17 най-доброто място за намиране и наемане на фрийлансъри

Докато управлявате успешен бизнес, възниква сериозна необходимост от наемане на фрийлансъри, които да споделят натовареността.


Тъй като четете тази статия, почти съм сигурен, че можете да се свържете с това. Да се ​​опитаме да направим всичко сами, особено докато управляваме успешен бизнес, не е нищо друго освен глупост.

Фрилансерите са във възход и все повече компании избират да ги наемат вместо редовни служители в офиса. Всъщност, до 2020 г. поне 43% от работната сила в САЩ ще бъдат на свободна практика.

С казаното в тази статия ще откриете най-добрия уебсайт / пазар, който ви позволява да наемате на свободна практика по заявка. Без значение дали търсите разработчици, дизайнери, писатели на съдържание, WordPress или SEO експерти, ще можете да ги наемете всички.

Но първо, уведомете ни някои от многото предимства на наемането на фрийлансъри.

гъвкавост

Макар да знаем факта, че на свободна практика се радват да работят по часовете си от вкъщи, това също може да се окаже полезно за вас като клиент. Гъвкавото работно време би означавало фрийлансърът да отговаря и да ви общува дори и след преминаване на редовното работно време.

Задача, зададена в петък вечер, потенциално може да бъде изпълнена до понеделник сутринта, като се премахнат забавянията на „Уикенд“.

Опит

Тъй като естеството на фрийлансърите е да работят за няколко клиенти наведнъж, това означава, че те придобиват много опит в процеса, за разлика от обикновените професионални работници, на които е разрешено да работят само за една компания.

Намалява разходите

Наемането на професионален работник изисква назначаване на фиксирана месечна заплата, независимо от това дали служителят влага работа и усилия или не. От друга страна, можете да плащате на свободна практика на база проект. Нищо повече, нищо по-малко.

Ако търсите да наемете разработчик на WordPress, тогава бих предложил да проверите тази публикация за някои от съветите, които трябва да вземете предвид при наемането на програмист на WP.

Upwork

Ръцете надолу любимия ми в списъка, Upwork е от доста време и е чудесно място да намерите вашия перфектен фрийлансър. Откакто oDesk и Elance се сляха в Upwork, той буквално се превърна в идеалния сайт за наемане.

Този сайт е над 12 милиона фрийлансъри чакат да свършат работата ви. Както повечето други сайтове в този списък, вие започвате с публикуване на подробности за вашия проект и изчаквате фрийлансъри да наддават за него, от които можете да изберете подходящия (ите).

Разработчиците, дизайнерите, писателите, аниматорите и инженерите са някои от професионалистите, които съставят големия пул от Upwork.

Много хубаво нещо за този сайт е, че можете да сте сигурни, че повечето фрийлансъри са достатъчно квалифицирани, за да бъдат в платформата, тъй като преминават през строг процес на одобрение.

На свободна практика

Много подобен на Upwork, На свободна практика работи по система за офериране, която ще ви помогне да изберете само най-заслужаващите кандидати за вашата задача. Можете буквално да започнете да получавате оферти веднага щом подробностите за вашия проект станат активни.

Това е огромен пазар и вероятно ще намерите своя мач в първия опит. Фрилансерът понякога може да бъде леко надут със спамери, но това не отнема добротата му. Все още е чудесно място да намерите талант.

Fiverr

в Fiverr, вместо да публикувате подробности за вашия проект и да чакате фрийлансъри да наддават за него, търсите в концертите, налични за всяка категория, и изберете вашия фрийлансър от там.

Ето няколко примера за концерти, когато търся визитки:

Най-просто казано, фрилансерите директно публикуват офертата си и всичко, което правите, е да изберете коя оферта искате да закупите. Както подсказва името, началната цена на всеки концерт обикновено е $ 5, но може да достигне и огромен брой, в зависимост от сложността на задачата.

Flexjobs

Като работодател можете да се регистрирате безплатно Flexjobs и започнете да публикувате вашите изисквания. За нула време ще се свържете с тонове квалифицирани фрийлансъри, готови да свършат вашата работа. В допълнение към публикуването на вашите изисквания, можете да се свържете директно и с фрийлансъри.

Ако искате да отключите някои страхотни допълнителни предимства като насърчаване на вашите изисквания в социалните медии, прозрения за отговорите на работа и други, тогава можете да надстроите до техния платен план, който струва $ 399 / месец.

Съвет за работа на ProBlogger

Въведено от Дарън Роуз, Съвет за работа на ProBlogger е едно от най-добрите места за намиране на писатели на разумни цени, които осигуряват отлично качество. Ще намерите различни нива от писатели от начинаещи до опитни, а това ви дава малко повече разнообразие, от което да избирате.

За да публикувате работа в този портал струва $ 70, а публикуването ще бъде активно за 30 дни. В този период е най-вероятно да намерите това, което търсите.

гуру

С над 800 000 работодатели по целия свят, гуру се превърна в добре познат пазар за намиране на квалифицирани фрийлансъри. От дизайн до писане до разработване до какво ли още не, има много експерти във всяка категория.

Гуру проверява всеки фрийлансър само след строг процес, който ви гарантира, че не получавате нищо отлично с високо качество. Можете да изберете да наемете фрийлансъри на почасови, базирани на проекти, повтарящи се или на фиксирана цена.

Toptal

Toptal има някои от най-талантливите професионалисти, готови да работят по вашите проекти. И аз не само измислям това. Те приютяват фрийлансъри, които преди са работили за компании като Apple, SpaceX и IBM.

Този сайт е предназначен за много по-големи задачи, като изграждане на софтуер или наемане на ръководител на проекти. Можете дори да изберете да създадете свой собствен екип от фрийлансъри, който да работи по вашия проект.

Toptal се доверява на марки като Motorola, Microsoft, Salesforce и много други.

PeoplePerHour

PeoplePerHour е чудесен за намиране на фрийлансъри в различни категории, но с по-голям акцент върху SEO експерти, разработчици и маркетолози на социални медии. Както подсказва името, този сайт работи най-вече „на час“ и е блестящ за по-малки задачи.

Те имат безрискова система за плащане на ескроу и както и защита срещу измами, която ще ви помогне да се справите с доверието. Освен това вие получавате и качествена поддръжка за всякакви запитвания.

Можете да се присъедините безплатно към PeoplePerHour и да започнете да публикувате вашите изисквания в миг.

99Designs

Ако изпитвате трудни времена да намерите добри дизайнери за вашите проекти, тогава това вероятно е сайтът, на който трябва да се регистрирате. 99Designs ви позволява директно да се свържете с най-добрите дизайнери, които са подходящи за вашия проект и дори ви позволява да проведете конкурс, в който 100-те дизайнери ще завършат и изпратят вашата задача.

От толкова много опции можете да изберете най-добрата и да продължите напред с плащането. Толкова просто като това!

CloudPeeps

Друг блестящ уебсайт, който ви позволява да изградите пълноправен екип от професионалисти, CloudPeeps къщи експерти, които са работили в компании като Airbnb, Lyft, Indiegogo и L’Oréal.

Първите стъпки са много прости – започвате, като публикувате вашите изисквания, изчаквате предложенията да се влеят и след това изберете най-добрите кандидати и дори сформирате екип, ако е необходимо. CloudPeeps е оборудвана с фантастична система за управление на бизнес на свободна практика, която осигурява плавен поток от наемане и работа с фрийлансъри.

Amazon MTurk

Ако вашето изискване не е нещо революционно и се нуждаете само от помощ при микрозадачи, тогава Amazon MTurk е чудесна възможност за това. Той свързва фрилансери с клиенти, за да свърши краищата и да изпълни задачи като преписване, попълване на анкети, въвеждане на данни и много други.

Тъй като естеството на работа, предоставяна в този сайт, е доста проста, можете да очаквате да наемете фрийлансъри за страхотна сделка и да получите качествена работа в замяна.

CodeControl

Независимо дали искате да създадете софтуер или да отстраните проблеми с уебсайта, CodeControl е първото място, което трябва да погледнете, за да намерите квалифицирани разработчици. Можете или да търсите в техните 500+ регистрирани фрийлансъри за най-доброто напасване или да съставите цял екип, специално сглобен за вашия проект.

Много впечатляващо нещо за CodeControl е, че дори след като приключите с процеса на наемане, те продължават да наблюдават представянето на фрийлансъра, за да гарантират, че сте напълно доволни.

Gigster

Gigster е друго отлично място за наемане на фрийлансъри, свързани с технологии, независимо дали е свързана с уебсайт, софтуер или приложения. Те имат труден процес на одобрение за фрийлансъри, който позволява само на тези, които са най-добри в това, което правят.

Този сайт е идеален за изграждане на талантлив екип, който може да работи по проекта заедно за невероятен резултат. Започвате, като описвате точните си изисквания и те ще се свържат с вас с най-добрия екип, събран за вас.

Craigslist

Ветеран в свързването на фрилансери с работодатели, Craigslist е може би най-старият, но и един от най-добрите източници за намиране на качествени фрийлансъри. Тъй като това е класифициран уебсайт, можете да започнете с публикуване на вашите изисквания в различни градове / държави и да изчакате кандидатите да започнат да се търсят.

Получавате отговорите по имейл, от които можете директно да комуникирате и координирате нещата. Целият процес е напълно безплатен.

EnvatoStudio

Много подобен на Fiverr в природата, EnvatoStudio ви позволява да наемате фрийлансъри от редица категории като проектиране, разработване, маркетинг, писане и много други. Средният оборот на всяка задача е не повече от два дни, което е доста бързо.

Можете да се свържете с фрийлансъри преди да направите поръчката и докато задачата не бъде изпълнена, плащането се извършва на тяхната надеждна система за дескрипция. Ако не харесвате готовата работа, можете да поискате и ревизии.

Този сайт има всичко, което има обикновен пазар на работа, но с по-бързо време за доставка.

Behance

Behance е един от най-големите пазарни портфолио за дизайнери, които също ви позволяват да публикувате вашето изискване. Всичко, свързано с дизайна, и този сайт ви обхвана. Освен това можете също да проверите ръчно портфейлите на фрийлансъри и да се свържете с тях за дискусия 1-1.

Повечето профили ще показват инструментите, с които са запознати, като Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign и т.н. Това ви дава по-добра представа за идеалния ви кандидат.

Codeable

Единственото място, на което трябва да търсите, за да намерите WordPress експерти, Codeable ви позволява да наемете най-добрите разработчици. Можете да стартирате проекта си, да получите безплатна оценка и да наемете само ако сте доволни.

Ето някои от свързаните с WordPress задачи, които можете да зададете на този сайт:

 • Разработка и персонализиране на тема / плъгини
 • Персонализиране на уебсайтове на WordPress
 • Интеграция с WooCommerce
 • Увеличете скоростта, сигурността и цялостната производителност
 • По-добър дизайн на сайта
 • Активиране на персонализирани API и интеграции
 • Поправете грешки и грешки

Те имат над 500 професионални разработчици на WordPress, подбрани след строг процес, и те се препоръчват от марки като SiteGround, WP Engine, Gravity и LearnDash.

заключение

Надявам се с използването на горните уебсайтове; можете да наемете качествени фрийлансъри за вашата работа и да извлечете ползите.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map