Преглед на темата Genesis WordPress 2020 – Защо трябва да го използвате?

Вие сте собственик на уебсайт или планирате да стартирате уебсайт с помощта на WordPress?


Ако да, тогава трябва да знаете, че дизайнът е най-големият принос за успеха на вашия уебсайт. Всички ние срещаме много страхотно съдържание в интернет, но колко от тези уебсайтове имат интуитивен и атрактивен дизайн?

Изобщо не много!

Макар че е чудесно да имате „вирусно“ съдържание, може да бъде прекъсвач на сделки да имате лошо проектиран уебсайт. Но не всички сме страхотни дизайнери, така че какво правим?

Точно така, вместо това избираме предварително създадена Тема!

Лично аз имах много затруднения при опитите да избера правилната тема. Смятам, че е много предизвикателно да разглеждам хилядите теми, предоставени от стотици доставчици на WordPress Theme.

За щастие за вас, намерих Studiopress – един от най-добрите доставчици на теми по време на моите изпитания и ще преглеждам същото в тази публикация.

Забележка: Силно ви препоръчваме да изберете теми на Studiopress, тъй като те са идеални за всички цели.

Тема за генезиса

Вземете Темата за генезиса сега!

Нека да разгледаме накратко Studio Studio:

StudioPress е един от водещите доставчици на теми за WordPress в бранша. Те предлагат добре проектирани шаблони, които отговарят на вашите бизнес изисквания. Най-добрата част за StudioPress е, че те имат 500 000+ WordPress сайтове в мрежата на Genesis с над 200 000 щастливи клиенти по целия свят..

Genesis Framework от Studiopress – Подробен преглед

Genesis Framework от Studiopress е рамка на WordPress, която ви помага да създадете SEO-приятелски уебсайт с минимални усилия. По отношение на обикновения човек, Genesis е куп кодове, който присъства между предпочитаната от вас тема и софтуера на WordPress. Това е една от първокласните рамки на WordPress, налични в индустрията с хиляди доволни потребители, използващи теми Genesis за собствените си уебсайтове.

Тема „Генезис”

Една от причините потребителите да са толкова щастливи е, че не трябва да се притесняват много за SEO за своя уебсайт!

Темите на Genesis WordPress са създадени така, че да са удобни за търсачките и да гарантират на потребителите висока защита заедно с по-бързото време за зареждане на страниците. Благодарение на лекото кодиране. Отделно от това, те имат и екип за поддръжка 24 × 7, теми, подходящи за деца и много повече функции.

Глазурата на тортата е, че всички функции получават редовни актуализации от разработчиците, така че структурата на вашия сайт никога не е остаряла!

Тематичен пакет Genesis WordPress

StudioPress разполага с курирани пакети, като се съобразява с клиента въз основа на потребителските изисквания и бизнес модели.

Тематичната рамка на Genesis се предлага в два варианта с различно ценообразуване.

1. Основен рамков пакет Genesis:

Този пакет е за тези с ограничен бюджет, но се нуждаят от премиум дизайн. Ето функциите, налични в този пакет:

 • Незабавен достъп
 • Редовни актуализации
 • 24 × 7 Поддръжка
 • Достъп до подробни уроци
 • Еднократна такса за покупка

Този пакет може да бъде закупен само за 59,95 долара.

Вземете Genesis Framework сега на $ 59.95

2. Членство в Pro Plus

Като потребител на тема Genesis WordPress вярвам, че членството в Pro Plus е най-добрият вариант за избор.

С $ 499,95 на година с членството в Pro Plus получавате незабавен неограничен достъп, редовни актуализации, неограничен уебсайт и поддръжка 24 × 7 за всички теми, пуснати от StudioPress. Освен това, не е нужно да се притеснявате и за годишните такси за редовни актуализации – има само еднократна такса за покупка!.

В редкия случай, че не сте доволни от продукта, StudioPress предлага дори 30-дневна гаранция за връщане на парите. Така че бъдете сигурни, или получавате парите си, или си връщате парите!.

Ако смятате, че това е скъпо, не се притеснявайте – потърсих и намерих страхотни оферти по теми на Genesis WordPress, където можете да получите поне 20% отстъпка при избрани пакети. Ако не бързате, гледайте уебсайта на Genesis, тъй като те продължават да излизат с интересни оферти доста често.

Вземете Pro Plus членство само за $ 499,95

Характеристики на темата Genesis WordPress

Както бе споменато по-горе, потребителите обичат темите на Genesis, защото те предоставят всичко, от което може да се нуждаете. Нека разгледаме подробно функциите на Битие.

Подходяща за търсачки

Уебсайтовете, които са оптимизирани за търсачки, се класират по-високо от търсачките. Това означава, че ако уебсайтът ви е удобен за търсачките, той ще получава по-голям трафик, който ако бъде преобразуван, се превежда в по-добър бизнес.

Другото основно предимство е, че те поддържат schema.org код, което означава, че можете лесно да получите изход от микроданни директно от кода на вашия сайт.

За да улесните живота ви, всяка актуализация на кода, пусната от Google, автоматично ще се актуализира чрез самата рамка на Genesis!.

Генезис отзивчиви дизайни

В тази цифрова епоха всеки използва мобилен телефон.

Имайки това предвид, StudioPress работи усилено, за да гарантира, че рамката Genesis е отзивчива и съвместима с мобилни телефони и таблети с всякакъв размер на екрана.

С тема Genesis WordPress, мобилният ви уебсайт се променя автоматично, за да отговаря на точното устройство, което използвате. Отделно от това, HTML5 кодирането гарантира добавена функционалност, когато е необходимо, без значение какъв тип съдържание хоствате във вашия домейн.

Тема за генезис WordPress – неограничено всичко

Всички ние се нуждаем от неограничени възможности, нали?

Е, късмет за вас, Genesis предоставя неограничена поддръжка, актуализации и уебсайтове. С една ниска цена, той предлага неограничени домейни, за които да надграждате.

Неограничена поддръжка:

За разлика от повечето други доставчици на теми, Genesis има специализиран екип, чийто единствен приоритет е да отговаря на всички ваши запитвания в рекордно кратко време. Това може да не изглежда като голяма работа, но е причината хората да избират Genesis над всеки друг доставчик.

Неограничени актуализации:

Разработчиците на Genesis непрекъснато работят за подобряване, добавяне и подобряване на темите по-удобни за потребителите въз основа на повтарящи се запитвания и чести анкети.

Забележка: Ако имате някакви оплаквания или се нуждаете от решения за вашия въпрос, studiopress има отделна страница на общността, на която можете да зададете вашите запитвания и да се решите.

Герметична сигурност за генезиса

Уебсайтовете, които са популярни, класират се високо, генерират много клиенти, обикновено стават жертва на Black Hat SEO техники и отмъстителни хакери. Това води до загуба на бизнес, загуба на време и вреди на репутацията ви.

Не трябва да се притеснявате за нищо от това с Genesis, тъй като рамката е изградена от експерта по сигурността и разработчика на WordPress Марк Джакит. Структурата е надеждна и хакерите я мразят.

Удобно за потребителя персонализиране

За разлика от много марки, Genesis ви дава възможност да персонализирате различни аспекти на вашия сайт, както желаете. Благодарение на всички налични джаджи в страничната лента, вие сами на практика сте разработчик!

Най-добрата част е, че можете да „смесвате и сравнявате“ оформлението си според нуждите и да имате до 6 оформления за всяка публикация на вашия уебсайт.

По всяко време можете да промените типография на сайта, цвят, размер на шрифта, опции за рамки и други, като използвате прости опции от темата Genesis.

Теми за генезис за деца:

Темите за деца на Genesis са нищо друго освен подмножества от рамката Genesis, които се активират след изтегляне или инсталиране на рамка Genesis на вашия уебсайт. Ако Genesis (родителски сайт) е актуализиран, детската тема (детски сайт) няма да загубите нито една своя упорит труд.

Ако проверите директорията Studiopress, ще установите, че има 50+ детски теми в рамката Genesis, от които можете да изберете желаната детска тема според вашето изискване.

Също така, Прочетете – Най-добри детски теми за генезис 2020

Професионален съвет:

За тези, които не са чували, WP Engine (водещата световна управлявана хостинг програма) успешно се сдвоява с Genesis (най-популярната рамка за дизайн на WordPress в света).

Ръководството на WP Engine бързо успя да увери обществото, че развитието и подкрепата на Genesis ще продължат и в бъдеще. Те също така поясниха, че ще спазват всички съществуващи ангажименти на клиентите.

Ако търсите уеб хостинг услуги и искате да получите най-добрите инструменти за вашия уебсайт с най-голяма цена / цена, предлагам да отидете на WP Engine WordPress хостинг.

Има планове за стартиране, растеж, мащаб и персонализирани, които поддържат всичко от малки сайтове до огромни. Най-хубавото е, че след придобиването на WordPress на StudioPress през юли 2018 г., StudioPress и рамката Genesis идват като част от уеб хостинг пакета на WP Engine.

Това означава, че получавате всички инструменти на StudioPress заедно с рамката Genesis в един пакет, когато закупите WP Engine Plan!

Но имайте предвид, тези планове не са евтини. Все пак можете да спестите 20% от WP Engine, като използвате купона.

Заключителни мисли

В тази цифрова епоха можете да получите „n“ брой теми за вашия уебсайт, но не само някой помага да подобрите бизнеса, както Genesis може да направи за вас.

Ако наистина сте загрижени за уебсайта си в WordPress и желаете да увеличите трафика, както и да увеличите бизнеса, тогава темите на Genesis от Studiopress ще бъдат моята препоръка за вас. Не бих казал, че това е най-добрият доставчик на теми, наличен на пазара, тъй като имат някои наистина добри конкуренти като Headway, Elegant, Thesis и т.н..

Препоръчвам ви това, защото изпробвах всичко по-горе и открих, че Genesis е най-добрият, когато става въпрос за лекота на използване и функционалност.

Възможно е да имате изисквания, които са различни от моите. Ето защо ви предлагам да сравните рамката Genesis с други марки и в крайна сметка да вземете информирано решение.

Прочетете също:

 • Най-добрите WordPress теми за SEO компания
 • Най-добри теми за бизнес WordPress 2020
 • 7 най-добри WordPress теми за блогове

Био на автора:

Gnanasekar е изследовател на съдържание в Курирани оферти. Той обича да прави време за писане на технически и нетехнически свързани статии. Освен работа, той обича да играе игри на открито.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map