14 legjobb tárolt Wiki-platform vállalkozása számára

A mai világban mindenki elvárja az információhoz való gyors hozzáférést.


És ezt továbbra is elérhetjük, nem sokan hajlandók tárcsázni egy számot és telefonhívást kezdeményezni. Arra számítanak, hogy azonnal megtalálják a választ, ezért szükség van egy tudásbázissal.

A wiki segítségével létrehozott tudásbázis javíthatja az ügyfelek elégedettségét, és segíthet a csapata számára az alapvető tartalmak jobb megszervezésében.

Azoknak, akik nem tudják, mi a „wiki”, ez egy szerverprogram / webhely, amely elősegíti a felhasználók hatékony együttműködését és a tartalom hatékony szerkezetét. Csakúgy, mint a Wikipedia felépítése, Ön is építhet hasonlót, de üzleti célokra.

Vagy keressen egy hostolt (SaaS) wiki platformot, vagy egy önálló hostot, de én inkább az előbbit részesítem előnyben. Itt van miért.

Nincs stressz a dolgok felállításával kapcsolatban

Ha valaha felállított valamit a nulláról, akkor tudja, milyen kemény munka szükséges. Önálló házigazda wiki-megoldással ki kell találnia a saját kiútját, hogy mindent megfelelően beállítson. Mivel viszont egy hostolt megoldás előre gyártott mindent, amire szüksége van, tehát nincs semmi, amit be kell állítania.

Időt és energiát takarít meg

Nyilvánvaló tény, hogy valami elkészítése a semmiből sokkal több időt vesz igénybe, mint hogy közvetlenül a lemez előtt legyen. Egy hostolt megoldással kiléphet az időigényes beállítási és karbantartási részből, és közvetlenül ugorhat a fontos elemre – a platform használatával.

Ennek fényesebb oldala az, hogy ezt a szabadidőt valójában arra használhatja, hogy valami termékeny munkát végezzen vállalkozása számára.

Új frissítések és hibajavítások

Önálló üzemeltetett wiki megoldással gondoskodnia kell a saját frissítéséről és a hibajavításról, ha van ilyen. Másrészt egy hostolt megoldás mindezekkel foglalkozik. Az egyetlen munka az, hogy használja a platformot, és talán kissé finomíthatja a dolgokat itt, hogy jobban megfeleljen az üzleti stílusának. Ez az.

Kamatera DokuWiki

A Kamatera meglehetősen nagylelkű azáltal, hogy felajánlja DokuWiki egy 30 napos ingyenes próbaverzióra. Ez egy PHP-ben írt wiki platform, amely lehetővé teszi adatbázis nélküli telepítését. Ez a nyílt forráskódú szoftver egyszerű szöveges fájlokon működik, és azt mondanám, hogy szintaxisa meglehetősen azonos azzal MediaWiki használ, ami kiváló.

Én már használtam @dokuwiki közel egy évtized alatt a személyes adataim nagy részében & szakmai dokumentációs igények. Pénzt adtam neki a múltban.

Tegnap benyújtottam az első PR-et a projekthez. Remélhetőleg sok közül az első. Félelmetesnek érzi magát visszaadni!#Hacktoberfest #php

– SyntaxSeed (Sherri W) (@SyntaxSeed) 2019. október 3

Miután az ingyenes próbaverzió lejárt, igényeitől függően választhat fizetett tervet.

Zoho Wiki

Ha nagyon különleges és sajátos igényei vannak a csapata számára, akkor Zoho Wiki nagyszerű ehhez. A csapatok tudásmenedzsmentjét szó szerint szellõvé teszi. Ez lehetővé teszi munkaterületek és oldalak készítését, a felhasználók számára specifikus feladatok hozzárendelését és a portál hozzáigazítását az Ön igényeihez.

Mindent összevetve létrehozhat tudásbázist, megőrizheti tartalmának biztonságát, megfelelhet a márkájának, és robusztus szerkesztőjével könnyedén létrehozhat tartalmat és különféle kütyüket..

SiteGround

SiteGround folyamatosan megbízható tárhelyforrás volt a marketingszakemberek és az üzlettulajdonosok számára szerte a világon, és a Wiki-tárhelyükkel alig tud tévedni. Mint a webhelyük állítja, gondosan készültek a kiváló teljesítmény érdekében.

Nem számít, hogy melyik Wiki platformon megy, biztos lehet benne, hogy a SiteGround könnyedén képes kezelni a rakományt.

A2Hosting

Egy másik nagyon ismert hosting szolgáltató, A2Hosting a wiki megoldás, segíthet a kiválasztott wiki platform kialakításában, például MediaWiki, DokuWiki vagy TikiWiki. Ez a tárhely-szolgáltató ismert a gyors, gyors szervereiről, mivel tudják, hogy a betöltési idő második késleltetése is befolyásolhatja az ugrálási arányt.

Ezenkívül meglehetősen megfizethetőek a többi odaítélő szolgáltatóhoz képest. Határozottan érdemes megnézni.

XWiki

Val vel XWiki a felhő-tárhely, akkor nem kell aggódnia a tárhely, a frissítések, a karbantartás és a biztonsági mentések miatt. Mindezt ők gondozzák. Megkezdheti a legkisebb tervet, és frissítheti, amikor megy, amikor a követelmény magasabb lesz.

Nyílt forráskódú és olyan funkciókkal rendelkezik, mint például:

 • 24 órás felügyelet
 • Időben történő biztonsági mentések
 • Nincs felhőzárás
 • Képesség arra, hogy személyre szabott alkalmazásokat készítsen az Ön igényeihez
 • Több millió oldalt képes kezelni
 • Szakértői támogatás

Ritkán van kérdésünk velünk @xwikiorg webhely – és amikor megtesszük, ez általában felhasználói hiba (köhögés … köhögés …) @massonpj). De amikor kérdésünk van vagy segítségre van szükségünk, a legénység a @XWiki Mindig gyorsan válaszolunk, alaposak a megoldásukban, és türelmesek vagyunk munkatársainkkal. Köszönöm!

– OpenSourceInitiative (@OpenSourceOrg) 2020. február 11

Az XWiki-t néhány nagy név használja, például az Amazon.

Nuclino

Ha nagy hangsúlyt fektet a termelékenységre, akkor az Nuclino talán csak az, amit keres. A vállalati wikik révén rendkívül egyszerű és megvalósítható a dokumentumokhoz és információkhoz való hozzáférés egy platformon belül.

Csakúgy, mint bármely más wiki platformon, a Nuclino belső linkek használatával elősegíti a tudás összekapcsolását az összes csapattag között. Sokkal jobb, ha külön mappák, fájlok vagy dokumentumok vannak szétszórva.

A klaszterek, más néven hierarchikus címkék segítségével ugyanazt az oldalt különböző keresési lekérdezésekben jelenítheti meg, így könnyebb megtalálni őket. Ez a megoldás összességében gyors, és az együttműködést szellővé teszi.

összefolyás

Atlassian a összefolyás alapvető jelentőségű lehet a csapatmunka kialakításában és a hatékony együttműködésben. Ennek használatával szuper-egyszerű tudásbázist hozhat létre a csapata számára, hogy egyetlen tető alatt válaszokat találjon. Ezen kívül létrehozhat találkozói jegyzeteket, projektterveket és létrehozhatja a teljesen működőképes munkaterületét.

Cserébe a csapata bejelentéseket tehet és visszajelzést kaphat mindenktől. Ez elősegíti a méltó ötletek és koncepciók érvényesítését. Az egyik dolog, ami a legjobban szereti ezt a szolgáltatást, az, hogy szinte minden célhoz tartalmaz sablonokat. Nem kell írnia és megosztania valamit a semmiből. Csak használja a sablonokat, töltse ki adatait, és máris jól mehet.

A konfluenciát több mint 40 000 ügyfél használja, beleértve az Audi kedvelőit is, HubSpot, és Blend.

Fogalom a Wikik számára

Kompatibilis a Mac, a Windows, a Mobiltelefonok és az Internet használatával, Fogalom a Wikik számára egy másik nagyszerű lehetőség csapatok és magánszemélyek számára. Legyen szó akár dokumentumokról, jegyzetekről, célokról, akár vállalati gyakorlatokról, mindent tárolhat az egyszerű hozzáférés érdekében.

A drag and drop szerkesztővel azonnal hozzáadhat fájlokat, multimédiát és még sok minden mást. Ez a szolgáltatás bárkinek és mindenki számára alkalmas, mert még egyetlen műszaki ismeretekre nincs szüksége. Ugyanez vonatkozik az együttműködési szakaszra. Hozzáadhat kommentárokat, megemlítheti a tagokat, megoszthat fájlokat, és akár mindenkit összehozhat, hogy megvitassák a fontos részleteket.

Az a képesség, hogy több mint 50 különféle alkalmazást ágyazhassanak, cseresznyevé teszi a tetején.

Papyrs

Egy másik szolgáltatás, amely drag and drop szerkesztőt kínál, Papyrs ebben a listában nehéz legyőzni. Bölcs dolog azt mondani, hogy jellemzőik gondosan kidolgozottak, hogy ne hajoljanak le más szolgáltatások ellen, mert szó szerint mindent tartalmaznak, amit kereshetnek.

A jegyzeteket, fájlokat, dokumentumokat, űrlapokat és egyéb elemeket a tagokhoz húzhatja. A nap végén zökkenőmentesen megnézheti a jelentéseket és elemezheti a munkafolyamatot.

A keresési szolgáltatásuk egy praktikus eszköz, amellyel megtudhatja, hol vannak a fájlok, és bármikor hozzáférhet hozzájuk. Összességében túl sok is, és mindegyiket kipróbálhatja a 15 napos ingyenes próbaverzióval.

AllAnswered

Mindent egybeeső tudáskezelő rendszer, AllAnswered a nevükön megy. Szolgáltatásukkal válaszol minden kérdésére. Lehet, hogy egy közösség ereje, wiki, Q & Egy szakasz és a munkafolyamat mindegyike egyetlen rendszerbe tömörül. És a legjobb rész? Mindegyikhez hozzáférhet egyetlen megfizethető áron.

Összefoglalva: megoszthatja tudását, fogadhat kérdéseket és válaszokat, új és frissített információkat hozhat létre, és végül rengeteg időt spórolhat meg mesterséges intelligenciájuk segítségével.

Mielőtt elkötelezné magát a fizetett terv mellett, használhatja ingyenes próbaverzióját.

Kipwise

Az a képesség, hogy integrálódjon a Slack-ba, Kipwise együttműködést hoz a szteroidokkal kapcsolatban. A gyors keresés funkcióval mindent megtalálhat a kívánt dolgok alatt, miközben beszélget, vagy akár egy jegyre válaszol, így rengeteg időt takarít meg Önnek.

Néhány egyéb szolgáltatás a következőket tartalmazza:

 • Képesség, hogy egy részlettel emlékeztesse a csapattársakat a keresési szolgáltatás használatára, mielőtt bármilyen kérdést feltenne
 • Adjon konkrét kérdéseket az egyes tagoknak kezelésre
 • Jelölje meg a tagokat, hogy vizsgálják felül a tartalmat, hogy naprakész legyen
 • Készítsen lenyűgöző strukturált tartalmat
 • Hozzáférési sablonok az üzemidő megtakarításához
 • Beágyazzon elemeket sokféle forrásból

Mindezekkel a fantasztikus funkciókkal elég nehéz megtervezni egy termékbemutatót.

Lap

Lap lehetővé teszi a tartalom rendezését és a legfontosabb elemek felcsatolását az egyszerűbb hozzáférés érdekében. A csapat tagjai valós időben kommentálhatnak, új tartalmakat hozhatnak létre és vitákat tarthatnak.

A WYSIWYG szerkesztő egy ragyogó funkció, amelyről érdemes beszélni. Nem csak rendkívül egyszerű a használata, de felismeri a másolatot is, és véletlenül akadályozza meg a további példányok létrehozását, még akkor is, ha két különböző tag egyszerre nyomja meg a „mentés” gombot. Nagyon kevés hely van a Slab hibáival.

A keresési funkciójukkal gyorsan megkeresheti a fontos adatokat, és integrálhat egy csomó harmadik féltől származó alkalmazást a szolgáltatások fejlesztése érdekében.

Archbee

Olyan cégek használják, mint a Portfolio box és a ColorElephant, Archbee maroknyi érdekes és hasznos funkciót nyújt, amelyek csak megkönnyítik az üzleti együttműködést. Szerkesztőjük hasonló a Slab-hoz, és megakadályozza, hogy ugyanazt a fájlt különböző tagok mentsék el.

Ezen felül:

 • Beágyaz diagramok
 • Dokumentumok megosztása
 • Hozzáférési kódszerkesztő, hogy valós időben jusson fel a programokhoz
 • Azonnal keressen fájlokat és információkat
 • Minden tag statisztikáinak megtekintése

Ingyenesen indulhat.

SlimWiki

SlimWiki kissé kiemelkedik a tömegből, mivel sok figyelmet fordítanak a tervezésre és a felhasználói élményre, így jobban koncentrálhatnak az üzletre. Általában, amikor a „wiki” szót halljuk, valószínűleg unalmas látvány látható. Ugyanakkor nem ez a helyzet a SlimWiki esetében.

Lenyűgöző elrendezésükkel és tipográfiájuk van, amelyek jelentősen növelik a tagok termelékenységét. Nemcsak ezt, hanem fájlokat is megoszthat és megtekintheti az oldal szerkesztési előzményeit. Az Ön adatait minden egyes részlet biztonságban és magántulajdonban tartja, tehát semmiért nem kell aggódni.

A SlimWiki a mobil és az asztali számítógépekkel is működik.

Következtetés

Remélem, hogy a fenti Wiki-tárhely-megoldási lista segíthet abban, hogy jobban eldöntse, mi az Ön vállalkozása számára legmegfelelőbb. Néhányuk teljes körű együttműködési rendszerekkel jön, míg mások nem. Igényeitől függően könnyedén megtalálja a meccset.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map