Къде да намерите страхотни оферти за SaaS продукти за стартиране и блог?

Ако току-що сте започнали с новото си начинание, ще знаете колко е трудно да управлявате всички бизнес задачи, без да използвате правилните инструменти.


Има стотици инструменти и не всичко е БЕЗПЛАТНО. Повечето от качествените инструменти се плащат и вие в крайна сметка ще харчите няколкостотин или хиляди долара за закупуването им. Тази ситуация е позната; всеки предприемач се сблъсква с него. Поне до момента бизнесът им прави достатъчно добри резултати, за да може да плати за това.

И така, какво е решението?

Най-добрият отговор вероятно е да намерите необходимите продукти в сделки. Използвайте SaaS продукт, така че плащате за това, което използвате.

Какво е Saas?

SaaS (Софтуер като услуга) е модел, който позволява на потребителите си да се свързват и използват облачни приложения, до които може да се осъществи достъп чрез Интернет. Независимо дали става въпрос за обработка на текстове, управление на имейли, управление на съдържанието и сътрудничество, счетоводни функции или нещо друго, SaaS има решение за всичко това.

Така че, в зависимост от вашите изисквания, можете да закупувате услугите му на база абонамент. За разлика от традиционния бизнес софтуер, доставчик на услуги ще бъде домакин на услугата в техния център за данни и можете директно да получите достъп чрез стандартен уеб браузър.

Ако е налична актуализация за услугата, тя автоматично се реализира, за да се възползвате от предимствата.

Причината, поради която популярността на SaaS нараства, е, че той освобождава потребителите от сложния и досаден процес на управление на софтуер и хардуер. Можете също така да имате достъп до нея от всяка част на света. Всичко, от което се нуждаете, е интернет връзката и браузър.

Разлика между Saas и традиционния софтуер

Много други фактори отличават един от друг. Нека да разгледаме набързо някои от тях.

SaaS Традиционен софтуер
Абонаментна таксаЕднократна такса
Няма нужда да инсталирате и конфигурирате основния софтуерНеобходима е инсталация и конфигурация
Прогнозна ценаМоже да е скъпо
Не се притеснявайте от кръпка; актуализации на софтуераПланирайте редовно кръпка и надстройки
Свобода за затваряне на плана и преминаване към друг доставчикЗаключен

Като цяло, ако сравните двата, SaaS несъмнено се предлага с повече предимства, което го прави предпочитан избор на много утвърден бизнес, както и стартиращи центрове. И защо не? В крайна сметка, тя е рентабилна, надеждна и се нуждае от по-малко поддръжка в сравнение с традиционния софтуер.

Промоции на SaaS за вашия старт и блог

Включването на SaaS в сделка ще ви спести няколкостотин долара. Нека разгледаме някои от онлайн магазина, за да намерим такъв.

куфарче

Точно както подсказва името, куфарче е пълен пакет, който предлага десетки софтуерни инструменти за създаване, растеж и мащабиране на вашия бизнес. Тази платформа е създадена от AppSumo, за да предложи пакет с куриран абонамент за премиум бизнес софтуер.

Предлагат се много продукти от няколко категории.

 • Счетоводство
 • Оловно поколение
 • Проектиране
 • продуктивност
 • Автоматизация на социалните медии
 • търговски
 • реклама
 • и още много…

Представете си, че получавате всеки софтуер на минимални месечни разходи, само 45 долара на месец. Страхотна сделка!

Някои от любимите продукти, включени в пакета, са:

 • DesignBold
 • шаблон
 • Вирусни бримки
 • Awario
 • Plutio
 • SE Класиране
 • Content Studio
 • PixelME

Ако ги купувате поотделно, трябва да харчите няколкостотин долара месечно, с което куфарчето плащате 45 долара.

StackSocial

Намерете страхотни оферти за мобилни приложения, софтуер, джаджа, онлайн курс и начин на живот. Има много сделки за повишаване на производителността и ефективно управление на бизнеса ви.

Промоции на Saas, продукт на SaaS, Stacksocial

Специфична за SaaS, ще намерите сделка за SEO софтуер, VPN, дизайн, мениджър на пароли, видео редактор и др. Някои от популярните продукти:

 • Upmetrics
 • SEOPop
 • Animatron
 • Парола шеф
 • ProtonVPN
 • Wave.video

Сделките се актуализират редовно. StackSocial също предлага фантастични подаръци и безплатни. Затова разгледайте сайта, за да вземете най-добрата оферта.

Dealify

Повечето от сделките са насочени към хакерство на растежа, което е от съществено значение за растежа при стартиране.

Спестете до 90%. Най-хубавото е, че дори при толкова ниски цени получавате същите характеристики, които предлага продуктът на първоначалната си цена. Можете също така да разрешите Dealify да ви изпращаме известие за предупреждение всеки път, когато има добра сделка за вас.

AppSumo

AppSumo е известен сайт за намиране на атрактивна сделка за ранно стартиране. Повечето от сделките са в $ 50, които обикновено струват $ 300-500. AppSumo стартира от Ной Каган помогна на хиляди фирми да намерят перфектен продукт на най-ниска цена.

Повечето от тях са доживотни сделки, така че не е необходимо да ги подновявате. Можете да ги използвате толкова дълго, колкото искате.

Някои от следните сделки в миналото бяха на разположение за по-малко от 50 долара.

Това трябва да ви даде представа за икономия на разходи.

При вас

Горните платформи помогнаха на няколко водещи бизнес предприятия да реализират своята стратегия за растеж и мащаб с положителни резултати. Сигурен съм, че и вашият бизнес може да се възползва от него.

Затова продължете напред и изберете най-добрите оферти за вашето начинание и вижте как ви помага. Междувременно, не забравяйте да се върнете и да ни дадете отзивите си. Ще се радваме да чуем от вас.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map