8 Услуга за създаване на компания, която да ви помогне да стартирате бизнес в САЩ

Ако искате да се включите в най-добрия интегриран национален пазар с най-ниска данъчна ставка, тогава трябва да създадете свой бизнес в САЩ.


Това е най-големият национален пазар в света и гмуркането на него би означавало отваряне на огромни пътища за успех. Всъщност, това улеснява прехраната ви много по-лесно и идва с натоварвания с лодка от ползи, като например:

 • Повишаване на репутацията на вашата компания
 • Потенциално намалява данъка върху доходите, идващи от САЩ
 • Много лесно се продава на американския пазар, когато се гледа от митническата и данъчната гледна точка
 • Позволява ви да използвате капиталовите пазари в САЩ за различни бизнес цели

В този момент може също да се чудите дали има възможност да работите от личните си идентификационни данни, вместо да регистрирате бизнес. Докато има, не го препоръчвам. Ето защо.

Намалява рисковете

Регистрирането на бизнес би означавало да се освободите от лични задължения и рискове. Тъй като регистрираният ви бизнес става отделно юридическо лице, вие „лично“ не бихте били отговорни за дълговете. Личните ви активи също не биха били конфискувани.

Помага на вашия бизнес да придобие масивен престиж

Преминаването като регистриран бизнес, вместо да работи от лично име, автоматично повишава вашата репутация и професионализъм пред буквално всички. Той отразява, че вашият бизнес е ангажиран с ефективно и отговорно управление.

По-лесен достъп до финанси

Като регистриран бизнес става много по-лесно да заемате пари от търговски банки или кредитори, защото те не биха искали да дават пари на някой, който е „полет през нощта“. Регистрацията на легитима ви дава достоверност и доверие.

Различни опции за регистриране на бизнес в САЩ

В САЩ има два популярни вида стопански субекти.

 1. Бизнес корпорация
 2. Дружество с ограничена отговорност (LLC)

В бизнес корпорациите акционерите се считат за собственици. Те могат да избират директори, които след това могат да определят политики и цели и дори да анализират напредъка и дейностите. Директорите могат също така да избират служители, които могат да управляват компанията ежедневно.

От друга страна, в дружеството с ограничена отговорност (LLC) собствениците се наричат ​​членове и отговарят за управлението на всичко. В случай на претоварване, членовете могат да назначат мениджъри, които да споделят натоварването постоянно.

Има много повече разлики между тези две, но основната грижа е процесът на регистрация на вашия бизнес ръчно. Има много стъпки, които могат да бъдат нелепо затрудняващи.

За ваша помощ изброих тези решения, които ще опростят процеса на създаване на вашия бизнес. Те се грижат за цялата документация и ви изпращат вашата попълнена документация, когато тя е направена за много кратък период от време.

ZenBusiness

Блестяща платформа за услуги за малък бизнес, ZenBusiness може да помогне за формирането на вашата компания, което включва търсене на наличност за име, подготовка на учредителните документи, проверка на всичко за точност и изпращане на вашата документация за формация на държавата.

Те също така предоставят други основни услуги, които да ви помогнат да управлявате и развивате бизнеса си, като например изисквани от държавата услуги за спазване на изискванията като регистриран агент и безгрижна гаранция, както и неща като счетоводство, бизнес застраховка и имена на домейни, наред с други..

Бих казал, че те са бързи и много прости в сравнение с другите. На всичкото отгоре техните ценови планове също не са толкова скъпи. Стартовият план струва едва $ 49, когато се таксува годишно.

Filenow

С безплатен EIN и регистрирани агенти, Filenow има невероятен екип от професионалисти, които могат да ви помогнат да създадете бизнеса си в САЩ, без значение дали това е LLC или Business Corporation. Вие получавате достъп до тяхната служба за експертна поддръжка и няма скрити такси.

Ето някои от предложенията на Filenow:

 • Необходима е минимална документация
 • Поддръжка с неограничен приоритет по телефона и имейл
 • 24-часова обработка на поръчки
 • Експресна доставка + eДоставка на документи

Най-доброто от всички? Това струва само малка част. Можете да започнете толкова бързо, колкото сега, и дори да изберете гаранцията им за връщане на пари, ако в случай, че не харесвате тяхната услуга.

DelawareInc

Функционира от 1981 г., DelawareInc има ниски цени на формиране, което е само 179 долара. Можете да предоставите данните си сега и те ще се уверят, че ще подадат вашата компания в същия ден, което е изумително. Досега те обслужваха над 175 000 клиенти, така че можете да кажете, че са доста опитни в тази игра.

На тяхната начална страница можете или да извършите бърза проверка на името, или директно да стартирате процеса на формиране на вашия бизнес.

MyCompanyWorks

От 2001 г. са формирани над 60 000 компании, MyCompanyWorks е друга впечатляваща услуга, която ще ви помогне да настроите бизнеса си. Можете да стартирате и да стартирате, като изберете типа и държавата на фирмата, попълнете онлайн формуляра и това е, ще получите вашата подадена документация.

Те са страхотни по следните причини:

 • Супер просто табло за управление
 • Възможност за проследяване на вашите поръчки
 • Безплатна електронна доставка на документи
 • Обработва подаването същия ден
 • Лесен съветник за настройка за ясно ръководство

Те имат обща оценка от 4,9 / 5 звезди, което е доста умопомрачително.

Incfile

Без скрити такси, Incfile ви позволява да настроите бизнеса си за едва $ 0. Дори не се шегувам. За начало просто трябва да покриете държавните такси и е добре да отидете. Всичките им пакети включват:

 • Търсене на име
 • Подготовка и подаване
 • На следващия ден обработка
 • Сигнали на компанията за цял живот
 • Онлайн проследяване на вашата поръчка
 • Бизнес данъчна консултация без разходи
 • Поддръжка на клиенти за цял живот

Има много повече от това и можете да започнете да ги изживявате всички.

Swyftfilings

Точно като другите в този списък, Swyftfilings, също се справя с цялата документация и ви спестява време и пари в процеса. Всеки човек от техния екип за поддръжка е бизнес специалист и можете да сте сигурни, че няма да останете по средата да се лутате.

Можете също да използвате опцията им за търсене на име на бизнес, като попълните малкия формуляр на началната страница и те ще се върнат в рамките на един час, за да ви кажат дали е налична или не.

Предлагам да се обадите на директен телефонен разговор или да разговаряте с тях, за да сте далеч от процеса.

USFormation

USFormation на е изключително за резиденти извън САЩ, а пакетите са проектирани, като се има предвид това, което ви позволява да се настроите и да управлявате бизнеса си само за 24 часа. След като изберете тяхната услуга, ще получите предимства като:

 • Безплатен EIN данъчен номер
 • Безплатни 2 месеца виртуален адрес в САЩ
 • Безплатна 15-минутна данъчна консултация
 • Безплатен телефонен номер в САЩ
 • Безплатен регистриран агент за една година
 • Банково решение в САЩ за получаване и изпращане на средства
 • Поддръжка за качество през целия живот

Това е много предимства, които ви приближават до използването на тяхната услуга. Просто не можете да ги видите. Не забравяйте да се свържете с тях за всякакви въпроси преди покупка.

ClevverCompany

ClevverCompany ви помага да настроите бизнеса си в САЩ, без наистина да имате голям бюджет. Процесът е доста прост, бърз и лесен. Изглежда така:

 1. Попълвате формата им
 2. Техният правен екип преминава през представените ви документи
 3. Те подготвят необходимите документи и дори насрочват среща с нотариуса
 4. Всички документи се изпращат на властите
 5. И сте готови!

Процесът в 5 стъпки е всичко, което е необходимо за ClevverCompany.

заключение

Там имате списъка с най-добрите услуги за създаване на компания, които можете да използвате за създаване на вашия бизнес в САЩ. Всичко това е страхотно по своя начин. Просто трябва да изберете един от критериите си за цена и характеристики.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map