14 Félelmetes tervezőeszköz, amely lehetővé teszi a kód exportálását

A formatervezés kódrá történő konvertálása, más néven átadás, akkor történik, amikor a formatervezés elérte azt a szakaszt, ahol a fejlesztőknek végre kell hajtaniuk a projektet.


Vannak olyan eszközök, amelyek feltöltik azokat a folyamatokat, amelyek során ezeket a mintákat fejlesztés céljából könnyen átalakítják, hosszabb munkafolyamat nélkül.

Ebben a cikkben megismerheti ezeket az eszközkészleteket, amelyek segítségével átalakíthatja a tervét a következő projekt gyártásra kész kódjává.

Figma & Framer X

A Figma integrációja a Framer Web-rel lehetővé teszi a Figma formátumú tervezőprogramjának a Framerbe történő importálását, amely lehetőséget ad arra, hogy a statikus elemeket interaktív elemekkel helyettesítse, zökkenőmentes animációkat adjon hozzá a Framer Magic Motion-hez, és exportálja a készterméket készen a tervezésből.

Anima

Anima app lehetővé teszi a nagy hűségű prototípusok létrehozását a kedvenc tervezőeszközeiben, mint például a Sketch, az Adobe XD, a Figma az Anima bővítményen keresztül, és exportálhat teljes mértékben reagáló és interaktív webhelyeket nagy hűségű prototípusaiból.

Ez azt is lehetővé teszi, hogy valós bemeneti mezőket, videókat, hovers állapothatásokat, linkeket és egyedi kódot adjunk a prototípusokhoz.

Visly

Visly egy nagyszerű eszköz, amelyet a fejlesztőknek / tervezőknek fejlesztettek ki a React összetevőinek vizuális létrehozására, amelyeket zökkenőmentesen be lehet építeni a kódba. Bármilyen React / NextJS projekttel könnyen beállítható, interakciókat adhat hozzá, és lehetővé teszi az adatok továbbítását kellékekként is, bármilyen bonyolultság nélkül.

https://visly.app/static/landing/hero-animation.mp4

Az Átadás

Az Átadás lehetővé teszi a tervezést, mint bármely vektor alapú tervező eszköz, de lehetőséget ad újrahasznosítható komponensek létrehozására, a tervezési rendszer eszközeinek kezelésére és a tiszta, gyártásra kész kód exportálására egy gombnyomással.

Viszonyul

Viszonyul egy vizuális fejlesztési környezet a digitális termékek vizuális tervezéséhez. Gyönyörű, szemantikai kódot ad ki, és egyetlen igazságforrást szolgáltat mind a tervező, mind a fejlesztő csapatok számára.

A Relate lehetővé teszi a felület kialakításának logikájának meghatározását, és mindent vizuálisan, következetesen és szisztematikusan kezelhet a HTML, CSS, JS és a React kód támogatásával.

Modulz

Modulz egy vizuális kódszerkesztő, amely felhasználható a tervezési rendszer tervezésére, fejlesztésére, dokumentálására és telepítésére kódírás nélkül. Úgy tervezték, hogy hozzáférhető, nagy teljesítményű és gyártásra kész tervezést hozzon létre a projekt számára.

Zeplin

Zeplin lehetővé teszi a tervezési projektek megosztását, szervezését és együttműködését. Ez lehetővé teszi stíluskalauzok, összetevő-könyvtárak és export-összetevők exportálását.

A Zeplin integrálva van a kedvenc tervező eszközeivel, például a Spectrum, a Figma, az Adobe XD, a Photoshop, valamint az olyan együttműködési alkalmazásokkal, mint a Slack, a Trello és a Jira, hogy a csapat munkája gyorsabb és könnyebb legyen..

Kuplung

Kuplung lehetővé teszi a tervezőknek és az előkelő mérnököknek, hogy valós időben működjenek együtt, hogy vizuálisan elkészítsék a React alkalmazásokat élő adatokkal, animációkkal, logikával és állapotokkal. Ez megkönnyíti az újrafelhasználható komponensek létrehozását is, sima példányokkal felülbírálva a stílusváltozatokat és az alkalmazáson belüli tartalomszerkesztést.

A Clutch segítségével valós idejű együttműködést, újrahasznosítható komponensek létrehozásának lehetőségét, az NPM ingyenes könyvtárainak elérését és alapértelmezés szerint Seo-barátot kínál.

Avocode

Avocode lehetővé teszi a tervezési fájlok megosztását, az automatikusan frissülő módosítások elvégzését, valamint az összes eszköz és kódstílus létrehozását a tervezési projektekhez.

Az avokádó segít az internetes, iOS és Android alkalmazások építésében pontosan úgy, ahogyan tervezték, anélkül, hogy apró részletek maradnának. Ez lehetővé teszi a gyártásra kész kód létrehozását is, kezdve a CSS, SCSS, CSS JS, Sass, Stylus, Styled Components, Swift, Android és a natív kód reagálásával kezdve..

TeleportHQ

teleport egy olyan platform, amely lehetővé teszi a nagy hűségű prototípusok vizuális létrehozását, a kód valós időben történő generálását a kívánt célplatformok alapján, és a felhasználói felület egyetlen kattintással történő telepítését.

https://presentation-website-assets.teleporthq.io/teleport-video.mp4

Hadron

Hadron egy olyan eszköz, amelynek célja a tervezés a kódon keresztüli, vizuális, gyors és egyszerű fejlesztése a webes platform átfogásával. Ez a flexbox segítségével biztosítja a jobb igazítást, a CSS Grid segítségével egyszerűen elkészítheti a rácsos elrendezéseket, és bármilyen eszközön reagáló terveket hozhat létre..

https://hadron.app/0.14.6/images/homepage/design-profile.mp4

Uizard

Uizard egy gyors prototípuskészítő eszköz, amelyet a drótvázak automatikus prototípusá alakításához, egyéni stílusú útmutató létrehozásához, Sketch fájlként történő exportálásához, az előlapkód letöltéséhez és a lehető leggyorsabban iterálni kell.

Ez átalakítja a kézzel rajzolt drótvázokat vázlatfájlba, előlapkódot generál a drótvázokból, amelyek három célplatformral, például HTML & CSS, React és Android.

Vizsgálja meg az InVision segítségével

ellenőriz leegyszerűsíti a minták kódvá alakításának folyamatát. Ez lehetővé teszi a csapata számára, hogy hozzáférjen az asztali és mobil prototípusok tervezési méréseihez, színeihez és eszközeihez.

Az Inspect lehetővé teszi pixel tökéletes összetevők beszerzését, eszközök exportálását, valós kód generálását a fájl bármely tervező elemére, valamint a Sketch, a Photoshop tervező fájlok és a Craft Sync bővítmény használatával, valamint az InVision Studio tervező fájljaival, amelyek szinkronizálva vannak a InVision Cloud.

Supernova Studio

Szupernóva egy olyan platform a tervezők, fejlesztők és csapatok számára, amely olyan eszközkészletet biztosít számukra, amelynek célja az élet megkönnyítése a prototípus-készítéstől a beszélgetésig a gyártásra kész kódig. Olyan tervezőeszközökből, mint a Sketch vagy az AdobeXD fájlok, veszi át a terveket, és konvertálja azokat natív felhasználói felületkódra a Flutter, iOS, Android és a React Native számára..

Következtetés

Remélem, megismerkedett azokról az eszközökről, amelyek megkönnyítik a formatervezés kódrá alakítását, hogy megkönnyítse és gyorsabb legyen a csapat munkája.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map