11 най-добри проследяващи домашни любимци за наблюдение на местоположението на вашия домашен любимец

Ако четете тази публикация, предполагам, че вече имате домашен любимец в къщата си. Имам и домашен любимец. Затова ми повярвайте, знам точно колко тревожни сте за опазването на домашния си любимец.


Колкото и да е обучен вашият домашен любимец, винаги има шанс той да изгуби връщането си у дома, когато е на разходка или в склонността си да изследва квартала. И какво може да бъде по-лошо от това да не знаете къде е вашият домашен любимец, ако не е вкъщи, където са най-безопасните.   

Радвам се, че технологията е напреднала толкова много, че проследяването на местоположението на вашия домашен любимец вече не е толкова трудно, колкото преди няколко години.

Днес само с малко предпазна стъпка можете да гарантирате, че те са в близост до вас, без да ги оставяте да се скитат далеч от вашия обсег.

В днешната публикация нека да изброим някои от най-добрите любители на проследяване на домашни любимци за вас, които могат да ви помогнат да задържите любимия си приятел точно там, където най-добре принадлежат.

Тягов

Тягов е GPS тракер, който ви позволява да проследявате движенията на вашия домашен любимец отвсякъде и навсякъде.

Този фантастичен продукт е яка, която трябва да поставите около врата на вашия домашен любимец. След това можете да инсталирате приложението за проследяване в телефона си или в браузъра си, за да знаете къде точно се намират.

Тяга, домашен любимец

Приложението е лесно достъпно за изтегляне както в Google Play Store, така и в App Store. Продуктът е супер лесен за употреба, на който дължим най-новата технология, с която е изграден.

Tractive GPS тракерите ви информират за местонахождението на вашия домашен любимец най-точно и надеждно. И това не се ограничава само до задния ви двор, а до която и да е част от света.

Това устройство е достъпно както за котки, така и за кучета. Така че независимо от това кой притежавате, Tractive е винаги там, за да защити вашия домашен любимец, като гарантира постоянно наблюдение по всяко време.

Можете също така да зададете определена безопасна зона на приложението си. Затова всеки път, когато вашият домашен любимец се задържи извън него, приложението незабавно ще ви уведоми с предупредително съобщение. Това свежда до минимум възможността те да се отклонят безмислено, защото сте там, за да го върнете обратно в безопасното му място.  

шушулка

Най- шушулка е друг фантастичен, лек, напълно водоустойчив тракер за домашни любимци, с който никога няма да се наложи да загубите своя домашен любимец. Pod ви позволява да следите всеки един ход, който вашият домашен любимец прави. Просто завържете каишката за многократна употреба около врата си и инсталирайте приложението във вашия мобилен телефон.

Това е. Сега можете да наблюдавате активността на вашия домашен любимец и да ги следите, където и да отидат. Той не само ви предоставя местоположението на живо на вашия домашен любимец, но и съхранява всяко негово движение през последните 24 часа.

Pod, Pet Tracker

Можете също да създадете множество безопасни зони, така че да получавате известия всеки път, когато остави това пространство. Pod ви позволява да записвате дейностите на вашия домашен любимец, докато той играе наоколо в парка или квартала.

Girafus

Този е мощен.

Можете да проследявате до 4 различни домашни любимци в едно единствено приложение и да наблюдавате къде се намират точно в момента. Това устройство се предлага както за котки, така и за кучета.

Трейкер за домашни любимци, Жирафус

Най- Girafus използва използваната безопасна 2.4GHz RF технология, така че никога не трябва да се притеснявате, че тя може да пречи на услугите на другите ви безжични устройства. Това означава, че можете да го използвате безопасно с толкова много други устройства, колкото искате.

Girafus е водоустойчив и разполага с интелигентния режим на заспиване, благодарение на който батерията живее по-дълго. Инсталацията също е лесна. Просто добавете клетките и включете устройството. Ето къде си. Готови сте да го използвате.

Kippy

Kippy е още една опция, която може да искате да проверите. Този фантастичен GPS тракер се използва точно като споменатите по-горе. От предоставянето на местоположението на вашия домашен любимец на живо до проследяване на движението му в миналото, Kippy ви позволява да направите всичко необходимо, за да се почувствате правилно за неговата безопасност.

Проследяващ домашен любимец, Кипи

С това устройство можете също да получавате различни съвети как да го направите по-здравословен и дълъг живот. След това можете да оставите вашия домашен любимец да прави неща, за да гарантира, че те ще останат добре завинаги.

Приложението Kippy може да бъде инсталирано във вашия мобилен телефон, таблет или дори лаптоп, което мислите, че може да ви осигури лесен достъп до местоположението и дейностите на вашия домашен любимец.  

Weenect

Weenect е перфектното устройство за вашето куче, ако има тенденция да се движи твърде много в квартала. Това не само увеличава шанса им да се изгубят, но и повишава любопитството ви към тяхното благополучие и безопасност, ако не е вкъщи навреме.

Но с Weenect от ваша страна, можете да се сбогувате с всичките си притеснения, защото знаете, че точно там, където е вашият домашен любимец, докато е навън на приключенските си пътувания.

Pet Tracker, Weenect

Weenect също е добавил тренировъчен вибратор в устройството. Така че можете да го използвате, за да оставите кучето да му дойде времето за хранене или да ходите, като просто оставите устройството да вибрира в нашийника.

Trackimo Mini

Trackimo е друг блестящ вариант, който можете да проверите, за да сте сигурни, че никога няма да се разделяте с домашните си любимци. Това е $ 139 устройство, което работи безпроблемно за проследяване на вашето куче или котка, за да ви покаже местоположението в реално време, където и да се намира.

Домашен любимец, Trackimino

Trackimo GPS Tracker използва мрежата на мобилен телефон GSM, за да ви изпрати цялата информация от GPS тракера до приложението чрез интернет. Така че, докато имате интернет и този тракер в ръка, можете да бъдете сигурни, че вашият домашен любимец е в безопасност и ще се върне в най-сигурния си дом.

Вземете този тракер сега и се насладете на цялото си време с любимия си приятел.

Pawtrack

Точно както това име предполага, че това е проследяване на лапи, за да се гарантира, че знаете точното местоположение на вашата сладка котка. Това приспособление е изрично предназначен за любителите на котките и котките, за да ги накарат да се чувстват в безопасност през цялото време.

Това е интегрирано с wifi и леко wifi-маяк устройство, което седи около врата на котката ви и ви показва местоположението им на вашия монитор, който е свързан с него чрез интернет.

Проследяващ домашен любимец, Pawtrack

Не е необходимо да купувате монитора специално за това. Само телефонен екран, екран на таблет или дори лаптоп или десктоп е достатъчно добър, за да служи на целта. Можете да регулирате каишката според вашите изисквания, така че да може да се използва на котка на всяка възраст.

Getfindster

Сигурен съм, че ще харесате GetFindster приспособление за сигурността на вашия домашен любимец Това устройство се предлага безплатно и е наречено Amazon, Yahoo, Techcrunch и дори PetGuide.com най-продаваното местоположение за проследяване на местоположението и дейностите за домашни любимци.

Проследяващ домашен любимец,

За да използвате този тракер и приложение, дори не е необходимо да плащате такса за абонамент. Най-хубавото е, че не се нуждаете и от мрежово покритие, за да ги проследявате. Коланът е напълно водоустойчив, така че дори и домашният любимец случайно да го намокри, все още можете да ги проследите на вашия монитор.

Getfindster позволява споделянето на местоположението на домашния любимец с друг упълномощен член, само в случай, че смятате, че е по-близо до местоположението на друг член. 

Свирка

Свирка току-що направи проследяването на местоположението по-интелигентно. Това устройство не е само Bluetooth тракер. Тя е повече от това. Докато стандартният Whistle може да проследи вашия домашен любимец до 50 фута, устройството Whistle 3 може да го проследи на разстояние до 3000 мили. Това е значително разстояние, нали??

Pet Tracker, свирка

Можете също така да изберете начина, по който искате да получавате известия за местонахождението на вашия домашен любимец. Имате толкова много възможности за това. Можете да изберете да получавате имейл, текстово известие и повече всеки път, когато те се отдалечат от защитната ограда, която можете да създавате на практика.  

Това са само няколко функции. Има още нещо за него. Затова вземете проследяващия сега и го разкрийте сами и се чувствайте в безопасност завинаги с вашия домашен любимец.

Linkakc

Най- Linkakc може да бъде вашият домашен любимец първи смартфон някога. Точно както ние се чувстваме по-сигурни с нашите телефони наоколо се чувстваме по-сигурни за вашето куче, когато има това невероятно устройство със себе си. 

Само за $ 20, Linkakc си струва да купите, като се има предвид колко защитени можете да се чувствате за вашето куче.

Това е малка лека и модерна яка, която се предлага в две различни качества. Можете да изберете кафявата кожа или черния найлон, който мислите, че изглежда по-добре върху нея.

Pet Tracker, linkakc

Освен това ви позволява да записвате всички ваши приключенски пътувания и разходки и малки моменти, които споделяте с вашия домашен любимец и да ги съкровявате завинаги, за да се насладите.

Mytabcat

Този е да защитите вашата котка. Доверен на хиляди собственици на котки, това устройство е истински защитник, който ще обичате да използвате. Подобно на останалите в списъка, поставете яката около врата на котката си и наблюдавайте движението й от където и да сте.

Tracker за домашни любимци, Tabcat

Какво може да бъде по-добро чувство от това да знаеш, че котката ти е на място, за което няма нужда да се тревожиш. И в случай, че се размине, тракерът е точно там, за да ви каже, че е време да го потърсите за неговата защита.

Над теб

Това бяха някои от тракерите за домашни любимци, които можете да използвате, за да задържите най-добрия си приятел точно там, където са най-безопасните. Всички продукти, изброени по-горе, се нуждаят от интернет връзка за най-доброто си представяне.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map