11 най-добри имейл клиенти за Windows и macOS

Имейлите са огромно нещо както в бизнеса, така и като цяло.


Помага ни да общуваме и да вървим нещата, независимо дали става въпрос за план, стъпка, важна дискусия или почти всичко. Всичко е забавно и игри, докато броят на бизнес имейлите започне да се увеличава и не ви е трудно да го управлявате от множество места.

Доста нормално е да имате няколко имейл адреса за различни цели, но недостатъкът на него е много ясен. Това е прекалено много препятствие и само затруднява нещата за вас и вашия бизнес.

За щастие има решение за това и то чрез използване на софтуер за имейл клиент. Това, което прави е, носи всичките ви имейли в един единствен интерфейс, но с подходяща организация. Можете да получавате, съставяте и изпращате имейли с конфигурирани адреси с лекота.

Преди да продължа да изброявам най-добрите имейл клиенти, ето някои важни предимства от него, които си струва да се споменат.

Спестява много време

Тъй като всичките ви имейли пристигат в един единствен интерфейс на работния плот, можете да спестите много време, като не влизате в различни акаунти. Всичко, което правите, е просто да отворите софтуера и там всичките ви имейли са готови за вас. Това е огромен спасителен живот за хора, които вече нямат много време в ежедневната си рутина.

Увеличава производителността

Фактът, че всичките ви имейли ще бъдат организирани и поставени в правилните секции, е достатъчен, за да предизвика приток на нива на производителност. Вече няма да е необходимо да ги маркирате отделно или да задавате категории за тях. Софтуерът прави всичко това за вас, разделен на различни имейл адреси.

Работете офлайн

Има моменти, когато просто не можем да получим достъп до интернет и да отворим имейлите си. В тези случаи, имейл клиентът има предимство, защото всичките ви получени имейли се записват на твърдия диск на вашата система, което улеснява достъпът до тях по всяко време.

Поддържа резервно копие

Повечето от имейл клиентите ще архивират всички данни, така че ако нещо се обърка с вашия доставчик на имейл адреси, пак ще имате имейлите си с вас.

Изключването или загубата на достъп до имейл акаунти може да се окаже огромна загуба, но за щастие имаме имейл клиенти, които по някакъв начин решават този проблем.

С всичко казано, нека да влезем в списъка.

eM клиент

С лесен за използване интерфейс, eM клиент предоставя повече от просто управление на имейли. Можете да използвате календара, задачите, чата и дори функцията за контакти. Освен това можете:

 • Използвайте PGP криптиране
 • Разрешаване на автоматично архивиране на заден план.
 • Задайте аватари за всеки контакт
 • Вградете персонализиращи се таблици
 • Автоматично поставяне на изображения, когато ги вмъквате в имейли
 • Задайте автоматични отговори, за да уведомите хората, че няма да можете да отговаряте

Има много повече от него, поради което се доверява на хиляди клиенти. Можете да изтеглите и използвате този имейл клиент на Windows и Mac.

Mailbird

Спечелил няколко награди през годините, Mailbird отговаря на очакванията със страхотния си набор от функции. Той е достъпен за Windows и върши невероятна работа чрез синхронизиране на всичките ви имейли и ви позволява да се интегрирате с множество приложения на трети страни.

Можете да спестите огромно количество време, като управлявате множество имейл акаунти от едно място. Освен това, можете да персонализирате външния вид на това според вашите нужди и да се насладите на отзивчива поддръжка на клиенти.

буревестник

Напълно безплатен и с отворен код, буревестник съчетава силата на бързината, поверителността и лекотата в своите функции. Тя е обезпечена с различни функции като блокиране на проследяване и отдалечено съдържание, за да се гарантира безопасността и поверителността. Освен това можете да персонализирате външния вид и да добавите различни разширения и теми, за да го подобрите допълнително.

Можете да използвате инструменти за търсене, бърза лента с инструменти за филтриране и имейли с раздели, точно както правите във всеки браузър. Това прави толкова лесен достъп до имейлите ви, без да губите никакво време. Той има различни други функции за организиране и запазване на нещата.

Zimbra Desktop

Предлага се за Windows, Mac и Linux, Zimbra Desktop ви дава онлайн и офлайн достъп до имейлите ви от един панел. Можете да синхронизирате данните си за електронна поща, контакти и календар между пощенските кутии в облака и вашия твърд диск.

Ето още няколко от основните характеристики:

 • Поддържа Zimbra, както и доставчици на имейл акаунти на трети страни
 • Плъзнете и пуснете мини календара
 • Полезен панел за четене отстрани за по-лесен достъп до електронна поща
 • Колекция от инструменти за сътрудничество на трети страни, като задачи и куфарче

Има и разширен филтър за търсене, който извлича всяка малка информация, която търсите.

Канарски поща

Похвален високо от The Next Web, Канарски поща притежава перфектния баланс на усъвършенствани функции, плътна сигурност и елегантен дизайн. Можете да станете свидетели на криптиране от край до край и да сте сигурни, че поверителността ви никога няма да бъде продадена.

Той е бърз, съвместим с GDPR и работи добре на множество устройства. Към момента можете да използвате Canary Mail на Mac, iPad, iPhone и Watch, но се очаква да започне да поддържа и Android устройства. Продължете напред и ги изпробвайте безплатно, за да изживеете множество отлични функции.

Бокси апартамент

Приложение, посветено на потребители на Gmail на Mac, Бокси апартамент ви предоставя пълен контрол върху вашия имейл акаунт. Можете безпроблемно да трансформирате имейлите и календара си, за да го направите по-организиран и да поставите неща, които са приоритетни.

Можете да превключвате между различни акаунти, да използвате клавишни комбинации за Mac и Gmail и да се интегрирате с куп приложения на трети страни. Не само това, но можете също така да подчертаете предстоящите срещи в календара и да бъдете незабавно уведомени, когато дойде времето.

Този имейл клиент основно изтласква максималния потенциал от функцията си за електронна поща и календар във вашия Gmail акаунт.

темпо

темпо ви помага да дезактивирате своите имейл акаунти, като ги сортирате по най-важните и най-малко важни, така че да работите винаги върху неща, които изискват вашето незабавно внимание. Освен това ви спестява огромен период от време ежедневно, защото ви позволява да се отпишете от маловажни пощенски списъци само с едно щракване.

Освен всичко това, той има блестящ „режим на фокусиране“, който създава обикновен интерфейс на цял екран чрез елиминиране на разсейващи елементи.

Можете да бъдете сигурни. Tempo се грижи много за сигурността и поверителността, като запазва вашата чувствителна информация само за вас. Към момента можете да изтеглите и използвате този имейл клиент само на Mac.

искра

Можете да се насладите на среда за електронна поща без разсейване искра. Помага ви да изчистите и подредите имейлите си според вашите нужди. Той прикачва важни имейли до върха и ви позволява да архивирате тези, които нямат значение.

Можете също така да обедините екипа си и да вземете сътрудничество на съвсем ново ниво. Ето някои от основните характеристики на Spark:

 • GDPR-съвместим
 • Шифроване на данни и защитено от облака на Google
 • Отлагане на имейли
 • Дълбоко търсене, за да намерите важна информация
 • Вграден календар
 • Задаване на напомняния за проследяване
 • Задайте бързи отговори, за да спестите време
 • Създайте професионални подписи по имейл
 • Интегрирайте се с куп приложения

Има толкова много в това, затова препоръчвам да опитате това. Той е безплатен за лична употреба, но има премиум планове в случай, че искате сътрудничество. Можете да използвате Spark на Mac, IOS и Android.

Въздушна поща

Клиент за електронна поща със светкавична скорост, Въздушна поща ви позволява да персонализирате вашите имейл акаунти и да създавате действия, които да останат с продуктивна пощенска кутия. Можете също да интегрирате с любимите си приложения и да синхронизирате данните си на всички устройства на Apple.

Той има някои впечатляващи функции, като опция с няколко акаунта, режим на поверителност, подчертават важни имейли и отлагане на имейли, които ще бъдат разгледани по-късно. Освен това, можете да активирате тъмен режим, да зададете персонализирани действия за прекарване на пръст и да използвате шаблони за имейл.

Airmail поддържа над 30 различни езика и различни преки пътища Siri.

Mailspring

С куп различни оформления и теми, които да съответстват на настроението ви, Mailspring може да ви помогне да повишите производителността си и да постигнете много по-добро управление на имейлите. Супер чистият и лесен за използване интерфейс напълно ще допълни ежедневните ви задачи.

Също така си струва да поговорим за следните основни характеристики:

 • Опция за няколко акаунта
 • Единна пощенска кутия
 • Поддръжка за докосване и жестове
 • Разширени преки пътища
 • Дълбоко търсене
 • Възможност за отмяна на изпращане
 • Активиране на четене на разписки и проследяване на връзки
 • Девет различни езика поддържат

Mailspring има безплатен и също така платен план, който определено си струва да проверите. Можете да го изтеглите за Mac, Linux и Windows.

Хири

Изградена за екосистема на електронна поща на Microsoft, Хири ви позволява да управлявате вашите имейли, задачи, календар и контакти. Можете да останете на върха на деня си, като задавате напомняния, разграждате имейлите си, управлявате списъка със задачи и изработвате по-добри теми

Този имейл клиент ви помага да сте съсредоточени върху това, което е важно и да извлечете максимума от времето си на екрана. В момента Hiri е налична за Windows и можете да започнете да използвате 7-дневната им безплатна пробна версия.

заключение

Горепосочените клиентски имейли могат да улеснят бизнеса ви и цялостния ви живот толкова много Препоръчвам ви да продължите с подходящ днес, ако искате да останете организирани и продуктивни. ��

ЕТИКЕТИ:

 • MacOS

 • Windows

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map