13 най-добрият инструмент за красива снимка на екрана и API за вашия бизнес

Използването на екранни снимки е чудесен начин да се обясни определена тема с лекота, защото визуалните изображения са по-лесно смилаеми от текста.


Ако обаче някога сте ходили на екранна снимка на екрана, където посещавате уеб страниците, направете екранна снимка и ги редактирайте, за да изглеждат привлекателни, знаете, че задачата не е най-лесната. Това е вид борба да се направи всичко ръчно.

В тези случаи най-добрият начин е използването на API на екрана на екрана. Вместо да губите 5 минути за подготовката на един единствен скрийншот, можете да генерирате куп скрийншоти за това време и с лекота.

В тази статия първо ще откриете инструментите, от които можете да правите екранни снимки ръчно и след това API-тата, които автоматизират процеса. Имайте предвид, че само „правенето“ на екрана не е достатъчно. Тези инструменти и API също ви помагат да изберете желания размер и да го разкрасите.

Важността на „разкрасяването“ на вашите скрийншоти

Всички знаем, че екранните снимки не се нуждаят от ретуширане или филтриране, но повечето от вградените инструменти за скрийншот в нашата система улавят целия екран, включително лентата с инструменти и лентата на състоянието, което не е задължително.

Бихте искали да ги премахнете и красиво да ги представите, защото привлекателните екранни снимки могат:

 • Увеличете марката си
 • Привлечете повече внимание
 • Спечелете доверие на клиентите

Редактирането на екранните снимки обаче ще отнеме много време, поради което трябва да използвате решенията, споменати в тази статия.

Предимства на използването на API за изграждане на вашия скрийншот инструмент

Ако искате да създадете инструмент за екранна снимка, за да улесните нещата, ето някои от многото предимства на използването на API:

Спестява време

API-овете са предназначени да правят всичко бързо и по-добре. Използването му за изграждане на приложението ви означава драстично съкращаване на времето наполовина, което би отнело толкова часове, ако изградите всичко от нулата. Повечето от API-ите могат да стартират и работят под една седмица.

Намалява труда

Интегрирането на API за изграждане на софтуер е като plug-and-play. По-голямата част от работата вече е свършена за вас. Всичко, което трябва да направите, е да активирате API, като използвате тяхната документация и ръководства, и вие сте готови да започнете да го използвате. Няма повече сглобяване на нещата от самото начало.

По-малко скъп

Повечето от API-ите са много бюджетни и също така предлагат планове за свободно освобождаване на тежестта. От друга страна, пълноценното приложение от нулата може да ви струва ръка и крак.

Инструменти за скрийншот при поискване

Screely

Прекрасен инструмент за превръщането на скучните ви скрийншоти в макет, Screely е 100% безплатна употреба. Използва се от над 145 000 души, включително служители на Amazon, Shopify и Google. Можете да започнете с качване на екрана си, след което можете:

 • Изберете между различни макетни прозорци
 • Промяна и персонализиране на фона
 • Изтеглете екрана във формати PNG, SVG или JPG

Те непрекъснато разгръщат нови и вълнуващи функции, така че напълно си струва да ги използвате. Те дори имат разширения за Google Chrome и Sketch, за да направят нещата още по-прости.

Geekflare Screenshot Checker

Ако насочвате към множество или по цял свят аудитории, едно нещо, на което трябва да обърнете внимание, е дали уебсайтът ви се зарежда правилно на всички места. Може да има много случаи, когато уебсайтът ви се зарежда добре в една държава, но има проблеми в друга, така че е разумно да се уверите, че всичко е както трябва.

С използването на Geekflare Screenshot Checker, можете лесно да проверите дали уебсайтът ви се показва правилно във всеки регион. Всичко, което трябва да направите, е да поставите URL адреса и да оставите инструмента да върне резултати от различни региони.

След това можете или да изтеглите екранните снимки, или дори да идентифицирате дали има проблем с зареждането в конкретен регион.

Thum.io

Правете снимки на екрана под секунда с Thum.io. Това е супер бърз и надежден инструмент за скрийншот, който може да обработва скрийншоти по прост и достъпен начин. Това, което искам да кажа с “напреднали” е, че ви позволява да изберете ширината и пикселите според вашите предпочитания.

Можете да започнете безплатно.

Гео екрана

С възможност за тестване на вашия уебсайт от над 200 места, Гео екрана е друга блестяща опция, която има някои щастливи клиенти в имената на Samsung, WebMD и Microsoft. Можете буквално да се сбогувате с използването на прокси сървъри и VPN, защото този инструмент ви позволява да сте навсякъде отвсякъде.

Въведете URL адреса си веднъж и BOOM, сега знаете как се показва уебсайтът ви на различни места.

Снимка на екрана

с Снимка на екрана, можете незабавно да генерирате екранни снимки и дори да превърнете уеб страницата си в PDF документ. Преди да въведете URL адреса, имате възможност да изберете различни устройства като таблети, телефон или десктоп, което е блестяща функция, защото всеки има различни предпочитания.

Освен това можете да изберете да създадете дълъг екран с пълни страници. Освен това можете да генерирате и моментна снимка на вашия уебсайт. Можете да използвате този инструмент безплатно за 100 снимки на екран на месец.

GeoPeeker

Както името вече подсказва, GeoPeeker ви позволява да “надникнете” в това как уебсайтът ви се показва на различни места. Безплатната версия ви позволява да надникнете на 6 различни места, докато премиум версията добавя 6.

С някои разширени опции можете също:

 • Проверете дали уебсайтът ви не работи
 • Идентифицирайте времето за пинг от различни места
 • Персонализирайте забавянето на визуализация, резолюциите и настройките на потребителския агент

Премиум плановете започват от само $ 9 / месец.

Снимки на екрана на екрана

ScreenshotAPI

ScreenshotAPI.net ви позволява да създавате перфектни екранни снимки с помощта на обикновен API. API работи в Google Cloud, което означава, че може да обработва много трафик. API е лесен за настройка и промяна. Можете да направите екранни снимки на прозореца, цялата страница или дори конкретен елемент на страницата.

С безплатния план можете да генерирате до 100 снимки на екран на месец. Платените планове започват от $ 5 / месец.

Restpack

Доверен на Samsung, AdColony и Autodesk, Restpack е невероятен API, който може да заснема екранни снимки само с едно обаждане. Той се основава на супер простия и бърз RestFUL HTTP URL и има кодови проби за различни езици като PHP, Java, Node.js и Python.

Двигателят за изобразяване е завършен въз основа на браузъра и е съвместим с GDPR. Плановете за ценообразуване започват от само 9,95 долара на месец, а можете да вземете и 7-дневната безплатна пробна версия.

URLBox

Дефиницията им на SaaS е „Снимка на екрана като услуга“, което е доста впечатляващо. URLBox може да автоматизира цялата задача за генериране на екранни снимки с техния прост и лесен за интегриране API. Можеш:

 • Направете екранни снимки на цяла страница
 • Чувствителни скрийншоти, подходящи за всички устройства
 • Безотказно генериране на екрани от страници, които са богати на медии

Възпроизвеждането им е супер бързо, което ви позволява да генерирате различни миниатюри в различни измерения за няколко секунди. Гарантирано е, че ще получите същите резултати, които виждате в браузъра си, нищо по-малко от това. Той може да се справи с лудо количество HTML, без значение колко сложен е той.

Можете да започнете с безплатна пробна версия и да я продължите оттам.

API Flash

Въз основа на Google Chrome и AWS Lambda, API Flash’s API на екрана на уебсайтове обещава стабилна и мащабируема инфраструктура. Крайните точки са HTTPS за всички планове, което е известно със своята сигурност и защита на поверителността.

API е много добре документиран и може да генерира пълна страница, както и мобилни отзивчиви екрани доста лесно. Безплатният план ви позволява да генерирате до 100 скрийншота, но можете да изберете един от техните платени планове, започвайки от $ 7 / месец за повече.

Снимка на екрана

Снимка на екрана се основава на REST API и е много адаптивен до точка, в която дори можете да изключите Javascript, за да забраните изскачащи прозорци. Можете да генерирате екранни снимки на цяла страница, както и персонализирани екранни величини, които са от желаните ви пиксели.

Впечатляваща характеристика на този API е, че можете да изберете дали искате Google Chrome като браузър или Firebox. След това API ще генерира екранни снимки от избрания браузър. Можете да се регистрирате и да получите своите първи 1000 разговори за API безплатно.

Browserless

Много захранван API, който е много по-различен от останалите, споменати в този списък. Browserless е автоматизация на браузъра, която е изградена за разработчици и предприятия. Можете да го включите и да автоматизирате повечето от задачите, които вършите в браузър, една от тях е скрийншоти.

Можете незабавно да генерирате екранни снимки на уеб страница и да ги запишете във формати PNG или JPG. Не е нужно да докосвате един ред код, благодарение на техните REST API, които се предлагат предварително за ваше удобство.

Можете или да се регистрирате за техния начин на плащане „плащате, докато отидете“, или да изберете един от техните фиксирани планове, започващи от $ 50 / месец.

Screenshotlayer

с Screenshotlayer, можете да заснемате силно адаптивни екранни снимки. Можете да зададете желаната си миниатюра и прозорец за показване, да добавите тирето на CSS, да зададете конкретно време на забавяне и много повече. Резултатът идва във формати PNG, JPEG или GIF.

Screenshotlayer е безплатен за до 100 заявки, след което можете да изберете техния платен план, като се започне от $ 19.99 / месец.

заключение

Използването на комбинация от горните инструменти за скрийншот и API може да се окаже много полезно за вашия бизнес и ежедневните задачи.

ЕТИКЕТИ:

 • API

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map