Els temes del lloc web són obligatoris per donar suport a tot el concepte de marca. Alguns temes poden ser arriscats de coordinar-se amb la vostra perspectiva i d’altres poden ajudar-vos a presentar tota la idea. Temes premium treballen principalment per portar una idea general empaquetada en una galleda.


Hi ha idees generals per als temes de WordPress que són una manera de fer servir informació breu i senzilla per ignorar-les que per implicar-les. No és obligatori comprometre’s amb un tema, tampoc intenteu jugar juntament amb altres temes a l’abast de diversos temes.

10 millors temes de WordPress per al 2020

1. Extra – Tema de WordPress:

Tema de WordPress addicional

Té un meravellós menú de puntuació, funcions increïbles d’un menú desplegable amb un disseny únic. Addicional és adequat per als blogs a causa dels seus explicatius gestos de discussió i un altre tipus d’elaboració.

A més, també té un nivell de descripció excel·lent per a ressenyes, per exemple: si el vostre treball requereix una revisió del producte, podeu incloure el mateix amb estrelles i puntuacions per fer-lo una revisió adequada del producte..

Aquest tema es presenta amb un creador perquè pugueu publicar el bloc, a la part esquerra hi ha una anàlisi recent de revisió basada en l’experiència de l’usuari que aporta una mica de creativitat. És senzilla, fàcil i neta per als llocs web de blocs, ja que cobreix tota la idea d’elaboració.

Descarrega / Més informació

2. Arquitecte pròsper: tema de WordPress:

Tema de WordPress de Thrive Architect

La forma més fàcil de crear llocs web és mitjançant el tema Thrive Architect. Podeu afegir temes i text amb l’ajuda d’elements de cerca i podeu afegir encapçalaments o altres descripcions. La interfície del tema és manejable que poden ser gestionades pels editors.

A més dels seus beneficis que s’han discutit, hi ha un defecte que defineix el seu cost. Aquest tema és costós en comparació amb altres creadors de pàgines. La tecnologia i la facilitat que ofereix Thrive Architect és increïble i fora.

Descarrega / Més informació

3. Business Lounge – Tema de WordPress:

Tema WordPress de Saló de negocis

Un altre tema subestimat és Business Lounge, ja que és un tema de salvació que s’ocuparà de totes les seves preocupacions a l’instant. Apareix amb una bonica interfície i el disseny del tema és enganxós. Amb la botiga de pàgines elegant i elegant, el menú desplegable i altres funcions fan que el saló empresarial sigui creatiu.

La característica més emocionant d’aquest tema és que podeu tenir una capçalera personalitzada diferent a cada pàgina. Aquest tema funciona impressionant per a compositors visuals; Els dissenyadors poden adoptar aquesta nota seria i aprofitar l’edició de cada pàgina amb capçaleres separades. A més, amb un peu de pàgina únic, el disseny es veu efectiu i es pot personalitzar.

Descarrega / Més informació

4. Marketfy: Tema de WordPress:

Marketfy Tema de WordPress

El tema fonamental del concepte empresarial del concepte multitasca i és la solució èpica. Marketfy és fàcil de descarregar el tema i es pot canalitzar de forma multidimensional.

La secció de compra i compra de productes està estandarditzada. És senzill i senzill. Marketfy és el millor tema per a la importació de contingut i per a diversos proveïdors. Els llibres electrònics, la música, una pila de fotos es poden utilitzar per a aquest tema i és un bon lloc per fer funcionar aquestes unitats.

5. Diari: Tema de WordPress:

Diari 9 Tema de WordPress

El tema està afiliat a blogs relacionats amb notícies i conceptes relacionats amb amazon. Un tema del diari està especialment dissenyat per a ressenyes i alguna cosa que tingui contingut explicatiu. La principal qualitat d’aquest tema és que està especialment dissenyat per a una revisió del bloc. Des del canvi de colors al seu estil de graella, aquest tema té tota una definició per crear i editar.

A més de la seva posició d’ús, té 20 dissenys diferents de plantilles / dissenys següents amb algun material de demostració perquè els dissenyadors tinguin una guia. Les imatges dels blocs s’importen correctament amb una estructura organitzada. El tema del periòdic 9 és el més adequat per revisar el lloc web a causa del seu estil de capçalera únic i estil.

Descarrega / Més informació

6. Oshine: Tema de WordPress:

Tema WordPress d'Oshine

El tema és complicat, però fàcil d’aprendre, és perfecte per a temes polivalents. Aquest projecte té una secció de plantilles i una secció de blocs, per la qual cosa bàsicament és senzill utilitzar i operar. Té una variació per a una secció en blanc i es pot afegir fàcilment amb més dissenys.

On shine s’omple d’animació fantàstica i té més enllà d’arrels descriptives per definir un lloc web amb la seva dinàmica única.

Descarrega / Més informació

7. Bryte – Tema de WordPress:

Tema WordPress de Bryte

És el millor fixador per als principiants, ja que disposa de tones de dissenys que poden funcionar de manera premium. També té la seva pròpia pàgina bitcoin, a part dels dissenys creatius, està farcit d’un disseny diferent per a l’element de la capçalera i el peu de pàgina. Independentment de l’estil que vulgueu, té diverses opcions.

Té diverses seleccions de disseny de l’estil de capçalera a l’estil de peu de solapament tot en un tema que està disponible a Bryte. El tema tracta de barrejar i combinar el contingut realista de manera que la vostra plantilla sigui uniforme.

Tenen diversos estils de plantilla, dissenys de blocs, dissenys destacats, etc. formats de publicació i estils de revisió és innovador. A la secció “botiga” els usuaris poden comparar el preu i fer clic al botó Afegeix al carret.

És una opció més interessant on els consumidors poden analitzar el valor del preu del producte (com quin és menys). Completament fàcil d’utilitzar i és molt recomanable per a dissenyadors.

Descarrega / Més informació

8. Massive Dynamic: Tema de WordPress:

Tema de WordPress massiu i dinàmic

El disseny és senzill i està dissenyat simplement on podeu importar ressenyes, publicacions de blocs, etc. El tema lliscant és fàcil de fer amb una mica d’edició amb opcions. Té una funció fàcil d’utilitzar que podeu canviar el tipus de lletra segons el vostre desig. També podeu duplicar la disposició.

Podeu dissenyar capçaleres i aquests encapçalaments es poden personalitzar, tot i que les dinàmiques massives necessiten més reconeixement perquè es controli.

Descarrega / Més informació

9. Flatsome – Tema de WordPress:

Tema de WordPress plàcid

Normalment, les capçaleres i els peus de pàgina no es personalitzen, però, aquest tema Fleasome és una raresa a l’hora de fer seleccions. Hi ha 500 dissenys amb dissenys madurs. Aquest tema és adequat per a llocs de comerç electrònic, es poden comprar articles, comprar unitats de check out i canviar-se.

També podeu importar els articles de compra i productes a l’altra part d’un lloc web. Flatsome té unes funcions personalitzades immenses. A més, el tema també introdueix un capítol exclusiu de la publicació de pàgines. Així doncs, el flatesome és una unitat exemplar per als llocs web relacionats amb el comerç electrònic.

Descarrega / Més informació

10. Divi – Tema WordPress:

Tema WordPress Divi

El tema més desitjat i èpic és Divi. Implementa la millor experiència per als dissenyadors per animar i consumir les seves característiques de manera positiva. Divi és el creador de pàgines més senzill i senzill, ja que s’introdueix amb una llista d’icones per seleccionar important la mateixa a les pàgines web. Té molt espai per inventar amb textos i capçaleres.

A més, també podeu canviar l’esquema de colors de les seccions del creador de pàgines. Cada setmana aquest tema introdueix nous dissenys, però també proporcionen tutorials sobre xarxes socials per crear una fila suau per als principiants. Els dissenys de Divi són exquisits i elegants, que està sent actualment.

Descarrega / Més informació

Pensament final:

Es tracta només de mostrar la reputació de la vostra marca, el que es vol projectar i poder produir aquesta visió de la marca que pot resultar atractiva per al públic. Les plantilles i dissenys de moda són ara el més emocionant i fàcil d’implicar com a dissenyador.

La majoria dels temes s’han introduït amb opcions integrades d’esquema de colors, creació de text, capçaleres úniques & estructura del peu de pàgina i dissenys interessants de manera que no es pugui explorar a través d’altres llocs web.

Autor bio:

Elyza Cornor és un desenvolupador web / blogger de professió que ha treballat empresa de desenvolupament web la indústria des de fa més de cinc anys. Ha treballat amb algunes de les millors marques de tot el món i els ha ajudat en el disseny de llocs web centrats en el client. A banda de la feina, li encanta passar el temps amb les seves filles.

Articles relacionats:

  • 5 millors temes de portafoli de WordPress
  • 5 millors temes de WordPress per a petites empreses
  • 5 millors blocs de SEO per a WordPress
  • Millors temes infantils de Genesis per a bloggers
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me