Търсите ли най-добрите VPS хостинг доставчици за вашия бизнес? Тук ще намерите най-добрите доставчици на VPS хостинг услуги на 2020 г..


VPS е термин, обозначаващ a виртуален частен сървър който е частен сървър, който има собствено копие на операционна система, където всички потребители и клиенти на тази операционна система имат право да инсталират всеки софтуер, който е наличен или работи на тази операционна система.

Цената на този сървър е много ниска в сравнение с всеки друг специализиран физически сървър, който има еквивалентни функции. Има много компании, които са домакин на виртуален частен сървър за своите работници, които могат да работят заедно помежду си в тази операционна система и те могат да инсталират всеки от софтуера, който се предлага на този сървър.

Тук ще намерите списъка с най-добрите 8 VPS хостинг доставчици през 2020 г. и всеки от тях също ще бъде обсъден. Тези доставчици на хостинг услуги VPS предоставят своите услуги в Индия, САЩ, Великобритания, Австралия, Канада, Европа, Германия, Сингапур, Индонезия и всички други страни в света.

 1. ScalaHosting
 2. Bluehost
 3. Dreamhost
 4. Hostinger
 5. A2 хостинг
 6. Hostwinds
 7. GreenGeeks
 8. WebHostingPad

По-подробната информация за всички тези хостинг доставчици е разгледана по-долу в статията. По-долу ще прочетете всички функции за всички 8 хостинг доставчици на VPS и колко добри са те в индустрията на VPS хостинг.

Най-добрите VPS хостинг доставчици през 2020 г.

1. ScalaHosting

ScalaHosting е компания, която вярва в надеждността на клиентите и се стреми към тази цел. Основана през 2007 г. и след 10 години успешно предоставя надеждни сървъри на клиентите.

Има основно 3 услуги, предлагани от Scala хостинг, които включват споделен уеб хостинг, хостинг план за дистрибутори и SSD облачни планове за сървър. Scala хостинг използва процесорите E3 и процесорите E5 за своите сървъри, така че техният сървър не трябва да намалява или да се забавя в нито един много, или получава голям трафик на него.

Характеристика:

 • SPanel Control Panel
 • Ежедневни отдалечени архиви
 • Безплатни снимки
 • Напълно управляван
 • Безплатна миграция
 • Защита на сигурността на SShield
 • Специализиран IP адрес
 • Гарантирани ресурси
 • По-добри класирания на Google

Планирани хостинг VPS хостинг планове:

StartAdvancedBusinessEnterprise
$ 9.95 / месец$ 21.95 / месец$ 41.95 / месец$ 63.95 / месец
1 CPU Core
2 GB RAM
20 GB SSD
2 CPU ядра
4 GB RAM
30 GB SSD
4 CPU ядра
6 GB RAM
50 GB SSD
6 CPU ядра
8 GB RAM
80GB SSD

Самоуправляеми облачни хостинг планове за VPS:

StartAdvancedBusinessEnterprise
$ 10 / месец$ 19 / месец$ 33 / месец$ 49 / месец
1 CPU Core
2 GB RAM
50 GB SSD
2 CPU ядра
4 GB RAM
70 GB SSD
4 CPU ядра
6 GB RAM
100 GB SSD
6 CPU ядра
8 GB RAM
150GB SSD

Вземете ScalaHosting

2. Bluehost

Bluehost е едно от най-старите имена на уеб хостинг и е най-големият сървър, когато става въпрос за хостинг на WordPress. Когато използвате Bluehost, тогава не е нужно да се притеснявате, че уебсайтът ви работи бавно, дори има голям трафик на сървъра. Това е най-добрата характеристика на Bluehost, че той не позволява на нито един от хостваните уебсайтове на сървъра си да върви бавно при всяко състояние.

Този уеб хост е известен с отличната си поддръжка за клиентите, където те са на разположение 24/7. Ако сте човек, който принадлежи на малкия бизнес и мислите да хоствате уебсайта си чрез Bluehost, тогава трябва да знаете, че той е класиран като домакин номер 1 за уебсайтовете на малкия бизнес. На начинаещия потребител на този уеб хостинг сървър се предлага безплатен домейн, безплатен SSL, безплатен конструктор на сайтове с много шаблони.

Планове и цени:

StandardEnhancedUltimate
$ 19.99 / месец$ 29.99 / месец$ 59.99 / месец
2 ядра
30 GB SSD съхранение
2 GB RAM
1 TB Bandwidth
1 IP адрес
2 ядра
60 GB SSD съхранение
4 GB RAM
2 TB Bandwidth
2 IP адреси
4 ядра
120 GB SSD съхранение
8 GB RAM
3 TB Bandwidth
2 IP адреси

Вземете Bluehost

3. Dreamhost

Dreamhost уеб хостинг доставчикът е базиран в Лос Анджелис и е собственост на Dream Network и той започна уеб хостинг за първи път през 1997 г. и сега има повече от 400 000 клиенти и в тази компания работят над 200 служители..

Ако сте човекът, който иска да изследва нещо повече от блоговете, тогава DreamHost е нещо, което е направено за вас. Ако видите текущия сценарий на тази уеб хостинг компания, то сега тя хоства повече от 1,5 милиона сайта, което е доста добър брой за уеб хостинг компания.

DreamHost е в състояние да стартира облачния сървър само за 30 секунди, а също така е и златен член на OpenStack Foundation. DreamHost е най-доброто нещо за малкия бизнес, който да хоства техните уебсайтове, за да бъдат достъпни в интернет.

Планове и цени:

VPS BasicVPS BusinessVPS ProfessionalVPS Enterprise
$ 10.00 / месец$ 20.00 / месец$ 40.00 / месец$ 80.00 / месец
1 GB Ram
30 GB SSD съхранение
Неограничени уебсайтове
Неограничен трафик
Безплатен SSL сертификат (и)
Неограничен имейл @ Вашият домейн
2 GB Ram
60 GB SSD съхранение
Неограничени уебсайтове
Неограничен трафик
Безплатен SSL сертификат (и)
Неограничен имейл @ Вашият домейн
4 GB Ram
120 GB SSD съхранение
Неограничени уебсайтове
Неограничен трафик
Безплатен SSL сертификат (и)
Неограничен имейл @ Вашият домейн
8 GB Ram
240 GB SSD съхранение
Неограничени уебсайтове
Неограничен трафик
Безплатен SSL сертификат (и)
Неограничен имейл @ Вашият домейн

Вземете Dreamhost

4. Хостингер

Компанията за хостинг хостинг компания, която е основана през 2004 г., попада в топ списъците на доставчиците на VPS хостинг услуги, тъй като тя е силата на уеб хостинга от самото й създаване. Този уеб хостинг доставчик има повече от 29 милиона клиенти, които са от всички краища на земята и ако видите на фигури, тогава той има клиенти от 178 държави.

Всеки ден 20 000 нови клиенти на Hostinger и този уеб хостинг доставчик имат всичко, за да имат такава оценка и приемане от хората по света, които се регистрират на него ежедневно..

Това е един от най-бързо развиващите се уеб хостинг сървъри, които докоснаха марката от 10 милиона през 2014 г. и по-късно около 2017 г. потребителската база на DreamHost се увеличи до 29 милиона потребители. Компанията натоварва безплатни функции за своите потребители, което е основната атракция за хората, които търсят някъде, където да хостват техния уебсайт.

Планове и цени:

VCPUMEMORYSTORAGEBANDWIDTHPRICE
1 vCPU1 GB20 GB1000 GB$ 3,95 / мес
2 vCPU2 GB40 GB2000 GB$ 8,95 / мес
3 vCPU3 GB60 GB3000 GB$ 12,95 / мес
4 vCPU4 ГИГАБАЙТА80 GB4000 GB$ 15.95 / мес
6 vCPU6 GB120 GB6000 GB$ 23.95 / мес
8 vCPU8 GB160 GB8000 GB$ 29.95 / мес

Вземете хостингер

5. A2 хостинг

A2 хостинг е един от най-добрите VPS хостинг доставчици, които в момента работят в тази цифрова ера от толкова много VPS хостинг доставчици. Услугите, предлагани от A2 VPS хостинг, включват уеб хостинг както на Linux, така и на Windows хостинг, той също така ви предлага неограничено пространство и честотна лента, можете да направите и безплатния трансфер на сайт чрез A2 хостинг.

Центровете за данни на A2 хостинг се намират в Мичиган (САЩ) Аризона (САЩ) Амстердам (Европа). В хостинга на A2, когато влезете през акаунта си, можете буквално да стартирате команди, докато директно контролирате сървъра. A2 хостинг твърди, че предлагат 20X по-бързо зареждане на страници от всеки друг доставчик на уеб хостинг услуги.

Най-добрата част от тях е, че те предлагат безплатни твърди дискове, неограничено количество за съхранение / пренос и миграция на сайта безплатно. Най-евтиният уеб хостинг план на A2 е $ 3,92 на месец.

Планове и цени:

НЕМЕГАНИРАН VPSMANAGED VPSCORE VPS
ЗАПОЧВА В
$ 5.00
ЗАПОЧВА В
$ 25.00
ЗАПОЧВА В
$ 25.00
Корен достъп
Изберете вашата Linux операционна система
Безплатен cPanel контролен панел
Пълно управление на HostGuard
Корен достъп
Безплатен cPanel контролен панел
Пълно управление на HostGuard

Вземете A2 хостинг

6. HostWinds

HostWinds е единственият хостинг сървър, който има толкова много доверие в своите функции, че те предлагат 60 дни гаранция за връщане на парите, ако не ви харесва, след това хостинг сървър. Именно този уеб хостинг сървър си заслужава да поеме риск за вашия уеб хостинг.

Той е много по-добър от всеки друг безплатен уеб хостинг сървър, който работи доста бавно и намалява в много случаи, когато се справят с огромен трафик. Основният план за хостинг на Hostwinds започва от 4,50 долара на месец, който предлага оферти като неограничено пространство за съхранение и честотна лента, неограничено дисково пространство, бази данни и поддомейни.

Ако искате да спестите пари от абонамента на Hostwinds, можете да вземете годишния абонамент, който ще струва около 3,50 долара месечно, където можете да спестите добра сума чрез годишен абонамент на Hostwinds.

Напълно управлявани хостинг планове за Linux VPS:

$ 5.17 / месец $ 10.34 / месец $ 18.80 / месец $ 23.97 / месец
1 CPU Core
1 GB RAM
30 GB SSD дисково пространство
1 TB Трансфер на данни
1 CPU Core
2 GB RAM
50 GB SSD дисково пространство
2 TB Трансфер на данни
2 CPU ядра
4 GB RAM
75 GB SSD дисково пространство
2 TB Трансфер на данни
2 CPU ядра
6 GB RAM
100 GB SSD дисково пространство
2 TB Трансфер на данни

Вземете HostWinds

7. GreenGeeks

GreenGeeks е домакин на повече от 300 000 уебсайтове, които имат центрове за данни в САЩ и Канада. Има солидна продължителност на работа и страхотна поддръжка на клиенти, където почти са на разположение за помощ на клиентите 24/7. Той предлага много бързо време за зареждане дори в сценариите, където има голям трафик на сървъра.

GreenGeeks е основан през 2006 г. от Trey Gardener, където опитът му на много уеб хостинг компании помогна на тази компания да разбере нуждите на клиентите, които искат да домакин на своя уебсайт на уеб хостинг сървър. Това е екологична уеб хостинг компания, решила да остави отпечатъка с положителна енергия.

Управление на VPS хостинг планове:

2GB4GB8GB
$ 39.95 / месец$ 59.95 / месец$ 109.95 / мес
4 vCPU
50 GB SSD дисково пространство
10 TB трансфер
cPanel Включен
Безплатен SSL сертификат
Безплатен трансфер на уебсайтове
Поддържана поддръжка на GreenGeeks
30-дневна гаранция за връщане на парите
4 vCPU
75 GB SSD дисково пространство
10 TB трансфер
cPanel Включен
Безплатен SSL сертификат
Безплатен трансфер на уебсайтове
Поддържана поддръжка на GreenGeeks
30-дневна гаранция за връщане на парите
6 vCPU
150 GB SSD дисково пространство
10 TB трансфер
cPanel Включен
Безплатен SSL сертификат
Безплатен трансфер на уебсайтове
Поддържана поддръжка на GreenGeeks
30-дневна гаранция за връщане на парите

Вземете GreenGeeks

8. WebHostingPad

WebHostingPad предлага главно два вида хостинг планове, които са Power Plan и Power Plan Plus. Всеки от тях предоставя неограничено пространство в мрежата и има непромерена честотна лента.

Компанията е основана през 2005 г., което ги кара да имат опит от повече от десетилетие в индустрията на уеб хостинг. ако пренебрегнете Power Plan и Power Plan Plus, той също предлага дистрибутор и VPS хостинг.

WebHostingPad е нещо, което е един от пионерите на VPS хостинг и повечето хора го предпочитат за хостинг на VPS. WebHostingPad предлага най-добрите услуги на VPS хостинг и тъй като е стъпил крак в VPS хостинг, те се оказаха най-добрата компания на VPS хостинг. Планът за начинаещи на WebHositngPad осигурява 100 GB дисково пространство и 100 GB свободна честотна лента.

Планове и цени:

BEGINNERPROPREMIUMSUPER
$ 29.95 / месец$ 34.95 / месец$ 49.95 / месец$ 59.95 / месец
20 GB съхранение
100 GB / мега честотна лента
1 GB Ram
1 IP
Пълен достъп до корени
80 GB съхранение
250 GB / mo честотна лента
2 GB Ram
2 IP
Пълен достъп до корени
160 GB съхранение
1 TB / mo честотна лента
4 GB Ram
3 IP
Пълен достъп до корени
200 GB съхранение
1,5 TB / mo честотна лента
4 GB Ram
3 IP
Пълен достъп до корени

Вземете WebHostingPad

Заключение за най-добрите VPS хостинг доставчици

VPS хостингът е един от най-добрите видове уеб хостинг, когато става въпрос за хората, които се занимават с малък бизнес и иска да хоства техния уебсайт. Ако изследвате добре, тогава можете да хоствате уебсайт на вашия бизнес безплатно чрез VPS, който има някои страхотни функции в него.

Наличието на виртуален частен сървър на вашето работно място спестява много време на вашата фирма и служителите, които работят в нея, защото те ще работят на един и същ сървър, което ще им бъде доста по-лесно да прехвърлят файлове и информация помежду си.

Много от компаниите в днешно време вярват, че наличието на VPS на работното ви място е най-доброто за тях, защото служителите, работещи в тази организация, намират по-лесно работа и наистина спестяват много време за прехвърляне на файлове и зареждане на уеб страница.

Прочетете също:

 • 10 най-добри доставчици на уеб хостинг
 • 10 евтини и най-добри уеб хостинг услуги през 2020 г.
 • Най-добрите управлявани WordPress хостинг услуги 2020
 • Най-добри корпоративни хостинг услуги
 • 6 най-добри доставчици на специални сървъри през 2020 г.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me