5 legjobban menedzselt WordPress tárhely az Enterprise számára

A WordPress nemcsak a bloggerekről vagy a személyes webhelyekről híres, hanem a vállalati vállalkozásokról is.


A WordPress-t eredetileg blogszerző eszköznek tekintették az amatőrök számára. Gyorsan népszerűvé vált, és világszerte több millió webhely használja. A WordPress számos lehetőséget kínál.

A bemutató oldal, a blog és az e-kereskedelem között tökéletes eszközkészlet a kezdőknek és a fejlesztőknek. Funkcionálisságai révén az újszülött számára is egyszerű és biztonságos használatát teszi lehetővé. A WordPress mindenki számára elérhető – egyetemek, Govt, média, e-kereskedelem, ügynökségek, pénzügyi, egészségügy, magazin, vállalati stb..

Ez az oka annak, hogy egyre több olyan nagy név, mint a The Walt Disney Company, a Fehér Ház, a BBC America, a Royal Monceau, a Playstation Blog, a Vogue, a New York Times, és egyre inkább bízzon ebben a technológiában..

Miért kellene a vállalkozásnak használni a WordPress programot??

Miközben vállalkozását alapítja vagy kibővíti, a webhelyét is méreteznie kell. A WordPress itt hasznos. Bővíthető megközelítést kínál a kezdéshez. A WordPress felhasználható mindenféle webhelyre, amelyre a vállalati vállalkozások szükségesek. Használhatja vállalati weboldalon, termékek céloldalain, vevői visszajelzéseken, ügyfélszolgálaton, tudásbázison, blogoláson stb.

Ez egyszerűen méretezhető és bővíthető, hogy megfeleljen a vállalati követelményeknek. Itt van miért.

 • Gyors és egyszerű beállítás és kezelés. Nagyon rövid időn belül elérhetővé teszi weboldalát online
 • Rengeteg szakember témája az induláshoz
 • Bővítse a központi rendszert a kész pluginekkel, vagy fejlesszen ki egy egyedi rendszert
 • Mobile kész
 • SEO-kész
 • A WordPress nyílt forráskódú, és ez megkönnyíti a használatát bármilyen kereskedelmi szűk keresztmetszet nélkül
 • Költséghatékony fejlesztés

Miután úgy döntött, hogy a WordPress programot használja, meg kell találnia egy jó, nagyon jó tárhely platformot.

Miért válasszon megbízható tárhelyet??

Még ha egy csodálatos üzleti ötlettel is rendelkezik, vagy már sikeres vállalkozást működtet, a tárhely választása döntő tényező az online jelenlét meghatározásában. A legtöbb vállalkozás webhelyein és blogjain keresztül lép kapcsolatba meglévő és potenciális ügyfeleivel. Ha nem veszi figyelembe a webtárhely szolgáltatást, ez hátrányosan befolyásolhatja jövedelmét.

Ezek az okok.

 • Minden vállalkozás arra törekszik, hogy magas rangot szerezzen a keresési eredmények között, hogy ezáltal könnyen felhívja a potenciális ügyfelek figyelmét. Ha a keresőmotorok felkeresik webhelyét, és rutinszerűen kevésbé érzékenyek vagy kevésbé érzékenyek, akkor elveszíti a jó SEO rangsorolást, és ez azt jelenti, hogy elvesznek az üzleti lehetőségek.
 • Ha webhelye lassú, az olvasók számára nehézségekbe ütközik a termékek és szolgáltatások böngészése vagy a blogbejegyzések olvasása. A probléma még súlyosabb, ha e-kereskedelmi webhelyet működtet – a webhely bármilyen lebontása bevételkiesést okozhat.
 • A nem megbízható tárhely biztonsági kockázatot jelenthet webhelyén, és kiszolgáltatottá teheti azt.

Vessen egy pillantást a következő, vállalkozásra kész hostplatformokra, amelyek csúcstechnológiát kínálnak a vállalkozás hatékony és folyamatos működése érdekében.

Kinsta

Kinsta az egyik legjobban menedzselt WordPress tárhelymegoldás, amely olyan csúcstechnológiákat telepít, mint például a legújabb PHP, Nginx, MariaDB és LXD tárolók, hogy fokozza a webhely betöltési sebességét.

 • A legjobb osztályú szerver hardver és szoftver annak biztosítására, hogy infrastruktúrája készen álljon bármilyen terhelésre, és zökkenőmentesen működjön
 • A legfontosabb a biztonság és a napi 24 órás megfigyelés révén biztosítja, hogy webhelye továbbra is védett legyen a támadásoktól
 • Megkönnyíti az adatok gyors és biztonságos továbbítását nagy sávszélességű hálózatokon keresztül
 • Hagyja, hogy szakértője állásidő nélkül kezeli az Ön webhelyét

A Kinsta kihasználja a Google Cloud Platform alkalmazását, és számos vezető szervezet megbízható, köztük az Ubisoft, a Ricoh, a Workforce, a Flippa, a Valicor, a GE, az Intuit, az Elcome és a Michigan Aerospace..

WordPress VIP

wpvip.com honlap

WPVIP az optimalizált infrastruktúrára épül, amely egyesíti a speciális rendszereket, adatközpontokat, a legjobb műszaki know-how-t, biztosítva ezzel, hogy vállalkozása növekedésére összpontosítson anélkül, hogy aggódnia kellene a tárhelyi problémák miatt.

 • Szilárd felhőalapú alapon épül, és hatékonyan képes kezelni a nagyszabású és igényes WordPress-oldalakat
 • Kiváló teljesítményt nyújt, teljes mértékben skálázható és bővíthető
 • Különféle technikákat és algoritmusokat alkalmaz annak biztosítására, hogy webhelye védve legyen a brutális erőktől vagy bármilyen más típusú rosszindulatú támadástól
 • A webhely konzisztenciáját és integritását a rendszeres biztonsági mentések, a teljesítményfigyelés, az erőforrás-optimalizálás és a sebezhetőségi vizsgálatok megőrzik

A WPVIP-t számos világ vezető márkája bízza, mint például a CNN, a Quartz, a New York Post, a Spotify, a Variety, az emberek, a CapitalOne, a Hachette Book Group, a Dow Jones, a Microsoft, a Sun, a TED, a Time, a Facebook és a Capgemini..

WP motor

WP motor eredményes eszközöket kínál webhelye hozzáigazításához a növekvő versenyhez.

Teljes digitális platformot kínálnak.

 • Eszközök fejlesztők, tervezők és webhelyek kezelésére
 • API-k integrációja
 • Oldalsebesség-diagnosztika
 • Tartalmi betekintés
 • Teljesítmény figyelés
 • On-the-go biztonsági fenyegetések figyelése
 • A WordPress javításokat és frissítéseket rendszeresen alkalmazza

A platform szilárd infrastruktúrára épül (a GCP-vel és az AWS-szel együtt), amely hatékony, méretezhető, következetes és biztonságos vállalati szintű megoldásokat kínál. A WP Engine használatát néhány legnépszerűbb márka, például a Microsoft és a FindLaw ajánlja.

Pagely

Pagely egy egyedülálló értékjavaslat, amely skálázható megoldást kínál nagy volumenű vállalkozások számára, amelyek kiváló teljesítményt és kompromisszumok nélküli biztonságot igényelnek.

A Pagely platformot az AWS támogatja, amely megadhatja a WordPress alkalmazás több mint 10 AWS adatközpont-régióba történő telepítésének lehetőségét. Az előre konfigurált terv havi 2500 dollárral kezdődik.

Testreszabható megoldásokat kínálnak a tartalomkezeléshez, és szakértő műszaki csapattal rendelkeznek az infrastruktúra kezelésére és platformjuk nagyfokú reagálásának biztosítására.

Pressidium

Pressidium nagy teljesítményű tárhelyet nyújt, és telepíti az iparági vezetők, például a Google és a Facebook által használt webes technológiákat. Ez lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy az üzleti követelményeknek megfelelően méretezzék otthont.

A pressidium.com honlapja

A páratlan megbízhatóság biztosítása érdekében a Pressidium platform vállalati architektúrán működik, következetes időben és katasztrófakezeléssel. Megszerezték a tapasztalt DevOps mérnökök házon belüli szakértelmét, így az üzletre és a bevételre összpontosíthat, anélkül, hogy aggódnia kellene a webhely kezelésével kapcsolatban.

Sok márka bízik a Pressidiumban, köztük a Fujitsu, az Unicef, a LearnDash, a Transifex és a kerékpáros tippeket..

A Pressidium segít az egyedi megoldások kialakításában is, hogy megfeleljen üzleti igényeinek.

Hasonlítsuk össze gyorsan az árakat.

Hosting platform
Kikiáltási ár (havonta)
Kinsta$ 30
WP motor$ 25
Pagely499 $
Pressidium$ 42

Következtetés

A fenti platformok többsége ingyenes próbaverziót kínál, tehát a legjobb az, ha kipróbálom őket, és megnézem, mi felel meg az üzleti követelményeknek. A fent felsoroltak mindegyikét a fortune 500 vállalat bízza meg, így nem fog tévedni, ha kiválasztja őket.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map