиента.
 • Непрекъснато обучение- Има 24/7 видимост на текущите рискове чрез скенера и състоянието му на защита чрез WAF.

Опитните атаки, които бяха блокирани, могат да бъдат оценени, включително откъде идват и какво са се опитали да направят, което действа като разузнаване за по-нататъшни актуализации за непрекъснато подобрение.

DDoS защита

DDoS атаките са огромна заплаха за компаниите в световен мащаб. Без значение колко уязвимости облепвате, всички са отворени за DDoS атаки.

AppTrana осигурява денонощно наблюдение и експертна поддръжка за смекчаване на сложни DDOS атаки, като гарантира наличието на вашия сайт.

С плътно интегрираните модули WAF и скенер гарантира, че има постоянно обучение, което се споделя от двете, подобрявайки ефикасността на откриване & защита за всички видове атаки.

И винаги можете да блокирате конкретен регион или IP, за да спрете атаките веднага.

Надявам се по-горе да ви дам представа за предлагането на услугата AppTrana.

Ето някои от основните функции, предоставени извън кутията.

 • Незабавна защита в рамките на минути, завършена с нулев престой по време на целия преход
 • PCI-съвместима инфраструктура за сигурността на уеб приложенията им, която безпроблемно може да се увеличава до терабайти от данни
 • Защита на защитата незабавно чрез виртуални лепенки, създадени от експерти, и денонощна видимост на риска

Започнете с AppTrana за да видите как работи. Можете да започнете пробния процес без да предоставите кредитна карта.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map