4 най-добри функции за Trustpilot за безупречно управление на преглед на клиенти

Какво трябва да очаквате от по-добра платформа за управление на преглед на клиентите?


Ако се занимавате с управление на марката или изграждане на доверие с клиентите (което трябва да бъдете), със сигурност знаете колко е важно управлението на обратната връзка на потребителите..

Имайки предвид това 85% от купувачите доверете се на онлайн отзивите точно толкова, колкото на препоръка от приятел или партньор, и 73% от потребителите смятат, че тази обратна връзка влияе върху техните навици за покупка, отзивите на клиентите са един от най-критичните фактори при вземането на решения онлайн.

Използвайки инструмент, който работи за увеличаване на броя на получените автентични отзиви, последователността се отразява на вашия SEO и осигурява правилно отчитане трябва да бъде основен проблем в текущия бизнес пейзаж.

Ако търсите този вид система, има четири основни функции, които трябва да внимавате.

Откриване на измами

Фалшивите или неаутентичните отзиви могат да бъдат също толкова вредни, колкото и отрицателните.

Когато търсите система за управление на клиентски преглед, тя трябва да има херметична система за откриване на фалшификати.

Trustpilot е добре известен със своите умни софтуер за откриване на измами. Той използва технологични технологии и алгоритми за машинно обучение за анализ на всеки преглед и идентифициране на модели, които могат да сигнализират за измама.

Той също така сравнява всеки преглед с огромен набор от поведенчески структури, като например неговия IP адрес и езикови индикатори, за да определи дали обратната връзка е фалшива или не..

Освен това, ако бизнесът смята, че прегледът може да бъде измама или неподходящ, той може да бъде изпратен до Екип за съответствие за разследване.

Има 13 възможни причини защо една компания може да подаде сигнал за проверка на Trustpilot Compliance.

 1. Той съдържа обиден език.
 2. Тя съдържа лична информация (телефонен номер, имейл, информация за кредитна карта и т.н.)
 3. Тя включва промоционално съдържание, което не е свързано с покупката или обслужването на рецензента.
 4. Това нарушава поверителността, поверителността, интелектуалната собственост или правата на друг човек.
 5. Това е само по отношение на данък или глоба.
 6. Това е маркетинг спам.
 7. Той само описва продукт и не говори за опит с покупката или обслужването.
 8. Той е в грешен профил на компанията.
 9. Това не е написано в рамките на една година от опита.
 10. Написано е чисто по етични или политически причини.
 11. Рецензентът е конкурент.
 12. Рецензент е преглеждал компания многократно с различни профили.
 13. Рецензентът не е имал истински опит.

Може да бъдете помолени да обясните защо това нарушава Насоките на потребителя.

От тук ще получите обобщение, което показва причините, поради които сте докладвали за прегледа. Бъдете сигурни, че те са правилни.

След като подадете, процесът на разследване обикновено отнема около седем дни.

Съвместимост на търсачките

Прегледите на клиенти играят огромна роля за това как хората разглеждат бизнеса и търсачките са напълно наясно с това.

Всъщност, според МОЗ, Смята се, че отзивите на клиентите съставляват около 10% от това как Google и други двигатели класират уебсайтовете. По тази причина се нуждаете от инструмент за управление на преглед на клиенти, който е съвместим с основните търсачки.

източник

Имайте предвид, докато някои инструменти за управление на прегледи могат да твърдят, че помагат на вашия SEO, реалните отзиви може да не се разглеждат като „надеждни“ от търсачките.

В Google това е посочено като TrustRank. Въпреки че има много фактори, които тази функция използва за определяне на автентичността на уебсайта, проверените отзиви имат голяма тежест.

Trustpilot е партньор на Google. Тъй като това е отворена платформа, на която всеки може да остави преглед и бизнесът няма право да изтрива, редактира или скрива лоши отзиви, Google вижда това съдържание като достоверно. От своя страна отзивите на клиентите, оставени на тази платформа, силно влияят върху това, как Google класира уебсайтовете.

Освен това, Trustpilot’s TrustBoxes могат да бъдат конфигурирани да показват обратна връзка директно на вашите уеб страници, което с течение на времето може да ви квалифицира за Rich Snippets Stars при търсения с Google.

Когато настройвате TrustBox, не забравяйте да поставите отметка в квадратчето Активирайте Rich Snippets за SEO.

След това, в конзолата за търсене на Google, подканете Googlebot да обхожда вашата уеб страница или съответно страницата с TrustBox. Имайте предвид, Trustpilot не може да гарантира, че ще получите Rich Snippet Stars – Насоките на Google за Rich Snippet Stars са строги.

Изчерпателен анализ на настроението на клиентите  

Задълбоченото отчитане трябва да бъде основният компонент на избрания от вас софтуер за преглед на клиенти. Тези прозрения трябва да формират основата за вашето настоящо и бъдещо направление.

Събирането на здравословно количество отзиви от проверени клиенти е първата стъпка, но разбирането на настроенията и основните набори от данни от прегледите са също толкова важни. Тези отзиви не позволяват на другите хора да знаят какво да очакват или колко добре работи продукт / услуга.

Те са сурови форми на обратна връзка, които дават представа какво мислят потребителите за вашата компания, какви подобрения трябва да бъдат направени и дали отговаряте на очакванията или не.

Trustpilot прави това лесно, като автоматично преобразува наличните данни за преглед на клиентите в минути за минута аналитични отчети, които записват промени в рейтингите и TrustScores.

Най- Преглед страницата предоставя представа колко отзиви имате общо, колко средно на ден, колко хора търсят вашия профил на началната страница на Trustpilot и т.н..

За да получите малко по-задълбочено, на анализ страницата, можете да видите кои методи за събиране са най-много (и най-малко) успешни. Можете също така да видите най-добрите маркери, които подтикват хората да оставят отзиви, както и пиковите времена, в които те го правят.

Най- функция за маркиране на Insights отзиви за сегменти от страници в различни демографски данни, като местоположение или продукт, така че да можете да филтрирате отзивите за по-задълбочен анализ на аудиторията. Това означава, че можете да проследявате конкретни подробности и да виждате как различните промени влияят на оценките.

Познаването на този вид информация е необходимо за бизнес, който има за цел да угоди на клиентите. Самото виждане на цялостната ви звездна класация не предлага непременно пълната картина на това, което наистина е цялостното ви настроение към клиентите.

От съществено значение е да копаете малко по-дълбоко и да видите какво казват хората и значението зад него.

Интеграции на приложения

Разбира се, би било пълна загуба на време и пари за партньорство със софтуерна система за обслужване на клиенти, която не е в състояние да работи с вашия бизнес уебсайт.

Показването на рецензии в целия сайт за електронна търговия е съществен фактор за увеличаване на продажбите, но ако софтуерът за преглед няма правилната интеграция, вашите отзиви са нищо повече от вътрешни масиви данни.

Отново Trustpilot е супер удобен тук, защото те имат дълъг списък от платформи за електронна търговия, с които са съвместими, включително големите като Shopify, Magneto и WooCommerce.

Освен това социалните медии бързо се превръщат в любим източник за бизнес проучвания 45% от онлайн потребителите заявяват, че използват социални медии, за да им помогнат да вземат решение за покупка.

Можете също така лесно да споделяте отзиви от Trustpilot до всички основни сайтове за социални медии. Освен това планът за Pro и Enterprise автоматично ще публикува обратна връзка във Facebook за вас.

заключение

 Въпреки че някои функции могат да бъдат по-критични за един бизнес от друг, има няколко основни неща, от които може да се възползва всяка организация.

Бъдете сигурни, че правите своите изследвания, докато търсите инструмента за управление на обратна връзка с клиентите, който ще работи най-добре за вас.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map